Dodaj do ulubionych

zablokowali mnie :(

IP: *.r.univ.szczecin.pl 30.09.01, 14:08
nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z
was wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: zablokowali mnie :( IP: 212.244.77.* 01.10.01, 07:47
      Gość portalu: grogreg napisał(a):

> nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z
      > was wie?

co to jest URL?? i kto to jest nadzorca?? Może ktoś z Was wie?
    • Gość: bury Re: zablokowali mnie :( IP: 64.124.150.* 01.10.01, 10:22
      Może kolejna akcja Leppera ???
    • Gość: ZetKa Re: zablokowali mnie :( IP: *.admin.ntua.gr 01.10.01, 10:36
      > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z
      > was wie?
      Moze zbyt pyskaty byles ;)
      Tylko jakby to byl powod, to mi by tez zablokowali...
      chociaz mnie to ciezko - co rusz pisze z innego urla...
      Gorzej bedzie, jak sie "ustatkuje" ;) ale na razie mi to chyba nie grozi :)
      ZetKa
      • Gość: grogreg powrot grogrega! IP: *.r.univ.szczecin.pl 01.10.01, 16:08
        Uzywanie wielu URL ma swoje plusy, ale skad je brac?
        • Gość: ZetKa Re: powrot grogrega! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 09:24
          > Uzywanie wielu URL ma swoje plusy, ale skad je brac?
          a) jak na razie zablokowali Ci tylko jednego URL-a, czyz nie?
          b) nigdy nie zablokuja "publicznych" URL-ow, takich jak pracownie komputerowe,
          dostep komutowany, kawiarenki internetowe, itp. - i tu Twoja nadzieja.
          c) a niektorzy umieja podmieniac sobie URL-e, tylko jest ryzyko ze Cie Dzial
          Naduzyc Internetowych polubi i z Toba beda chcieli sie osobiscie spotkac :(
    • Gość: lijo Re: zablokowali mnie :( IP: 210.14.209.* 02.10.01, 04:08
      Gość portalu: grogreg napisał(a):

> was wie?

niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka owaka,
      a ja sie z nim policze...

• Gość: ZetKa Re: zablokowali mnie :( IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 09:22
        > > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze kt
        > os z
        > > was wie?
        > niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka owak
        > a,
        > a ja sie z nim policze...
        URL eta przecia adres, spod ktorego nadajesz, pojawia sie (prawie caly) nad
        postem jak cos piszesz. Tak jak mi np. podaje obecnie nad moimi postami
        *.ece.ntua.gr, tobie, lilijo przepiekna ;) 210.14.209.* , natomiast grogregowi
        paskudnemu ;) *.r.univ.szczecin.pl - i d razu wiadomo (mniej wiecej) skad
        piszesz. I jak piszesz spod tego samego ciagle, to mozna cie zablokowac, ale jak
        pojdziesz na innego kompa - to juz blokada nie dziala.
        Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo
        sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly
        wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal
        jak swojego traktowac.
        • Gość: CRAZY I bardzo dobrze! IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 02.10.01, 11:38
          A ja uważam, że te blokady nie są OK!
          Jak chcesz być wiarygodny, to pisz skąd piszesz ;-)).Mam większy szacunek do
          tych którzy się nie ukrywają za "*.*.*"
          POZDROWIENIA DLA STETTINER I OCZYWIŚCIE DLA MNIE BO JAK ZAUWAŻYLIŚCIE JA TEŻ
          SIĘ NIE UKRYWAM ;-)))
          • Gość: CRAZY Re: I bardzo dobrze! IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 02.10.01, 11:56
            A i chciałem podziękować sobie za pozdrowienia i przy okazji dobić jeden
            post ;-))
          • stettiner Re: I bardzo dobrze! 02.10.01, 12:02
            Gość portalu: CRAZY napisał(a):

> A ja uważam, że te blokady nie są OK!
            > Jak chcesz być wiarygodny, to pisz skąd piszesz ;-)).Mam większy szacunek do
            > tych którzy się nie ukrywają za "*.*.*"
            > POZDROWIENIA DLA STETTINER I OCZYWIŚCIE DLA MNIE BO JAK ZAUWAŻYLIŚCIE JA TEŻ
            > SIĘ NIE UKRYWAM ;-)))

Crazy, dziękuję za pozdrowienia i również cię serdecznie pozdrawiam :))) A tak
            przy okazji wyznam ci w tajemnicy, że jeśli chodzi o widoczny/ niewidoczny adres
            to nie do końca zależy to ode mnie- ale sza!
        • Gość: lijo Re: zablokowali mnie :( IP: 210.14.209.* 02.10.01, 12:03
          Gość portalu: ZetKa napisał(a):

> > > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Mo
          > ze kt
          > > os z
          > > > was wie?
          > > niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka
          > owak
          > > a,
          > > a ja sie z nim policze...
          > URL eta przecia adres, spod ktorego nadajesz, pojawia sie (prawie caly) nad
          > postem jak cos piszesz. Tak jak mi np. podaje obecnie nad moimi postami
          > *.ece.ntua.gr, tobie, lilijo przepiekna ;) 210.14.209.* , natomiast grogregowi
          > paskudnemu ;) *.r.univ.szczecin.pl - i d razu wiadomo (mniej wiecej) skad
          > piszesz. I jak piszesz spod tego samego ciagle, to mozna cie zablokowac, ale ja
          > k
          > pojdziesz na innego kompa - to juz blokada nie dziala.
          > Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo
          > sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly
          > wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal
          > jak swojego traktowac.

lo jejku jejku, ludziska as wy madre jestescie. dzieki ZetKa kwadratowa glowo,
          zawsze to milej o czyms przyjemnym przed zasnieciem pomyslec (moze mi sie przysni
          jakis jeden malenki URL...)

• Gość: obs grogreg jest OK. IP: *.szcz.gazeta.pl 02.10.01, 14:42
          Gość portalu: ZetKa napisał(a):
          > Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo
          > sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly
          > wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal
          > jak swojego traktowac.

O, wypraszam sobie! Nikogo nie blokuję, bo z natury antyblokadowy jestem i jako baranek łagodny. Raz
          jeden chciałem interweniować gdzie trza, żeby wycięli w pień jednego bałwana, który za daleko posunął
          się w fanatycznej nienawiści (REKIN wie o kim mówię), dając jak najgorsze świadectwo poznańskim
          kibicom. Ale odpuściłem, bo nie warto robić precedensów.
          Grogreg musi mieć jakiś problem w swojej lokalnej sieci. Szkoda by było, gdyby na dobre zniknął, bo
          dużo wie o miejskich inwestycjach i ma wyraźne poglądy. A - swoją drogą - skoro go zablokowali to jakim
          cudem napisał, że go zablokowali :-)
          Pozdrowienia.

• crazy Re: grogreg jest OK. 02.10.01, 15:09
            > O, wypraszam sobie! Nikogo nie blokuję, bo z natury antyblokadowy jestem i jako
            > baranek łagodny. Raz
            > jeden chciałem interweniować gdzie trza, żeby wycięli w pień jednego bałwana,
            > który za daleko posunął
            > się w fanatycznej nienawiści (REKIN wie o kim mówię), dając jak najgorsze świad
            > ectwo poznańskim
            > kibicom. Ale odpuściłem, bo nie warto robić precedensów.
            > Grogreg musi mieć jakiś problem w swojej lokalnej sieci. Szkoda by było, gdyby
            > na dobre zniknął, bo
            > dużo wie o miejskich inwestycjach i ma wyraźne poglądy. A - swoją drogą - skoro
            > go zablokowali to jakim
            > cudem napisał, że go zablokowali :-)
            > Pozdrowienia.
            >

No właśnie, ten gość z Poznania przesadził, walczył z nim REKIN - jak na nick
            przystało - BRAWO - ja wyszedłem z założenia, że z bezmózgowcami nie dyskutuję.
            Też się zastanawiałem, czy można było napisać o zablokowaniu po zablokowaniu ;-))
            Dobrze, że mamy informatyków to czasem coś wyjaśnią ;-)))
            Od początku nie wierzyłem, że winny jest OBS i nie zawiodłem się ;-)))
            • Gość: mika Re: grogreg jest OK. IP: 212.244.77.* 02.10.01, 15:14
              Tylko to powyżej chciałam napisać.
              Proszę.
              Dziekuję.
    • Gość: jawal Re: ZABLOKOWALI NAS ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 11:11
      Od 50 min żółwie tempo Forum GW nie pozwala niczego napisać.

• Gość: mika Re: ZABLOKOWALI NAS ! IP: 212.244.77.* 02.10.01, 11:41
        Gość portalu: jawal napisał(a):

> Od 50 min żółwie tempo Forum GW nie pozwala niczego napisać.

U mnie często GW "chodzi" tępym żółwiem . Czy kochany Pan Rekactor ma cos na
        swoja obronę?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka