Gość: grogreg IP: *.r.univ.szczecin.pl 30.09.01, 14:08 nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z was wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: zablokowali mnie :( IP: 212.244.77.* 01.10.01, 07:47 Gość portalu: grogreg napisał(a): > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z > was wie? co to jest URL?? i kto to jest nadzorca?? Może ktoś z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: zablokowali mnie :( IP: 64.124.150.* 01.10.01, 10:22 Może kolejna akcja Leppera ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: zablokowali mnie :( IP: *.admin.ntua.gr 01.10.01, 10:36 > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z > was wie? Moze zbyt pyskaty byles ;) Tylko jakby to byl powod, to mi by tez zablokowali... chociaz mnie to ciezko - co rusz pisze z innego urla... Gorzej bedzie, jak sie "ustatkuje" ;) ale na razie mi to chyba nie grozi :) ZetKa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg powrot grogrega! IP: *.r.univ.szczecin.pl 01.10.01, 16:08 Uzywanie wielu URL ma swoje plusy, ale skad je brac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: powrot grogrega! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 09:24 > Uzywanie wielu URL ma swoje plusy, ale skad je brac? a) jak na razie zablokowali Ci tylko jednego URL-a, czyz nie? b) nigdy nie zablokuja "publicznych" URL-ow, takich jak pracownie komputerowe, dostep komutowany, kawiarenki internetowe, itp. - i tu Twoja nadzieja. c) a niektorzy umieja podmieniac sobie URL-e, tylko jest ryzyko ze Cie Dzial Naduzyc Internetowych polubi i z Toba beda chcieli sie osobiscie spotkac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: zablokowali mnie :( IP: 210.14.209.* 02.10.01, 04:08 Gość portalu: grogreg napisał(a): > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze ktos z > was wie? niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka owaka, a ja sie z nim policze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: zablokowali mnie :( IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 09:22 > > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Moze kt > os z > > was wie? > niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka owak > a, > a ja sie z nim policze... URL eta przecia adres, spod ktorego nadajesz, pojawia sie (prawie caly) nad postem jak cos piszesz. Tak jak mi np. podaje obecnie nad moimi postami *.ece.ntua.gr, tobie, lilijo przepiekna ;) 210.14.209.* , natomiast grogregowi paskudnemu ;) *.r.univ.szczecin.pl - i d razu wiadomo (mniej wiecej) skad piszesz. I jak piszesz spod tego samego ciagle, to mozna cie zablokowac, ale jak pojdziesz na innego kompa - to juz blokada nie dziala. Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal jak swojego traktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRAZY I bardzo dobrze! IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 02.10.01, 11:38 A ja uważam, że te blokady nie są OK! Jak chcesz być wiarygodny, to pisz skąd piszesz ;-)).Mam większy szacunek do tych którzy się nie ukrywają za "*.*.*" POZDROWIENIA DLA STETTINER I OCZYWIŚCIE DLA MNIE BO JAK ZAUWAŻYLIŚCIE JA TEŻ SIĘ NIE UKRYWAM ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CRAZY Re: I bardzo dobrze! IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 02.10.01, 11:56 A i chciałem podziękować sobie za pozdrowienia i przy okazji dobić jeden post ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: I bardzo dobrze! 02.10.01, 12:02 Gość portalu: CRAZY napisał(a): > A ja uważam, że te blokady nie są OK! > Jak chcesz być wiarygodny, to pisz skąd piszesz ;-)).Mam większy szacunek do > tych którzy się nie ukrywają za "*.*.*" > POZDROWIENIA DLA STETTINER I OCZYWIŚCIE DLA MNIE BO JAK ZAUWAŻYLIŚCIE JA TEŻ > SIĘ NIE UKRYWAM ;-))) Crazy, dziękuję za pozdrowienia i również cię serdecznie pozdrawiam :))) A tak przy okazji wyznam ci w tajemnicy, że jeśli chodzi o widoczny/ niewidoczny adres to nie do końca zależy to ode mnie- ale sza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: zablokowali mnie :( IP: 210.14.209.* 02.10.01, 12:03 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > > nadzorca forum zablokowal mi URL. Nawet nie odpowiedzial dlaczego? Mo > ze kt > > os z > > > was wie? > > niewazne, ze nie kleje o co chodzi, ale powiedz tylko kto zacz swinia taka > owak > > a, > > a ja sie z nim policze... > URL eta przecia adres, spod ktorego nadajesz, pojawia sie (prawie caly) nad > postem jak cos piszesz. Tak jak mi np. podaje obecnie nad moimi postami > *.ece.ntua.gr, tobie, lilijo przepiekna ;) 210.14.209.* , natomiast grogregowi > paskudnemu ;) *.r.univ.szczecin.pl - i d razu wiadomo (mniej wiecej) skad > piszesz. I jak piszesz spod tego samego ciagle, to mozna cie zablokowac, ale ja > k > pojdziesz na innego kompa - to juz blokada nie dziala. > Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo > sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly > wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal > jak swojego traktowac. lo jejku jejku, ludziska as wy madre jestescie. dzieki ZetKa kwadratowa glowo, zawsze to milej o czyms przyjemnym przed zasnieciem pomyslec (moze mi sie przysni jakis jeden malenki URL...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs grogreg jest OK. IP: *.szcz.gazeta.pl 02.10.01, 14:42 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > Kto to zrobil? Administrator forum jedynie mogl narobic (czyzby obs?) lub samo > sie w kompie moglo od komputera wredoctwa narobic :( przeto czlowiek swiatly > wytlumaczyc kompowi powinien kto tu panem jest i basta! i zeby grogrega zaczal > jak swojego traktowac. O, wypraszam sobie! Nikogo nie blokuję, bo z natury antyblokadowy jestem i jako baranek łagodny. Raz jeden chciałem interweniować gdzie trza, żeby wycięli w pień jednego bałwana, który za daleko posunął się w fanatycznej nienawiści (REKIN wie o kim mówię), dając jak najgorsze świadectwo poznańskim kibicom. Ale odpuściłem, bo nie warto robić precedensów. Grogreg musi mieć jakiś problem w swojej lokalnej sieci. Szkoda by było, gdyby na dobre zniknął, bo dużo wie o miejskich inwestycjach i ma wyraźne poglądy. A - swoją drogą - skoro go zablokowali to jakim cudem napisał, że go zablokowali :-) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Re: grogreg jest OK. 02.10.01, 15:09 > O, wypraszam sobie! Nikogo nie blokuję, bo z natury antyblokadowy jestem i jako > baranek łagodny. Raz > jeden chciałem interweniować gdzie trza, żeby wycięli w pień jednego bałwana, > który za daleko posunął > się w fanatycznej nienawiści (REKIN wie o kim mówię), dając jak najgorsze świad > ectwo poznańskim > kibicom. Ale odpuściłem, bo nie warto robić precedensów. > Grogreg musi mieć jakiś problem w swojej lokalnej sieci. Szkoda by było, gdyby > na dobre zniknął, bo > dużo wie o miejskich inwestycjach i ma wyraźne poglądy. A - swoją drogą - skoro > go zablokowali to jakim > cudem napisał, że go zablokowali :-) > Pozdrowienia. > No właśnie, ten gość z Poznania przesadził, walczył z nim REKIN - jak na nick przystało - BRAWO - ja wyszedłem z założenia, że z bezmózgowcami nie dyskutuję. Też się zastanawiałem, czy można było napisać o zablokowaniu po zablokowaniu ;-)) Dobrze, że mamy informatyków to czasem coś wyjaśnią ;-))) Od początku nie wierzyłem, że winny jest OBS i nie zawiodłem się ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: grogreg jest OK. IP: 212.244.77.* 02.10.01, 15:14 Tylko to powyżej chciałam napisać. Proszę. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: ZABLOKOWALI NAS ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 11:11 Od 50 min żółwie tempo Forum GW nie pozwala niczego napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: ZABLOKOWALI NAS ! IP: 212.244.77.* 02.10.01, 11:41 Gość portalu: jawal napisał(a): > Od 50 min żółwie tempo Forum GW nie pozwala niczego napisać. U mnie często GW "chodzi" tępym żółwiem . Czy kochany Pan Rekactor ma cos na swoja obronę? Odpowiedz Link Zgłoś