xyz-xyz 09.12.05, 14:41 W Polsce nazwanie kogoś "Breżniewem Watykanu" jest przestępstwem, zaś nazwanie kogoś "Goebelsem stanu wojennego" nie jest nawet naruszeniem dóbr osobistych:)) Polska jest co raz bardziej ciekawa kraj:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas masz pretensje przepraszam IP: *.orange.pl 09.12.05, 14:59 masz pretensje przepraszam do kogo? Do Goebelsa czy do sądów czy do Polski? jak wiem w różnych instancjach różne były wyroki. Chodzi o to czy nazwał go Goebelsem czy jego rodzaj działalnosci jako Goebelsowska... Rozumiem, że nie podoba Tobie sie juz ta Polska włącznie z całym systemem sadowniczym - pewnie nie tylko! No i masz pretensje jeszcze do Goebelsa... Natomiast jestes za Brezniewem, co do Watykanu to wiem! A tak na boczku to akurat wzmiankowany okłamał mnie i Cuebie i nas... okłamywał swiadomie... Ot na ten przykład o Czarnobylu... ba przyznał sie do tego w wywiadzie dla GW, ba zrobił z tego swój punkt intelektu... ba uznał, ze tak sobie zagrywał z prostemi ludźmi i myslał. że oni wiedza ze on bajeruje! A oni mu wierzyli... głąby! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: masz pretensje przepraszam 09.12.05, 15:12 Jednakże wszystko to co napisałeś nie zmienia faktu, że w Polsce zaczynają być równi i równiejsi wobec prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: masz pretensje przepraszam IP: *.orange.pl 09.12.05, 15:18 nie zmienia faktu, bo fakty trudno zmienić! Zawsze byli równi i równiejsi, ale to mamy w spadku! Nadto okłamywał nas urzednik państwowy, igrał z moim i Twoim zdrowiem! Mam w rodzinie paru chorych na tarczyce... moze z tego powodu, że mu uwierzyli wtedy i wyszli tej niedzieli na spacer? Jak bys go nazwał, gdybyś to Ty był chory... nie krepuj sie wal... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Historia bywa przewrotna:) 09.12.05, 15:24 Może jednak Urban nie kłamał? www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=artykul&id=9454 W podobnym tonie program na Discovery był:) Odpowiedz Link Zgłoś