Dodaj do ulubionych

KLUSKA premierem

22.01.06, 22:11
tak sobie we "Wprost" plotkują o panu Romanie,hmmm
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:15
      Nie miałbym nic przeciwko.
      • fifrock Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 22:17
        mozen ie premierem, ale na pewno w takim Urzedzie Antykorupcyjnym moglby byc
        szefem.
    • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 22:20
      moze dzieki niemu zainteresowano by sie Urzedem Kontroli Skarbowej. Jak do tej
      pory urzednicy sa bezkarni, tajemnica poliszynela jest wszechobecna korupcja.
      • beatrix13 Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 22:23
        nie nie,napisane jest,że Kluska ma zastąpić Marcinkiewicza, Marcinkiewicz objąć
        ministerstwo skarbu
        • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 22:26
          tym bardziej niewazne, wazne jest to, ze tego czlowieka tez zniszczyl Urzad
          Kontroli Skarbowej. Pora na to, aby kto sie zainteresowal ta instytucja.
      • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:23
        Hej!
        Jak tam w te mrozy?
        • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 22:24
          ja na mrozy nie narzekam, martwie sie jedynie o zwierzaki
          • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:28
            Podobnie ja.
            Staram się choć troche dokarmiać.
            • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 22:34
              dobrze jest wiedziec, ze sa jeszcze inni wrazliwi ludzie...
              • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:43
                Jak tu nie pomóc trochę tym, którym tak brutalnie zabraliśmy ich świat.
                • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 22:52
                  Ja w torebce nosze pol bochenka chleba, aby w razie czego nakarmic kaczki,
                  ktore coraz czesciej przylatuja do ludzi. Jedno stadko jest niedaleko pomnika
                  Mickiewicza.
                  Znasz Lizz Wright? Wlasnie slucham, podoba mi sie !
                  • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:05
                    Ja wożę sporo do lasu. W mieście też podsypuję.
                    Nie kjarzę tej pani.
                    Trochę się już wysyciłem doskonałymi płytami (80% jazz).
                    W większości z Allegro.
                    • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:13
                      Jesli ci sie zackni, to polecam. Glos troche podobny do Cassandry Wilson.
                      Nawet do lasu jezdzisz, od razu mi lepiej :-) Ja dokarmiam miejskie kaczki,
                      kurki wodne i labedzie, przykre, ze tak malo ludzi o nie dba.
                      • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:24
                        Że jeżdże do lasu...
                        Ja las uwielbiam, kocham.
                        • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:45
                          ja tylko zima
                          • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:56
                            No, tu mamy troche rozbieżne zdania. Zimą oczywiście piękny, ale przypominasz
                            sobie jak jest w maju, czerwcu!!?
                            • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:59
                              Las zachwyca o kazdej porze roku. Zwrocilam jedynie uwage, ze ewentualnie dla
                              mnie dostepny jedynie zima.
                              • Gość: real Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:09
                                Tak. Ale chyba najbardziej powalający w maju.
                                • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 23.01.06, 00:18
                                  Dla mnie najbardziej magiczna pora roku jest jesien, sentymentalna no i ta gra
                                  kolorow.
                                  Maj to taki radosny miesiac, juz nie wiosna, ale jeszcze nie lato, radosc z
                                  oczekiwania na pelnie rozkwitu przyrody.
                                  dobranoc
                  • Gość: katastrofa Re: KLUSKA premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:56
                    taka pomoc tylko je morduje wszyscy w koło macieja powtarzaja zeby ptaków
                    wodnych nie karmic chlebem czy bułami bo to im szkodzi gratuluje miłosierdzia
    • piotr33k2 Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 23:03
      wszytko dobrze i pięknie ,niech sobie kluska będzie premierem jestem za ,ba
      niech nawet marcinkiewicz będzie ministrem skarbu bo to nie jest jakiś
      oszołom ,ale sie boje ze za tym i tak stoi jarosław kaczynski, i zawsze bedzie
      stał ,i zawsze będzie manipulował tym czy tamtym , tym samym kto tym premierem
      by nie był to nie bedzie w tym chorym układzie tak naprawde do końca sobą i
      będzie w dużym stopniu ubwezwłasnowolniony uzależniony od tego chciwego na
      władze człowieka ,oni będa w jego rekach tylko narzędziami do swoich
      gierek ,a wogóle czemu on nie zostanie premierem ? bo jest tchórzliwym
      asekuranckim cwaniaczkiem bojącym sie odpowiedzialnosci .
      • beatrix13 Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 23:07
        to tak jest,że w teatrzyku zawsze ktoś pociąga za sznurki
      • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:08
        o ile dobrze pamietam, J. kaczynski jeszcze przed wyborami powiedzial, ze jesli
        jego brat zostanie prezydentem, on nie bedzie premierem. Oto odpowiedz na twoje
        pytanie.
        • piotr33k2 Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 23:30
          ta odpowiedż jest brakiem odpowiedzi ,dalej nie wiadomo dlaczego ,chociaż ja
          wyjaśniłem dlaczego.tusk i rokita są liderami parti jeden ial byc prezydentem
          drugi w razie tworzena rzadu premierem ,to uczciwe i logiczne postawienie a tam
          co? prezydent to jest w sumie bezpieczna funkcja z niemałą władzą a premierem
          to już strach być co?.
          • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:45
            Przekazalam tylko to,co bylo dostepne w kazdym serwisie informacyjnym,
            zwracam uwage, ze nie jestem Jaroslawem Kaczynskim, wiec nie do mnie prosze
            kierowac pytania.
            Zreszta mozesz zapytac posla Kaczynskiego, wystarczy tylko wejsc na strone
            sejmu.
            • piotr33k2 Re: KLUSKA premierem 22.01.06, 23:49
              kieruje do ciebie pytania tak jak ty do mnie te "odpowiedzi" w imieniu
              kaczynskiego , więc daruj sobie tą ironie
              • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 22.01.06, 23:51
                podaruje sobie te ironie
      • Gość: Orion Re: KLUSKA premierem IP: *.chello.pl 23.01.06, 00:04
        Witam ponownie po czasie. Piszesz Pan w stylu wypowiedzi Komorowskiego o J.
        Kaczyńskim, który jest wcieleniem najgorszego same zło i bagno i kwiat
        intelektu, dobroci z troską w oku o Polskę wykiwał
        • piotr33k2 Re: KLUSKA premierem 23.01.06, 00:17
          a pan piszesz ze w końcu nie wiadomo kto jest tym kwiatem kto tym złem a kto
          tym intelektem z kwiatem.
          • Gość: mamoniowa Re: KLUSKA premierem IP: 62.69.202.* 23.01.06, 00:19
            wszystko wiadomo
    • Gość: andreas eeeee zbyt mądry on jest na takie gierki... n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:35
      • Gość: H56 kombinator Kluska premierem ? bez jaj ! IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.06, 06:01
        na mój policyjny nos, nigdy bym temu człowiekowi nie zaufał, z daleka śmierdzi
        Opus Dei.
      • beatrix13 Re: eeeee zbyt mądry on jest na takie gierki... n 23.01.06, 11:51
        nie jest to aż tak nieprawdopodobne jak się to tobie wydaje
    • Gość: Galoty :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 06:53
      Całkowicie i optymistycznie jestem ZA ! Ten biznesmen wie co boli gospodarkę,
      co przeszkadza w rozwoju a naturalnym byłoby, że nie jest w stanie zwłaszcza
      Kluska znieść marnotrawstawa w Spółkach Skarbu Państwa w tym
      takich "menadzęrów" jacy sa w zarządzie portu S-Ś chociazby jak ostatnio
      powołany Lisewski.
      Szkoda tylko, że to jest raczej niemożliwe. To byłaby rewolucja a nikt w tym
      rózniwż PiS jej nie chce.
      • zona.pijaka Re: :-) 23.01.06, 08:45
        Kluska na premiera?
        A to idiotyzm, dobre.
        • Gość: H56 on nawet potrafi przewidywać w co zainwestować IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.06, 08:50
          wiadomosci.onet.pl/1,15,11,17099421,48125550,1993885,0,forum.html
    • Gość: eseldowiec Moher biznesowy premierem ale jaja !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:17
    • Gość: roman Re: KLUSKA premierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:39
      Marzę o tym żeby Kluska był premierem. Za wszystkie działania SLD musi mieć do
      nich straszną nienawiść.A tylko człowiek nienawidzący komunistycznego układu
      nie będzie miał żadnych oporów żeby wypailić to plugastwo.
      • zona.pijaka Re: KLUSKA premierem 23.01.06, 09:43
        Gość portalu: roman napisał(a):
        > Marzę o tym żeby Kluska był premierem.

A czy przy marzeniach sennych (np marzysz że jesteś Hitlerem i masz broń
        atomową) - dostajesz wytrysk?

• xxtoja Re: KLUSKA premierem 23.01.06, 12:03
          zona.pijaka napisała:

(..)- dostajesz wytrysk?
          >
          > z czego?, a może jest zamrożony, bo dzisiaj mróz, i komuś też z naszego forum
          zamarzło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka