Dodaj do ulubionych

USG U Węgrzynowskiego- nie warto

11.10.05, 14:25
tyle się naczytałam, jaki to on specjalista.... byłam i to nic wielkiego,
wiele mi nie powiedział, w porównaniu do USG w Zdrojach. z dzidzią (będę
miała drugą dziewczynkę) jest wszysko ok. ale Węgrzynowski do kitu.
szukajcie kogoś lepszego...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • redda Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 11.10.05, 15:42
      A w którym jesteś tygodniu i kto ci robił USG w Zdrojach?
    • izaazi Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 11.10.05, 22:06
      Ja miałam robione u dr Węgrzynowskiego. I powiem szczerze że nie mam wiekszych
      zastrzeżeń. A tak naprawde to ja zadawałam pytania a lekarz mi odpowiadał wiec
      dla mnie było ok. Mam malutką wadę z pępowiną i lekarz mi wszystko o niej
      opowiadał, na spokojnie. Teraz ide do niego w poniedziałek ale już na Uni bo
      muszę zrobić echo serca dzidzi i zobaczyć czy wszystko jest w porządku. A po
      tym pierwszym USG u dr Węgrzynowskiego jak na następny dzień poszłam na wizytę
      do swojego lekarza to on juz o wszystkim wiedział. Wiec nie uważam ze jest tak
      żle.Mysle ze gdyby było coś nie tak napewno by coś powiedzial.
      Pozdrawiam
      Iza 25 tc
      • paris4 Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 12.10.05, 08:29
        Czarnula a co rozumiesz przez określenie "do kitu"? Może jakieś konkretne
        argumenty?
        • tiaraa Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 12.10.05, 10:44
          Nie zgadzam się z tobą my zobiliśmy u niego usg w 32tc i mówił nam właśnie
          bardzo dużo opowiadał co widać, gdzie co jest wydrukował nam kilka ładnych
          kolorowych zdjęc i jeszcze się starał aby zrobić jak najlepsze ujęcia więc nie
          bardzo więc nie bardzo wiem dlaczego tak ciebie potraktował, ale my byliśmy
          bardzo zadowoleni
    • grandet USG 12.10.05, 18:42
      ja przekonalam sie do lek. Piotra Uzara. Opowiada wyczerpujaco co widac, nie
      trzeba specjalnie pytac, no chyba, ze cos sie wymysli. Naprawde sympatyczny i
      przyklada sie.
    • bogna76 Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 12.10.05, 18:52
      a my byliśmy bardzo zadowoleni z usg u dr Węgrzynowskiego. Poza tym że jest
      niesamowitą atrakcją zobaczyć Malucha w brzuszku jeszcze, to dodatkowo mogliśmy
      się przekonać że z naczyniami wszystko ok, serduszko w porządku, echa nie
      zrobią Ci za zwykłym usg. Jedyny mankament to koszt. Dramatycznie drogo, ale
      moim zdaniem warto było.
      • bafilek Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 13.10.05, 09:44
        My z mężem również byliśmy bardzo zadowoleni. Robiłam u dr Węgrzynowskiego
        usg "połówkowe". Mówił, co akurat widać na ekranie. Poradził, że lepiej nagrać
        na kasetę i przegrać na płytę, bo wtedy będzie mógł wszystko umieścić.
        Kilkakrotnie, na naszą prośbę, sprawdzał czy to na pewno dziewuszka (na którą
        tak czekał mąż) siedzi w brzuszku.
        • annka12 Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 13.10.05, 12:32
          Noz i ja sie nie zgodze Nie chodzi tu chyba o opowiadanie bajek i robienie
          atrakcyjnego widowiska ale o konkretna ocene stanu plodu i sprawdzenie czy nie
          ma zadnych anomalii a w tym dr Węgrzynowski jest nieoceniony Ma ogromne
          doswiadczenie i intuicje bo faktycznie jet ona czesto potrzbna przy robieniu
          badania USG
          Na twoim miejscu bylabym ostrozniejsza z wydawaniem takich opinii dlatego ze
          lekarz nie opowiadal ci wylewnie co widzi
      • kociaczek333 Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 13.10.05, 15:10
        a jaka jest cena USG 3d?
    • edka05 Re: USG U Węgrzynowskiego- nie warto 14.10.05, 12:55
      Chyba powinnaś się cieszyć że "wiele ci nie powiedział". Gorzej gdyby miał do
      powiedzenia za wiele, wtedy byś musiała się martwić , że coś jest nie tak!!! A
      Węgrzynowski to naprawdę dobry specjalista !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka