Dodaj do ulubionych

Ratujmy Pogoń SZczecin

15.10.05, 23:13
Witam! Mam nadzieje ,że Pogoń i jej zawodnicy dalej będą reprezentowac
miasto , które ich nie chce jak również myślę, ze nie można dalej trwać ,ze
na terenach wokół Pogoni nic nie będzie się działo, bo mieszkańcy Pogodna
sobie tego nie życzą......a czy mieszkańcy innych dzielnic maja cos do
powiedzenia postawiono wiele Hipermarketów w centrum miast a i nikt nie
protestował? Dać Ptaszkowi tereny,bo tak nic sie na nich nie dzieje oprócz
rosnących chwastów i jak również nie widac żadnych inwestorów w naszym
mieście , których miał sćianąc nasz kochany prezydent Jurczyk(Działkowic)
Kibic Pogoni
Obserwuj wątek
    • Gość: grz Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 23:48
      popieram-kibic pogoni od 1963 roku
    • Gość: sektor18 Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:17
      Pogoń to jedyny powód dla którego pisze się i mówi w mediach ogólnopolskich.... no może oprócz rekordów w wyganianiu inwestorów i liczbie bezrobotnych
    • Gość: Gość Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.chello.pl 16.10.05, 09:40
      Za drogo za nędznie i znowu za moje czyli podatnika pieniądze.NIE ZGADZAM
      SIĘ.Kopacze na poziomie 5 ligi europejskiej.Niech to się wszystko rozleci.Tylko
      budowa od podstaw coś zmieni.Czy panowie wiedzą co robi teraz wielka gwiazda
      Pogoni-Bartosz Ł.W pogoni brał ciężką kasę a co sobą reprezentuje-wielki
      futbolista z bożej łaski.A może kolejny talent zniszczony przez zidiociałych
      skorumpowanych działaczy którzy widzą tylko własną kasę i nic więcej.Jedyne
      lekarstwo to to wszystko rozgonić i rozpocząc na nowo-inaczej znowu ktoś
      ukradnie każdy szmal który tam popłynie
      • Gość: Szczepan Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.pl / *.smsnet.pl 16.10.05, 09:56
        kibic od 1998(zawsze cos ;p) co ja zrobie bez MOJEJ Pogoni? misiek pisze
        prawde, jesli nic nie powstanie na terenach wokol stadiony beda tam tylko
        chwasty bo jakos inni inwestorzy sie na to nie pchaja, a to ze A.Ptak chcial
        tam zrobic supermarket to juz jego sprawa jesli to ma pomoc w funkcjonowaniu
        Pogoni to jest mi obojetnie co on tam wybuduje i nie marudzcie ze nie chcecie
        supermarketu na Pogodnie, ja na Pomorzanach mam 2 obok siebie (Tesco i
        Carrefour) i jakos z tym zyje, wiec ludzie jeszcze raz, przemyslcie to
      • Gość: stood Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:23
        Stanowczo protestuję przeciwko dawaniu Ptakowi czegokolwiek! I tak dostał już
        od miasta bardzo dużo. Chce drużyny - niech ta na siebie zarobi. A na nabijanie
        kieszeni biznesmenowi z Piotrkowa, który i tak nas oleje w koncu zgody nie ma!
        • Gość: dorka Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:30
          klub sie winien samofinansować, dlaczego miasto ma pomagać.. z tego wynika, ze
          nie chodzi o klub tylko tereny dla Ptaka, nie o sport tu chodzi... nie łaska
          znależć sponsora???
          • Gość: Paprykarz Re: Ratujmy Pogoń Szczecin IP: *.internet.v.pl 16.10.05, 16:34
            Pogon Szczecin byla klubem samofinansujacym sie do czasow Sochanskiego i
            Kocmiela

Byla gielda samochodowa,ktora przynosila dochody dla klubu i wystarczalo

Jednakze naciski bogatszych mieszkancow okolic stadionu spowodowaly,ze gielde
            na Pogoni zamknieto i rozpoczela sie agonia Pogoni

:-((
          • Gość: Kibic81 Re: Ratujmy Pogoń SZczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:07
            NIE MA SZCZECINA BEZ POGONI.RADNI PAMIETAJCIE O TYM !!
            • swantevit Potrzebuję kilku kopaczy do.. 16.10.05, 19:10
              skopania mi działki.
              Mogą być z byłej Pogonii.
              3 zł za godzinę.
              • Gość: zona pijaka Re: Potrzebuję kilku kopaczy do.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 19:15
                swantevit napisał:
                > skopania mi działki.
                > Mogą być z byłej Pogonii.
                > 3 zł za godzinę.

To był dowcip? I czy naprawde jestes az tak bogaty?
                • swantevit Re: Potrzebuję kilku kopaczy do.. 16.10.05, 19:16
                  Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
                  czy naprawde jestes az tak bogaty?
                  ------------------------------------
                  nie. Szanujący pieniądz.
                  • Gość: zona pijaka Re: Potrzebuję kilku kopaczy do.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 19:51
                    swantevit napisał:
                    > Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
                    > czy naprawde jestes az tak bogaty?
                    > ------------------------------------
                    > nie. Szanujący pieniądz.

A gdybyśmy się załozyli o szylinga, ktore z nas dłużej wytrzyma bez oddychania
                    pod wodą, to podejrzewam że Twoich zwłok do dzisiaj by nie odnaleziono.
                    • swarozyc Re: Potrzebuję kilku kopaczy do.. 16.10.05, 21:19
                      wiesz, lubie brytyjski humor w twoim wykonaniu. Tak slodko absurdalny..
    • Gość: pani od pokoleń Re: Rozwiązać Pogoń i Stocznię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:14
      Po rozwiązaniu stoczni i Pogoni odwołanie Jurczyka będzie juz zabawą. Zarówno
      Pogoń jak i stocznia to symbole robotniczej , jurczykowskiej braci, która
      dołuje to miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka