Dodaj do ulubionych

Moje miasto (państwo) jest złodziejskim miastem

03.10.02, 21:28

Ostatnie dwa lata mojej rodziny w Szczecinie.

Ukradziono :
1. Dwa auta jedno BMW 545 i, i również BMW 750
2. Żona kradziesz kół w samochodzie (lubi ładne alufelgi) 3-4 krotne w baiły
dzień, Wojska Polskiego
3. Syn dwukrotne wymuszenie oddania komórki, kilkakrotne kradzieże w
szatniach , żyletką na plecak itp
4. Córka rower markowy - tylko raz zginął. Drugi jeszcze się trzyma.
5. Płaszcz skórzany w szatni
6. Radio w samochodzie wraz z kokpitem (radio wbudowane na stałe)- 1 raz
7. Nawet sprzed domu kilkakrotnie posadzone drzewka.
8. Kilkakrotne próby napadów, kradzieży na stłuczkę itp

Polska to katolicki kraj, ale te 10 % niekatolików strasznie kradnie.
Czy czasami nie Runowicz nadzorował program bezpieczne miasto ?

Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Moje miasto (państwo) jest złodziejskim mias IP: 64.9.159.* 03.10.02, 21:45
      lupin2 napisał:

>
      > Ostatnie dwa lata mojej rodziny w Szczecinie.
      >
      > Ukradziono :
      > 1. Dwa auta jedno BMW 545 i, i również BMW 750
      > 2. Żona kradziesz kół w samochodzie (lubi ładne alufelgi) 3-4 krotne w baiły
      > dzień, Wojska Polskiego
      > 3. Syn dwukrotne wymuszenie oddania komórki, kilkakrotne kradzieże w
      > szatniach , żyletką na plecak itp
      > 4. Córka rower markowy - tylko raz zginął. Drugi jeszcze się trzyma.
      > 5. Płaszcz skórzany w szatni
      > 6. Radio w samochodzie wraz z kokpitem (radio wbudowane na stałe)- 1 raz
      > 7. Nawet sprzed domu kilkakrotnie posadzone drzewka.
      > 8. Kilkakrotne próby napadów, kradzieży na stłuczkę itp
      >
      > Polska to katolicki kraj, ale te 10 % niekatolików strasznie kradnie.
      > Czy czasami nie Runowicz nadzorował program bezpieczne miasto ?
      >
      Hej lupin jak juz chcesz swoj biznesowski ekshibicjonizm uprawiac na forum to sie lepiej przygotuj do klamstw bo sie
      osmieszasz!!!

BMW nie produkuje wersji 545 a buduje 525 i 530 i 540
      BMW nie produkuje wersji 750 a buduje 745

zapewniam ze prawie kazdy wlasciciel BMW by to wiedzial ..... przynajmniej w USA he he he he he he
      z tego wniosek lupin , ze gowno ci ukradli bo gowno miales i tylko macisz ;-))))))))))))))))
      • lupin2 Znowu kompromitacja.Zakładamy się JACEK ! 03.10.02, 22:22
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> lupin2 napisał:
        >
        > >
        > > Ostatnie dwa lata mojej rodziny w Szczecinie.

> Hej lupin jak juz chcesz swoj biznesowski ekshibicjonizm uprawiac na forum to
        s
        > ie lepiej przygotuj do klamstw bo sie
        > osmieszasz!!!
        >
        >
        > BMW nie produkuje wersji 545 a buduje 525 i 530 i 540
        jest jeszcze 520, 528, 535
        > BMW nie produkuje wersji 750 a buduje 745
        >
        > zapewniam ze prawie kazdy wlasciciel BMW by to wiedzial ..... przynajmniej
        w
        > USA he he he he he he
        Z siebie się śmiejesz ?
        > z tego wniosek lupin , ze gowno ci ukradli bo gowno miales i tylko macisz ;-
        )))
        > )))))))))))))

Czy możemy JACEK zrobić zakład, że jak jest seryjny model BMW 750 (Oczywiście V-
        12) i 545 ,którymi jeżdziłem to znikniesz na zawsze z tego Forum ?
        Oczywiście, że są takie modele. Podam Ci ich pozycję katalogową i pełne
        charakterystyki. Jestem fanatykiem tej marki.
        Mój kolega w dalszym ciągu jeżdzi 750 w chwili obecnej rok produkcji 1996.
        Także nie wiem skąd wyciągnąłeś po raz kolejny skompromitowany osiołku te
        wnioski o ekshibicjonizmie, ale jak się ucieszyłeś ?Całe kompleksy z Ciebie
        wylazły.
        Obecnie w sprzedaży jest 735 i 745 jednakże już jest zapowiedziany 760 i
        zamierzam nim jeżdzić zakomplesiony zazdrośniczku.
        No to co JACEK zakładamy się. Jak wskażę te modele prezyzyjnie opiszę itp to
        znikasz z tego Forum , z którego zniknąć już dawno powinieneś. Chyba , że znowu
        przestaniesz pisać jakiś czas już tak miałeś i po 2 tygodniach pojawisz się
        jakby nigdy nic. Obetrzesz twarz i dalej będziesz pisał "Z Ameryki". Ja tyś z
        Ameryki to jest model BMW 775 i.
        Wstydził byś się taka wpadka ?
        • Gość: JACEK Re: Znowu kompromitacja.Zakładamy się JACEK ! IP: 64.9.159.* 03.10.02, 23:41
          lupin2 napisał:

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
          >
          > > lupin2 napisał:
          > >
          > > >
          > > > Ostatnie dwa lata mojej rodziny w Szczecinie.
          >
          >
          > > Hej lupin jak juz chcesz swoj biznesowski ekshibicjonizm uprawiac na forum
          > to
          > s
          > > ie lepiej przygotuj do klamstw bo sie
          > > osmieszasz!!!
          > >
          > >
          > > BMW nie produkuje wersji 545 a buduje 525 i 530 i 540
          > jest jeszcze 520, 528, 535
          > > BMW nie produkuje wersji 750 a buduje 745
          > >
          > > zapewniam ze prawie kazdy wlasciciel BMW by to wiedzial ..... przynajmni
          > ej
          > w
          > > USA he he he he he he
          > Z siebie się śmiejesz ?
          > > z tego wniosek lupin , ze gowno ci ukradli bo gowno miales i tylko macisz
          > ;-
          > )))
          > > )))))))))))))
          >
          > Czy możemy JACEK zrobić zakład, że jak jest seryjny model BMW 750 (Oczywiście V
          > -
          > 12) i 545 ,którymi jeżdziłem to znikniesz na zawsze z tego Forum ?
          > Oczywiście, że są takie modele. Podam Ci ich pozycję katalogową i pełne
          > charakterystyki. Jestem fanatykiem tej marki.
          > Mój kolega w dalszym ciągu jeżdzi 750 w chwili obecnej rok produkcji 1996.
          > Także nie wiem skąd wyciągnąłeś po raz kolejny skompromitowany osiołku te
          > wnioski o ekshibicjonizmie, ale jak się ucieszyłeś ?Całe kompleksy z Ciebie
          > wylazły.
          > Obecnie w sprzedaży jest 735 i 745 jednakże już jest zapowiedziany 760 i
          > zamierzam nim jeżdzić zakomplesiony zazdrośniczku.
          > No to co JACEK zakładamy się. Jak wskażę te modele prezyzyjnie opiszę itp to
          > znikasz z tego Forum , z którego zniknąć już dawno powinieneś. Chyba , że znowu
          >
          > przestaniesz pisać jakiś czas już tak miałeś i po 2 tygodniach pojawisz się
          > jakby nigdy nic. Obetrzesz twarz i dalej będziesz pisał "Z Ameryki". Ja tyś z
          > Ameryki to jest model BMW 775 i.
          > Wstydził byś się taka wpadka ?

Jaki zaklad o czym ty chrzanisz ??? Myslisz ze ja bym sie z jakims Dyzma jak ty o cokolwiek zakladal ??? Juz raz ci
          proponowalem na tym forum zaklad ( tobie i gryfciowi) o tysiac dolcow byscie cos udowodnili ale stchorzyles panie
          klakier !!!! Poszukaj tego watku , jest gdzies miedzy kwietniem i dzisiaj , czyli czasem kiedy na forum sie pojawiles
          lesupinie2 he he he he he he

W autach uzywanych i niz cztery lata to ja nie jestem mocny a dane mam z mojej wizyty dwa tygodnie temu w
          Momentum BMW w Houston , po co tam bylem , hmm....pewnie zbierac azbest !!!!

Co do znikania na dwa tygodnie to jeszcze mi sie nie zdarzylo, pisze codziennie i to z wielu roznych miejsc a zawsze
          mam to same IP ( zgadnij jak to sie robi panie biznesmen z turzyna, he he he) od poczatku jak na tym forum jestem ,
          czyli poltora roku.
          Raz moze przez cztery dni bylem cicho jak bylem w san antonio i na forum o tym pisalem baranie !!!!

Mam nadzieje ze podejrzane typy jak Gondor i pseudo biznesmeni jak ty wyniosa sie ze szczecina na zawsze gdzie
          pieprz rosnie albo do pacanowa !!!!
          Mam nadzieje ze naszym miastem zainteresuje sie prawdziwy biznes a nie przewalacze z turzyna !!!
          I pamietaj ze to ty glosowales na swego idola komucha kwasniewskiego , nie ja he he he he he he he he

Juz ci lupin pisalem , badz pozyteczny i kupy na ulicach posprzataj a ja....no coz , do azbestu wroce ;-)))))))))))))))))

ps wszystkich uczciwych biznesmenow i kupcow z turzyna przepraszam ale ja sobie jaja robie tylko z Leska
          Gondorka i jego klakierow w przewalce ;-)))))))))))))))))))
          • Gość: zibi Re: Znowu kompromitacja.Zakładamy się JACEK ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 23:53

> Juz ci lupin pisalem , badz pozyteczny i kupy na ulicach posprzataj a
            ja....no
            > coz , do azbestu wroce ;-)))))))))))))))))
            >
            >
            > ps wszystkich uczciwych biznesmenow i kupcow z turzyna przepraszam ale ja
            sobie
            > jaja robie tylko z Leska
            > Gondorka i jego klakierow w przewalce ;-)))))))))))))))))))

Ty jełopie z Koziej Wólki. Zabierz się do roboty, zarób parę groszy, to nie
            będziesz się odgrywał na ludziach. Gołodupiec z kompleksem kurdupla się
            znalazł. Nie masz honoru frajerze, to nie kontynuuj dyskusji. Lupin udowodnił
            ci, że nie masz racji (BMW) a ty jeszcze szczekasz jak wiejski Burek. Szczyt
            bezczelności!!!!
            • Gość: JACEK Re: Znowu kompromitacja.Zakładamy się JACEK ! IP: 64.9.159.* 04.10.02, 00:14
              Gość portalu: zibi napisał(a):

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
              >
              > > Juz ci lupin pisalem , badz pozyteczny i kupy na ulicach posprzataj a
              > ja....no
              > > coz , do azbestu wroce ;-)))))))))))))))))
              > >
              > >
              > > ps wszystkich uczciwych biznesmenow i kupcow z turzyna przepraszam ale ja
              > sobie
              > > jaja robie tylko z Leska
              > > Gondorka i jego klakierow w przewalce ;-)))))))))))))))))))
              >
              > Ty jełopie z Koziej Wólki. Zabierz się do roboty, zarób parę groszy, to nie
              > będziesz się odgrywał na ludziach. Gołodupiec z kompleksem kurdupla się
              > znalazł. Nie masz honoru frajerze, to nie kontynuuj dyskusji. Lupin udowodnił
              > ci, że nie masz racji (BMW) a ty jeszcze szczekasz jak wiejski Burek. Szczyt
              > bezczelności!!!!

Oooooooooooooo!!!! o cholera ,to ci granda !!!! ;-)))))))))))))
          • lupin2 Brak honoru.Szmaciak JACEK 04.10.02, 00:46
            Gość portalu: JACEK napisał(a): nieprawdę

Ludzie honorowi mówią w takiej sytuacji przepraszam , pomyliłem się, wycofują
            się,czy też strzelają sobie w łeb.
            I tak naprawdę nie byłoby sprawy.
            Każdemu na tym Forum zdarzały się błędy.
            Są jednak ludzie wyjątkowi jak Ty. Nie masz racji i nie tylko , że nie
            powiesz : "sorry", ale jeszcze plujesz jadem wariata lub padaczkowca.
            Szmaciak.
            PS
            W pozostałych sprawach również nie masz racji ale po co Ci to udowadniać jak
            nawet jak Ci się udowodni to ... jak wyżej.
            Nawet gdyby ktoś Cię złapał za rękę przy komputerze w Stargardzie
            Szczecińskim , to Ty zamknął byś oczy i krzyczał z pianą na ustach : "jestem w
            Ameryce !". Oj biedny Ty biedny.
            Dobranoc
            • Gość: JACEK Re: Brak honoru.Szmaciak JACEK IP: 64.9.159.* 04.10.02, 00:53
              lupin2 napisał:

> Gość portalu: JACEK napisał(a): nieprawdę
              >
              > Ludzie honorowi mówią w takiej sytuacji przepraszam , pomyliłem się, wycofują
              > się,czy też strzelają sobie w łeb.
              > I tak naprawdę nie byłoby sprawy.
              > Każdemu na tym Forum zdarzały się błędy.
              > Są jednak ludzie wyjątkowi jak Ty. Nie masz racji i nie tylko , że nie
              > powiesz : "sorry", ale jeszcze plujesz jadem wariata lub padaczkowca.
              > Szmaciak.
              > PS
              > W pozostałych sprawach również nie masz racji ale po co Ci to udowadniać jak
              > nawet jak Ci się udowodni to ... jak wyżej.
              > Nawet gdyby ktoś Cię złapał za rękę przy komputerze w Stargardzie
              > Szczecińskim , to Ty zamknął byś oczy i krzyczał z pianą na ustach : "jestem w
              >
              > Ameryce !". Oj biedny Ty biedny.
              > Dobranoc

ok, wykrzyczales sie ??? Nie zapomninaj o kupach na ulicy!!!! To twoja misja !!!! Wierzymy w ciebie !!!! I gryfcia tez !!!

;-))))))))))))))))

• Gość: Lucyna Jednak Jacek nie jest wariatem IP: 212.14.60.* 04.10.02, 07:51

> lupin2 napisał:
                >
                > > Gość portalu: JACEK napisał(a): nieprawdę
                > >
                > > Ludzie honorowi mówią w takiej sytuacji przepraszam , pomyliłem się, wycof
                > ują
                > > się,czy też strzelają sobie w łeb.
                > > I tak naprawdę nie byłoby sprawy.
                > > Każdemu na tym Forum zdarzały się błędy.
                > > Są jednak ludzie wyjątkowi jak Ty. Nie masz racji i nie tylko , że nie
                > > powiesz : "sorry", ale jeszcze plujesz jadem wariata lub padaczkowca.
                > > Szmaciak.
                > > PS
                > > W pozostałych sprawach również nie masz racji ale po co Ci to udowadniać j
                > ak
                > > nawet jak Ci się udowodni to ... jak wyżej.
                > > Nawet gdyby ktoś Cię złapał za rękę przy komputerze w Stargardzie
                > > Szczecińskim , to Ty zamknął byś oczy i krzyczał z pianą na ustach : "jes
                > tem w
                > >
                > > Ameryce !". Oj biedny Ty biedny.
                > > Dobranoc
                >
                >
                > ok, wykrzyczales sie ??? Nie zapomninaj o kupach na ulicy!!!! To twoja
                misja
                > !!!! Wierzymy w ciebie !!!! I gryfcia tez !!!
                >
                > ;-))))))))))))))))
                >

Ja myślałam, że ty jesteś psychiatryk i wariat z powodu trudnego dzieciństwa.
                Popełniłam błąd. Ty po prostu jesteś człowiekiem , który nie ma twarzy.
                To smutne, że są tak wysoce nieetyczni ludzie. Szmaciak to dla Ciebie za ciepłe
                określenie.
            • Gość: Rychu Re: Brak honoru.Szmaciak JACEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 08:24
              Fajnie, że jest na Forum taki Jacek. To nasz lokalny Lepper. I dobrze. Bo
              przynajmniej poszczekując na Forum, nikomu nie zaszkodzi. Całe szczęście, że
              nie wykorzystał szansy i nie pcha się do polityki. Miałby duże szanse zostać
              prezydentem Szczecina. Jest odpowiednio głupi, chamski, demagogiczny,
              prymitywny i bez honoru - mógłby z powodzeniem konkurować z tym całym ZOO, typu
              Chwastek, Chrzanowski czy Jurczyk. Jako program gospodarczy mógłby zaproponować
              ściągnięcie do Szczecina wszystkich psów z Polski oraz Hjuston a następnie
              zatrudnić wszystkich beztrobotnych do sprzątania ich kup. Miałby poparcie
              stoczniowców.
              • Gość: jednorazowa Przecież tu nie chodzi o BMW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 19:09
                Niektórzy w tym wątku piszą, że po co się kłocić o BMW.
                Przecież tu nie chodzi o BMW tylko o chamskie, prostackie i pózniej nie
                honorowe zachowanie JACKA, który ponownie chciał zepsuć czyjś wątek, ale tym
                razem odkrył się w swoim tycim charakterze zupełnie.Miałam, ale teraz już nie
                mam żadnej wątpliwości kto to jest JACEK.
                • franekkk Re: Przecież tu nie chodzi o BMW 04.10.02, 19:12

pokoj z toba jednorazowa pokoj z toba
          • Gość: Ania L Re: Znowu kompromitacja.Zakładamy się JACEK ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:39
            Jacku, chyba naprawdę zaczynasz przesadzać...jesteś bardzo arogancki i dla
            ciebie najlepszą obroną jest atak, jak widzę. Prowadż jakies logiczne dysputy,
            bo robi się mało sympatycznie...
      • lupin2 No co jest ? decyzja ? Honor - wiesz co to jest ? 03.10.02, 23:24
        No co zniknąłeś. Wątpię. Ty nie masz wstydu i honoru.
        Czy szukasz po katalogach ? Zapytaj to podam Ci numery katalogowe i inne dane
        ułatwiające odnależienie.
        Polecam np : katalog Konemann Verlasgesellschaft mbH, zresztą kilka innych
        również.
        No to nie szukaj. Powiedz coś co Ci w życiu przez gardło nie
        przechodzi : "przepraszam", lub załóż się , lub zniknij.
        Apropos . Ci Amerykanie (zapewne koledzy) co by się śmiali ze mnie za te modele
        BMW to przy azbeście, czy przy sprzątaniu basenu poznani ?
        Widziałes film : "Szczęśliwego Nowego Yorku". Która postać jest Ci najbardziej
        bliska ?
      • lupin2 Mój wątek, który zepsuł niezrównoważony osobnik 05.10.02, 07:50

> Hej lupin jak juz chcesz swoj biznesowski ekshibicjonizm uprawiac na forum to
        s
        > ie lepiej przygotuj do klamstw bo sie
        > osmieszasz!!!
        >
        >
        > BMW nie produkuje wersji 545 a buduje 525 i 530 i 540
        > BMW nie produkuje wersji 750 a buduje 745
        >
        > zapewniam ze prawie kazdy wlasciciel BMW by to wiedzial ..... przynajmniej
        w
        > USA he he he he he he
        > z tego wniosek lupin , ze gowno ci ukradli bo gowno miales i tylko macisz ;-
        )))
        > )))))))))))))

Wyspowiadaj się i uczyń żal za grzechy w tym miejscu i dopiero można z Tobą
        rozmawiać.

• Gość: naim Re: Moje miasto (państwo) jest złodziejskim mias IP: *.telan.pl 03.10.02, 22:00
      Nie zapłaciły mi , a więc okradły:
      NPBO - 45 000 zł
      MaxBud - 8 500 zł
      TRÓJKA - 14 500 zł
      PBPO - 11 000 zł
      KAREN(sp) - 12 000 zł
      Trojański-dekarz - 1 800 zł
      ..................... nie licząc odsetek
      4 szt b.dobrych radioodtwarzaczy samochodowych + 4 boczne szyby (nietypowe),
      1500 szt. Prince Polo (prezent dla kolegi w Szwecji), 3 komórki,
      • Gość: naim Re: Ameryka już dawno odkryta. n.txt IP: *.telan.pl 04.10.02, 08:32
    • franekkk Re: Moje miasto (państwo) jest złodziejskim mias 04.10.02, 08:32

a że z ciekawości spytam co z tym 545 bo nie znalazłem
      750 owszem tak :))

alfa.imi.pcz.czest.pl/~drzep/bmw/bmw/modele.htm

więc na razie 1:1

a wogóle jakie to ma znaczenie i po co się tak napinać i w dodatku obrażać
      czy gdybyście przy stole przy piwie (wiem wiem nigdy byście z kimś takim nie
      usiedli) to też takie argumenty by padały???
      • Gość: Hiszpan spór o BMW IP: 213.25.43.* 04.10.02, 10:37
        750 był dość popularnym modelem... o 545 niewiele znalazłem ale był i taki:
        www.bmwe28.de/e28_liebig_d.htm

PZDR!
        • Gość: Hiszpan Re: spór o BMW IP: 213.25.43.* 04.10.02, 10:39
          aha i jeszcze jeden link:
          people.freenet.de/e28/liebig.htm
          czyli był tyle że dawno temu...

PZDR!
          • franekkk Re: spór o BMW 04.10.02, 10:51

więc 2:0

a wogóle jakie to ma znaczenie i po co się tak napinać i w dodatku obrażać
            czy gdybyście przy stole przy piwie (wiem wiem nigdy byście z kimś takim nie
            usiedli) to też takie argumenty by padały???

--
            egon klawo jak cholera
    • Gość: Swarozyc Re: Lupin 2 IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 04.10.02, 11:53
      lupin2 napisał:

> Ostatnie dwa lata mojej rodziny w Szczecinie.
      > Ukradziono :
      > 1. Dwa auta jedno BMW 545 i, i również BMW 750
      > 2. Żona kradziesz kół w samochodzie (lubi ładne alufelgi) 3-4 krotne w aiły
      > dzień, Wojska Polskiego
      > 3. Syn dwukrotne wymuszenie oddania komórki, kilkakrotne kradzieże w
      > szatniach , żyletką na plecak itp
      > 4. Córka rower markowy - tylko raz zginął. Drugi jeszcze się trzyma.
      > 5. Płaszcz skórzany w szatni
      > 6. Radio w samochodzie wraz z kokpitem (radio wbudowane na stałe)- 1 raz
      > 7. Nawet sprzed domu kilkakrotnie posadzone drzewka.
      > 8. Kilkakrotne próby napadów, kradzieży na stłuczkę itp
      >
      > Polska to katolicki kraj, ale te 10 % niekatolików strasznie kradnie.
      > Czy czasami nie Runowicz nadzorował program bezpieczne miasto ?
      >
      Tak, to widocznie poganie i inna tluszcza niekatolicka, WC ponad wszystko!
    • spokojny Zgadzam się z większością na tym Forum 05.10.02, 15:53
      Mnie również ostatnio w nocy wywieżli z posesji zgromadzoną dachówkę , a z
      wózka dla dziecka odkręcili po prostu kółka.
      Zgadzam się (poza tym) z większością na tym Forum, że Jacek to zakompleksiony
      psychol, który w sprzyjających warunkach zostałby np : kimś w rodzaju Husajna.
      Któś mu się nie podoba rozstrzelać. To agresywny typ i obślizły w lizusostwie w
      stosunku do Wyborczej oraz do wielu na Forum (ale teraz) po tej kompromitacji.
      Jak powietrza potrzebuje poparcia.
      Ale oszczędzajcie go to też potencjalny samobójca.
      • Gość: dad Re: Zgadzam się z większością na tym Forum IP: *.intranet / 192.168.0.* 05.10.02, 17:32
        Cholera.
        Mialem tego nie czytac gdy zobaczylem dyskutanta JACKA.
        Przeczytalem.
        Cholera - stracone 3 min.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka