Dodaj do ulubionych

Dlaczego odwołany został koncert Helloween w Sz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:28
Pewnie nie dałeś w kieszeń a Mielczarek po prostu za długo tam siedzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: obi Na litość BOSKĄ - zbudujcie SALE WIDOWISKOWĄ IP: 87.207.60.* 14.12.05, 21:36
      Czy w tym 400 tysięcznym mieście wszystko musi być nie tak???????????
    • Gość: FRED Ostatnio musiałem im się tłumaczyć za Kult. Bo org IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:41
      hehehehe = ,,,,, Ostatnio musiałem im się tłumaczyć za Kult. Bo organizator
      tego koncertu naobiecywał klubom, że załatwi im na ten czas sale na treningi w
      szkołach i nie dotrzymał słowa.
      ,,, hehehe-..... a widział albo słyszał ktoś żeby Muszyński kiedyś dotrzymał
      słowa ?
      • Gość: Ekspans Re: Ostatnio musiałem im się tłumaczyć za Kult. B IP: 83.168.120.* 15.12.05, 00:25
        Właśnie czy tylko Jurczyk jest temu wszystkiemu winny ? W Poznaniu nie było
        problemu pełny profesjonalizm i tak jest ze wszystkim w tym nie szczęsnym
        mieście. Nie będzie Jurczyka i tak tu się nic nie zmieni. Tu trzeba wszystkich
        wymienić i siągnąć ludzi z zewnątrz.
        • Gość: Remi Re: Ostatnio musiałem im się tłumaczyć za Kult. B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:20
          Tylko nie z zewnątrz. Mieliśmy już desant ze Rzgowa i jak się skończyło ...
    • gigiart skandal 15.12.05, 00:34
      to jest skandal!!!!!!!! raz kiedyś w Sz-n jest dobry metalowy koncert-ostatnio
      Vader-(heh była moc \m/)- nie ma gdzie się pobawić!!w Słowianinie kiedyś były
      za***te imprezy to z nich zrezygnowano,wiem wiem zaraz ktoś napiszę że jest
      hormon ale on nie ma wogole klimatu albo ktoś powie że są kontrasty ale tam nie
      można się pobawić bo jak włączą cośostrego to zaraz typ co puszcza muzyke
      przerywa i mówi że nie wolno tańczyć pogo(??!!!??)(nie chodze tam odstraszył
      mnie dj,tusta chamska ochrona i brak klimatu) więć gdzie tu chodzic????a jeżeli
      chodzi o koncert jeszcze to czemu nie można było go zorganizować w
      Słowianinie????
      • gekon1979 bartus to juz nie wroci ;( gnoj jest i taka prawda 15.12.05, 00:41

• Gość: Liv Kristine Re: skandal IP: *.teleton.pl 15.12.05, 10:25
        Po prostu ręce mi opadły. Od dawna jeżdżę na koncerty do Katowic, Poznania,
        Wrocławia, ale tym razem bardzo się cieszyłam, że w Szczecinie odbędzie się TAKI
        koncert, i że nie muszę znów jechać na drugi koniec Polski, żeby coś zobaczyć.
        Nieposiadanie przez Szczecin sali kocertowej stawia nas gdzieś na szarym końcu w
        kwestii organizacji koncertów. Taki zespół jak Helloween niestety nie będzie
        chciał grać w Kontrastach czy Słowianinie (jeszcze mam w pamięci koncert
        Anathemy w Słowianinie - kiedy wysiadło nagłośnienie...). Ale brak sali
        koncertowej nie oznacza, że ludzie tacy jak Grzesiek, pasjonaci muzyczni, mają
        dawać za wygraną i nic nie robić w tym mieście. Lecz jeśli są blokowani przez -
        jak widzę - jedną osobę, traktowani niepoważnie, to niedługo nawet żaden polski
        zespół nie będzie chciał grać u nas, a co dopiero taka gwiazda!! :((
        "...ja się na tym heavy metalu nie znam..." - o rany, bez komentarza... ;))
        Pozdrawiam wszystkich melomanów. Do zobaczenia na Metalmanii!! (wiadomo gdzie).
        • gigiart Re: skandal 15.12.05, 11:33
          ale po co jechac do krainy podziemnej pomaranczy jak oni graja w berlinie -
          blizej i taniej.pozdrawiam
    • gekon1979 ku.. mac!!! skandal ;(((((( 15.12.05, 00:40

• grogreg Gdyby to byl zjazd bojowek moherowych beretow.... 15.12.05, 11:50
      .... nie byloby problemu.
      • Gość: exman Re: Gdyby to byl zjazd bojowek moherowych beretow IP: 217.153.19.* 15.12.05, 13:53
        .. no no dobrze myślisz, pomyśl jeszcze trochę !
        • Gość: Gregor Re: Gdyby to byl zjazd bojowek moherowych beretow IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:25
          Ku.. nikomu by się krzywda nie stała jakby odwołano jednego dnia treningi.
          Co do sali to co to za usprawiedliwienie, że nie ma sali i dlatego jakiekolwiek
          inicjatywy są przegrane, przypominam, że Kraków też nie dysponuje porządną halą
          a mimo to odbywają się tam koncerty gwiaz metalu.
          Typek z SDS-u powinien polecieć.
          Widać, że są ludzie, którzy próbują zapraszać metalowe gwiazdy do nas (Anathem,
          Destruction) ale przez takich sku..synów jak to bydle z SDS-u nigdy nic się
          nie uda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka