Gość: Galoty Gratulacje dla andreasa za ten rekordowo wątek nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 06:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Jak chcecie karać - TO JA, ale nagrody - FUGAZIEMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 07:07 Tak do kar - jestem gotowy.... ale nagrody proszę Fugaziemu... naprawd e to jego watek i jego nad wyraz rozwinietej w tem momencie inteligencji no i tej biblii czy ewangelii... co jom spalał... po trochu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: o kurka wodna ale mnie suszy!!! IP: *.chello.pl 14.01.06, 07:37 podpuszczają,żeby później mocmiej wiesz, tego śmego. nie daj się sprowokowywać andreas. ide do kuchni, bo woda mi się gotuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: o kurka wodna ale mnie suszy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 07:50 a ja tez raniutko wstałem.... sprawdzic czy JUŻ wycieli... ale nie wycieli.... moze jeszcze nie wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: o kurka wodna ale mnie suszy!!! 14.01.06, 08:09 mnie też ,eee. Ale żeście piknie pociagli wątek, nawet dziewczyny dołączyły. Ciekawe kiedy wkroczy cenzor i kto nim będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jak chcecie karać - TO JA, ale nagrody - FUGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:21 Wiedziałem, że w końcu zwalisz na mnie. Muszę zaprotestować. Moja nadaktywnośc była prowokowana: 1. paleniem 2. piciem 3. doborowym towarzystwem w tym nieoficjalnym moderatorem gabinetu cieni-asów Andreasem Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Jak chcecie karać - TO JA, ale nagrody - FUGA 14.01.06, 09:30 ile żeście wychlali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty To była próba zamachu stanu ! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Powinien byc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 08:13 powinien byc taki wątek wielowątkowy... taki co by człowiek mógł wstac i napisać, że ma kaca... albo cós innego... nie jakis chat, ale tu forumowy taki wątek!! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 08:23 taki Hayde Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe IP: *.chello.pl 14.01.06, 08:30 ja myślę, że wytnie nas dyrgosia, za dużo ' mięsa' pewnie jej to się nie będzie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 10:06 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > ja myślę, że wytnie nas dyrgosia, za dużo ' mięsa' pewnie jej to się nie będzie > > podobać. Rozczaruję Cię..., wiem , wiem, liczyliscie na prześladoeania i uprawnienia kombatanckie,..nie ze mną te numery... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 10:12 ale zrobiłaś niespodziankę dyrgosiu. Teraz wątek pewnie upadnie,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe IP: *.chello.pl 14.01.06, 16:16 Rozczaruję Cię..., wiem , wiem, liczyliscie na prześladoeania i uprawnienia > kombatanckie,..nie ze mną te numery... ja chyba mam zwidy jakieś, czy co? mam chyba halucynacje po wczorajszej otwarciu wolnego wątku. bo żebyśta go nie wycięli, wprost imaginacje przechodzi. no, no. następnym razem znowu wam numera wywiniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 17:43 lepszy numer byś wywinął jakbyś przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe IP: 87.207.49.* 14.01.06, 19:58 na to spotkanie? jeszcze mi życie miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 20:04 obyło się bez denatów Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 20:09 marian martwi się, że podniesie średnią wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe IP: 87.207.49.* 14.01.06, 20:09 gdybym był, to by był. ja mogę tylko przyjść w towarzystwie żony pijaka. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 20:11 a masz pozwolenie od męża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe IP: 87.207.49.* 14.01.06, 20:21 dwie arizony załatwią wyjściówkę, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Swar dobrze mówi, przyszpilić go na stałe 14.01.06, 08:31 O ku..., aż tyle postów przez jedną noc? Co prawda nie mam az tyle czasu by je wszystkie przeczytać (no wicie, robota) - niemniej swiadczy to o czymś. O waszej tęsknocie do wolności wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: a co ty se myślisz IP: *.chello.pl 14.01.06, 08:35 kota nie ma,myszy grasują. czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: a co ty se myślisz 14.01.06, 09:38 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > kota nie ma,myszy grasują. czy jakoś tak. Paździochu co tam z kotem, sam wiesz, że jest przekupny, wystarczy mu cos innego do jedzenia dać, ale wiesz Felek ma psa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Finish, Fin, Kaniec filma 14.01.06, 10:17 Przyszpilone!!! No to już koniec tego wątku. Ponoć najbardziej smakuje owoc zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Finish, Fin, Kaniec filma 14.01.06, 10:19 i ty o tym najlepiej Krzysiu wiesz... co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Finish, Fin, Kaniec filma 14.01.06, 10:42 ohne.zucker napisał: > i ty o tym najlepiej Krzysiu wiesz... co nie? Ty menelu od pewnego czasu wiesz wszystko najlepiej. Pewno w du#ie byłeś, gó..o widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Finish, Fin, Kaniec filma 14.01.06, 10:19 ale i tak był to chyba rekord w ilości napisanych postów w tak krótkim czasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.06, 02:44 Ale mieliście fajną imprezkę. Normalnie Wam zazdroszczę. Nie ma to jak imprezka z okazji imprezki :)))). Byłem kiedyś na takim weselu, gdzie jedna ekipa się bawiła, a druga siadła do laptopów, zapodali necik i na czaty. Ja pierdziele, to był dopiero czad. W glacy się nie mieściło. Teraz już by się zmieściło. Wyborażam sobie grupkę przy stoliku i drugą przy stolikach nad kompami. I tylko flaszki wspólne :)))). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.comnet.krakow.pl 15.01.06, 03:37 kto wie,czy tak czasem nie jest naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:53 nie wycieli nawet słówka... To dopiero cenzura!! Pełna i kompletna! Zostawili, żebysmy mysleli, że nie ma cenzury... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 00:56 no widzisz,a tak sie podniecałeś owocem zakazanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:15 a tam zaraz zakazanym czy zaraz owocem... Musiałem stworzyc sobie alibi, że to nie ja byłem tym panem z tamtego stolika... Ani tym starszym panem przechodzącym co Was tak mierzył wzrokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:16 jeszcze obstawiałyśmy kmilku innych panów w dresach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:18 W dresach??? No, nie! Wy mnie chyba nienawidzicie...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:22 nikt cię z grona nie zna,więc zgadywaliśmy i co ktoś przechodził to krzyczeliśmy :andreas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:25 i... przechodziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:26 szpieg z krainy deszczowców jesteś,że sie nie ujawniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:30 jak sie nie ujawniłem? Patrzyłem na Was, Gazete przegladałem... zebyście mnie zauważyli... potem sie wkurzyłem i ten watek załozyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:32 jaja sobie robisz jak zwykle, a jakbys był to osobiscie mógłbys sie z xyz pokłócić a nawet kandydatem na prezydenta zostac,bo wybieraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:35 ja jestem starszym panem... i nie pasuje! Sama wiesz... poza tym... mógłbym sie pobic z XYZ, bo jestem na niego porywczy, a ostatnio ostro daje na siłowni! Wale tez w worek bokserski! Wszyscy mnie pytaja czemu na worku napisałem XYZ... nie wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:38 no to ja na jak na lato,bo uwielbiam boks ogladać,tylko nie wiem czy wy to ta sama kategoria wagowa, poza tym i tak ja asia z Jackiem by was przekrzyczeli, no i ja już nigdy więcej nie dam sie namówić na popijanie tequilli piwem,choć kac i tak przez sól był, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:41 no własnie... on pewnie waga ciężka... no tak i by mnie znokautował! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:42 to byłoby K1, ja się tylko o alberta martwię,bo odkąd próbującego płot przeskoczyć go widziałam,znikł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:00 próbował... czy przeskoczył? Jak próbował czyli mu nie wyszło.... to powinien wrócic do Was, a on ... znikł! Jej, a jak ja bym przyszedł na to spotkanie i.... tez bym znikł! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 02:03 przepadł bez wieści, z reszta wywlokłam resztki towarzystwa do Bramy, stamtad tez nas niedługo pogonili, nocne życie Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:12 moja trasa... to najczęściej tak koło 19;00 obiadzik... okraszany wsciekłymi i whisky! Tu wchodza w gre lokale panów Golemów albo Sekstans albo Stara Piekarnia albo Irlandzki Pub albo inny który akurat sie przypomni... albo jakis nowootwarty... staram sie nie powtarzac zbyt czesto! Potem często leci w różnej kolejnosci Rocker, B52 i Grand Crue... a koncze najczęściej w Ellite nad ranem! Z tych lokali nie wyrzucaja klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:19 znaczy to była wersja męska, że tak powiem! Bo wersja z dziewczynami, to raczej od razu Rocker, B52 czy Amigo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:21 nie no czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:25 nie za bardzo jarzę... Amigo to taki lokal na Słonecznym... niektórzy mówia speluna! Ale ja lubie te klimaty... Bywałem niegdys w Piwnicy (dawne 997) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 02:27 pisałeś,że w wersji z dziewczynami tam kończysz ja to jednoznacznie odczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ALE JAJA! 17.01.06, 11:03 E tam andreas. Ja taki flegmatyk w okularach jestem. Chudy, blady i ledwo powłóczę kończynami. Żaden przeciwnik. Nawet na worek treningowy się nie nadaję. Jeden cios i po mnie.:) No chyba żeby mnie ja_aska zasłoniła swoją piersią:)))))))))))))))))))))))))))) Wtedy mogłoby być krwiście...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ALE JAJA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:38 a poza tem... ja w realu prawie w ogóle... nie moge napisac, że własciwie w ogóle nie rozmawiam o polityce ani politykach! Ot, jakies tam półsłowko... a juz na pewno nie kłoce czy spieram sie z powodu polityki czy pogladów... W realu o... dziewczynach gadam i takich tam bzdurach! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ALE JAJA! 16.01.06, 01:40 w naszej części stołu wątki seksualne też się pojawiały,bez cenzury Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 01:45 nie wiem czy wiesz,ale szukajac lokalu zasugerowałam ja asi,żeby impreze z zaskoczenia u ciebie zrobić, co ty na to? chwaliłeś się,że barek dobrze zaopatrzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:48 u mnie...? Barek mam.... nie własciwie szafe mam zaopatrzona! Ale ja wole lokal... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 01:51 ee,w lokalu znowu byś sie gdzies ukrył, pod stołem albo za kwiatkiem, a na swoim czerwonym narożniku juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:55 eee co Ty.. ja sie nie chowam! "znowu"...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 02:05 Gość portalu: andreas napisał(a): > eee co Ty.. ja sie nie chowam! > "znowu"...? >podobno w piątek za gazetą się chowałeś:)) wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:13 poznałaś....!!!! Opisz jak wyglądałem! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 02:15 to ty mnie opisz,skoro widziałeś, przy oknie siedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:16 nie żartuj??? Ta mała gruba...??? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 02:19 no,nie trafiłeś, haaa odejmuje Ci punkt obstawiałabym na twoim miejscu aniołka Charliego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:22 Beate przeciez widziałem... jestes facetem! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 02:23 Gość portalu: andreas napisał(a): > Beate przeciez widziałem... jestes facetem! >i jeszcze jeden punkt panu odejmujemy Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST JEST mamy nasze forum - NIE MA ICH! 16.01.06, 02:25 widziałeś mówisz? to ty musisz być ten starszy pan w wyleniałym sweterku w tym wieku oprócz innych rzeczy wzrok też słabiej funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Masz mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:26 Masz mnie! To byłem ja!!!!! Masz 100 punktów na plusie!!! Gra skonczona! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Masz mnie! 16.01.06, 02:28 jeszcze Cię nie mam, gra w toku,partyjka dopiero za nami, ale innym razem, spac tez trzeba, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Masz mnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:29 no ja tez wymiekam bo jestem z trasy!! Ale nie po pubach, ale po kolesiach...w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Ot i cały andreas. 17.01.06, 09:47 Wiecznie w konspiracji... wielu tak zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 14:55 a nie byłoby Tobie przykro gdyby sie okazało, że jestem jakis szarym, zwykłym pracownikiem... i posuwam tramwajami.... Mały gruby, w grubych okularach... nic ciekawego! Może lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 15:13 a nie byłoby Tobie przykro gdyby sie okazało, > że jestem jakis szarym, zwykłym pracownikiem... > i posuwam tramwajami.... > Mały gruby, w grubych okularach... nic ciekawego! > Może lepiej... A dlaczego miałoby być mi przykro? I co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 15:15 no bo to jest komiczne, taki mały gruby i wali w xyzeta w worek treningowy, który jest wiekszy od niego o dwa razy, Np taki Urban i worek z xyzetem wymalowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 15:26 przykro by ci było, bo myslisz, ze ja kapiotalista, złote bransolety, sygnet Atlantów, wysportowany, łysy... a tu taki szok! Przeciez dlatego mnie tak nienawidzisz... Co ma piernik do wiatraka? MĄKA, mąka ... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 15:35 przykro by ci było, bo myslisz, ze ja kapiotalista, > złote bransolety, sygnet Atlantów, wysportowany, łysy... Ja cię mam za kapitalistę, a nie członka grupy towarzyskiej:) Przeciez dlatego mnie tak nienawidzisz... Ja?????????????????????????????? Anduś, co to za mazgajstwo? Ja ciebie lubię, nawet bardzo:) > Co ma piernik do wiatraka? > MĄKA, mąka ... Stary piernik anduś, stary piernik...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 15:59 wiesz byłem niedawno w Poznaniu... i w mim ubraniu poczułem sie tam.... jak członek grupy towarzyskiej ;-) A w Szczecinie, to normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Ot i cały andreas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:24 andreas,tak trzymaj, nawet nie wiesz jak działasz na wyobraźnię dziewczyn - już nie będę dosłowny bo powiedzą żem troll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 17:08 no to mnie martwi... wyobraźnia działa, a real niestety nie nadąża... dziewczyny ja jestem starszym panem, taka popierdółka... poczciwiec ot taki...nie wart Waszej wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 17:11 to by się zgadzało. my obstawiałysmy tylko wchodzących brzydkich i starych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 17:15 i to dobre typy! a jeszcze teraz podniszczam swój organizm! masz u mnie piwo.... wirtualne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Ot i cały andreas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:59 Skąpiradło, i z kim Wy się dziewczyny zadajecie! Na imprezce na kuńcu... miałyście przynajmniej napitki mniej wirtualne! Dlaczego jaaska nie wpadłaś na kacówę i pomidorówę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.orange.pl 17.01.06, 18:06 własnie sie ze mna nie zadają... Co do Kunca, to zorientowałem sie, że dziewczyny musiały płacic za siebie! Wirtualne, bo nie będę rozpijał na forumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:32 Pomidorówka została skonsumowana, teraz jest fasolówka na karkówce! Małolat pichcił - a jak on to - super kaloryczna pychota. Doskonała pod chlanko. Najpierw fasolóweczka, potem wódeczka. Będzie długo, bo własnie posanowiłem przeobić się z TIR pod ładunkiem na jakiegoś kabrioleta merca czy inne lżejsze autko - i nie dostarczam tłuszczów do organizmu w nadmiarze. Zamaist standardowej miseczki rąbie połoweczkę porcji. Może wytrzymam do dna tego gara....nie obiecuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kurde 17.01.06, 22:41 a latem Greenpeace będzie cię z plaży do morza wpychał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: kurde IP: 62.69.202.* 17.01.06, 22:45 fasolowka na noc...odwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: kurde 17.01.06, 22:50 nie wiem.. albo skarpetki smierdzace zostawial pod lozkiem i go rzucila.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:51 Piwo mozna popijać bez kupna browaru a whisky bez gorzelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:48 Nie martw się, z "zielonymi" sobie poradzę. Będę uczłowieczoną wersja kabioletu! Merc Franio! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: kurde 18.01.06, 10:14 beatrix13 napisała: > a latem Greenpeace będzie cię z plaży do morza wpychał znów się mnie czepiasz , w tym roku tylko trzy razy mnie wpychali... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kurde 18.01.06, 11:13 to jakiś radykalny odłam musiał być,dyrgosiu,pomylili cię z k.f. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: kurde 18.01.06, 11:17 beatrix13 napisała: > to jakiś radykalny odłam musiał być,dyrgosiu,pomylili cię z k.f. nie znam sie na odłamach, ale walczyli dzielnie ponad godzinę i w końcu dali za wygraną...:) a z mojej wiedzy kf do grubych nie należy, raczej chudzinka... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kurde 18.01.06, 11:20 to na pewno w takim razie z andreasem Cię pomylli, jego nikt nie widział, może być,że katogoria wagowa bardzo ciężka, jak nie zacznę regularnie na siłownię chodzić,to sama sie latem do wody zepchnę,co by tylko płetwy wystawały Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: kurde 18.01.06, 12:06 w tym roku postanowilam, ze wiosna mnie nie zaskoczy, a do lata juz bede w formie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 18:32 ja_aska napisała: > chcę realne. >założę się,że niejaki andreas nawet by z nami maluczkimi whisky z colą nie zechciał wypić,więc na piwo asiu tymbardziej realne nie licz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 18:34 wiem, nie pijam piwa. tylko prowokuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 18:36 > wiem, nie pijam piwa. tylko prowokuję. piwo mnie szkodzi na wątrobę... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 18:43 nerki mam zdrowe, gorzej z watrobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:41 moze jestem nijaki, dzisiaj moze jestem mały, ale jutro będę duzy... dotyczy to tez Was... Ja bardzo chetnie pijam... chetnie poznaje i spotykam sie z ludźmi... ale nigdy nie robiłem TEGO z osoba poznana z netu, acz znam nawet tak zawarte małżeństwa. Nie wiem jakos nie mam ... odwagi, chęci, potrzeby... moze mam jakies wyobrazenie Was i boje sie że padnie w realu... moze boje sie o mój image... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 23:46 a to błąd, ludzie poznani w necie okazuja się fantastyczni, tez znam takie małżenstwa, takie samo prawdopodobieństwo poznania świetnej osoby w realu jak i w sieci jest, niepotrzebnie się blokujesz, ale to twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:52 mój wybór... czy mój błąd...? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ot i cały andreas. 17.01.06, 23:56 jakbyś nas poznał (naprawdę sami bardzo mili ludzie)sam byś stwierdził,że byłby to błąd nie przyjść; ja nie mam żadnych oporów przed spotykaniem netowych znajomych w realu,bo nie gram i jestem wszędzie sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:48 ależ ani przez moment nie wątpię, że moment w którym Was poznam uznam za najwazniejszy w moim zyciu i najszczęsliwszy, stad tem moje rozstrzęsienie... chyba nie jestem jeszcze godzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:02 a tam nie wiem skad... ale naprawde tak myslę... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ot i cały andreas. 18.01.06, 01:05 a i pewnie pomyslałeś:nie będę się logował,bo mi tu zaraz tabuny wielbicielek i wielbicieli zaczna na priva pisać, zmień nastawienie na pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:15 andreas@plusnet.pl Jakie wielbicielki... ja zawsze musze płacic za przyjemnośc... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ot i cały andreas. 18.01.06, 01:21 i tak nie napiszę,bo ty jak 5. kolumna kolaborowałeś z moim wrogiem, a na początku taką sympatię wzbudzałeś, a w tym ostatnim zdaniu to sie krygujesz i jak zwykle podpuszczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Ot i cały andreas. IP: 62.69.202.* 17.01.06, 23:52 Ale po co dzielic ludzi na tych poznanych w necie, i na tych poznanych w realu ? Przeciez sa tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ot i cały andreas. 18.01.06, 09:29 a w realu może się okazać, ze znamy się od kilku lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Ot i cały andreas. 18.01.06, 09:44 To dopiero jest mila niespodzianka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Ot i cały andreas. 18.01.06, 10:20 ja_aska napisała: > a w realu może się okazać, ze znamy się od kilku lat:) przecież już tak było :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ot i cały andreas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:29 chciałbym szanowne forumki i forumy poinstruować, że mam świadomośc, że sa co mnie znaja... ba dość widocznie sie tu opisuję i wiedza kto ja... ale mnie to nie wadzi! Nadto juz wspominałem... ja dziele ludzi tylko na tych co lubiem i co ich nie lubiem! Trzeba sobie nie utrudniać! Odpowiedz Link Zgłoś