Gość: Fugazi IP: 217.96.44.* 09.11.01, 13:13 Mam nadzieję, że będzie następną, która opuści dom BB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:26 A ja mam nadzieje że ty pierwszy opuścisz to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Ania. IP: *.pl 10.11.01, 19:29 nie staraj sie być obrońcą tej obrzydliwej świetej krowy ,ty głupia cipo, bo to i tak nie zmieni niczyjego zdania o tej wyrafinowanej, złośliwej i wyjątkowo wrednej żmiji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo. Re: Ania. IP: 217.96.44.* 10.11.01, 12:34 Aneczka jest debilna, sztuczna i upierdliwa. Podzielam - niech ją wyjebią jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzia Re: Ania. IP: 190.1.2.* 10.11.01, 12:38 Ani też nie lubię, ale nie bądźcie tak okrutni, bo jak wyjdzie z domu BB może się bardzo zestresować a stres może spowodować nawrót jej choroby - raka. Ja tam nie chcę jej mieć na sumieniu. Wielki Brat nie powinien takich osób wsadzać do klatki i narażać na taki stres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgo Re: Ania. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:08 Oda do Ani Puszczasz się, Chuj wie z kim Chuj wie gdzie I nie mów mi Że Chuj ci się w nocy nie śni I co teraz powiesz na to KURWO, DZIWKO, PIZDO, SZMATO Chuj ci jedno, Chuj ci za to W dupe twą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Ania. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:14 Gość portalu: Juzia napisał(a): > Ani też nie lubię, ale nie bądźcie tak okrutni, bo jak wyjdzie z domu BB może > się bardzo zestresować a stres może spowodować nawrót jej choroby - raka. Ja > tam nie chcę jej mieć na sumieniu. Wielki Brat nie powinien takich osób wsadzać > > do klatki i narażać na taki stres Autorko ww tekstu: A fe!!!!!!!!!!!!! Ten rodzaj głupoty powinien być karany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Ania. IP: *.com.pl 14.11.01, 11:40 Gość portalu: Juzia napisał(a): > Ani też nie lubię, ale nie bądźcie tak okrutni, bo jak wyjdzie z domu BB może > się bardzo zestresować a stres może spowodować nawrót jej choroby - raka. Ja > tam nie chcę jej mieć na sumieniu. Wielki Brat nie powinien takich osób wsadzać > > do klatki i narażać na taki stres NO to dajmy jej wygrać. Ha! HA! HA! Przecież o to chodzi TVN-owi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: Ania. IP: *.cyfronet.krakow.pl 11.11.01, 22:49 bezbarwna, beznadziejna , nijaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 20:32 Nie przesadzacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 20:45 Podajcie choć jeden mądry powód dlaczego jej tak nie lubicię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Ania. IP: *.pl 11.11.01, 21:49 bo jest idiotką. Ale pewnie dla ciebie to nie jest mądry powód kretynko. Poza tym jest nudna jak flaki z olejem. Nie można całe życie jechać na litości wobec własnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:54 Gość portalu: monia napisał(a): > bo jest idiotką. Ale pewnie dla ciebie to nie jest mądry powód kretynko. Poza > tym jest nudna jak flaki z olejem. Nie można całe życie jechać na litości wobec > > własnej osoby. NIe,nie jest to mądry powód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia DO SONIA IP: *.pl 14.11.01, 23:26 nie chciałam od ciebie odpowiedzi, ale skoro już, to wiedz, że dla mnie osoba głupia, tandetna, nudna i bez wyrazu nie jest nikim wartym zauważenia. Poza tym Ania jest wręcz odpychająca. Nie wyobrażam sobie, żebym w moim zyciu mogła zaprzyjażnic sie z taką osobą. Mam własne ja, własne życie i sama na wszystko sobie zapracowałam, nie mając pleców w postaci w ciężko przeżytej choroby. Nie odpowiadaj na ten list, bo myślę, że jesteś jej kolezanką, czyli tak samo głupią osoba jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Ania. IP: *.chello.pl 11.11.01, 21:53 Na jej twarzy nazbyt często widać zawziętość, agresję i nienawiść. Denerwują mnie jej problemy z wymową, jej idiotyczne piski, wrzaski i krzyki. Nie lubię kiedy obgryza pazury i zagryza wargę. Snobuje się na wszechwiedzącą studentkę, a nie wie, co to jest dwusów (twierdzi, że nigdy o czymś takim nie słyszała), nie potrafi także prawidłowo wymówić nazwy jednostki oporu elektrycznego, a tego uczą się już dzieci w podstawówce. Informuje wszystkich uczestników i widzów o tym, że chorowała bardzo ciężko na raka, tak jakby miało to mieć jakiekolwiek znaczenie. Nie omieszkała poinformować o tym już nawet Arka i w dodatku była niezmiernie zdziwiona, że jeszcze o tym nie wiedział. Jest nieszczera, obłudna, złośliwa (w tym nidobrym znaczeniu) i pamiętliwa. Nie podobają mi się też jej zęby, czerwone szpileczki ani kapcie-tygryski. Na pewno o wielu rzeczach zapomniałam, ale czy to nie wystarczy? Mam nadzieję, że Buchacz wyleci z hukiem w tę niedzielę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ania. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:56 Tez jej nie lubie,bo jest wredna i zlosliwa,taka mala wredotka. Tylko,ze Jurek tez ma swoje za uszami i moze on wyleciec,a Anka wtedy zostanie.I tak zle,i tak niedobrze.Do kitu.A Kubie Kupie znowu sie upieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Ania. IP: *.chello.pl 11.11.01, 22:00 Jurek i tak będzie nominowany za tydzień, to jest więcej niż pewne. Wywalimy go więc następnym razem. A jeśli chodzi o Ankę, to może być jedyna szansa. Obawiam się, że pozostali zlitują się nad nią i będą chcieli następnym razem ją oszczędzić. I Buchacz dojedzie w ten sposób do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ania. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 22:02 Gość portalu: TT napisał(a): > Jurek i tak będzie nominowany za tydzień, to jest więcej niż pewne. Wywalimy go > > więc następnym razem. A jeśli chodzi o Ankę, to może być jedyna szansa. Obawiam > > się, że pozostali zlitują się nad nią i będą chcieli następnym razem ją > oszczędzić. I Buchacz dojedzie w ten sposób do finału. Masz racje,ale jednak wkurza mnie Kuba Kupa,ze tylko 1 glos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ania. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 19:14 Gość portalu: TT napisał(a): > Na jej twarzy nazbyt często widać zawziętość, agresję i nienawiść. Denerwują > mnie jej problemy z wymową, jej idiotyczne piski, wrzaski i krzyki. Nie lubię > kiedy obgryza pazury i zagryza wargę. Snobuje się na wszechwiedzącą studentkę, > a nie wie, co to jest dwusów (twierdzi, że nigdy o czymś takim nie słyszała), > nie potrafi także prawidłowo wymówić nazwy jednostki oporu elektrycznego, a > tego uczą się już dzieci w podstawówce. Informuje wszystkich uczestników i > widzów o tym, że chorowała bardzo ciężko na raka, tak jakby miało to mieć > jakiekolwiek znaczenie. Nie omieszkała poinformować o tym już nawet Arka i w > dodatku była niezmiernie zdziwiona, że jeszcze o tym nie wiedział. Jest > nieszczera, obłudna, złośliwa (w tym nidobrym znaczeniu) i pamiętliwa. Nie > podobają mi się też jej zęby, czerwone szpileczki ani kapcie-tygryski. Na pewno > > o wielu rzeczach zapomniałam, ale czy to nie wystarczy? > Mam nadzieję, że Buchacz wyleci z hukiem w tę niedzielę!!! Ja też mam taką nadzieję bo już nie mogę znieść tej dziewuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Ania. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 22:37 Ja też nie wiem co to jest dwusów. Nienawidze fizyki i nieznajomość takich popierdolonych pojęć uważam za plus dla inteligencji panny A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: Ania. IP: *.chello.pl 14.11.01, 22:43 Ja też nienawidzę fizyki, ale jednak wiem co to jest dwusów i ohm. Zresztą nie tylko to świadczy przeciwko pannie Buchacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Ania. IP: 195.117.149.* 12.11.01, 15:09 To wyjątkowo irytująca morda ze szczękościskiem.Jej czas dobiegł już końca a to może być jedyna szansa na wypad.Trzeba to wykorzystac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Buchacz do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iya Re: Ania. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:06 Jezu, co wy tacy zawzieci jestescie? W czym wam tak naprawde ta Ania wadzi, chocby i byla bezbarwna, sztuczna i wredna? Czy to aby nie w was tkwi problem? Mnie sie wydaje, ze to zwykla, dosc sympatyczna, choc nie nadzwyczajna, dziewczyna...Jak i cala reszta mieszkancow - doprawdy nie moge zrozumiec dlaczego ich osoby budza tyle emocji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Ania. IP: *.com.pl 14.11.01, 11:47 Bo jest jedyną faworyzowaną osobą w tym domu. Nie trzeba być wiernym widzem, żeby to zauważyć. Jest zrobiona na bohaterkę. Owszem, przeżyła w życiu ciężkie chwile, ale BB to tu i teraz. Jest wyjątkowo złośliwa(co zauważył Dawid). Osoby, którym udało się uniknąć śmierci są na ogół pogodne, a nie wredne i agresywne. Ten szczękościsk może być tego dowodem. Już widzę te nagłówki w gazetach "Wygrała walkę z rakiem i Big Brothera". Wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ania. IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.01, 23:50 Ta kretynka juz od poczatku przypominala mi sowe.Przyjzyjcie sie jej blisko rozstawionym oczom, a te zeby wygladaja jak sztuczne.jest niesympatyczna i odpychajaca, az trudno uwierzyc, ze jej mama wyglada fajniej i sympatyczniej od corki.Wywalcie ja.A taka byla siebie pewna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Ania. IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.01, 23:51 Ta kretynka juz od poczatku przypominala mi sowe.Przyjzyjcie sie jej blisko rozstawionym oczom, a te zeby wygladaja jak sztuczne.jest niesympatyczna i odpychajaca, az trudno uwierzyc, ze jej mama wyglada fajniej i sympatyczniej od corki.Wywalcie ja.A taka byla siebie pewna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Ania. IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 19:11 Anka sama dzisiaj stwierdziła że, " palma jej odbija po tak długim pobycie w domu WB". Myślę, że koniecznie trzeba zadbać o jej zdrowie i wysłać do domu. To lepsze od Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 19:18 Już nie mogę tego czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Ania. IP: 10.1.24.* 15.11.01, 21:00 Gość portalu: Sonia napisał(a): > Już nie mogę tego czytać. To nie czytaj. A Anka oprócz szczękościsku ma kluchy w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:46 Spadajcie z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do przeciwników Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEL Re: Ania. IP: *.chello.pl 16.11.01, 16:47 Zostaniesz wtedy sama, obawiam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: Ania. IP: *.rol.ar.krakow.pl 16.11.01, 17:33 sama sie przekonasz Soniu juz niedlugo jaka ona jest naprawde chyba ze ja wywala w ta niedziele papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:48 Gość portalu: MEL napisał(a): > Zostaniesz wtedy sama, obawiam sie. Może jednak jest tu jeszcze ktoś mądry kto lubi Anię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Ania. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 08:04 Gość portalu: Sonia napisał(a): > Gość portalu: MEL napisał(a): > > > Zostaniesz wtedy sama, obawiam sie. > > Może jednak jest tu jeszcze ktoś mądry kto lubi Anię. Obawiam sie, ze nie znajdziesz zbyt wielu msdrych, ktorzy lubia Anie. Madrzy jej nie lubia. I dobrze. Bo glupia jest. I wredna. Itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 09:37 Jesteście okropni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja lubię Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 10:37 Lubię Anię. W ogóle nie mam pojęcia skąd wasze zarzuty. Jedno z czym się zgadzam, fakt że nie wie o dwusuwach. Dla mnie jej minusem jest, że lubi Kubę. Ja go nie lubię, ale jedynie za koguci głosik, i panoszenie się wobec kobiet. Natomiast Ania jest nieprzystępna, nieufna, ambitna, i to sprawia wrażenie, że fałszywa. odrobina wredności mi nie szkodzi, podobna zresztą jest wredność waszych wypowiedzi, też mi nie szkodzi. Ania może być całkiem słodką dziewczynką, nawet dla tak inteligentnego faceta, który wie co to jest Ohm i dwusów. Jeżeli chodzi o fizys to jest bardzo smakowita... ma przy tym dość charakteru, by dotrzeć do celu, gdyby zawiódł Twój dwusów. Ciekaw jednak jestem, za co Sonia tak lubi Anię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Ania. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 17:38 Gość portalu: ja lubię napisał(a): > Lubię Anię. W ogóle nie mam pojęcia skąd wasze zarzuty. Jedno z czym się > zgadzam, fakt że nie wie o dwusuwach. Dla mnie jej minusem jest, że lubi Kubę. > Ja go nie lubię, ale jedynie za koguci głosik, i panoszenie się wobec kobiet. > Natomiast Ania jest nieprzystępna, nieufna, ambitna, i to sprawia wrażenie, że > fałszywa. odrobina wredności mi nie szkodzi, podobna zresztą jest wredność > waszych wypowiedzi, też mi nie szkodzi. Ania może być całkiem słodką > dziewczynką, nawet dla tak inteligentnego faceta, który wie co to jest Ohm i > dwusów. Jeżeli chodzi o fizys to jest bardzo smakowita... ma przy tym dość > charakteru, by dotrzeć do celu, gdyby zawiódł Twój dwusów. Ciekaw jednak > jestem, za co Sonia tak lubi Anię? Mówiłam że znajzdzie się ktoś mądry. Ja lubię ją za to że jest b. sympatyczna, miła, ciepła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybuch Re: Ania. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 07:50 Jak mozna lubic ta wredna zmije?Chyba ze ma sie taki sam charakter,najpierw wlazc gleboko w tylek a potem noz w plecy.Anka jedzie caly czas na tym,ze byla chora.Mysli ,ze wszyscy powinni wokol niej skakac i ja lubic tylko z tego powodu.Wielka studentka,ktora nie potrafi powiedziec jednego madrego z dania,na studia pewnie przyjeli ja z litosci,bo przeciez nie mozna skrzywdzic takiego biedactwa.Jest wredna wyrachowanie.Sepleni,David mowi wyrazniej od niej. Jest oblesnia,te wystajace zeby brrrrr i mysie straki zamiast kudlow. Ogolnie tragedia i wybryk natury. I Soniu mam gdzies ,co o niej sadzisz,tak jest twoja opinia po przeczytaniu jakiegos babdkiego pisma z buchacz na okladce.No co jaka osoba tacy fani. P.S.Wpieprzasz sie wszedzie tak samo jak Buchacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proAnia Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 11:59 Gość portalu: antybuch napisał(a): > Jak mozna lubic ta wredna zmije? na osi wredna żmija>matka teresa Ania raczej jest wśród średniej krajowej, trochę zawzięta i upierdliwa, to naprawdę postawa daleka od wrednej żmiji (politycy, dziewczyny dresiarzy, mama mojej dziewczyny i in.) > Chyba ze ma sie taki sam charakter, najpierw wlazc gleboko w tylek a potem noz w plecy. Super! Z samych Twoich bezpodstawnych, histerycznych opinii, można domniemywać Twojej klasy i rzetelności... Anka jedzie caly czas na tym,ze byla > chora.Mysli ,ze wszyscy powinni wokol niej skakac i ja lubic tylko z tego > powodu. A ja myślę, że ona stara się z tym walczyć, ale jest za słabiutka i chyba faktycznie ulega często pokusie skorzystania ze swej ciężkiej, wyczerpującej walki. Rzecz do wybaczenia. > Wielka studentka,ktora nie potrafi powiedziec jednego madrego zdania, Myślę,ze powiedziała niejedno mądre zdanie, co nie oznacza, że rozmawiałbym z Nią na tematy wymagające rozkoszy wysiłku intelektulanego :) > na studia pewnie przyjeli ja z litosci,bo przeciez nie mozna skrzywdzic takiego biedactwa. Pokutuje w Tobie mit, że studia to legitymacja do wysokiego intelektu, bo za komuny przyjmowano rzeczywiście tylko extraklasę,(5msc na 100chętnych robiło swoje) ale teraz Ania stanowi średnią akademicką:(... nie martw się poradzi sobie.. z wysiłkiem, ale będzie miała srednią powyżej przeciętnej >Jest wredna wyrachowanie.Sepleni,David mowi wyrazniej od niej. Jest oblesnia,te wystajace zeby brrrrr i mysie straki zamiast kudlow. > Ogolnie tragedia i wybryk natury. Obawiam się o Twoje fizys - masz kryteria, które na 99% pogrążają 80% Twoich znajomych dziewczyn nie mówiąc już o Tobie :) > I Soniu mam gdzies ,co o niej sadzisz,tak jest twoja opinia po przeczytaniu jakiegos babdkiego pisma z buchacz na okladce. P.S.Wpieprzasz sie wszedzie tak samo jak Buchacz. POWYŻEJ ANTYBUCH DAJE NAJSŁODSZE DOWODY SWEJ ERUDYCJI ORAZ, JAKŻE GŁĘBOKO UKRYTEGO, JAKŻE GŁĘBOKO...:( TALENTU POLEMICZNEGO, KTÓRY ŁĄCZY Z WIRTUOZOWSKĄ ELEGANCJĄ W POST SCRIPTUM. Ciekaw więc jestem czy senat jego uczelni(?) jest świadom powodów, dla których przyjął go w swe podrzędne progi. P.S. Abyś, antybuch, mnie lepiej zrozumiał, zacytuję Cię, Szanowny Opiniodawco: "No co jaka osoba tacy fani." zmień sobie "tacy fani" na "takie opinie". poza tym myślę, ze to forum, jest okropne ze względu na przymus posługiwania się słowem pisanym... Jego twórcy wychodząc na przeciw intencjom uczestników, lepiej zrobiliby, udostępniając publiczną spluwczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Ania. IP: 217.11.133.* 18.11.01, 13:00 Podaj przykład na to, że Ania jest ambitna i ciepła? Te zwroty chyba rzeczywiście wyczytałaś w jakimś kolorowym pisemku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proAnia Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 13:53 Ja akurat nie mówiłem, że jest ciepła. Lubi się niestety tulić do Koguciogłosowegokuby, czasem Jurka to raczej ciepło...:( ambitna - np. przebiegła te 11.000m Podaj mi przykład niekolorkowego pisemka :) ? Rzeczposplita? Trybuna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Ania. IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.01, 14:09 Słuchajcie,nie lubię Ani,ale Jurek jest bardziej wredny i niestrawny.Najpierw trzeba się pozbyć Jurka,a Anka zawsze zdąży wylecieć.Skoro tak jej bardzo zależy niech zostanie jeszcze tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Ania. IP: *.telia.com 18.11.01, 15:33 Podzelam twoje zdanie,niech ma tej radosci jeszcze tydzen czasu.TYM RAZEM POWINIEN OPUSCIC DOM BB JUREK I TO KATEGORYCZNIE,BO BARDZO JEST PEWNY ZE WYGRA TEN PROGRAM.ON JEST WYRACHOWANA SWINIA,TAKICH NIE CHCEMY OGLADAC W PROGRAMIE,JEST WIECEJ OSOB CO POWINNO OPUSCIC DOM BB.ANKE WYRZUCIMY W NASTEPNYM TYGODNIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proAnia Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 00:45 Wyleciała... Jednak zapomniałem dodać, a mnie korciło, że głupota bywa groźna, zwłaszcza w delikatnych akcjach -tutaj p.poż. NIeważne. Nie lubię jak ktoś kogoś wrabia i jeśli juyż to wolę ja uzasadnioną złośliwość od głupiego chlapnięcia.I taka głupota mnie paraliżuje. Tego się nie da powstrzymać, ani nic. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Ania. IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 15:43 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Mam nadzieję, że będzie następną, która opuści dom BB. Na razie 52% na out dla Sir Sikawy. Oboje więc wzbudzają podobne emocje. Wyjątkowo antypatyczna parka. Którekolwiek z nich uściska Martyna, będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nothistm Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 15:48 Jezzzu! Co za Emocje! idą łeb w łeb Kto na którego!?konia stawia!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Ania. IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 15:56 Gość portalu: nothistm napisał(a): > Jezzzu! > Co za Emocje! > idą > łeb w łeb > Kto na którego!?konia stawia!? Żartujesz chyba, nie głosuję w ogóle. Mam nabijać kasę TVN? Wszystko mi jedno kto zrobi wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nothistm Re: Ania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 00:34 Gość portalu: dżastina napisał(a): > Gość portalu: nothistm napisał(a): > > > Jezzzu! > > Co za Emocje! > > idą > > łeb w łeb > > Kto na którego!?konia stawia!? > > Żartujesz chyba, nie głosuję w ogóle. Mam nabijać kasę TVN? Wszystko mi jedno k > to > zrobi wypad. To oni robią wypady? Ale nie obunóż? nareszcie będzie można pójść na loda z Anią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek Re: Ania. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:38 a kogo to interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Ania. IP: 213.77.49.* 19.11.01, 07:21 Ja bym nie ryzykował. Może odgryżć. Odpowiedz Link Zgłoś