Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 16.09.02, 16:37 Dwa + jeden, Slade, Udo Jurgens, DRUPPI , ale strone znalazlem ze starociami!!! polecam !!! www.geocities.com/ofmang/greg/european.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK A TYCH TO PAMIETACIE??? IP: 64.9.159.* 16.09.02, 19:04 users.abac.com/gregoryo/european/rams/locomotivgt.ram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Ha , ale wspomnienia!!!!! IP: *.telan.pl 16.09.02, 19:34 Nie złe. Gdybyś miał adres strony mp3 muzyki z USA(jazz i rock), to byłbym zobowiązany. pozdr.naim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Ha , ale wspomnienia!!!!! IP: 64.9.159.* 16.09.02, 19:51 Od czasow jak nam napstera rozniesli w pyl uzywam KaZaA ( KAZAA.COM/en/index.php ) ktory moze jest i ok ale ma malego szpiega w sobie tak wiec uwazaj ;-) Ja zaladowalem juz tone muzyki i filmow z tej strony !! Co do jakis tematycznych zbiorow to nie mam za duzo doswiadczenia, ta strone ze starociami znalazlem przez przypadek ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Ha , ale wspomnienia!!!!! IP: *.telan.pl 16.09.02, 21:31 Kaze to ja znaju , tylko mój operator netu założył szczęki. Abu umarł na dożywotniego syfa przygnieciony toną pecetów. Gdybyś znalazł coś jeszcze interesujacego, to byłbym i.t.d. pozdr.maim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Ha , ale wspomnienia!!!!! IP: *.osowo.pl 16.09.02, 21:33 CUDOWNE, ja jestem jeszcze słaby w takich poszukiwaniach. Pozwoliłem sobie przekopiować ten link do nas pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Coś na wesoło w rewanżu IP: *.telan.pl 16.09.02, 23:54 www.dupainweb.com/noplug.html Odpowiedz Link Zgłoś