kiki78 26.10.05, 23:21 Witam poszukuje namiarow na bardzo dobrego ortopede dzieciecego ktory odrazu moglby wykonac takze usg, moze ktoras z mam moglaby mi kogos polecic dla mojej coreczki? bede wdzieczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojuda Re: Ortopeda dziecięcy-pilne 27.10.05, 07:42 jest taki doktor przyjmuje w "żółtku" na slonecznym na Rydla zaraz sprawdze jego namiary,ma w gabinecie usg ,od reki robi:) dariusz roszkowski sie nazywa tel.464-42-16 pozdrawiam::) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: Ortopeda dziecięcy-pilne 27.10.05, 10:21 Dziekuje bardzo za namiary a przede wszystkim za nazwisko, jestem z centrum Szczecina i wyszukalam ze lekarz ten przyjmuje tez tu kolo mnie na Pocztowej i tam tez ma usg, takze juz jutro do Niego idziemy:) bardzo dziekuje za polecenie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula46 Re: Ortopeda dziecięcy-pilne 29.10.05, 12:51 Witam!Czy to dobry ortopeda,jesteś zadowolona?Ja chodziłam z synkiem(ma 13 m-cy) do dr Szczura na Reduty Ordona,ale ma zamnkięty gabinet do dowołania.Jaki jest nr telefonu na Pocztową do tego lekarza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiki78 Re: Ortopeda dziecięcy-pilne 29.10.05, 19:05 Tak bylismy na wizycie w piatek, jestem bardzo zadowolona, lekarz mily kompetentny, zrobil dokladny wywiad a potem dokladnie zbadal mala i zrobil wnikliwe usg wszystko wyjasniajac co i jak, bardzo jestesmy zadowoleni swietny lekarz, niestety przyjmuje tylko raz w tyg w piatki na Pocztowe, to namiary:NZOZ SONOMED Dr n. med. Roszkowski Pocztowa 28, SZCZECIN Rejestracja: 484-99-03 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula46 Re: Ortopeda dziecięcy-pilne 30.10.05, 20:32 Dziekuje Ci bardzo za namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś