Gość: f IP: 195.94.211.* 16.10.02, 19:00 hhhhhhhhhhhhhhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupin2 Za niska pensja. 16.10.02, 19:09 Gość portalu: f napisał(a): > hhhhhhhhhhhhhhehehehehe Dziekuję ale za mało płacą kolego "f" jak fallus.A na niższą pensję nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednorazowa Mówiłam Ci. Odczep się od moich chłopaków. n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn Nie czepiam się, sorki jesli uraziłam Cię:))))))) IP: 212.14.60.* 20.10.02, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: Za niska pensja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 18:33 lupin2 napisał: > Gość portalu: f napisał(a): > > > hhhhhhhhhhhhhhehehehehe > Dziekuję ale za mało płacą kolego "f" jak fallus.A na niższą pensję nie pójdę. lupin ty jednak lubisz falusy - ja mogę to zrobić tobie za darmo bo przecież w ciąże nie zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
chrobrowski A ja Ci już nie wystarczę kochanie ? 20.10.02, 20:34 Gość portalu: piepcik napisał(a): > lupin2 napisał: > > > Gość portalu: f napisał(a): > > > > > hhhhhhhhhhhhhhehehehehe > > Dziekuję ale za mało płacą kolego "f" jak fallus.A na niższą pensję nie pó > jdę. > lupin ty jednak lubisz falusy - ja mogę to zrobić tobie za darmo bo przecież w > ciąże nie zajdziesz A co ja Ci już nie wystarczę kochanie. Szukasz czegoś na boku? Niedobry piepcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: Lupinko/dwa/nie posądzałem cię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 17:14 że posuniesz się do podszywania się pod inne osoby.jednak miałem rację!!! wychodzą z ciebie SB-eckie zapędy - podszyć się,sprowokować,podsłuchać,wywęszyć, resztę przymiotników znasz z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Jak widać mam zbyt małe poparcie i ........... 19.10.02, 17:41 I żona mnie nie rozumie. Też. Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Ale się boicie, Rujnowicze - "f"! (bez tekstu) 20.10.02, 08:42 lupin2 napisał: > I żona mnie nie rozumie. Też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Jak widać mam zbyt małe poparcie i .......... IP: *.telan.pl 20.10.02, 11:15 Poparcie poparciem , ale powodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: Jak widać mam zbyt małe poparcie i złe orien- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 17:18 tacje seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Lupin2 jest za poważny-smutny jak na Prezydenta IP: 212.14.60.* 20.10.02, 13:48 Runowicz kretyńsko uśmiechnięty. To żle A Lupin2, odwrotnie jest za depresyjny i zbyt smutny. Moim zdaniem też się nie nadaje. Z deszczu pod rynnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Lupin2 na prezydenta !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.02, 17:10 Lupin jak politolog moze sie nadaje ale jako prezydent nie daje mu szans i faktycznie w rzeczywistości jest smutny i rodzina go nieraz nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: jak można rozumieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 20:39 jak można rozumież węszyciela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn Można, doskonale sie wplata w otoczenie....... IP: 212.14.60.* 22.10.02, 09:43 Niczym Zelig wtapia sie w tło. W poczecie prezydentów Szczecina, do tej pory, byli sami jemu podobni. Po co się wyrózniać ? Póki co wszystko wskazuje na to, że nic sie nie zmieni. To jest zaiste smutne. Odpowiedz Link Zgłoś