Dodaj do ulubionych

Czat z Michałem Chrobrowskim

04.10.02, 18:03
Poniedziałek, 7 października, godz. 10
Czat z Michałem Chrobrowskim, kandydatem na prezydenta Szczecina z
ramienia Zachodniopomorskiej Wspólnoty Samorządowej
- na www.gazeta.pl/czat (pokój Szczecin)
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: 64.9.159.* 04.10.02, 18:08
      Dobry pomysl!!! Wreszcie czat w naszym miescie!!!! Tylko wybierzcie dobrego moderatora a nie jakiegos tam
      panikarza ktory wszystko bedzie wywalal ;-))))) Czy zapis czatu bedzie dostepny? Ja o 10-tej to bede spal , tutaj
      bedzie 3 nad ranem !!! ;-)
      • Gość: Leszek Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 21:01
        z oficjalnych informacji statystycznych wynika, że w wyborach samorządowych
        bierze udział około 42% uprawnionych do głosowania szczecinian; przyjmując
        powstałą w ten sposób liczbę bioracych udział w głosowaniu wyborczym do
        samorządu za 100% liczących się głosów to na podstawie dotychczasowych danych
        statystycznych stwierdzić należy, iż elektorat SLD liczy sobie około 47% tej
        liczby glosujących, posostła liczba głosujących przypada w rozbiciu na
        pozostałe komitety wyborcze; skądinnąd wiadomo jednak jest, iż na skutek
        dziwnej polityki wewnętrznej tut. SLD kreowanej przez Pana Napieralskiego i
        popieranej przez posła Pana Jacka Piechotę - na listach wyborczych Komitetu
        Wyborczego SLD pojawiły się osoby mało znane i mało popularne nawet pośród
        zasłuzonych członków samej SLD;wiadomo także jest, iż sam kandydat Komitetu
        Wyborczego SLD na Prezydenta Szczecina - Pan Runowicz jest "starym lisem"
        pośród urzędników skompromitowanych dotychczasowymi skandalami i nadmierną
        biurokracją, a ukrywane przez lata ambicje Pana Runowicza, aby sięgnąć po
        najwyższe stanowisko samorządowe omal nie stało się przyczyną końca jego
        kariery, kiedy to w ostatniej dopiero chwili okazały się być dobrym dla SLD
        rozwiązaniem kryzysu na najwyższym szczeblu władzy samorządowej w naszym
        mieście;do dnia dzisiejszego oczywistym jest i to, że gdy wybory prezydenckie
        wygra Pan Runowicz - to tryumf odniesie klan urzędniczy (niespełna 1000,00
        zatrudnionych w Urzędzie Miasta i około 16000,00 zatrudnionych w licznych
        agendach Miasta); moje pytanie do kandydata na Prezydenta Szczecina Pana
        Michała Chrobrowskiego zatem brzmi: jak i czy Pan wykorzysta tę niebywałą
        dotychczas szansę na odpartyjnienie i "odurzędniczenie" Urzędu Prezydenta -
        albowiem wiadomym jest, że nie dokona tego "urodzony" urzędnik jakim jest
        kandydat na Prezydenta Komitetu Wyborczego SLD, Pan Runowicz.a
        • Gość: nieważne Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 22:09
          Ja mam w "nosie" to, co inni o Tobie mówią i pisza.Ja mam swój punkt widzenia
          tego co nazywa się władzą. Do tego jeszcze samorządową. Od kiedy ta władza
          czepia się ludzi od wtedy jest zle.Powiem o inspektorach drogowych. chodza
          tacy sobie panowie w łachmankach z napisem INSPEKTOR i wtykają mi za
          wycieraczkę mandaty. A Wiesz co ja z tymi mandatami robię? Niepowiem bo zrobi
          się tu nieprzyjemnie jakoś. A co Ty na ten temat powiesz? Jak chcesz to mogę
          ci przeslac na ten temat wszystkie ustawy - w zadnej nie ma mowy o
          inspektorach drogowych w łachmankach. Teraz sie troche wystraszyli bo w
          telewizji pokazali prawdziwych ale niepotrzebie bo w Szczecinie jest tylko
          jeden i nie w urzeędzie miejskim tylko wojewódzkim. Ale przypal - no nie!
          Ty mi powiedz co na ten temat myslisz - OK?
        • Gość: Leszek Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 20:47
          sprawa jest bardzo poważna. jurczyk został oczyszczony z
          zarzutu współpracy ze słuzbami bezpieczeństwa prl -
          jedynie na podstawie twierdzenia sądu, iż to oczym tym
          służbom donosił - to było nic ważnego.pominieto przy tym
          szczegół o tak istotnym dla całej sprawy znaczeniu jak
          fakt wcześniejszego stwierdzenia przez sąd istnienia
          takiej współpracy. jest to dowód na marginalizowanie
          polskiego wymiaru sprawiedliwości w kontekście
          politycznym. miller powiedział ukraincom, że sam się
          przekonał o tym jakim dobrodziejstwem są rezultaty rozmów
          z opozycja przy okrągłym stole. teraz i my szczecinianie
          mamy okazję ponownie przekonać sie jak to dobrodziejstwo
          promieniuje na osoby z tzw."opozycji" i jakie tego bedą
          skutki w bieżącej kampanii wyborczej dla kandydatów o
          normalnym, uczciwym rodowodzie.Wszystkim kandydatom
          gratuluję towarzystwa!
        • Gość: Leszek Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 19:21
          Chciałbym jeszcze dodać, że te siedemnascie tysięcy urzędników należy pomnożyć
          co najmniej przez liczbę trzy (rodziny),do tego dodać elektorat SLD
          umiejscowiony w urzędzie wojewódzkim, w urzędzie marszałkowski i tradycyjnie w
          przedszkolach i szkołach, słuzbie zdrowia i wszędzie tam, gdzie działały
          POPPZPR x co najmniej liczbę trzy.Dlatego istotnym jest bardzo, aby zaprosić
          tych, którzy sytematycznie nie biorą udziału w dotychczasowych głosowaniach do
          wyborów samorządowych. Ten elektorat (około 20% uprawnionych) jest do
          zagospodarowania dla Komitetu Wyborczego, którego Pan jest kandydatem do
          fotelu Prezydenta Szczecina. Dla Pana osobiście zaś wszyscy uprawnieni. Proszę
          o tym pamiętać - liczą się wszyscy. Tymbardziej, iż nie jest pan politykiem w
          sensie uprawiania partyjniactwa - w odróżnieniu od innych kandydatów, których
          autorament i proweniencja nie są tak przejrzyste. Ta wiedza musi jednak
          dotrzeć do całej społeczności Szczecina - czego Panu serdecznie życzę.
      • Gość: Paweł Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 21:52
        Przysłuchiwałem się kilku Pana wystąpieniom na kolejnych co tygodniowych
        konferencjach prasowych. Na podstawie wnikliwej obserwacji Pana i Pańskich
        wypowiedzi wyprowadzam uzasadniony wniosek o tym, że jest Pan człowiekiem o
        ogromnych możliwościach praktycznych. Pracując za granicami kraju spotykalem
        często osoby podobnie usposobione do pokonywania największych nawet trudności -
        poprzez niesłychany upór, który rósł odwrotnie proporcjonalnie do ich
        narastania. Jest Pan wprost naładowany energią, a posiadana wiedza fachowa
        doprowadza Pana do irytacji w konfrontacji z totalnie rozpowszechnioną
        krótkowzrocznością i głupotą. Ma Pan talent menedżerski poparty bogatym
        doświadczeniem. Rownoczesnie jest Pan osobą odpowiedzialną. Tak bowiem: jak
        powiedział śp.Adam Bień (jeden z 16,więzień z Łubianki) "Lechowi Wałęsie
        należy wybaczyć jako człowiekowi, albowiem jest człowiekiem małej, ale Lechowi
        Wałęsie nie można wybaczyć tego, że działa na szkodę narodu polskiego", tak
        się to przekłada moim zdaniem na dzisiejszych "włodarzy" Miasta Szczecina.
        Trudno im tylko odmówic wiedzy - za to cynizmu wcale.Ta niedawna
        jeszcze "swoista perła dzikiego zachodu Polski" jest Miastem osieroconym z
        dobrego gospodarza i Miastem zapomnianym przez "Boga i ludzi". Z otwartych na
        oścież bram kamienic głównych ulic Miasta zieje brud i smród, a wokół pałętają
        się wszędzie brudni opuszczeni ludzie.Brak jest perspektyw. Praca jest
        przywilejem partyjnej mafii.Działalność gospodarcza jest reglamentowana w
        spoób administracyjno - policyjny.Pieniądze są kontrolowane przez nierzetelne
        banki.Prokuratura jest instrumentalna. Sądownictwo kłamie. Wymiar
        sprawiedliwości na poziomie muzułmańskiego "kadiego". Raj dla bezprawia.
        Tworzy się swoista "republika bananowa" - na wzór kraików ameryki łacińskiej.
        Co Pan nato Panie Michale Chrobrowski? Ja Panu życzę tego niesłychanego
        samozaparcia, które wynika z psychomotorycznych cech Pana organizmu - aby się
        Pan nie spalił! Zyczę Panu, aby Pan został dobrym Prezydentem!
        • Gość: naim Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.telan.pl 04.10.02, 22:05
          Jesteś jak ten węgorz, co to kąpiącemu się, za przeproszeniem, bez mydła.

Co innego znależć się w odpowiednim czasie i miejscu, jak to było w przypadku
          Pana Michała(i firmy w której prcował), a co innego rzadzić miastem. To już nie
          jest prywatny folwark. Powinieneś to Pawełku szybciutko zrozumieć, bo jak Pan
          Michał obejmie rządy, to dostaniesz takiej sraczki, że tatuś nie zdąży Ci
          zmieniać pampersów.
          • Gość: Paweł Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 22:15
            Tobie jednak tatuś zdążył pampersy pozmieniać!
            • Gość: Longin Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 22:26
              Przyznam szczerze, ze chcialbym, aby niektórzy dostali sraczki za rządów
              Prezydenta Michał Chrobrowskigo!
            • Gość: TOTEK Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 22:29
              co wy tutaj robicie, gadacie - a tam w piwnicy pana runowicza ziemniaki gniją
          • lupin2 Komitecik Wyborczy w trzech osobach 05.10.02, 07:43
            Gość portalu: naim napisał(a):

> Jesteś jak ten węgorz, co to kąpiącemu się, za przeproszeniem, bez mydła.
            >
            > Co innego znależć się w odpowiednim czasie i miejscu, jak to było w przypadku
            > Pana Michała(i firmy w której prcował), a co innego rzadzić miastem. To już
            nie
            >
            > jest prywatny folwark. Powinieneś to Pawełku szybciutko zrozumieć, bo jak Pan
            > Michał obejmie rządy, to dostaniesz takiej sraczki, że tatuś nie zdąży Ci
            > zmieniać pampersów.

Totek, Longin , Paweł , Włodek - wszystko Gryfino. Może niech p. Michał
            wystartuje na burmistrza Gryfina !
            Ten głos ( w trzech osobach) to jeden z kilkudziesiesięciu , którzy będą
            głosowali za Michałem Chrobrowskim.
            A jaki sprytny ten elektoracik Chrobrowskiego.Inteligentny jak Gajek.
      • lupin2 Nie ma to jak pochwalić Wielkiego Brata 05.10.02, 07:35
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Dobry pomysl!!! Wreszcie czat w naszym miescie!!!! Tylko wybierzcie dobrego
        m
        > oderatora a nie jakiegos tam
        > panikarza ktory wszystko bedzie wywalal ;-))))) Czy zapis czatu bedzie
        dost
        > epny? Ja o 10-tej to bede spal , tutaj
        > bedzie 3 nad ranem !!! ;-)

Nie ma to jak pochwalić Wielkiego Brata na tym Forum czyli Redakcję Wyborczej.
        Można zarobić jakiś plusik.
        Dzięń bez chwalenia Wielkiego Brata to dzień stracony
      • Gość: dad Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.intranet / 192.168.0.* 05.10.02, 17:41
        K....! Znowu!
        Moze przeniose sie na inne forum.
    • Gość: Rychu Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 23:13
      Nie mam żadnego pytania do Michała Chrobrowskiego, bo i nie interesują mnie
      monotematyczne odpowiedzi. Ale radziłabym zmienić prowadzących kampanię
      wyborczą. Wysyłanie peanów na jego cześć z tego samego serwera
      gryfino.sdi.tpnet przez: leszka, nieważne, Pawła, Longina i Totka jest
      nieprofesjonale. Wsiądźcie chłopaki w tramwaj i przejedźcie się po kilku
      kawiarenkach internetowych - będzie bardziej wiarygodni. A tak poza tym, to
      czasami nie wali pod sufitem, jak mówi mój przyjaciel zibi?
      • Gość: JACEK Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: 64.9.159.* 05.10.02, 01:55
        Nastepnym razem redakcja powinna zamiescic dokladna instrukce obslugi chata i na czym on polega !!!
        Klakierstwo sie zlecialo jak kury do ziarna a tam nic tylko piasek ;-)))))))))))))))
        • Gość: Gryf Re: Czat z Michałem Chrobrowskim - dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.02, 09:17
          Nie mam nic przeciwko p. Chrobrowskiemu , ale nikt inny jak ja na forum mam
          prawo zapytac dlaczego na forum ogolnym jest ta informacja.Kilkanascie moich
          watkow zostalo przeniesionych.
          Czy GW stosuje cenzure ? Czy GW ma swoich kandydatow ? Gdzie uczciwosc i
          konsekwencja?
          • spokojny Re: Czat z Michałem Chrobrowskim - dlaczego ? 05.10.02, 15:47
            Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Nie mam nic przeciwko p. Chrobrowskiemu , ale nikt inny jak ja na forum mam
            > prawo zapytac dlaczego na forum ogolnym jest ta informacja.Kilkanascie moich
            > watkow zostalo przeniesionych.
            > Czy GW stosuje cenzure ? Czy GW ma swoich kandydatow ? Gdzie uczciwosc i
            > konsekwencja?

Oczywiście, że tak. Wątki, które nie podobają się redakcji są przenoszone.
            Natomiast napisz pean o Puzynie lub Chrobrowskim pozostanie. Nie zauważyłeś. To
            samo jest z oślą ławką,
            Istnieje też druga możliwość. Zajmuje się tym niezwykle leniwy człowiek. Wpada
            raz na jakiś czas robi to w ciągu 1 godziny, danego dnia i znika na dłużej.
      • spokojny Brak pieniędzy na kawiarenki internetowe i paliwo 05.10.02, 15:45
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Nie mam żadnego pytania do Michała Chrobrowskiego, bo i nie interesują mnie
        > monotematyczne odpowiedzi. Ale radziłabym zmienić prowadzących kampanię
        > wyborczą. Wysyłanie peanów na jego cześć z tego samego serwera
        > gryfino.sdi.tpnet przez: leszka, nieważne, Pawła, Longina i Totka jest
        > nieprofesjonale. Wsiądźcie chłopaki w tramwaj i przejedźcie się po kilku
        > kawiarenkach internetowych - będzie bardziej wiarygodni. A tak poza tym, to
        > czasami nie wali pod sufitem, jak mówi mój przyjaciel zibi?

Nie mogą ponieważ Komitet Michała Chrobrowskiego nie ma kasy. Biznesmeni
        opuścili go już dawno a ilość realnych członków spadła do około 50 (słownie
        pięćdziesięciu). No i jeden profesor.
        • Gość: Paweł Re: Brak pieniędzy na kawiarenki internetowe i pa IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 20:15
          Posłuchaj Rychu!
          Na rzeczce, tuż za kładką
          topiła się babka do góry kuciapką
          nie żal mi tej babki, jeno tej kuciapki
          bobym miał na zimę futrko do czapki
          • lupin2 A co na to Longin i Totek ? no txt 05.10.02, 20:17
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Posłuchaj Rychu!
            > Na rzeczce, tuż za kładką
            > topiła się babka do góry kuciapką
            > nie żal mi tej babki, jeno tej kuciapki
            > bobym miał na zimę futrko do czapki
            • Gość: Paweł Re: A co na to Longin i Totek ? no txt IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 20:23
              No Longin
              No TOTEK
    • Gość: Leszek Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 22:20
      coś mi wcięło o jurczyku!
      dlatego wszystkim przypominam: jest taki obraz hieronima boscha. wisi sobie w
      museo del prado w madrycie.na owalnym kawalku drewna mistrz, nas tle
      nijakiego, płaskiego krajobrazu, namalowal grupę osób. jest tu kobieta z
      książką na głowie, wsparta okrągły stolik. jest ksiądz, a właściwie zakonnik,
      z olejami.jest medyk, który grzebie coś w otwartym czerepie małego
      człowieczka, ciężko spoczywającego na drewnianym krześle. Obraz nazywa
      się "leczenie głupoty".można się w nim doszukać wielu szczegółów, a w ślad za
      nimi znaczeń - ale po co? wszak wszyscy wiedzą, że głupota jest
      nieuleczalna.głupota nie boli. to chyba dobrze, bo któż byłby w stanie
      nastarczyć środków przeciwbólowych.głupota nie powoduje stresów, bowiem
      posiadacz głupoty wcale sobie z daru tego nie zdaje sprawy. głupota w
      przeciwieństwie do inteligencji, nie powoduje konfliktów.ona jest po prostu w
      normie. to "mózgowcy" swoimi pomysłami, pretensjami, skłonnością do stałego
      poprawiania wszystkiego, co się już sprawdzilo i przyjęło, powodują zamęt i
      frustracje. głupota jest wentylem bezpieczeństwa. podwójnym wentylem.ten kto
      mniej wie i mniej rozumie, śpi przecież spokojniej, lepiej trawi i dłuzej
      żyje, a z drugiej strony, kóż przypisze głupcowi złą wolę, czy jakieś
      wyrafinowane skurwysyństwo. cokolwiek by zrobił, to zrobił to tylko z głupoty.
      pan wszelkiego stworzenia dobrze to przemyślał.wszystko przemija, a głupota
      pozostaje. dlatego nie wierzcie zwłaszcza tym, którzy chca leczyć głupotę. to
      po prostu głupota. mam nadzieję, że pan chrobrowski nie będzie leczył waszej
      głupoty!
      • Gość: naim Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.telan.pl 06.10.02, 00:14
        Wielu traci lub straciło cierpliwość dla waszej piątki czy szóski - przyjaciół
        Pana Michała. Moja też na wyczerpaniu. I nie istotne jest to ,że popieram
        łuszczewskego, to, że Rychu popiera Lubińską czy Lupin np. Puzynę. Jest kilku
        kandydatów na prezydenta, kilku mądrych, inteligentnych, majacych wizję i kilka
        pomysłów na Szczecin. Nie są to oczywiście epokowe programy. Ale za tymi
        kilkoma kandydatami jest duża , bardzo duża przerwa. Gdzieś jeszcze w tunelu,
        ale słychać już głośno jadący pociąg, pełen różnych troli i pajaców,
        nieudaczników i jednodniowych politkierów, uzdrawiaczy i znachorów. Zawsze
        dziwiłem się , że tacy kandydaci jak Tejkowski, Kożluk , Lepper, Tymiński i
        inni, których nie pamiętam, zdobywali w sumie bardzo dużo głosów. W skali kraju
        to są chyba duże setki tysięcy osób. Można więc śmiało założyć, że co 20 Polak
        to kompletny idiota. I podobnie rzecz się ma w Szczecinie.
        I nie istotne jest to , czy Pan Michał jest , czy nie jest bogaty. Najgorsze
        jest to , że jemu wydaje się , że może i będzie dobrym prezydentem. Że naprawi,
        uzdrowi , polepszy itd. Ciągle pytam: JAK? Jego rozwiązania podobne są do
        dusputy ośmioklasistów na lekcji nauki o społeczeństwie. Już kiedyś zasłynął z
        powiedzenia , że komputery zastąpią górników.(na pewno pamięta - Poznań 1988).
        Zaistnieje medialnie( bo to , że te wybory przerąbie jak mało kto, jest pewne),
        i co dalej ? będzie sie uczył? Uprze się jak Lepper? Tylko Lepper ma talent i
        jest cholernie cwany. W tym pociągu właśnie jadzie sobie Pan Michał razem z
        Chwastkiem, Gajkiem, Lepperopochodnymi, Jurczykiem(ale to inny wymiar
        potencjalnego niebezpieczenstwa ponownego jego wyboru). Jadą , sapią, dymią i
        popierdywują. Gorzej , jak niektórym pojawi się ten pociąg jako Orient Expres
        i salonki pachnące fijołkami.
        • Gość: naim Re: cd.Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.telan.pl 06.10.02, 00:29
          I jeszcze jedno. Jak wcześniej napisał Rychu, nie ma potrzeby zadawać pytań.
          Odpowiedzi znamy i jak zdecydowaną większość forumowiczów , nia zadawalają nas.
          Ps. A jaki to profesor popiera(pracuje) w waszym sztabie? To chyba nie jest
          tajemnica? Komitety honorowe Pani Lubińskiej i Pana Puzyny znamy. A może wy też
          macie komitet honorowy?
          • Gość: Rychu Re: cd.Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.02, 08:44
            Naim, nie zniżaj się do dyskusji z jednym nawiedzonym, występującym w kilku
            osobach. A może to sam Michał Ch.? Wszystkie twoje argumenty są racjonalne a w
            jego (ich) tekstach przebija zwyczajna głupota. Szkoda energii na byle kogo.
        • Gość: Paweł Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 11:55
          Z powołania jestem błaznem i uważam, że to bardzo szlachetna profesja...Nawet
          pracując naukowo zajmuję się semantyką humoru. Bo humor jest rodzajem myślenia
          paradoksalnego; elementem myslenia twórczego. Humor wytrąca czlowieka ze
          stereotypu, otwiera umysł i uzdrawia. Śmiech to zjawisko niesamowite. Oprocz
          intelektu to właśnie śmiech odróżnia człowieka od zwierząt. I choć śmiech jest
          pragmatycznie nieuzasadniony, bo nie daje żadnych wyników, jest przecież
          wartoęcią samą w sobie. Piotr Skrzynecki powiedział kiedyś: śmiech zbliża
          człowieka do Boga; jeśli kogoś naprawdę rozbawisz, jestes błogosławiony, bo
          rozbawić kogoś, to uratować go z załamania, depresji, frustracji. Błazen był
          zawsze nieodłącznym atrybutem władzy i okiem i uchem tronu. Dzisiaj, gdy
          władzy nie stać jest nawet na błazna, a pozostali kandydaci kandydaci są
          kandydatami na błaznów a nie na prezydenta Szczecinia - to ja moge zostać Pana
          błaznem, Panie Chrobrowski.
          p.s. modelowy polak też kieruje się w życiu zasadą Marka Twaina:"nigdy nie
          odkladaj na jutro tego, co możesz zrobić pojutrze"
        • Gość: Longin Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 12:08
          głupota ludzka dzieli sie na głupotę skończoną i głupotę niskończoną.
          Właściciele głopoty skoNczonej sa glupkami skończonymi, czyli dobrymi - jeśli
          nie najlepszymi.Bo nietrudno zgadnąć co zrobi taki właqściciel głupoty w
          stadium zamknietym.Jezeli sie chce osiągnąc określony cel - to należ zmuszać
          go do głoszenia pogladów odwrotnych od zamierzonych, albo znając jego
          upodobania - po prostu mu schlebiać. Najgorszym rodzajem głupoty ludzkiej jest
          jej forma niedokończona. Jej właściciel znany jest w społeczności jako
          tzw."półgłupek. Ten jest bardzo niebezpieczny, ponieważ trudno jest odgadnąć
          jego zamiary. Jak obcy pies - ugryzie nawet ręke karmiącą. Właściciel tego
          rodzaju głupoty prównywalny jest do glupoty charakteryzującej tzw.nadgorliwca.
          Inna forma głupoty to głupota okreslona wielkością nieskończona, Właściciele
          tego rodzaju głupoty pozozostaja niezrozumiali dla pozostałych. W tej sytuacji
          pozdrawiam serdecznie wszystkich. Michałowi życzę, aby pod rządami dostali
          jednak sraczki (Rychu)
    • Gość: nieważne Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 18:44
      jakoś nikt nie podejmuje mojego widzimisię? zabraklo argumentów poplecznikom
      kandydatów - pryncypałów przyszlych oszustow w łachmankach. łachmanki to
      jedno, inspektorzy drogowi to drugie, a mandaciki (50 złotych) to trzecie.
      piramidalnre oszustwo. pierdoly wam widac w glowach same, a jak ktos naprawde
      przysoli to cicho. i lubińska i łuszczewski - to są też ludzie no nie. jak sie
      tylu oblowiło na tym przekrecie to dlaczego oni też nie mogą co? lupiny i
      naimskie jakies jesteście. tylko rychu ma trochę pałeru!
      • Gość: naim Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.telan.pl 06.10.02, 20:57
        Nieważne Paweł co pisze Czarny Sevenn z Leszkiem od Longina, tylko gdzie ten
        wasz profesor szt 1 ? W czarnej teczce? Asik z rękawa z pamietnej, złotej
        marynarki Pana Michała? Chyba w niej już nie wystąpi, a szkoda , bo wyglądał w
        niej jak złoty cielec. No, ale moda i gusta się zmieniają. Więc idąc z duchem
        mody w otoczeniu Pana Michała widać krasnale grające kocią muzykę na harmoniach
        z mikroprocesorem i trole z antenkami satelitarnymi z tym samym , zakodowanym i
        ogranym programem MTV -Michal Tumanum Virtuale.
        A tak poza tym u was, to: ble , ble, ble...
        • Gość: Paweł Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 21:19
          nauczyleś się naim jak koń dorożkarski - masz tylko pr i wio! zachowujesz się
          tak jakbyś stracił zdrowy rozsądek, która to okoliczność jest dla ciebie
          wielce nobilitującą, albowiem wskazuje, że takowy kiedyś posiadałeś.
          przypomnij sobie: komóra, szwedka,beretka....
          • Gość: naim Re: Czat z Michałem Chrobrowskim IP: *.telan.pl 06.10.02, 23:41
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

> nauczyleś się naim jak koń dorożkarski - masz tylko pr i wio! zachowujesz się
            > tak jakbyś stracił zdrowy rozsądek, która to okoliczność jest dla ciebie
            > wielce nobilitującą, albowiem wskazuje, że takowy kiedyś posiadałeś.
            > przypomnij sobie: komóra, szwedka,beretka....

Na temat, na temat, Pawełku vel pozostałe wcielenia! Zdrowy rozsądek miałem i
            posiadam, taki jestem próżny! A szwedki nijak się mają do beretki, nie wspmnę o
            komórce. Ale to znak , żeś młody, więc i nauka pełna przed tobą, której to
            owoców w nadmiarze ci życzę.
            Tylko zmień nauczycieli, bo to teraz ty płacisz ( przepraszam dedi) za szkołę.
            Z co z profesorem, czyżby opuścił was ostatni Mohikanin?
            Koń by się uśmiał, jak to prawda.
            • lupin2 To Nieważne Paweł, Leszek, Totek, Longin 07.10.02, 00:23
              Gość portalu: naim napisał(a):

Longin , Totek, Paweł, Leszek, Nieważne - Chrobrowski to jest jakieś 1-2 %
              głosów czyli to wszystko nieważne. Nie szkoda Ci pieniędzy?
              Nie dostanie nawet tyle głosów co wysyłał sam na siebie (nie on osobiście) do
              Głosu Szczecińskiego i Kuriera, aby zaistnieć.
              Pan Chrobrowski wystartował mając przedsiębiorców, ludzi z AWS, SKL, kupców
              itp - stracił wszystkich ostał mu się jeno róg , no i jeden profesor.
              Gdzież są przedsiębiorcy z Zachodniopomorskiej Wspólnoty Samorządowej. Proszę
              odliczyć tych, którzy pracują u Chrobrowskiego (jako forma samozatrudnienia) ,
              bo bez ZUS-u i taniej.
              Longin, Totek, Paweł, Leszek i Nieważne - wszyscy z Gryfina wymień tych
              przedsiębiorców z ZWS-u dzisiaj ale nie w/g deklaracji sprzed miesięcy , ale
              tych co naprawdę teraz są u Was.
              Z ludzi o podobnej sylwetce politycznej wyborcy zamiast Chrobrowskiego
              wybiorą : Leppera, Jurczyka.

Aha . Mam prośbę. Nie nazywajcie przemytu mikroprocesora przez granicę,
              produkcją.

• rycyna Re: Czat z Michałem Chrobrowskim 25.10.02, 17:19
      To już trzeci czatujący kandydat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka