dyrgosia 07.11.05, 08:54 Może forumowe spodkanie ? Oczywiście tylko dla tych co się nie boją dewizualizacji... Uprzejmie uprasza się o niepodglądanie zza rogu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0rhplus Re: Długi weekend 07.11.05, 09:05 dyrgosia napisała: > Uprzejmie uprasza się o niepodglądanie zza rogu... Spotkanie plenerowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 09:18 ja_aska napisała: > wchodzę w to. z przyjemnościa. Nie wchodzisz, tylko będziesz Głównym Organizatorem.... Ja jako jubilatka mogę oczekiwać przyjęcia niespodzianki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 10:32 czemu ja? najlepiej to robi xyz:) to niech się bierze do roboty, czekam na piękny prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Długi weekend 07.11.05, 13:21 czemu ja? najlepiej to robi xyz:) Xyz robi wiele rzeczy najlepiej;))))) Tym razem jednak nie wiem, czy w ogóle będę mógł wziąć udział w spotkaniu. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie jakieś spotkanie nie knajpiane. Może ktoś z forum ma jakiś lokal, w którym można zorganizować bibkę? Może ktoś ma jakiś teren, na którym można zorganizować ognisko nie narażając się na ataki Policji bądź Straży Leśnej? Andres się chwalił, ze ma jakiś hotel czy cuś, może ma też jakąś łąkę?;) Ognisko! Ognisko! Ognisko! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 13:24 Ognisko! Ognisko! > Ognisko! chcesz aby mój czerwony nos zrobił sie siny ???? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Długi weekend 07.11.05, 13:26 Przy ogniu jest cieplutko:) Onisko! Ognisko! Ognisko! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 13:29 Nie mam zimowej kurtki, a ogień wolę w kominku... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Długi weekend 07.11.05, 13:32 > Nie mam zimowej kurtki, a ogień wolę w kominku... Kura domowa! Ognisko! Ognisko! Ognisko! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 13:34 > Kura domowa! Dziękuję za komplement... Lokal, lokal, lokal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Długi weekend 07.11.05, 13:36 > > Kura domowa! > Dziękuję za komplement... > Lokal, lokal, lokal !!! Polecam się;))) Ognisko! Ognisko! Ognisko! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Długi weekend 07.11.05, 22:35 a której rocznicy szanownej jubilatce gratulować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: bea IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 22:40 czasami to ja nawet czuje, jakby sie cofal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bea 07.11.05, 22:43 moje 18 też constans, >a może zrzuta na zimową kurtkę dla jubilatki,bo zmarznie bidula przy ognisku? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: bea 07.11.05, 23:08 a nie lepiej dużą flachę? z nami sie podzieli:) PS mamoniowa - on się czasami bardzo cofa:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bea 07.11.05, 23:10 ja słabo i rzadko pijąca jestem,więc ekonomicznie ze mną pić,bo zawsze dla innych więcej zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: bea 07.11.05, 23:11 i to się chwali:) gonia i ja będziemy zadowolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Długi weekend IP: 212.14.58.* 07.11.05, 09:51 ja_aska napisała: > wchodzę w to. z przyjemnościa. ja też ,jak komuś nie będę przeszkadzał :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Długi weekend 07.11.05, 11:59 > > wchodzę w to. z przyjemnościa. proszę o namiary, kiedy i gdzie na priv... Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnych 07.11.05, 10:34 Bo chyba nie będzie to przedsięwzięcie odbiegające od aktualnych trendów:). Tym bardziej, że świeto odpowiedzialne jest. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 10:39 Bo chyba nie będzie to przedsięwzięcie odbiegające od aktualnych trendów:). Tym bardziej, że świeto odpowiedzialne jest. Lustracja będzie polegała na spradzeniu możliwości (spożycia): ilości, jakości i otwartości na potrzeby innych... Jedynym kryterium dostępności jest kwalifikowana obecność na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 10:49 Uff, całe szczęście że chodzi o te mozliwości. Bo już tego terminu "kwalifikowana obecność na forum" nie muszę rozumieć. :) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play ...pośród wszystkich życia trosk i kłopotów.... IP: *.teleton.pl 07.11.05, 11:02 ..od soboty można liczyć na prawną pomoc kolegów...w zorganizowaniu udanego przedsięwzięcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 11:02 zapraszamy wszystkich chętnych gotowych do spotkania i wypicia ci nie ci. dotychczasowe spotkanka były fajne:) ps XXL BĘDZIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 11:04 Aska ,ale konkrety już nie na forum.... nie chcę zostać zawalona prezentami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 11:05 spoko wodza:) ode mnie masz flaszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc IP: *.teleton.pl 07.11.05, 11:18 No to ja bym baaardzo chętnie, ale 11-go wieczorem już piję wcześniej umówioną imieninową wódeczkę.Czy to ma być 11-go ? To może ja dwa w jednym i dojdę w stanie wskazującym (niewątpliwie), czy między powiedzmy godzinami 00.00 do 2.00 jeszcze będziecie obecni ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 11:20 12-ego (sobota) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 11:22 wchodze w to:) ...jak na priv zreszta bylo, i na priv prosze o wiecej info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z wami Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:34 Siedzi facet nad stawem i łowi ryby. W pewnym momencie wynurza się żaba i pyta: - Proszę Pana, czy ja mogłabym wejść na spławik i skoczyć do wody? - A skocz sobie - odpowiada facet. Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta: - Proszę Pana, a czy ja mogłabym jeszcze raz wejść na spławik i skoczyć do wody? - No, skocz sobie - odpowiada już podirytowany facet. Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta: - Proszę Pana, a czy ja mogłabym... - widzi wkurzenie faceta, więc ończy - ...usiąść koło Pana? - A siadaj - odpowiada facet. Żaba siada koło faceta, a ten dalej łowi ryby. Siedzą tak sobie w milczeniu, aż ze stawu wynurza się druga żaba i pyta: - Proszę Pana, czy ja mogłabym wejść na spławik i skoczyć do wody? Na to pierwsza żaba: - Spie..j! Dobrze mówię, proszę Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 12:27 albercik włącz się w ustalenia. może tym razem więcej osób będzie uczestniczyć? ma ktos pomysł na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 12:30 jakiś zlustrowany lokalik ? a gdzie xyz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 12:36 wasnie nie wiem. lokalikow jest mnostwo, wszystko zalezy od ilosci ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Rozumiem, że dyrgosia zrobi lustrację chętnyc 07.11.05, 13:06 Bingo ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL ja-aska IP: 212.14.58.* 07.11.05, 14:28 > ps XXL BĘDZIESZ? pewnie że tak tylko gdzie i kiedy no i oczywiscie jak chcecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja-aska 07.11.05, 17:51 pewnie, że chcę. a gdzie to jeszcze nie wiemy. moze ty cos zaproponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 07.11.05, 12:51 > znowu lewicy chce sie pic... > (:- ...a prawicy ślinka cieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 13:00 i pierwszy, socjalistyczny rzad Moraczewskiego..? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 13:02 i pierwszy, socjalistyczny rzad Moraczewskiego..? ...nie'e, moje urodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 13:03 nie, normalnie sie integrowac Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 13:10 ja_aska napisała: >się integrowac To lubię!!! Ale podpadłem tu z kotami, więc chyba mnie nie chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 13:23 chcemz, jestem ci cos winna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 22:21 I ja i ja !!!!!! :-))) Asiu prosze daj znac, nawet przez skypa hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 22:32 inżynierowo będę do cię krzyczeć przez wszystkie łącza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 22:39 Jakby co, to jestem za wariantem lokalowym. Pora roku malo przyjazna na plener... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:09 ja też:) może będzie padać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:15 ha ha, o tym samym pomyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:17 albo trzeba znaleźć knajpę z ogródkiem: część w środku, część na zewnątrz a w przedsionku będziem się integrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:20 Teraz juz chyba knajpy zlikwidowaly ogrodki. A moze jak przystalo na mieszkancow portowego miasta...na jakiejs lajbie. Nad Odra stala kiedys jakas barka, ale znam to tylko ze slyszenia, nie wiem czy to nie przypadkiem jakas speluna ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:20 te na zewnątrz,co kurtki zimowe mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:23 albo rozgrzewajaca ambrozje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:33 oświeć mnie z tą ambrozją,bo ja mało praktykująca w trunkach jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:35 gorzalka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:41 ale ostrzegam,że ja mieszam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:42 a później mnie się miesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:44 szczerze odradzam łączenia wisniowki, piwa i Sangrii Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:49 ja zazwyczj tequille mieszam z czym się da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 07.11.05, 23:58 a pilas "bum buma "? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 08.11.05, 00:06 nie,ale wszystko jest możliwe w przyszłości,dużo jak widzę mogę się od ciebie nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.internet.v.pl 08.11.05, 00:24 w kwestii alkoholu to kiepski ze mnie mentor :-) Ale tego drinka polecam, ale uprzedzam, daje kopa! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 08.11.05, 10:25 i tego mi trzeba,a zdradzisz składniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. IP: *.chello.pl 07.11.05, 23:30 fajnie macie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:53 przyłącz się marian. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Czcic bedziecie Swieto Niepodleglosci.. 07.11.05, 23:52 ja_aska napisała: > może będzie padać:) * chyba ktos na twarz (zeby nie rzec na pysk bo to nieladnie tak:)))) ja ide... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: zaproście go do stołu 08.11.05, 00:34 zaproście andreasa, biznesmen smakosz i degustator, człek obyty towarzysko i "lokalowo" z szerokimi znajomosciami w gastronomi szczecińskiej zapewne załatwi stronę "techniczno-logistyczną" ze sporym swoim wkładem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: zaproście go do stołu 08.11.05, 08:17 piotr33k2 napisał: > zaproście andreasa Piotr, a Ty co ??? Nie ujawnisz się ? Może "Tawerna" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:59 Słuchajcie ja to wszystko wymysliłem... ja nie jestem zadnym biznesmenem... siedze w domu, bo nikt nie chce ze mna sie spotykać... nudny jestem, nie pale, nie piję, nie uzywam... taki zwykłym szaraczek! Przepraszam! Nic ciekawego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 08.11.05, 10:05 Gość portalu: andreas napisał(a): > Słuchajcie ja to wszystko wymysliłem... > ja nie jestem zadnym biznesmenem... > siedze w domu, bo nikt nie chce ze mna sie spotykać... > nudny jestem, nie pale, nie piję, nie uzywam... > taki zwykłym szaraczek! > Przepraszam! > Nic ciekawego! Przyznaj się strach Cię obleciał, że będziesz musiał postawić. Mogę Ci podrzucić denaturat po destylacji, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:10 ... no! Tak naprawde to nie wiem czy chce nie tyle siebie ukazać, ale nie wiem czy chce zobaczyć ... forumowicza jakiegoś! Każdy z nas ma obraz drugiego... i ... czy potrzebna jest wizualizacja! Ale też mam wyjazd planowany na 11. - nie wiem czy parodniowy moze! A w lokalach mam trochu kart rabatowych od 10 do 20 proc., ale to takie o których tu raczej bywa krytycznie, ale jeden ma tu dobra opinię! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? 08.11.05, 10:20 Bez obaw. Ja pijam tylko piwo. Nawet jak postawisz, to drogo nie będzie. Z reguły wlewam w siebie 6. Czyli 5x6=30 zł. To nawet nie jedna szklanka Chivasa! P.S. Andy jesteś cykorus maximus:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? 08.11.05, 10:27 szaraczek,a kto szaleje na bobslejach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Andreas to fajny ktoś... IP: *.ie.com.pl 08.11.05, 10:33 Andreas to fajny ktoś...a co z tym spotkaniem gdzie i kiedy bo nie moge znaleźć na forum...chętnie bym przyszła...jezeli lista gosci nie jest jeszcze zamknięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas to fajny ktoś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:44 no dzieki, ale mnie nie znasz tak naprawdę... no chyba że... Ale po takim dictum, jak ja mam sie okazać... Jeszcze mamy pare dni... Moze mi wyjazd nie wyjdzie, bo tak planuje i planuje... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Andreas to fajny ktoś... 08.11.05, 10:50 pod włos cie biorą,oj komplemencik i już ulega,a ja myślałam,że twardziel jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas to fajny ktoś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:53 ja żaden twardziel!!! Alem wodnik, a wodnik nie bardzo lubi jak sie wywiera na niego nacisk! Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Andreas to fajny ktoś... 08.11.05, 11:14 znam jednego wodnika. O nim mozna powiedziec, ze jest to kot chadzajacy wlasnymi drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Andreas to fajny ktoś... 08.11.05, 11:15 wrażliwiec i indywidualista w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Andreas to fajny ktoś... 08.11.05, 11:20 i robi to, na co ON ma ochote. Ten moj kolega ma mnostwo znajomych, nazwijmy to tez przyjaciol, ale na wypoczynek wybiera sie zawsze sam. Nie jest zawziety, ale nie ugnie sie pod przymusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Andreas to fajny ktoś... IP: *.ie.com.pl 08.11.05, 10:56 Dajcie spokój z tym kto kogo pod wlos bierze...lepiej mówcie gdzie to spotkanie...bo chciałam w góry jechac i mi nie wyszło i nie mam co robic w ten weekend:( Andreas nie znam Cie, powiedziałam ześ fajny po tym co napisałes...a piszesz co myślisz...wiec podoba mi isę nie Ty ale Twoje myślenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Andreas to fajny ktoś... 08.11.05, 11:15 to jeszcze chyba nie zostalo ustalone. Jedni chca ruszyc w plener, inni wola spotkanie pod dachem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyn Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? IP: *.asternet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:18 Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Podniesiesz rękawicę andreasie? 09.11.05, 11:18 Gość portalu: andreas napisał(a): > Słuchajcie ja to wszystko wymysliłem... > nudny jestem, nie pale, nie piję, nie uzywam... Zdaje się, że blefujesz Andrew. Pamiętam Twoją letnią pogawędkę z Jurnym Buhajem n/t szczecińskich burdeli - musisz być bywalcem, więc nie ściemniaj, tylko choć się napić z nami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Długi weekend 08.11.05, 11:37 a ja chyba wybiorę się nad morze,co by sobie samotnie po plaży pospacerować,bo to tygryski lubią najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 08.11.05, 14:28 To na czym stanęło ? W jakim lokalu (:-))i o której ? Znak rozpoznawczy :czerwone różyczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Długi weekend 08.11.05, 14:39 Mysle,ze trzeba mianowac jakiegos przewodnika stada, ktory o tym zadecyduje . Inaczej pozostaniemy na etapie dopytywania sie, gdzie i o ktorej :-) A moze jakis inny znak rozpoznawczy? Kurcze, ostatnio w kwiaciarni widzialam tylko herbaciane roze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Długi weekend 08.11.05, 14:41 northstar napisała: A moze jakis inny znak rozpoznawczy? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Czerwony sztandar nad komitetem(organizacyjnym) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Długi weekend 08.11.05, 14:49 northstar napisała: > A moze jakis inny znak rozpoznawczy? > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > mozecie spiewac Miedzynarodowke.. > Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Długi weekend 08.11.05, 14:44 northstar napisała: > Mysle,ze trzeba mianowac jakiegos przewodnika stada, ktory o tym zadecyduje . Przewodnikiem został wybrany Albercik. > Inaczej pozostaniemy na etapie dopytywania sie, gdzie i o ktorej :-) > A moze jakis inny znak rozpoznawczy? Kurcze, ostatnio w kwiaciarni widzialam > tylko herbaciane roze :-) mogą być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Albert IP: *.orange.pl 08.11.05, 14:47 ale ilu nas jest tu wchodzacych, Albert po IP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: zaproście studenta oblatany dość gość IP: *.chello.pl 08.11.05, 14:59 i odważny. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** To co nie spotkamy sie z:( IP: *.ie.com.pl 08.11.05, 15:02 To co nie spotkamy się :(? to zostaje Poznanń...no bo co tu robić...:( Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 08.11.05, 16:22 Gość portalu: andreas napisał(a): > ale ilu nas jest tu wchodzacych, Albert po IP... * po cholere Ci taka informacja? Ty i przyjaciele kroliczka i jeszcze ktos...;-) a tak na powaznie to tylu, ze jedna flaszeczka by nie starczyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 08.11.05, 16:27 I tego się adny obawia, ze po tych info o businessach trzeba będzie postawić:) Whyskacza:) Ale ja tylko piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 08.11.05, 16:28 Za kapitalisty bedziesz pil??? no nie poznaje Towarzysza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 08.11.05, 16:31 Deć wedle kapitalistów na tym polega towarzyszowanie:)) Poza tym pamiętaj: prawdziwy socjaldemokrata nie boi się luksusu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 01:24 chciałem wiedziec, bo chciałem zorganizowac może.... ale rzeczywiscie w kontekscie różnych postów-detektywistycznych... Niestety, XYZ wyjeżdżam na weekend! Prawie pewne - mam zaproszenie! Ale nie jestem ciekawa osobowoscia ani nawet osoba... ot w okularkach, wychudzony, sweterek zawsze i bojówki! Taki podstarzały gosci, co robi za młodzieniaszka. Znajoma okresliła "marines" na emeryturze! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 09.11.05, 10:32 Ale nie jestem ciekawa osobowoscia ani nawet osoba... > ot w okularkach, wychudzony, sweterek zawsze i bojówki! > Taki podstarzały gosci, co robi za młodzieniaszka. > Znajoma okresliła "marines" na emeryturze!\\ Miło będzie poznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 09.11.05, 10:35 wirtualna anonimowość jest bardziej intrygująca Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 09.11.05, 10:38 Ale piwo jest smaczniejsze w realu:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 09.11.05, 10:39 dla mnie chianti Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Albert do Andreasa w kwestii zasadniczej 09.11.05, 10:41 beatrix13 napisała: > dla mnie chianti ...jednak owca... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Długi weekend 09.11.05, 09:01 zawsze sie jakis baran znajdzie,za którym wszystkie owce podążą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitentrance Re: Długi weekend IP: *.iscnet.pl 09.11.05, 06:41 a czy... ja..... no..... ten.... tego.......... czy ja może.... z wami.... ale pewnie nie.... no bo....... ale jeśli tak?......... a i flaszeczkę bym ze sobą wziął.......... albo jakieś wkupne postawił? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Gosia 09.11.05, 09:26 czy mozesz wieczorem (ok. 23) zasiasc do gg? jak nie to daj mi znac jak sie moge z Toba skontaktowac ok. 23;-) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Gosia 09.11.05, 10:52 Gosiu, ale ja nie moge byc do 12 na gg:( a jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Gosia 09.11.05, 10:59 Niestey później nie mam dostępu do netu, aż do jutra, od 8.00...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Gosia 09.11.05, 11:02 trzeba uzgodnic najpozniej do jutra do poludnia jakas miejscowke... ...Twoje urodziny, wiec i atmosfera powinna byc 'pod Ciebie':))) decyduj ino juz! i daj znac na priv gdzie, bo trzeba powiadomic Forumow:)) i na ktora. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska spotkanie 09.11.05, 11:07 mam nadzieję, że spotkanko urodzinowe gochy jest aktualne. ja będę na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia albercik 09.11.05, 11:15 Masz wiadomość na priv. zdecyduj komu dasz namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: albercik 09.11.05, 11:19 dzieki, juz odpowiedzialem. teraz tylko zebrac liste zaproszonych;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: al 09.11.05, 16:38 :))) hy,hy... a ja tu ładnie się chciałam wprosić, coś na przekupstwo ustalić a tu już mnie wpisano - dzięki wielkie będę musiała się po cichu podpytać co i jak no i się zjawię - jeśli można Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: al 09.11.05, 16:45 ja_aska napisała: > tylko prezent dla gosi to sie rozumie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa hmmm IP: *.internet.v.pl 09.11.05, 22:18 O rany, ja tu sie wprosilam w przekonaniu, ze to forumowe spotkanie, ale teraz widze, ze szykuje sie nieco inna impreza i jakos tak...nie teges.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: hmmm IP: *.internet.v.pl 09.11.05, 22:26 no to jak ja czytam ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albercik Re: hmmm IP: 83.168.96.* 09.11.05, 22:28 a co przeczytalas? bo nie bardzo wiem o co tym razem Tobie chodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: hmmm 10.11.05, 00:02 upraszam się o wypicie mojego zdrowia przy którymś z toastów,z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Długi weekend IP: *.plusgsm.pl 09.11.05, 23:26 Kiedy imprezka? Dajcie znać na priva, czy jakoś tak. I gdzie? Mam w sobotę dwie imprezki pijackie na raz umówione (do wyboru), ale mogę nie pójść na nie, jeśli będzie impreza forumowa. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: aska! 10.11.05, 10:00 xyz-xyz napisał: > Moja krzynka pusta:( juz nie'e... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: aska! 10.11.05, 14:20 kurcze robię weki i mam mało czsu:( mamoniowa masz w skrzynce instrujcje, ale w tej gazetowej. xyz jak widzę już wszystko wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś