Gość: krang
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
01.11.02, 00:07
Pozwoliłem sobie pokazać jakiego to ładnego maila dostałem od Jurczyka
Dear kwgpp,
Witaj!
Pragn?? skorzysta? z mo?liwo?ci jakie daje nam Internet chcia?bym przypomnie? Pa?stwu, ?e ju? wkrótce jest druga tur wyborów na Prezydenta miasta Szczecina.
Jak wiecie startuje w tej turze dwuch kandydatów: Ja oraz E.Runowicz.
Szanowni Pa?stwo ! Wiecie sami jak wiele z?ego wyrz?dzi?o SLD w naszym kochanym mie?cie. Widzicie jaka jest sytuacja ze stoczniowcami, oraz nasz?
regionaln? gospodark?. Nie twierdze, ?e jestem najlepszym kandydatem, ale wybór pana Runowicza na g?ow? naszego miasta mo?e spowodowa? fal? zapa?ci
gospodarczej, nap?yw obcego kapita?u, kolejne procesy oddawania za bezcen naszej polskiej ziemi i naszych zak?adów pracy. Czyz mozna pozwolic na to aby
niemcy wykupili nasze miasto? Czy nie dosc mamy swoich problemow aby przyjmowac na nasz karb problemy Unii Europejskiej?
Szanowni Pa?stwo! Jak wiele wycierpia?em, jak? niewdzi?czno?ci? zosta?em obdarzony sami wiecie. Nie jestem osob? która chce obj?? ten urz ?d z
partykularnych wzgl?dów; to wynika z mojego wewn?trznego poczucia obowi?zku z przyzwoito?ci z wielkiego mandatu zaufania jakim mnie obdarzyli?cie. Prosz?
Was o jeszcze jeden wysi?ek ZAG?OSÓJCIE na mnie, a gwarantuj? Wam, ?e sprawy w naszym mie?cie pójd? w lepszym kierunku.
Pami?tajcie! Wasz g?os mo?e zadecydowa? o waszej przysz?o?ci!
Wasz Prezydent
Marian Jurczyk
www.jurczyk.pl
marian@jurczyk.pl
I tak mi przychodzi do głowy
1. Jezeli chce wyprzec obcy kapitał ze Szczecina to czemu zaczyna maila od dear - pewnie programu pocztowego nie umie skonfigurować :P
2. Jakim prawem zasmieca mi skrzynkę, znam, go czy co?
3. Jak dla mnie spamer nie może być kandydatem na prezydenta
4. W mailu full błędów
5. zobczcie sobie wątek na pl.regionalne.sczecin pt: dostaliscie mail'a od marianka jurczyka? i pieknie k.... pieknie
I jak tu na niego głosować???
pozdraiwam
Krang