absztyfikant 26.10.05, 17:18 MJW zrobila na mnie piorunujace i to pozytywne wrazenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starszy Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:24 Noooooo, całkiem nieźle........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:42 eeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 02.11.05, 09:44 wreszcie się jacynka zajęła czymś poważnym! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:51 A ostatnio towarzyszu absztyfikatn, deklarowaliście niemalże miłość do radnej Szewczyk. A dzisiaj co? Chwiejniście towarzyszu absztyfikant, jak nie przymierzając Ludwig Dorn:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:53 Nie widze sprzecznosci. Z kobietami jak z winem - praktycznie kazdy rocznik ma swoje plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:54 A Ludwik Dorn to z tego co slyszalem znalazl sobie kochanice na warszawskim Powislu. Sugerujesz, ze...?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 13:58 > A Ludwik Dorn to z tego co slyszalem znalazl sobie kochanice na warszawskim > Powislu. Sugerujesz, ze...?:)))))))))))) Ja nic nie sugeruję:) Ja nie wiem kto na tym Powiślu mieszka. No chyba, że idzie ci o Hotel Powiśle:))))))))))))))))) A wtedy, to byłby dopiero news:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Albercik! 27.10.05, 14:01 A co to mnie się włączyło???? Ten news jakiś czerwony się zrobił? Mnie tez Wybiórcza zrobiła adminem????? Odmawiam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albercik! 01.11.05, 01:52 widocznie towarzyszu dobrze sprawdzacie sie na froncie ideologicznymi pokaza;la Wam Gazeta jakie macie mozliwosci w zamian za dobre sprawowanie:))))))) news Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 14:02 Szczegolow nie znam, bo szczerze mowiac zycie erotyczne tego pana interesuje mnie w takim samym stopniu jak populacja much w Nowej Zelandii. Szedlem sobie zwyczajnie pewnego dnia ulica i zobaczylem jedynke Superszmaty i stad wiem - nic wiecej nie mam - ku Twojemu rozczarowaniu - do dodania. A tak w ogole to serdecznie Cie XYZeciku pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 27.10.05, 14:16 > A tak w ogole to serdecznie Cie XYZeciku pozdrawiam. A dziekuję, dziękuję:) Kozel, jak mniemam w albertowej lodówce, miast w twoim kuflu? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 02:20 absztyfikant napisał: > MJW zrobila na mnie piorunujace i to pozytywne wrazenie! > źle z tobą,jak na piorunujące wrażenie robią na tobie 50-tki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarro Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:39 Lepsze fajne 50tki niż durne d..y w typie beatrix, nawet gdyby były o połowę młodsze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 12:14 Gość portalu: jarro napisał(a): > Lepsze fajne 50tki niż durne d..y w typie beatrix, nawet gdyby były o połowę mł > odsze. Czyżbyś kosza od MJW dostał,spróbuj może załapiesz się na trzeciego męża Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:do jarro 01.11.05, 12:16 po tak jak do mnie napisałeś,wyszła ci słoma z butów,więc widać jaka gwiazda (mjw)taki i wielbiciel,jak do twojego rynsztokowego języka zniżać nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re:do jarro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:23 Ty się już bardziej zniżyć nie możesz bo i tak już sięgnęłaś dna.wyjątkowo obrzydliwe i prymitywne teksty wypisujesz paniuńciu.Wyłazi straszna zawiść i zwyczajna głupota.Odpuść sobie bo to szkodzi.Ale szkodzi tobie a nie osobom o których wypisujesz bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:lelek 01.11.05, 18:22 żaden mój tekst nie był ani wulgarny,ani obrzydliwy,jak piszesz,ani zawistny,więc nie wieszco piszesz i o kim. Biedaku,jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera,no a od zawiści i chamstwa to ty się aż gotujesz.Podaj choć jeden wsój post z przebłyskiem intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re:lelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:32 Nie chce mi się.Dla takiego dna to ja mogę najwyżej parę razy puknąć w klawiaturę i nic ponadto.Nie marz o innych puknięciach.Tfu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:lelek 01.11.05, 22:06 Gość portalu: lelek napisał(a): > Nie chce mi się.Dla takiego dna to ja mogę najwyżej parę razy puknąć w > klawiaturę i nic ponadto.Nie marz o innych puknięciach.Tfu >TO TY NIE MARZ,BO WZBUDZASZ POLITOWANIE Z TWOIM UWIELBIENIEM DLA ZABOTOKSOWANEJ 50-LATKI,NA TLE PIANINA,DE GUSTIMBUS NON ES DISPUTANDUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re:Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:38 Gdzieżeś ty ten rynsztokowy język widziała? Durny to słowo rynsztokowe? Zniżać się nie możesz, nawet gdybyś chciała. Nie można spaść z podłogi. Dawaj link do swojego foto, to ocenimy, czyś ty piękna. Bankowo jakiś pokemon, albo inny pasztet, te są zawsze złośliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 14:29 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Gdzieżeś ty ten rynsztokowy język widziała? Durny to słowo rynsztokowe? > Zniżać się nie możesz, nawet gdybyś chciała. Nie można spaść z podłogi. > > Dawaj link do swojego foto, to ocenimy, czyś ty piękna. Bankowo jakiś pokemon, > albo inny pasztet, te są zawsze złośliwe. >podaję posty do mnie epatujące kulturą i klasę,a poza twoimi chamskimi i złośliwymi poczytaj z dnia 01.11 lelek i jarro. No comments.PS.TY za to pewnie mister uniwersum jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:48 beatrix13 napisała: s.PS.TY za to pewnie > mister uniwersum jestes. Nie. Ale nie krytykuję innych facetów. Nie jestem zazdrosny. A ty tak, z tego wnioskuję, że jesteś: -brzydka -zakompleksiona Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 22:30 Gość portalu: kris napisał(a): > beatrix13 napisała: > s.PS.TY za to pewnie > > mister uniwersum jestes. > > Nie. Ale nie krytykuję innych facetów. Nie jestem zazdrosny. A ty tak, z tego w > nioskuję, że jesteś: > -brzydka > -zakompleksiona >pudło o 180 stopni jest odwrotnie! >do tego wątku włączyłam się nie dlatego jak mnie posądzasz,jakobym zazdrościła Jacynie urody,bo nie,ale dlatego,że zawsze przeswiadczona byłam o tym,iż radny (a) winny służyć miastu,a nie robić szum medialny i reklamę swoich nóżek za pomocą wielbicieli.Co ta nieźle trzymająca się 50-tka (nie przeczę,że jak na swe lata wygląda nieźle)zrobiła konkretnego dla tego miasta,poza gadaniem(co też wliczone jest w dietę). Konkrety i fakty są istotne. Radny jest przede wszzystkim od skutecZnego działania,przyciągania inwestorów i promowania miasta,a nie mizdrzenia się przed obiektywem,bp to nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:43 Jeeeeeeeeeeeeezzu,jaka ty jesteś głupia!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 22:45 Gość portalu: sylwia napisał(a): > Jeeeeeeeeeeeeezzu,jaka ty jesteś głupia!!!!!!!!!!!!!!!!1 >dekalog się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:17 beatrix13 napisała: >dekalog się kłania Gdyby Sylwia powiedziała, żeś mądra, to byłoby wykroczenie przeciw przykazaniu ósmemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re:Krzysztof od Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:13 beatrix13 napisała: >pudło o 180 stopni jest odwrotnie! > >do tego wątku włączyłam się nie dlatego jak mnie posądzasz,jakobym zazdroś > ciła > Jacynie urody, Grunt, to dobre samopoczucie. :)) A ta 13 przy twoim wyszukanym nicku to pewnie twoje IQ...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:Krzysztof od Beatrix 02.11.05, 23:52 bardzo ci współczuje Krzysztofie braku inteligencji i kultury oraz nadmiaru złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
amanita_virosa Re:Krzysztof od Beatrix 03.11.05, 01:31 Dziewucho, ty nie czujesz, że jesteś żałosna??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel 01.11.05, 19:36 absztyfikant - radna sie fajnie trzyma i to jej trzeba przyznac. tez chcialabym tak wygladac w jej wieku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMI Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:13 Niektóre panie /panienki/ zapominają, że też będą miały 50 lat. Z gustem i dietą często są już na bakier więc końcowy efekt w wyśmiewanym wieku 50 lat może okazać się opłakany. A pani, o której dyskutujemy jest elegancka i widać że ma klasę, której wielu życzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:41 Gość portalu: REMI napisał(a): > Niektóre panie /panienki/ zapominają, że też będą miały 50 lat. Z gustem i > dietą często są już na bakier więc końcowy efekt w wyśmiewanym wieku 50 lat > może okazać się opłakany. A pani, o której dyskutujemy jest elegancka i widać > że ma klasę, której wielu życzę ... To prawda. Będą miały szybciej, niż myślą...Chyba, że nie dożyją... Daj Boże każdej tak wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:45 Ludzie, co to za przygłupie babsko się objawiło?? A złośliwe! Tylko brzydactwa nie lubia innych kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: CO SIĘ NOSI. Tak jak Coco Chanel IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 23:04 A ja i tak wole portki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
northstar do beatrix13 03.11.05, 14:28 Droga beatrix moze to sygnal, aby nieco zwolnic, zlagodniec ? Spojrz, kazdy zwraca uwage na te same Twoje cechy. Przeciez mozna zaistniec w zupelnie innym stylu, niekoniecznie agresywnie i zlosliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: do beatrix13 03.11.05, 16:32 northstar napisała: > Droga beatrix moze to sygnal, aby nieco zwolnic, zlagodniec ? Spojrz, kazdy > zwraca uwage na te same Twoje cechy. > Przeciez mozna zaistniec w zupelnie innym stylu, niekoniecznie agresywnie i > zlosliwie. >akurat poziomem agresywności i złośliwości bijącym mnie o głowę pełno tu atakujących mnie(vide:posty);ja w ogóle nie jestem agresywna,a bywam li tylko ironiczna i lubię wtykać kij w mrowisko,co bardzo nie w smak towarzystwu wzajemnej adoracji wielbiącemu radną na tle pianina,która poza ładną fotką niczego nie zaprezentowała.Chamskie przytyki do mnie miernot nie bolą mnie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: do beatrix13 03.11.05, 20:10 Mysle Beatrix, ze tu nie chodzi o krytyke, ale jej forme. Nazwalas ludzi miernotami, nie zgodze sie z toba. Chyba nie uwazasz, ze kazdy twoj antagonista zasluguje na takie okreslenie? Jest takie powiedzenie: jak cie widza, tak cie pisza. Uwierz, czasami warto sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 20:25 1. poczytaj wszystkie posty do mnie w tym wątku i ilość obelg pod moim adresem 2.ja też mam prawo do obrony 3.prawdziwa cnota krytyk się nie boi 4.a Jacyna nie lubi być krytykowana,zrobił jej ktoś tu świetną reklame snobistyczną fotką (na tle pianina bardziej pianistce byłoby do twarzy),a na moją może i ironiczną uwagę zareagowali oddani jej wielbiciele usłużni z jakąż zaciekłości,poczytaj ile obelg i wulgaryzmów w moją stronę poleciało 5.jedno wiem na pewno: Jacyny kryształowej krytykować na tym forum nie wolno,wszystkich innych owszem,to daje do myślenia 6. na moje pytanie,cóż ta radna wielkiego dla miasta uczyniła,poza robieniem szumu medialnego,nikt z jej obrońców nie odpowiedział i wiadomo dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 21:44 beatrix - nie musisz w temacie ujmowac: do kogo od kogo - bo to widac:-) "do northstar od beatrix13" napisala beatrix13;) ps.zostaw juz temat Jacynki bo w tym watku chodzilo chedynie o jej prezencje a nie o dzialania jako radnej. ps.2. nie ponizaj innych kobiet zwlaszcza w kwiestii wieku bo zadna z nas nie mlodnieje - starzejmy sie z honorem i usmiechem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: do northstar od beatrix13 03.11.05, 22:08 kiciara11 napisała: > beatrix - nie musisz w temacie ujmowac: do kogo od kogo - bo to widac:-) > "do northstar od beatrix13" napisala beatrix13;) > > ps.zostaw juz temat Jacynki bo w tym watku chodzilo chedynie o jej prezencje a > nie o dzialania jako radnej. >szkoda tylko,że o działaniach jako radnej nikt słowem nie pisnął,a prezencja nawet dobra nie jest w tej pracy najważniejsza. > ps.2. nie ponizaj innych kobiet zwlaszcza w kwiestii wieku bo zadna z nas nie > mlodnieje - starzejmy sie z honorem i usmiechem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:09 Pomijam treść twoich postów, ale polszczyznę to masz straszną...Ciężko się te twoje posty czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re:beatrix 04.11.05, 10:31 faktem jednak jest,że radna,oprócz robienia co jakiś czas medialnego szumu (np.stowarzyszenie przedsiębiorców,które nie wychyliło się poza wywiady udzielane przez jacynkę prasie,jacynowe biuro informacji o aferach, które po wywiadach udzielonych prasie zamilkło,akcja z prostytutkami,itp.)wiele nie dokonała.jedno jednak trzeba jej przyznać-w dziedzinie autopromocji jest niezła... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re:beatrix 04.11.05, 14:49 i zapewne podziękuje absztyfikantowi oraz anamar i innym agresywnym obszczekiwaczom za podbijanie tego wątku ja to robię z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re:zakończmy ten wątek 04.11.05, 15:18 bo niezaradna radna nie jest warta aż tak dużej uwagi.Ważniejsze są sprawy dotyczące naszego miasta i oby Jacyna również nimi się skutecznie zajęła. Dla promocji miasta lepiej przysłużyłby się np.aquapark (mam nadzieję,że kiedyś powstanie)niż ładne fotki niebrzydkiej radnej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re:zakończmy ten wątek 04.11.05, 15:32 a ja w dupie mam twoj aquapark... nie chce placic ze swoich podatkow nawet grosza na igrzyska skoro chleba brak. Ja chce Dell'a, IBM'a, Microsoft, Hewlett Packard itp. Co mi z aquaparku kiedy nie stac mnie na wejscie. Zreszta do Gryfina niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z politowaniem... Re:zakończmy ten wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:04 Dziewczyno, wątek był właśnie o urodzie spódnic (i pań), a nie osiągnęciach radnej... Odpowiedz Link Zgłoś