Dodaj do ulubionych

CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel

26.10.05, 17:18
MJW zrobila na mnie piorunujace i to pozytywne wrazenie!
Obserwuj wątek
    • Gość: starszy Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:24
      Noooooo, całkiem nieźle...........
      • Gość: b Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:42
        eeeeeeee
      • anamar Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 02.11.05, 09:44
        wreszcie się jacynka zajęła czymś poważnym!
    • xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:51
      A ostatnio towarzyszu absztyfikatn, deklarowaliście niemalże miłość do radnej
      Szewczyk. A dzisiaj co? Chwiejniście towarzyszu absztyfikant, jak nie
      przymierzając Ludwig Dorn:)))))))))))))))))))))))
      • absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:53
        Nie widze sprzecznosci. Z kobietami jak z winem - praktycznie kazdy rocznik ma
        swoje plusy i minusy.
        • absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:54
          A Ludwik Dorn to z tego co slyszalem znalazl sobie kochanice na warszawskim
          Powislu. Sugerujesz, ze...?:))))))))))))
          • xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:58
            > A Ludwik Dorn to z tego co slyszalem znalazl sobie kochanice na warszawskim
            > Powislu. Sugerujesz, ze...?:))))))))))))

Ja nic nie sugeruję:) Ja nie wiem kto na tym Powiślu mieszka. No chyba, że idzie
            ci o Hotel Powiśle:))))))))))))))))) A wtedy, to byłby dopiero news:))))))
            • xyz-xyz Albercik! 27.10.05, 14:01
              A co to mnie się włączyło???? Ten news jakiś czerwony się zrobił? Mnie tez
              Wybiórcza zrobiła adminem????? Odmawiam!!!!!!!!!!!!!!
              • albert_c Re: Albercik! 01.11.05, 01:52
                widocznie towarzyszu dobrze sprawdzacie sie na froncie ideologicznymi pokaza;la
                Wam Gazeta jakie macie mozliwosci w zamian za dobre sprawowanie:)))))))

news
            • absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 14:02
              Szczegolow nie znam, bo szczerze mowiac zycie erotyczne tego pana interesuje
              mnie w takim samym stopniu jak populacja much w Nowej Zelandii. Szedlem sobie
              zwyczajnie pewnego dnia ulica i zobaczylem jedynke Superszmaty i stad wiem -
              nic wiecej nie mam - ku Twojemu rozczarowaniu - do dodania.

A tak w ogole to serdecznie Cie XYZeciku pozdrawiam.

• xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 14:16
                > A tak w ogole to serdecznie Cie XYZeciku pozdrawiam.

A dziekuję, dziękuję:) Kozel, jak mniemam w albertowej lodówce, miast w twoim
                kuflu?
    • beatrix13 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 02:20
      absztyfikant napisał:

> MJW zrobila na mnie piorunujace i to pozytywne wrazenie!
      > źle z tobą,jak na piorunujące wrażenie robią na tobie 50-tki
      • Gość: jarro Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:39
        Lepsze fajne 50tki niż durne d..y w typie beatrix, nawet gdyby były o połowę młodsze.
        • beatrix13 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 12:14
          Gość portalu: jarro napisał(a):

> Lepsze fajne 50tki niż durne d..y w typie beatrix, nawet gdyby były o połowę

> odsze.
          Czyżbyś kosza od MJW dostał,spróbuj może załapiesz się na trzeciego męża
          • beatrix13 Re:do jarro 01.11.05, 12:16
            po tak jak do mnie napisałeś,wyszła ci słoma z butów,więc widać jaka gwiazda
            (mjw)taki i wielbiciel,jak do twojego rynsztokowego języka zniżać nie będę
            • Gość: lelek Re:do jarro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:23
              Ty się już bardziej zniżyć nie możesz bo i tak już sięgnęłaś dna.wyjątkowo
              obrzydliwe i prymitywne teksty wypisujesz paniuńciu.Wyłazi straszna zawiść i
              zwyczajna głupota.Odpuść sobie bo to szkodzi.Ale szkodzi tobie a nie osobom o
              których wypisujesz bzdety.
              • beatrix13 Re:lelek 01.11.05, 18:22
                żaden mój tekst nie był ani wulgarny,ani obrzydliwy,jak piszesz,ani
                zawistny,więc nie wieszco piszesz i o kim. Biedaku,jak Pan Bóg chce kogoś
                ukarać to mu rozum odbiera,no a od zawiści i chamstwa to ty się aż
                gotujesz.Podaj choć jeden wsój post z przebłyskiem intelektu.
                • Gość: lelek Re:lelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:32
                  Nie chce mi się.Dla takiego dna to ja mogę najwyżej parę razy puknąć w
                  klawiaturę i nic ponadto.Nie marz o innych puknięciach.Tfu
                  • beatrix13 Re:lelek 01.11.05, 22:06
                    Gość portalu: lelek napisał(a):

> Nie chce mi się.Dla takiego dna to ja mogę najwyżej parę razy puknąć w
                    > klawiaturę i nic ponadto.Nie marz o innych puknięciach.Tfu
                    >TO TY NIE MARZ,BO WZBUDZASZ POLITOWANIE Z TWOIM UWIELBIENIEM DLA
                    ZABOTOKSOWANEJ 50-LATKI,NA TLE PIANINA,DE GUSTIMBUS NON ES DISPUTANDUM
            • Gość: Krzysztof Re:Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:38
              Gdzieżeś ty ten rynsztokowy język widziała? Durny to słowo rynsztokowe?
              Zniżać się nie możesz, nawet gdybyś chciała. Nie można spaść z podłogi.

Dawaj link do swojego foto, to ocenimy, czyś ty piękna. Bankowo jakiś pokemon, albo inny pasztet, te są zawsze złośliwe.
              • beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 14:29
                Gość portalu: Krzysztof napisał(a):

> Gdzieżeś ty ten rynsztokowy język widziała? Durny to słowo rynsztokowe?
                > Zniżać się nie możesz, nawet gdybyś chciała. Nie można spaść z podłogi.
                >
                > Dawaj link do swojego foto, to ocenimy, czyś ty piękna. Bankowo jakiś
                pokemon,
                > albo inny pasztet, te są zawsze złośliwe.
                >podaję posty do mnie epatujące kulturą i klasę,a poza twoimi chamskimi i
                złośliwymi poczytaj z dnia 01.11 lelek i jarro. No comments.PS.TY za to pewnie
                mister uniwersum jestes.
                • Gość: kris Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:48
                  beatrix13 napisała:
                  s.PS.TY za to pewnie
                  > mister uniwersum jestes.

Nie. Ale nie krytykuję innych facetów. Nie jestem zazdrosny. A ty tak, z tego wnioskuję, że jesteś:
                  -brzydka
                  -zakompleksiona
                  • beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 22:30
                    Gość portalu: kris napisał(a):

> beatrix13 napisała:
                    > s.PS.TY za to pewnie
                    > > mister uniwersum jestes.
                    >
                    > Nie. Ale nie krytykuję innych facetów. Nie jestem zazdrosny. A ty tak, z tego
                    w
                    > nioskuję, że jesteś:
                    > -brzydka
                    > -zakompleksiona
                    >pudło o 180 stopni jest odwrotnie!
                    >do tego wątku włączyłam się nie dlatego jak mnie posądzasz,jakobym zazdrościła
                    Jacynie urody,bo nie,ale dlatego,że zawsze przeswiadczona byłam o tym,iż radny
                    (a) winny służyć miastu,a nie robić szum medialny i reklamę swoich nóżek za
                    pomocą wielbicieli.Co ta nieźle trzymająca się 50-tka (nie przeczę,że jak na
                    swe lata wygląda nieźle)zrobiła konkretnego dla tego miasta,poza gadaniem(co
                    też wliczone jest w dietę). Konkrety i fakty są istotne. Radny jest przede
                    wszzystkim od skutecZnego działania,przyciągania inwestorów i promowania
                    miasta,a nie mizdrzenia się przed obiektywem,bp to nie tędy droga.
                    • Gość: sylwia Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:43
                      Jeeeeeeeeeeeeezzu,jaka ty jesteś głupia!!!!!!!!!!!!!!!!1
                      • beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 22:45
                        Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Jeeeeeeeeeeeeezzu,jaka ty jesteś głupia!!!!!!!!!!!!!!!!1
                        >dekalog się kłania
                        • Gość: :)) Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:17
                          beatrix13 napisała:

>dekalog się kłania

Gdyby Sylwia powiedziała, żeś mądra, to byłoby wykroczenie przeciw przykazaniu ósmemu...

• Gość: :) Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:13
                      beatrix13 napisała:

>pudło o 180 stopni jest odwrotnie!
                      > >do tego wątku włączyłam się nie dlatego jak mnie posądzasz,jakobym zazdroś
                      > ciła
                      > Jacynie urody,

Grunt, to dobre samopoczucie. :))

A ta 13 przy twoim wyszukanym nicku to pewnie twoje IQ...?

• beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 23:52
                        bardzo ci współczuje Krzysztofie braku inteligencji i kultury oraz nadmiaru
                        złośliwości
                        • amanita_virosa Re:Krzysztof od Beatrix 03.11.05, 01:31
                          Dziewucho, ty nie czujesz, że jesteś żałosna???
    • kiciara11 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 19:36
      absztyfikant - radna sie fajnie trzyma i to jej trzeba przyznac.
      tez chcialabym tak wygladac w jej wieku:-)
      • Gość: REMI Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:13
        Niektóre panie /panienki/ zapominają, że też będą miały 50 lat. Z gustem i
        dietą często są już na bakier więc końcowy efekt w wyśmiewanym wieku 50 lat
        może okazać się opłakany. A pani, o której dyskutujemy jest elegancka i widać
        że ma klasę, której wielu życzę ...
        • Gość: Krzysztof Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:41
          Gość portalu: REMI napisał(a):

> Niektóre panie /panienki/ zapominają, że też będą miały 50 lat. Z gustem i
          > dietą często są już na bakier więc końcowy efekt w wyśmiewanym wieku 50 lat
          > może okazać się opłakany. A pani, o której dyskutujemy jest elegancka i widać
          > że ma klasę, której wielu życzę ...

To prawda. Będą miały szybciej, niż myślą...Chyba, że nie dożyją...
          Daj Boże każdej tak wyglądać...
          • Gość: ??? Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:45
            Ludzie, co to za przygłupie babsko się objawiło?? A złośliwe! Tylko brzydactwa nie lubia innych kobiet...
            • ja_aska Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 02.11.05, 13:45
              nosi się jeansy.
              • Gość: mamoniowa Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 23:04
                A ja i tak wole portki :-)
    • northstar do beatrix13 03.11.05, 14:28
      Droga beatrix moze to sygnal, aby nieco zwolnic, zlagodniec ? Spojrz, kazdy
      zwraca uwage na te same Twoje cechy.
      Przeciez mozna zaistniec w zupelnie innym stylu, niekoniecznie agresywnie i
      zlosliwie.
      • beatrix13 Re: do beatrix13 03.11.05, 16:32
        northstar napisała:

> Droga beatrix moze to sygnal, aby nieco zwolnic, zlagodniec ? Spojrz, kazdy
        > zwraca uwage na te same Twoje cechy.
        > Przeciez mozna zaistniec w zupelnie innym stylu, niekoniecznie agresywnie i
        > zlosliwie.
        >akurat poziomem agresywności i złośliwości bijącym mnie o głowę pełno tu
        atakujących mnie(vide:posty);ja w ogóle nie jestem agresywna,a bywam li tylko
        ironiczna i lubię wtykać kij w mrowisko,co bardzo nie w smak towarzystwu
        wzajemnej adoracji wielbiącemu radną na tle pianina,która poza ładną fotką
        niczego nie zaprezentowała.Chamskie przytyki do mnie miernot nie bolą mnie
        wcale.
        • northstar Re: do beatrix13 03.11.05, 20:10
          Mysle Beatrix, ze tu nie chodzi o krytyke, ale jej forme. Nazwalas ludzi
          miernotami, nie zgodze sie z toba. Chyba nie uwazasz, ze kazdy twoj antagonista
          zasluguje na takie okreslenie?
          Jest takie powiedzenie: jak cie widza, tak cie pisza. Uwierz, czasami warto sie
          zastanowic.
          • beatrix13 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 20:25
            1. poczytaj wszystkie posty do mnie w tym wątku i ilość obelg pod moim adresem
            2.ja też mam prawo do obrony
            3.prawdziwa cnota krytyk się nie boi
            4.a Jacyna nie lubi być krytykowana,zrobił jej ktoś tu świetną reklame
            snobistyczną fotką (na tle pianina bardziej pianistce byłoby do twarzy),a na
            moją może i ironiczną uwagę zareagowali oddani jej wielbiciele usłużni z jakąż
            zaciekłości,poczytaj ile obelg i wulgaryzmów w moją stronę poleciało
            5.jedno wiem na pewno: Jacyny kryształowej krytykować na tym forum nie
            wolno,wszystkich innych owszem,to daje do myślenia
            6. na moje pytanie,cóż ta radna wielkiego dla miasta uczyniła,poza robieniem
            szumu medialnego,nikt z jej obrońców nie odpowiedział i wiadomo dlaczego
            • kiciara11 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 21:44
              beatrix - nie musisz w temacie ujmowac: do kogo od kogo - bo to widac:-)
              "do northstar od beatrix13" napisala beatrix13;)

ps.zostaw juz temat Jacynki bo w tym watku chodzilo chedynie o jej prezencje a
              nie o dzialania jako radnej.
              ps.2. nie ponizaj innych kobiet zwlaszcza w kwiestii wieku bo zadna z nas nie
              mlodnieje - starzejmy sie z honorem i usmiechem:-)
              • beatrix13 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 22:08
                kiciara11 napisała:

> beatrix - nie musisz w temacie ujmowac: do kogo od kogo - bo to widac:-)
                > "do northstar od beatrix13" napisala beatrix13;)
                >
                > ps.zostaw juz temat Jacynki bo w tym watku chodzilo chedynie o jej prezencje
                a
                > nie o dzialania jako radnej.
                >szkoda tylko,że o działaniach jako radnej nikt słowem nie pisnął,a prezencja
                nawet dobra nie jest w tej pracy najważniejsza.
                > ps.2. nie ponizaj innych kobiet zwlaszcza w kwiestii wieku bo zadna z nas nie
                > mlodnieje - starzejmy sie z honorem i usmiechem:-)
                • Gość: *** Re:beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:09
                  Pomijam treść twoich postów, ale polszczyznę to masz straszną...Ciężko się te twoje posty czyta.
                  • anamar Re:beatrix 04.11.05, 10:31
                    faktem jednak jest,że radna,oprócz robienia co jakiś czas medialnego szumu
                    (np.stowarzyszenie przedsiębiorców,które nie wychyliło się poza wywiady
                    udzielane przez jacynkę prasie,jacynowe biuro informacji o aferach, które po
                    wywiadach udzielonych prasie zamilkło,akcja z prostytutkami,itp.)wiele nie
                    dokonała.jedno jednak trzeba jej przyznać-w dziedzinie autopromocji jest
                    niezła...
                    • student1 Re:beatrix 04.11.05, 14:49
                      i zapewne podziękuje absztyfikantowi oraz anamar i innym agresywnym
                      obszczekiwaczom za podbijanie tego wątku
                      ja to robię z przyjemnością
                      • anamar Re:beatrix 04.11.05, 14:52
                        eetam,nie ma za co.drobiazg,po prostu...
                        • beatrix13 Re:zakończmy ten wątek 04.11.05, 15:18
                          bo niezaradna radna nie jest warta aż tak dużej uwagi.Ważniejsze są sprawy
                          dotyczące naszego miasta i oby Jacyna również nimi się skutecznie zajęła. Dla
                          promocji miasta lepiej przysłużyłby się np.aquapark (mam nadzieję,że kiedyś
                          powstanie)niż ładne fotki niebrzydkiej radnej.
                          • maruthi Re:zakończmy ten wątek 04.11.05, 15:32
                            a ja w dupie mam twoj aquapark... nie chce placic ze swoich podatkow nawet
                            grosza na igrzyska skoro chleba brak.

Ja chce Dell'a, IBM'a, Microsoft, Hewlett Packard itp.
                            Co mi z aquaparku kiedy nie stac mnie na wejscie. Zreszta do Gryfina
                            niedaleko...
                          • Gość: z politowaniem... Re:zakończmy ten wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:04
                            Dziewczyno, wątek był właśnie o urodzie spódnic (i pań), a nie osiągnęciach radnej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka