Dodaj do ulubionych

Tereska i Marek Kocmiel

IP: *.net.iton.pl 23.10.02, 19:35
Szanuje Pana Marka i dziwie sie ze pokazal sie publicznie na plakatach z
Pania Teresa, chyba ze nalezy do tajemniczej grupy tworzacej i finansujacej
ja jako polityka jak jest naprawde, czekam na Wasze opinie
Obserwuj wątek
    • kromels ja mysle tak: 23.10.02, 20:50
      pani Lubinska zaczyna już dzis kłaniać się w stronę swoich sponsorów . Chodzi o
      Podzamcze, gdzie udziały ma Siwy
      Arnold, Koćmiel i spółka. Lubińska napisała wyraznie-ożywienie Podzamcza i
      przeniesienie tam części instytucji miejskich, ale już nie dodała, że Gmina
      będzie za to płacić czynsz czyli najem właśnie biznesnenom z Podzamcza.
      Fantastycznie. bravo Pani profesor, bravo. Juz sie Pani odkryla. Politykom z
      Lubińską dziękujemy.

• Gość: Rychu Re: ja mysle tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 21:16
        kromels napisał:

> pani Lubinska zaczyna już dzis kłaniać się w stronę swoich sponsorów . Chodzi
        o
        >
        > Podzamcze, gdzie udziały ma Siwy
        > Arnold, Koćmiel i spółka. Lubińska napisała wyraznie-ożywienie Podzamcza i
        > przeniesienie tam części instytucji miejskich, ale już nie dodała, że Gmina
        > będzie za to płacić czynsz czyli najem właśnie biznesnenom z Podzamcza.
        > Fantastycznie. bravo Pani profesor, bravo. Juz sie Pani odkryla. Politykom z
        > Lubińską dziękujemy.

Słusznie. Lubińska przeniesie Urząd Miasta na Podzamcze a sama zasiądzie w
        Zamku Książąt Pomorskich. Jej mąż, znany i ceniony na całym świecie genetyk w
        budynku Urzędu Miasta zrobi klinikę genetyczną i będzie klonował Siwych i
        Koćmieli, krzyżując ich ze względu na niepowtarzalną urodę. A kromels będzie
        pisał książki z dziedziny political fiction i może zarobi na chociaż nędzną
        egzystencję. No bo kampania wyborcza skończy się i pracy już nie będzie.

• rycyna Re: ja mysle tak: 23.10.02, 23:37
          Gość portalu: Rychu napisała:

> Słusznie. Lubińska przeniesie Urząd Miasta na Podzamcze a sama zasiądzie w
          > Zamku Książąt Pomorskich. Jej mąż, znany i ceniony na całym świecie genetyk w
          > budynku Urzędu Miasta zrobi klinikę genetyczną i będzie klonował Siwych i
          > Koćmieli, krzyżując ich ze względu na niepowtarzalną urodę. A kromels będzie
          > pisał książki z dziedziny political fiction i może zarobi na chociaż nędzną
          > egzystencję. No bo kampania wyborcza skończy się i pracy już nie będzie.

A co z Jacyną, co z nią będzie?
    • Gość: turek Re: Tereska i Marek Kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 14:09
      tak,tak
    • Gość: Aśka Re: Tereska i Marek Kocmiel IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 24.10.02, 14:26
      A Lubiński zainstaluje się w Szpitalu Miejskim,. W końcu to on ma na niego
      chrapkę i dąży do przejęcia przez PAM. Nieprawdaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka