Dodaj do ulubionych

Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka!

20.10.05, 16:40
Do oddania jest suczka red nose 10 miesięczna, bardzo łagodna, rodziców suni
można zobaczyć na www.pitbull.swinoujscie.com . Sunia jest bardzo łagodna do
dorosłych, dzieci i zwierząt.
Jest oddawana bo jej właściciel jedzie do Świnoujścia na studia a sunią nie
ma kto się zajmować
.... prosimy o pomoc ......

Obserwuj wątek
    • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 21.10.05, 07:08
      No znajdzcie się kochane ręce!
      • Gość: play Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! IP: *.teleton.pl 21.10.05, 07:45
        Poszukaj na forum dla dresiarzy i rapersów.
        • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 21.10.05, 13:53
          Gość portalu: play napisał(a):

> Poszukaj na forum dla dresiarzy i rapersów.

Nie wiem czy ty mówisz poważnie ... Odpowiedzialnych rąk szukam ... Właśnie ci
          ludzie tworzą statystyki pogryzien przez te psy ... To jest smutne, że ktos
          jak "play" skreśla psa tylko dlatego, że jest oszołomem. Zajmuję się adopcją
          wielu ras psów - głownie dobków - dla małej pitki mam sercw a twoja niska
          świadomość mnie poraża ...
          • Gość: play Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! IP: *.teleton.pl 21.10.05, 13:56
            Niska świadomość czego ? Piszesz tak ogólnie czy odnośnie tych "piesków" ?
            • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 21.10.05, 14:29
              mówię odnośnie psów. Nie lubię chamskich zagrywek, a poza tym, gdyby mi
              zależało z psa zrobić wariata, to z pewnością właśnie dres albo kibol by go
              otrzymał .... Szkoda, że nie wypowiesz się na poście dotyczącym małej na
              dgm ... z pewnością posypałby się na ciebie grad, żałuję, że spotykam takich
              ludzi ... mój apel o kochający dom i ręcę nawet dla pita, asta, dobka czy rotka
              nie wynika raczej z wyskokiego wskażnika tępoty, tylko z doświadczenia i
              obserwacji, iż te psy są niesamowitym przyjacielami, członkami rodziny i
              opiekunami dzieci ... we właściwych rękach. Bo durna pała jest w stanie nauczyć
              agresji nawet ratlerka!

Proszę o wypowiedż w jakie ręce mamy skierować sukę:
              www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=28021
              • katarzynka777 Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 21.10.05, 16:11
                hej, a skad jestes?
                Co prawda osobiscie znam tylko bulteriery i amstafy z tych ras, ale... Napisz
                na priv., jesli to jeszcze aktualne.
    • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 21.10.05, 18:04
      Kasiu wysłałam ci priv
    • Gość: play Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:28
      Żeby nie było, że play jest wrogo nastawiony do zwierząt. Play kocha zwierzęta,
      pod warunkiem, że uchodzi żywy i nietknięty. Pozdrawiam was, jeśli kogoś
      uraziłem lub zasmuciłem...sorry ale ta rasa nie ma dobrej prasy, że się tak
      wyrażę - publicity...
      • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 22.10.05, 07:15
        Bo widzisz play ja się wypowiadam na tematy jeśli uzbroję się w wiedzę z
        fachowej literatury i po dokładnych obserwacjach ... Niestety nagonka na te i
        inne psy w wykonaniu tępych gryzipiórków wszystkich szmatławców doprowadziła
        społeczeństwo do psychozy, a ja przyglądając się coraz częściej prasowym
        wzmiankom o pogryzieniach dzieci czy dorosłych sporządziłam własną statystykę,
        która ewidentnie wskazuje, że psy te były chowane bezapelacyjnie przez ludzi
        rozchwianych emocjonalnie, niedojrzałych psychicznie lub na siłe tworzono z
        psów psy użytkowe - nawet nie chce mi się wspominać o durnych pałach, które
        biedne psy uczą "walk". Mamy tez na forum biednego kilkuletniego psa też red
        nose i tez pit. Był prawdopodobnie wykorzystywany do celów treningowych psów
        szkolonych do walk. Biedny psaik - oprócz tego, że wszyscy go ratowali przed
        śmiercią i optraywali rany .. to pies jest przerażony (zastraszony) i
        zdziwiony, że ludzie potrafią głaskać - strasznie domaga się pieszczot i
        przytulania. To nie psy są winne do ciężkiej cholery - tylko my LUDZIE (TĘPE
        PAŁY)! Oczywiście, że pies może być chory psychicznie i zaatkować bez
        przyczyny, ale tych wypadków jest tyle samo co katastrof związanych ze startem
        promów kosmicznych. Gdyby pies wierzył w BOga, to jestem przekonana, że
        człowiek byłby dla niego szatanem!
    • demonsbaby Re:Kasiu mamy też maleńką astkę! 22.10.05, 07:18
      Kasia jeżeli jesteś zainteresowana psem - mamy tez niesamowitą maleńką (6-mcy)
      astunię. Zwie się Łatka i czeka na kochany dom. Opiekuje się nią dwoje
      kochanych ludzi, ale nietety nie mają dla niej warunków, także bardzo proszą o
      pomoc bo szkoda im psa.
    • Gość: Chiang Twu Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:08
      Biorę. Restauracja chińska.
      • demonsbaby Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! 22.10.05, 09:15
        Gość portalu: Chiang Twu napisał(a):

> Biorę. Restauracja chińska.
        Wal się na ryj tępa pało!!!!!!!!!!
        • Gość: Chiang Twu. Re: Do oddania w odpowiedzialne ręce pitt-bullka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:54
          Jednak wezmę.
          • demonsbaby Re:Nie mam siły .... 22.10.05, 10:47
            Gość portalu: Chiang Twu. napisał(a):

> Jednak wezmę.
            To jest post dla dogo - wielbicieli oraz ludzi znających chów i potrzeby tej
            rasy. Nie mam ochoty komentować kretyńskich komentarzy. Powtarzam:
            zainteresowani chowem i przejęciem odpowiedzialności za psa są przeze mnie
            poszukiwani - niestety nie dysponuję czasem na zniżanie poziomu do stosowania
            odpowiedzi na tępe zagrywki. "Wsadż sobie dupsko w gar i zagotuj! Smakować
            pewnie będzie podobnie jak chow-chow w Hong - Kongu." - Ta jest już moja
            ostatnia - szkoda szarpać nerwów jak głupi człowiek ma coś mądergo do
            powiedzenia. W razie dalszych wątpliwości odsyłam na forum dogomanii i
            zaryzykowania swoich wypowiedzi. Nie liczę na zrozumienie wśród plebsu z niskim
            wskażnikiem intelektualnym.

• Gość: Chiang Twu Re:Nie mam siły .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:06
              Ja intelekt mieć wysoki ja wymyśleć proch!!
              Nie ma chow-chow.
              Biorę ten.
              Z ryżem bardzo dobry.
              • demonsbaby Re:A więc się nie myliłam 22.10.05, 11:13
                plebs ... a do tego niziutko ... niziutko - bagienko wręcz.

Pies nie jest już do oddania - kasiu skonatktuj się ze mną w sprawie astki !

"Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cie wiecej niz siebie
                samego." Billings Jose
                • Gość: Chian Twu Re:A więc się nie myliłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:22
                  O nie!! O nie!!
                  Ja nie plebs.
                  Ja pochodzę od Ming!
                  • Gość: Nikt .. Re: Gościu skończ! IP: 212.244.66.* 22.10.05, 13:33
                    Skończ pajacowanie ... bo ci nie idzie gościu kolorowy ....
                    • Gość: Chiang Twu Re: Gościu skończ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:55
                      Chiang Twu kończy kiedy ma chęć.
                    • Gość: zona pijaka Re: Gościu skończ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.05, 14:01
                      A wiecie gdzie ten "Chian Twu" prowadzi restaurację?
                      Na Jedności Narodowej zupełnie vis a vis Komendy. To stary esbek, którego
                      wyrzucili z policji. Tak kochał patrolowanie melin, ze teraz ocipiał z
                      rozpaczy. Kiedyś tam przed komendą widzialam ewenement, psa z dwoma hu..mi.
                      Jednym z nich był Chiang.
                      • demonsbaby Re: Przestaje mnie dziwć .... 22.10.05, 14:16

cud natury ... z twojej ekspertyzy wynika, że brak mózgu jest jednak
                        usprawiedliwiony.
                        Dziękuję za pomoc w likwidowaniu głupaków, ale ten post dotyczy psiulka -
                        niestety postrzeganego jako psa rasy agresywnej. Jest jeszcze astulka samam
                        słodycz, która prosi o kochany dom.
                        • Gość: Chiang Twu Re: Przestaje mnie dziwć .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:26
                          Psiulek młody, psiulek smaczny.
                      • Gość: Chiang Twu Re: Gościu skończ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:12
                        O nie! O nie!
                        Ja nie SB.
                        Ja chińska Triada, ale zbóje takie same.
    • Gość: andreas kupowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:20
      kupowałem aż z Gorzowa z hodowli rotwailera dla znajomego,
      piesek był chyba 3miesieczny...
      i ten człowiek powiedział, ze ten piesek bedzie tolerował tylko 5-6 osób!
      reszty NIE!
      Co to oznacza dla tych spoza tej piatki?

Ja chciałem psa do pracy, do firmy...
      zawsze biere owczarki niemieckie tak jakoś!
      • demonsbaby Re: kupowałem 22.10.05, 15:43
        jeżeli oczekujesz wyjaśnien prosze się skontaktowac przez priv - wyjaśnię
        • Gość: andreas Re: kupowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:46
          piesek był cudowny, od razu jakos tak do mnie ...
          no jak sie czegos bał to zaraz chował sie za mój but,
          kładł sie przy nodze i spał przy mnie...
          miałem nadzieję, ze ten znajomy Niemiec nie przyjedzie!
          • demonsbaby Re: kupowałem 22.10.05, 16:04
            Zgubiłam wątek ... a o co chodzi? Znaczy co mam wyjaśnić?
            • Gość: andreas Re: kupowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:09
              a czemu chcesz cos wyjasniać?
              Czy potrafisz wszystko wyjasnić?
              Na świecie jest tyle rzeczy nie wyjasnionych...
              Ot, nasze zycie... nie wyjaśnione!
              Daj spokój... co tu wyjasniać!
              • demonsbaby Re: kupowałem 22.10.05, 16:11
                polemika filozoficzna ... no coż
                dobra post juz jest podany do skasowania - ci co mieli widziec widzieli
                zamierzeniem było ogłoszenie dla "psiarzy" z tych okolic ...
          • Gość: dorka Re: kupowałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:15
            ja rottweilera mam już 9 lat.. nie zamieniłabym na innego... i z dzieciakami
            wychowany... i toleruje więcej niż 10 osób nawet... skąd takie info??? jakie
            pierdoły... pies to pies, wszystko od pana zależy...
            • Gość: andreas czemu mój post do kasacji - ja przpraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:23
              o Dorka mi wyjasniła... dziekuję!
              Ale czemu mój post ma byc skasowany.... ja przepraszam jak uraziłem!
              Przeprosiny nie wystarczą?
              • demonsbaby Re: czemu mój post do kasacji - ja przpraszam 22.10.05, 16:27
                Nie twój post - tylko całośc tematu. To miało być ogłoszenie w sparwie
                poszukiwania właściciela i kochanego domku dla red nose i astki. A stworzyła
                sie polemika, na którą czasami nie mam ochoty się wypowiadać - i wcale nie
                zwracam się do cibie ;)
                • Gość: andreas Re: czemu mój post do kasacji - ja przpraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:48
                  ja przepraszam jak to przeze mnie, ja w ogóle z Toba nie polemizowałem!
                  Mam, przepraszam miałem trzy psy, mam teraz dwa!
                  Lubie psy i nie polemizuje na temat psów!
                  I nadto po moim poscie piszesz, że masz dośc polemiki i jeszcze zgłaszasz
                  do wykasowania...
                  i w ogóle nie zwracasz sie do mnie!
                  A Admin moze mi dac za to punkty karne i ograniczyc dostep do forum!

Ja uwielbiam psy... tych takich co jak swinki maja pyski,
                  to sie boje bo w oczy im nie da rady spojrzeć, ale tak to uwielbiam psy!

Pozdrawiam Ciebie i z tymi pozdrowieniami zwracam sie ja do Ciebie!
                  • demonsbaby Re: czemu mój post do kasacji - ja przpraszam 22.10.05, 16:55
                    Jeżeli już to zgłaszam do moderatora usunięcie wątku - nie twojego postu ... Bo
                    zależało mi na znalezieniu domu dla psa (psów) w tytule a nie "zaśmiecaniu"
                    tematu. Widziałeś posty: Gość: Chiang Twu ?
                    • Gość: andreas Re: czemu mój post do kasacji - ja przpraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:00
                      nikt nie zaśmieca i wszyscy zaśmiecamy!
                      Ja szukam psa do pilnowania obiektu!
                      Zawsze miałem dwa owczarki!
                      Myslę, że owczarki sa najlepsze!
                      • demonsbaby Re: czemu mój post do kasacji - ja przpraszam 22.10.05, 17:03
                        mam do adopcji psy stróżujące - ale to na email.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka