Dodaj do ulubionych

SLD ponad 11%

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:12
Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: SLD ponad 11% IP: *.internet.v.pl 25.09.05, 20:18
      to znaczyłoby, że pozostaje stara 'gwardia'.
      natomiast nowi poodpadali.

mp
      • Gość: józef stalin Re: SLD ponad 11% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:39
        lenin wiecznie żywy.
        • Gość: wizytka Re: SLD ponad 11% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:49
          Ja chyba w żoninym wróżeniu z fusów jeszcze troszkę więcej im dałam. Niestety,
          wcale mnie to nie dziwi, a jak wiecie dziwić się lubię
        • Gość: H56 Re: SLD ponad 11% IP: *.comnet.krakow.pl 25.09.05, 20:50
          dobrze, że nie więcej. Przez te cztery lata musi spokornieć i stać się
          prawdziwą socjaldemokracją. Jest czas na pozbycie się z kierownictwa,towarzyszy
          z PZPR.
          • dyrgosia Re: SLD ponad 11% 26.09.05, 10:28
            dobrze, że nie więcej. Przez te cztery lata musi spokornieć i stać się
            > prawdziwą socjaldemokracją.
            Oczyścić się z karierowiczów,cwaniaków,itp i wypracować metody ochrony przed
            takimi, nie ilość tylko jakość...Mam nadzieję,że nauka nie pójdzie w las....
            • dyrgosia Re: SLD ponad 11% 27.09.05, 08:23
              Klub radnych SLD oczyszczony : odszedł Arłukowicz, Ostrowski do samoobrony,
              Nowicki, Kochańska ( nazwiska z pierwszych miejsc na listach), takich błędów
              nie nalezy powielać...
              • anna_maria Re: SLD ponad 11% 27.09.05, 08:35
                odszedł Arłukowicz, Ostrowski do samoobrony,
                > Nowicki, Kochańska ( nazwiska z pierwszych miejsc na listach),

a kto ich wsadził na te pierwsze miejsca ?
    • Gość: dziuwa Re: SLD ponad 11% IP: *.iscnet.pl 25.09.05, 21:01
      Zazdroszcze LSD jednego - ich elektorat idzie w całości do wyborów - czyli ci
      co nie byli wybrali LSD i niech nie mówią że ich wybory nie obchodzą bo
      wybrali .
      Najgorsze w tych wyborach jest to że ponad 60% wyborców niechce zmian,nigdy nie
      dogonimy Europy z taką postawą ciesze się że mój syn z żoną wyjeżdżają na stałe
      do Świniakowa tam będą mogli żyć normalnie , a tu wieczna wojna
      • Gość: Szczecinianin Re: SLD ponad 11% IP: *.internet.v.pl 25.09.05, 23:17
        Akurat moim zdaniem najwiecej osob z tych co glosowalo poprzednio, a TERAZ NIE
        POSZLO DO WYBOROW to ci co w 2001 r GLOSOWALI NA SLD

z 47 procent poprzednio spadlismy na 40% teraz

I czesc tego elektoratu (zwlaszcza po wyeliminowaniu Cimoszewicza w taki sposob
        m.in przez zagrania czesci PO) nawet m imo okreslenia jako "żelazna" nie poszla
        w ogole glosowac
    • Gość: beza Re: SLD ponad 11% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:23
      To raczej smutna wiadomość.
    • dyrgosia Re: SLD ponad 11% 26.09.05, 10:29
      w Szczecinie ponad 14....
      • ja_aska Re: SLD ponad 11% 27.09.05, 07:50
        ponad 15%.
        • Gość: Sylwia Re: SLD ponad 11% IP: *.chello.pl 27.09.05, 08:32
          Paranoja komuchy nadal w sejmie a najgorzej że mlode komuchy sa beznadziejnie
          pewni siebie, do roboty a nie do sejmu.
          • anna_maria Re: SLD ponad 11% 27.09.05, 08:34
            Droga Sylwio nikt nie jest tak pewny siebie jak popisy, ogladałam wczoraj
            tvgryf, czarno widzę te 4 lata z takimi posłami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka