Dodaj do ulubionych

Popieramy p.Chrobrowskiego-grupa 187 osób.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:31
czytając wszystko i wszystkich w "kto nami rządzi"postanowiliśmy stwożyć
grupę osób popierających p.Michała Chrobrowskiego.Jest nas jeszcze mało ale
do niedzieli chcemy być grupą dużo liczniejszą - codziennie będziemy podawać
ile natępnych głosów na przybyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: sevenn miło słyszeć:))))), że stworzyliście grupę prężną IP: 212.14.60.* 22.10.02, 22:36
      jest Was 188 , bo ja też póki co:)))))))) stworzyc jak stworzenie "rz":)))))
      ale luz, zapraszam w ramach wspólnych upodobań na konsultacje z polaja-->
      gratis:)))) pozdrawiam
      • Gość: jeżyk Re:z kim mamy przyjemność? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:47
        nie zwracaj uwagi na "szczegóły" /rz - ż / ważne jest to co sobą reprezentyjemy.
        a może jesteś nauczycielem jęz.polskiego to serdecznie
        pozdrawiamy /osiemnastolatki/ (i jak wypadła ortografia)a jak (stylistyka)
        serdecznie pozdrawiamy - uczennice i uczniowie/pełnoletni/
        • Gość: sevenn Re:z kim mamy przyjemność? IP: 212.14.60.* 22.10.02, 22:55
          Gość portalu: jeżyk napisał(a):

> nie zwracaj uwagi na "szczegóły" /rz - ż / ważne jest to co sobą
          reprezentyjemy
          > .
          > a może jesteś nauczycielem jęz.polskiego to serdecznie
          > pozdrawiamy /osiemnastolatki/ (i jak wypadła ortografia)a jak (stylistyka)
          > serdecznie pozdrawiamy - uczennice i uczniowie/pełnoletni/
          masz racje:))))) i na pewno prezentujecie soba bardzo wiele, skoro wyczuliscie
          najlepszego:)))) nie jestem nauczcyielem w zadnej postaci,tym razem stylistyka
          na 6 i ortografia na 6:)))))) Pozdrawiam serdecznie, w grupie rażniej:))))
    • sylasyla Re: Popieramy p.Chrobrowskiego-grupa 187 osób. 22.10.02, 22:50
      ja nie w grupie ale p.Chrobrowskiego tez popieram. Szanuje go za szczerosc, za
      uczciwosc i przedsiebiorczosc. Widzialam go w TV, czytalam jego program i wiem,
      ze Szczecin by nie zginal majac takiego prezydenta, a wrecz przeciwnie moglby w
      koncu zakwitnac - Chrobrowski stworzyl by miasto perspektyw.
      pozdrawiam,
      s
      • Gość: naim Re: Popieramy p.Chrobrowskiego-grupa 187 osób. IP: *.telan.pl 22.10.02, 23:12
        Reszta mieszkańców - wyborców Szczecina jest niestety dla Was, a na szczęście
        dla miasta - przeciwna (kilkadziesiąt tysięcy)
        Pozdr. naim
        • Gość: sevenn Naim, nie wstydż się- ........ IP: 212.14.60.* 22.10.02, 23:18
          przyłącz sie do nas:)))))))) Twój usmiech i z pewnościa osobliwy , niesamowity
          urok osobisty zadziałałby ,więc przyjęlibysmy Ciebie ciepło w naszym
          gronie:))))) ahahahahahah, jeszcze coś Twoi ochroniarze pobili ostatnio
          naszych biednych uczniów:)))) w odwecie wysyłamy rakiety z bojówkami -szukając
          poloneza. Czu-waj
          Pozdr.:)))))))
          • Gość: naim Re: Naim, nie wstydż się- ........ IP: *.telan.pl 22.10.02, 23:44
            Gość portalu: sevenn napisał(a):

> przyłącz sie do nas:)))))))) Twój usmiech i z pewnościa osobliwy ,
            niesamowity urok osobisty zadziałałby ,więc przyjęlibysmy Ciebie ciepło w
            naszym gronie

Prędzej dam sobie zamrozić symboliczne jajo, nie mówiąc o całości, że na
            następne wybory znajdziesz się wśród grona sympatyków popierających innego
            kandydata. Jestem cierpliwy i pamiętliwy ( nie mściwy), więc poczekam. Z tego
            co widzę nie trudno Cię ulepszyć.

:))))) ahahahahahah, jeszcze coś Twoi ochroniarze pobili ostatnio
            > naszych biednych uczniów:)))) w odwecie wysyłamy rakiety z bojówkami -
            szukając
            > poloneza. Czu-waj
            pozdr.:)))))))

Czy to jakaś przenośnia, bo mimo wczesnej pory, nie zaskoczyłem?
            • Gość: sevenn Nie rób tego, podobnież bOOooli IP: 212.14.60.* 23.10.02, 10:22
              Gość portalu: naim napisał(a):

>
              > Prędzej dam sobie zamrozić symboliczne jajo NAIM :)))) NIE BĄDŻ TAKI SKROMNY
              TYLKO JEDNO JAJO I DO TEGO JESZCZE SYMBOLICZNE? EHM, ZAWSTYDZASZ MNIE..... ,
              nie mówiąc o całości, CZYLI......? CO TAM JESZCZE MASZ DO ZAMROŻENIA?:)))))
              że na
              > następne wybory znajdziesz się wśród grona sympatyków popierających innego
              > kandydata. TU SIĘMYLISZ:)))))))))))))))) JESTEM WIERNA I HONOROWA JAK
              ŻOŁNIERZ STAREJ DATY STOJĘ NA STRAŻY . MOJA PASJA SŁYŻENIU DOBRU SPOTKAŁA SIĘ
              Z PASJĄ SŁUŻENIU MICHAŁOWI, BO TO DOBRY CZŁOWIEK.
              Jestem cierpliwy i pamiętliwy ( nie mściwy) U MNIE Z CIERPLIWOŚCIA GORZEJ,
              ALE PRACUJĘ NAD TYM:)))))))))) DO NASTEPNEJ TURY SIĘ POPRAWIĘ:))))))), więc
              poczekam. CZEKANIE, TĘSKNOTA, NOSTALGIA, MARZENIA,NADZIEJA, WIARA..... EH, KTO
              NIE ZNA TEGO STANU DUCHA? JA TEŻ POCZEKAM I WIERZĘ SIĘ DOCZEKAM SPRAWIEDLIWYCH
              I DOBRYCH RZĄDÓW W NASZYM MIEŚCIE I KRAJU. Z tego
              > co widzę nie trudno Cię ulepszyć. OOOOOOOooooooooooo TU ZROBIŁO MI SIĘ
              PRZYKRO...... CHOCIAŻ Z II STRONY MOŻE MASZ NA MYSLI, ŻE JESTEM JUŻ
              TAK"ULEPSZONA", ŻE BARDZIEJ SIĘ NIE DA?:)))))))))))
              >
              > >
              >
              > Czy to jakaś przenośnia, bo mimo wczesnej pory, nie zaskoczyłem?
              PRZENOŚNIA, A JEDNOCZEŚNIE CHCIAŁAM WYWOŁAĆ NA TWEJ TWARZY USMIECH-Z PEWNOŚCIĄ
              WYGLĄDA ROZKOSZNIE:))))))))
              POZDROWIONKO
    • lupin2 Drodzy sztabowcy 22.10.02, 23:17
      Pamiętaj cie również, że są tutaj dyskutanci , którzy działali mocno przed
      wyborami. Każde nowe pseudo jest mocno podejrzane o to , że pisze sztab
      kandydata.
      Rola tego Forum w wyborach jest niewielka, gdyż jak sztab może przekonać sztab.
      Poczekam i po wyborach powoli znikniecie.
      Ale głosów już macie dużo będzie ze 190. To wyście wysyłali te kupony do Gazet?
      • Gość: sevenn LUpin , wiedziałam, ze mnie nie zawiedziesz:)))) IP: 212.14.60.* 22.10.02, 23:23
        JAk zawsze spieszysz z odpowiedzia:)))))) ale przyznam szczerze, ze czekałam na
        tto:)))) Gratuluje refleksu. Odnosnie kuponów, przeciez wiesz kto je pisze-
        wyborcy Pana Michała Chrobrowskiego. Dlatego te wyniki były uczciwe i
        wiarygodne , bo podawane sa przez "głos ulicy", zas te przez Uniwersytety sam
        wiesz jak jest:)))))) ogólnie teoria spiskowa mediów (za P. Jurczykiem), ale co
        tam zyje sie tylko raz. Jak widzisz sam
        pozdr
      • sylasyla Re: Drodzy sztabowcy 22.10.02, 23:32
        ja sie nie zgadzam LUpin z tym, ze wszyscy tu sa "wytajemniczeni". Ja
        jestem "bezpartyjna". A moje przekonania i decyzje nie kryja sie po
        haslem "sztabowa debata", mysle ze w przeciwienstwie do Ciebie LUpin.
        Sevenn Ty mi sie podobasz kim jestes?
        pozdr
        s
        • Gość: naim Re: Drodzy sztabowcy IP: *.telan.pl 22.10.02, 23:48
          sylasyla napisała:

> Sevenn Ty mi sie podobasz kim jestes?
          > pozdr
          > s

Podaj mi swój adres, a powiem Ci kim jesteś. Tylko nie Gryfino!
        • lupin2 Popieramy CHrobrowskiego i są Nas miliony ! 23.10.02, 05:05
          Taki napis umieszczono na murze szpitala dla nerwowo i psychicznie chorych przy
          ul. Broniewskiego !
          Program znalazł w końcu swoich zwolenników.
          • Gość: sevenn Lupin, Twoja zdolnośc postrzegania świata czasem IP: 212.14.60.* 23.10.02, 10:36
            MNIE PRZERAŻA. CZY ty TAM MIESZKASZ? jEŻELI TAK, TO ZACZYNAM ROZUMIEĆ TWOJE
            CODZIENNE SAMOPOCZUCIE. TE JĘKI, SMUTKI, ROZPACZ. W SUMIE TO BARDZO SMUTNE I
            PRZYGNĘBIAJĄCE:(((( ALE. LUPIN! ZACZYNAM SIĘ MARTWIĆ.....NIE PRZERAZ SIĘ, ALE
            JA TAM BYLAM PO TWOIM ALARMUJĄCYM MAILU SPRAWDZIC. I MUSZE CI POWIEDZIEC, ZE
            NIE MA NIC NA MURACH....... ANI ŚLADU. WIESZ , LUPIN, CO TO MOZE ZNACZYC?
            H A L U C Y N A C J E TWOJE....... ALE LUZ, JEŻELI SZYBKO PÓJDZIESZ DO
            LEKARZA, TO MINIE. ALBO MOŻE TO ZWYKŁE PRZEMĘCZENIE ? WYSTACZY CZASEM SIE
            PRZESPAĆ I HALUCYNACJE JAK RĘKA ODJĄĆ:)))))))))TAKŻE WIERZĘ W CIEBIE I WIEM, ZE
            DASZ RADĘ. MOCNO TRZYMAM KCIUKI. I NIE BÓJ SIE, LEKARZE CZASEM TEZ SĄ W
            PORZĄDKU.
            POZDRAWIAM CIĘ MOCNO. MELDUJ, CZY POPRAWIŁO CI SIĘ SAMOPOCZUCIE
            CZU-WAJ:)))))
            lupin2 napisał:

> Taki napis umieszczono na murze szpitala dla nerwowo i psychicznie chorych
            przy
            >
            > ul. Broniewskiego !
            > Program znalazł w końcu swoich zwolenników.
        • Gość: sevenn syla-syla:)))))) IP: 212.14.60.* 23.10.02, 10:14
          sylasyla napisała:

> ja sie nie zgadzam LUpin z tym, ze wszyscy tu sa "wytajemniczeni". Ja
          > jestem "bezpartyjna". A moje przekonania i decyzje nie kryja sie po
          > haslem "sztabowa debata", mysle ze w przeciwienstwie do Ciebie LUpin.
          > Sevenn Ty mi sie podobasz kim jestes?
          > pozdr
          > s
          ja jestem ja:))))))) a Ty kto jestes? Swoja droga też mi sie podobasz:)))))
          pozdrawiam mocno-se ve nn
      • Gość: jeżyk Re: Drodzy sztabowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 15:30
        Panie LUPIN.Informujemy Pana,że nie jesteśmy sztabem! po prostu z ciekawości
        ktoś z nas znalazł się na tym forum i po przeczytaniu wszystkich dosłownie
        wszystkich informacji tu zawartych i różnych opini doszliśmy do wniosku,że
        najbardziej pasuje nam osoba Pana Chrobrowskiego (chyba nam wolno)tym
        bardziej,że każdy z nas w tym roku skończył 18-lat i może decydować na kogo
        będzie głosować.Pana docinki i ironia(oby nie oszczerstwa)nikogo z nas nie
        wyprowadzą z równowagi a,Pana zapatrywania i wnioski nie zniechęcą nas do
        zmiany kierunku jaki obraliśmy.Informujemy Pana,że gotowi jesteśmy na spotkanie
        z Panem po wyborach celem (mamy taką cichą nadzieję)przedyskutowania całej
        kampani wyborczej i osób biorących w niej udział.Co Pan na to ?
      • Gość: jeżyk Re: Panie LUPIN i NAIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 15:44
        Wypowiedzi Panów jak już napisaliśmy ni wyprowadzą nas z tej drogi na której
        jesteśmy.Co jednak może nas upewnić to,to,że polityka i ludzie zajmujący się
        polityką na codzień to jedna wanna kloaki.Nie chcielibyśmy aby tacy jak w/w
        Panowie upewniali nas w ty.My jednak wierzymy,że każdy normalny człowiek może
        choć trochę "pobawić" się w politykę i inne osoby nawet o innych opcjach
        politycznych nie będą go wyszydzać ani też poniżać.Wierzymy też mocno,że każdą
        różnice zapatrywań można z P E Ł N Ą świadomością z pełną kulturą
        przedyskutować. Polecamy jak wyżej Panów uwadze.
    • mundek.r No tu już macie 187 osób.(bez tekstu) 23.10.02, 05:57
      • Gość: sevenn 189 MŁODZIUTKICH:)))))) IP: 212.14.60.* 23.10.02, 13:45
    • Gość: Czarny Re: Popieramy p.Chrobrowskiego-grupa 187 osób. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.02, 20:34
      zauważyłem wsród młodych ludzi duze zaangazowanie i chęć zmiany na lepsze
      brawo w was jest siła tego miasta i na was stawia program p.M.Chrobrowskiego.
      dodajcie mój głos.
      • Gość: Leszek Re: Popieramy p.Chrobrowskiego-grupa 187 osób. IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 21:18
        lupn2!
        Gdy Tobie kilka osób mówi, że cos z Tobą jest nie w porzadku i gdy Ty też sam
        do siebie zaczynasz o tym Broniewskiego to............
        I uwierz nam, że tak jest dla Ciebie lepiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka