Dodaj do ulubionych

80te lata w SP16

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:54
Moze ktos sie odezwie jak wtedy bylo? Bo ja mam mile wspomnienia zwlaszcza
jesli chodzi o Kotowską i Eismont dzieki nim wyszlam na ludzi !
Obserwuj wątek
    • Gość: jop Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:34
      ?????
      • Gość: KiTTy.DK Re: 80te lata w SP16 IP: 85.218.155.* 28.11.05, 16:26
        kotowska to strasznie wredna baba byla...
        • Gość: DJ Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:14
          ja chodzilam jeden rok 84-85 klasa 5b, pamietam rewelacyjny chór w którym
          spiewalam - jak kobitka miala na nazwisko to sory ale nie pamietam,jak na chór
          to bylo ciekawie bo sie tez tanczyło - pierwszy szereg to Ja. Fajny byl
          rosyjski na wiezy (no moze sam rosyjski nie byl fajny - kotare zwaliłysmy łażąc
          po strychu, zleciala na sale gimnstyczną, nie przyznałyśmy się, i tak nikt by
          nie uwierzył ze to my (bylysmy te grzeczne :)))) O i pierwszy raz sie
          zakochałam - w chłopaku z 7 klasy. Lekcje historii jeszcze pamietam jako bardzo
          barzdo ciekawe prowadzone przez faceta. Nie pamietam samych nauczycieli, ale
          szkola pozostawila przyjemne wspomnienia na tle innych szkół do ktorych
          chodziłam. Nie wiem dlaczego miala opinie kiepskiej szkoly. Bylo naprawde paru
          dobrych pedagogów i klimat tez byl raczej ok( pomijajac Pana Sz i Zone jego )
          Tylko w gumiakach trzeba bylo chodzic z tej Redy. Suma - fajnie było. DJ
          • Gość: Dj Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:16
            A jeszcze jedno Eismont od polaka byla ???
            • Gość: 90 lata Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:34
              Co tam 80 lata! Najlepiej bylo w... po90 roku. Chyba ktoś mnie poprze !
              • Gość: haha Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 00:44
                doprawdy !!!
    • kolor201 Re: 80te lata w SP16 10.03.06, 16:51
      Zaczelam do niej chodzic ok 86r?!Zajefajna szkola ,nauczyciele itd.Pamietam
      duuuuuuuuuuzo!Skibniewska,Ficek ,Licznerski glupek i wielu innych!Moim zdaniem
      kotowska byla fajna jak sie bylo fajnym a nienawidzilam Kubiakowej glupiej
      cioty!Wogole to trenowalam pilke reczna u skibniewskiej i bylo swietnie!
    • Gość: beti Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:59
      Co ty chcesz od Kubiak ? Ja tam wspominam Ją dobrze. Nawiedzony był
      Licznerski owszem. A wogóle to P. Kotowska jest nie do zdarcia ! Ostatnio Ją
      widziałam i świetnie się trzyma. Poza tym chyba złagodniała. Przyjemnie jest
      powspominac stare czasy! Mam nadzieję, że ktoś siejeszcze odezwie.
      • kolor201 Re: 80te lata w SP16 06.04.06, 11:19
        podnosze watek:))
      • Gość: beti Re: 80te lata w SP16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:11
        To podejmuj 123 ! Dawno nie zaglądałam tutaj . Dzisiaj jak zajrzałam na boisko
        Swojej Szkoły to doznałam szoku ! Czapki z Głów dla Dyrekcji za to co zrobili
        przez te lata to już jest EUROPA !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka