Dodaj do ulubionych

nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u !!!

IP: *.comnet.krakow.pl 31.01.06, 07:52
tylko goście nie muszą płacić długów.
miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3138807.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 07:58
      Czy kłopoty finansowe naprawdę tak jednoznacznie dyskredytują człowieka ?

• Gość: H56 Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.comnet.krakow.pl 31.01.06, 08:01
        osobę publiczną ,która ma duże dochody, tak
        • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:05
          Masz w tym sporo racji i chętnie bym się z Tobą zgodził gdybyś podnosił takie
          samo larum bez wględu na opcję polityczną. Ty jesteś jednostronny a więc ....
          • xyz-xyz Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! 31.01.06, 09:15
            Ty jesteś jednostronny a więc ....

Przyganiał kocioł garnkowi. Niestety Henio nawalał w SLD, taks samo jak w
            PiSowców. Ty zaś nawalasz wyłącznie w SLD, wybaczając PiSowcom wszystko.

Masz w tym sporo racji i chętnie bym się z Tobą zgodził gdybyś podnosił takie
            > samo larum bez wględu na opcję polityczną.

A że podniósł larum na twoich ulubieńców, to mu racji nie przyznasz. Logika
            PiSowca. (:-
            • Gość: Galoty Czekam. Słów dużo faktów mało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:44
              > Niestety Henio nawalał w SLD, taks samo jak w
              > PiSowców.
              Czekam na cytat z Henia. Chciałem mu pomóc ale nie udało mnie się znależć takie
              wypowiedzi Henia.
              Ty jesteś jak zaklinacz węży. Jak juz cos powiesz to wydaje Ci się, że to już
              jest rzeczywistość:-)
        • Gość: koko Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:06
          Jestem elektoratem PiS i uważam,że to nie jest w porządku.Facet powinien szybko
          spłacić tą kasę
          • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:09
            Jak ma tę kasę to oczywiście, że szybciorem winien tę kasę spłacić. Tak ! Jak
            ma te kasę !
            • Gość: H56 Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.comnet.krakow.pl 31.01.06, 08:20
              Galoty, akurat się mylisz. Nie byłem i nie jestem związany z żadną partią.
              Dowalam wszystkim którzy udają prawych i sprawiedliwych tak samo pseudolewicy
              jak i pseudoprawicy.
              • Gość: koko Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:24
                Przy czym zarówno pseudolewica jak i pseudoprawica to dla ciebie PiS. A jedynie
                słuszny jest SLD.Poza tym, to nie masz uprzedzeń
                • schutzengel1 Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! 31.01.06, 08:48
                  SLD ? może kiedyś. Nie ma na polskiej scenie politycznej, partii której mógłbym
                  zaufać. SLD, nadal ma w swoich szeregach b.sekretarzy PZPR i aktywistów
                  komunistycznych młodzieżówek, PO i PiS to lewica i prawica kościoła
                  katolickiego.
              • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:42
                Uprzejmie proszę o zaprezentowanie Twego postu dowalającego pseudolewicy w
                sposób porównywalny. Czekam.
                • hiphiper Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! 31.01.06, 09:06
                  Gość portalu: Galoty napisał(a):
                  > Uprzejmie proszę o zaprezentowanie Twego postu dowalającego pseudolewicy w
                  > sposób porównywalny. Czekam.

on pewnie szuka odpowiedzi... ;-))

to ja "cuś" podsunę: owy vice-jurczyk!
                  JM zatrudnił go, bo tamten też miał kłopoty finansowe i komornika na karku :))
                  (choć przyznać muszę, iż brak danych o jego wyczynach bokserskich)

oto rekomendacje i kwalifikacje, jakie trzeba mieć do obejmowania kierowniczych
                  stanowisk: DŁUGI !!!!!!
                  • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:11
                    hiphiperku. Jurczyk mnie nie przekona co do obiektywizmu H56 gdyż to jest
                    czarny tyle, że je z ręki SLD.
                    Jak znajdzie cos takiego na temat działacza SLD to uznam, że kurde felek jest
                    wybitnym specjalistą od infrastruktury ze szczegónym uwzględnieniem energetyki
                    i gazownictwa.
                    • xyz-xyz Przykład pierwszy z brzegu:) 31.01.06, 09:20
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=30738566&a=30746272
                      • xyz-xyz Galoty 31.01.06, 14:37
                        Nim komuś łatkę przypniesz, postaraj się wykonać minimum pracy. Wyżej masz,
                        cytat z Henia, którego znalezienie zajęło mi 12 sekund. Ty miałeś wiele godzin i
                        nie znalazłeś. Wnioski mogą być dwa. Albo nie szukałeś i kłamiesz, albo istotnie
                        szukałeś... nie wiem jednak czy wolałbym być kłamcą, czy nieudacznikiem.
                        • Gość: Galoty Re: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:20
                          Przypominam swój tekst :
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=35921567&a=35921827
                          To cos co zacytowałeś nie jest przykładem na powyższe.
                          Manipuluj, kłam , zaklinaj rzeczywistość ale w spoósb jaki polecał Gołasowi ,
                          Jab Kobuszewski czy : "wincej inteligencji synku"
                          • xyz-xyz Galoty 31.01.06, 15:30
                            Ja ci przypominam inny twój tekst:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=35921567&a=35923940&t=1138717455221
                            A to co zacytowałem, jest ewidentnym przykładem na powyższe. Ponawiam apel,
                            zanim komuś łatkę przypniesz, wykonaj minimum pracy. Poczytaj. Nie musisz mnie
                            obrażać, tylko dlatego, że wyszedłeś na wała. Kurde.felek powinien się szykować
                            do twoich laurek. Jednak PiSowcy złapani za rękę wrzeszczą, że to nie ich ręka,
                            tylko ręka PO. Bez odbioru.
                        • piotr33k2 Re: Galoty 31.01.06, 16:07
                          xyz-xyz napisał:

. nie wiem jednak czy wolałbym być kłamcą, czy nieudacznikiem.
                          jest jednym i drugim
              • Gość: sven betonku.... IP: *.cm-upc.chello.se 31.01.06, 12:24
                jakis ty sprawiedliwy, a i dowalic umiesz......buahaha
      • xyz-xyz Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! 31.01.06, 09:12
        Jeżeli wiceministra nie stać na opłacanie czynszu za 60-metrowe mieszkanie, to
        oznacza, że jego zadłużenie ma takie rozmiary, że dyskwalifikuje go jako
        wysokiego urzędnika. Ktoś może od niego zażądać zwrotu, którego nie będzie mógł
        spełnić. A wtedy CBA...

Ja mam pytanie. Co według ciebie dyskwalifikuje? Fakt awansu za rządów SLD jest
        wystarczający, a olewanie wierzycieli nie. Kaczyzm w najczystszej postaci: Teraz
        ku..rwa my!!!!
        • Gość: Galoty Re: nie, ma, to, jak w rządzie kolesiów z PiS-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:46
          Z tym się od początku zgadzam. Jednak apeluje o równą miarę wobec wszytskich .
          Do Ciebie też.
          Urzędnik szczebla decyzyjnego czy mający wpływ na decyzję nie powinien miec
          długów moim zdaniem inaczej będzie się działo tak jak z decyzjami SLDowca od
          ceł m.in. Sekuły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka