Gość: marta Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:52 dr. krystowski, przyjmuje na kleeerga 8/2 w poniedzialki, bodajze od 17-19, to jesli chodzi o prywatne. Rowniez przyjmuje panstwowow na stazynskiego we srody jakos> pracuej w szpitalu na piotra skargi i przyjmuje w przychodni przyszpitalnej. ja jestem z niego zadowolona , przeprowadzil u mnie juz 3 operacje i wiele innych doelgliwosci wyleczyl mi i mojej rodzinie. Prwyatnie beirze 50zl, jesli sie nic nie zmienilo. Ostatni raz bylam u niego ponad rok temu;) Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? 21.11.05, 22:43 piotr kominiak.. prowadził mnie po wypadku drogowym... jest cały czas pod telefonem... zawsze oddzwoni jak tylko nie może odebrać.. pod jego opieka czułam się bezpiecznie... właściwie jest specjalistą zabiegów na kolanie ale ja miałam uszkodzony kręgosłup szyjny i kręcz szyi po wypadku... tel. 0 607 93 49 06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? IP: 212.160.165.* 22.11.05, 07:50 dr. Kulbaczewski , przyjmuje w przychodni na Starzyńskiego i Piotra Skargi.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? IP: *.pl 22.11.05, 13:00 www.dobrylekarz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: std Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:52 dr Dawcewicz - ordynator ortopedii ze szpitala wojskowowego - chyba najlepszy spec w swoim fachu w Szczecinie! przyjmuje na Tarugutta tel. 48-64-595 ale nie jest łatwo dostać się do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricko Re: Szukam dobrego ORTOPEDY w Szczecinie?? IP: *.bredband.skanova.com 23.11.05, 19:41 Dr hab. n. med. Roman Król - specjalista ortopedii i traumatologii narzadu ruchu - Szpital w Zdunowie, a prywatnie: Gabinety ul. Traugutta 101, tel. 486 45 95, od godz. 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
elwiragow123 ortopeda szczecin dr krystowski 20.10.17, 12:05 polecam dr. Krystowskiego. ma ogromne doświadczenie. pracuje chyba ponad 25 lat. przyjmuje w przychodni 109 Szpitala Wojskowego i nadal tam pracuje. leczy sportowców, osoby młode i osoby starsze. jest pełen empatii i pomaga ludziom. lekarz z zawodu i powołania. polecam. elwira Odpowiedz Link Zgłoś