Gość: AfrykaDzika IP: *.chello.pl 12.02.06, 18:15 niestety nie byłam :(( napiszcie chociaż jak sie bawiliście!! jak tam biegi na orientację wokół Głębokiego ??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 18:19 >przejadłam się, >głowa już nie boli, >biegów nie było, >jakbyś była,może do Głębokiego byś została wrzucona,w ramach wczesnego topienia Marzanny Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 18:52 a gdzie relacje innych, podejrzanie cicho Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Fajnie bylo!.. 12.02.06, 18:56 wszyscy rzygali i nic nie pamietaja.. stad to wstydliwe milczenie.. a co Goska wyprawiala.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Fajnie bylo!.. 12.02.06, 18:59 a co Goska wyprawiala.. :-)) to jakies uczucie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 19:34 .. a to topienie to w ramach inicjacji nowych forumowiczów ?????? bo jeśli tak to nie wiem czy się odważe wybrać na jakieś inne spotkanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:42 wspomnę tylko,że w dyskusji,miejscami zażartej,przewijał się wątek Stalina i Hitlera w powiązaniu z różnymi formami seksu Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:45 rozwiń temat, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:46 a panowie przystojni, znaczy inteligentni byli ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:52 panowie byli,nawet w przewdze, andreas w kącie siedział,naszym zdaniem,my dla vipa za maluczcy Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:50 wulgaryzmów na forum nie wolno przytaczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 20:11 było fajnie, upojnie i obficie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:30 ja_aska napisała: > było fajnie, upojnie i obficie. * czyli normalnie nudnie:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:36 jeżeli tak obiawia się nuda to co dla ciebie jest rozrywką? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:42 pewnie bal charytatywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:53 wybacz, nie dostrzegłem entzjastycznej radości ze spotkania w Waszych postach. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:54 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): wybacz, nie dostrzegłem entzjastycznej radości ze spotkania w Waszych postach. '''''''''''''''' to jasne! Przeciez mnie nie bylo.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:55 marian nie bądż taki wścibski tylko wybierz sie na taką impreze w końcu i będziesz wiedział . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:56 entuzjazm bedzie jutro jak odpoczne po tym weekendzie. na razie nie mam sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:04 marian nie bądż taki wścibski tylko wybierz sie na taką impreze w końcu i będziesz wiedział . * ja? jeszcze mi życie miłe:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:07 tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:09 beatrix13 napisała: > tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana może marian mysli że na serce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:22 beatrix13 napisała: > tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana * no, nie wiem, przy takich tematach cyt. 'wspomnę tylko,że w dyskusji,miejscami zażartej,przewijał się wątek Stalina i Hitlera w powiązaniu z różnymi formami seksu' a to nie byli samarytanie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:25 a cóż ty z nimi masz wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:31 ja? uchowaj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: 62.69.202.* 12.02.06, 21:57 entuzjazm pewnie zostal wykorzystany w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:09 ooooo to i poprawiny były?? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: beatrix 13.02.06, 11:34 beatrix13 napisała: > przekazuję Ci pałeczkę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix 13.02.06, 11:38 anna maria, nie wyskakuj od razu po moim poście,bo jakiś yntelygent znowu wyskoczy,że my to ta sama osoba,rozmawiająca sama ze sobą, pozr alter ego Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: beatrix 13.02.06, 11:47 a to dlaczego, taka jesteś stanowcza w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: beatrix 13.02.06, 12:12 co ci xxl zrobił na tej imprezie, że taka dla niego niedobra. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 xxtoja 13.02.06, 13:39 Twoje zainteresowanie organizatorem jest zaiście imponujące, a było przyjść na impreze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 13.02.06, 15:38 nie nim nie, tylko ciekawi mnie dlaczego z niego zrezygnowałaś? I go mi podrzucasz jak kukułcze jajko. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: xxtoja 13.02.06, 15:42 o ile się nie mylę,to on sam z siebie zrezygnował,ale kto go tam wie, ja nie w temacie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 13.02.06, 15:53 no to proszę mi go nie wciskać .. a na imprezy teraz nie mam nastroju, ani czasu, ani pieniędzy .. a jeszcze mój kot zwalił mi malunek i jest naruszony i cos muszę wymyśleć aby go naprawić. .. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: xxtoja 13.02.06, 17:17 A ja żałuję że tym razem z Wami nie byłam. Mam nadzieję, że szybko dacie mi okazję do nadrobienia...Może zwiedzimy ten nowy lokalik co to powstaje po Lokomotywowni ? Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:17 Powiem tak: imprezy forumowe na pewno nie są nudne ani ciche, atmosferę podgrzewają: temperament biesiadujących i, niewątpliwie, procenty w szkle. Do rękoczynów nie dochodzi. Swojego skromnego udziału nie traktuję jak aktu odwagi, ot, spotkanie towarzyskie w kręgu mniej lub bardziej znajomych osób. Może właśnie takie "lightowe" nastawienie powoduje, że chętnie wybiorę się na kolejne, jeśli znów zaistnieje taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:37 a ognisko forumowe w Twoim ogródku na wiosnę może być? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 18:41 oktomvre napisał: > Powiem tak: imprezy forumowe na pewno nie są nudne ani ciche, atmosferę > podgrzewają: temperament biesiadujących i, niewątpliwie, procenty w szkle. Do > rękoczynów nie dochodzi. Swojego skromnego udziału nie traktuję jak aktu > odwagi, ot, spotkanie towarzyskie w kręgu mniej lub bardziej znajomych osób. > Może właśnie takie "lightowe" nastawienie powoduje, że chętnie wybiorę się na > kolejne, jeśli znów zaistnieje taka możliwość. ja się podpisuję dwoma łapkami :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 13:53 nie zauważyłem, że już dzielicie się wrażeniami, czy XXL staną na wysokości zadania Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:54 no nie wiemy czy stanal bo cos towarzystwo barzo tajemnicze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 13:57 a może sfrustrowane !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:58 tajemniczość szpilko może Cię zachęci do przyjścia na następną wraz ze swarem Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:02 beatrix13 napisała: > tajemniczość szpilko może Cię zachęci do przyjścia na następną > wraz ze swarem becia ale ja nie umiem sie w towarzystwie zachowac... po piwie tancze na stole... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:04 a ja na to jak na lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:03 radze Ci Szpilko dowiedz się jednak jak tam było nie idż w ciemno, nawet ze swarem Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:13 Gość portalu: złotówa napisał(a): > radze Ci Szpilko dowiedz się jednak jak tam było nie idż w ciemno, nawet ze > swarem === ze swarem w ciemno to bym sie bala isc - slyszlaam, ze on wysysa krew:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:17 Jak wysysa to dobrze, gorzej jakby masakrował do krwi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:18 XXL zorganizował super przyjęcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:22 a ja myślałem, że mocherowe berety nie potrafią stanąć na wysokości zadania Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:26 ty sobie słownik ortograficzny zakup i naszego organizatora nie obrażaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:30 Czy to moher czy to mocher wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:31 ani to ani to. przesympatyczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:36 oj ! chyba się w nim kochacie obie, a o imprezie dalej nic nie wiadomo tyjko że facet był fajny a mnie faceci nie interesują. Chyba że miał głęboką kieszeń ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:41 tak,w Noe się kochamy obie,co ustaliłyśmy na wspomnianej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:43 Przeżyłem, choć z duszą na ramieniu podążałem na spotkanie. Obawiałem się, że rozjuszony osobnik w bojówkach i nienawiścią w oczach rzuci się na mnie by mnie obłożyć ciosami wytrenowanymi na podpisanym worku treningowym. Na szczęście albo nie zostałem dostrzeżony, albo napastnik odpuścił:) Więc dotarłem do lokalu i ku uciesze jednych i rozpaczy drugich, nie okazałem się być jednym z naszych ukochanych posłów:) Reszta jest juz tajemnicą spotkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:45 każdy wchodził i wychodził ze strachem w oczach: a gdzież tam w ciemnym lesie czai się opozycja forumowa? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:48 ja najbardziej się bałam czającego się andreasa,którego z tęsknotą w oku upatrywał xyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:51 Jaki był przekrój wiekowy - jeżeli można wiedzieć, nie wiem czy wypada mi następnym razem wyrazić zainteresowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:52 dominowały lata 70-te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:00 Wobec tego chyba poczekam jak się marian paździoch będzie zwoływał ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:05 Gość portalu: Remi napisał(a): > Wobec tego chyba poczekam jak się marian paździoch będzie zwoływał ... >albo andreas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:07 Andreas też z mojej półki ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:08 z najwyższej, to vip, z maluczkimi na imprezy forumowe nie chadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:12 Pytam, dlatego że nie bardzo mam czas śledzić co się dzieje na forum a niektóre osoby wydają się intrersujące - bez względu na wiek... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:15 no to po co pytasz o wiek,skoro przy ocenie innych nie jest dla Ciebie tak istotny,bo jak piszesz są osoby interesujące bez względu na wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:20 Dla mnie interesujące na forum - inaczej się ma sprawa gdy spotkają się w realu osoby z innego pokolenia. Ma to znaczenie szczególnie dla młodych - mogą się czuć jak z mamą, nieco zakłopotani a rozumiem, że chcieliby pogadać zupełnie na luzie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:24 to na ile ktoś się czuje nie zależy od wieku, a tematy były bardzo różnorodne od historii do seksu,poprzez wszechobecną politykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:28 Z samopoczuciem nie mam problemu, wręcz przeciwnie uważam że lata za szybko uciekają - najlepszy dowód, że jestem tu z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:30 carpe diem, bo nigdy nie wiadomo,który dzień będzie ostatnim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zarz zaraz IP: *.orange.pl 13.02.06, 17:49 w czwartek było spotkanie z 24latkami i wyceniały nas... mnie wyceniły jako 37 latka... takze spoko z ta półką... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zarz zaraz 13.02.06, 18:48 doświadczenie życiowe mnie nauczyło,żeby na słowo nie wierzyć mężczyźnie a chyba nim jesteś choć nie wszyscy tu reprezentują płeć,która z nicku wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:05 cobyście nie pisali nie odstraszycie mnie :)))) jeśli tylko będzie następny termin to nie odpuszczę..... "Porywająca dzikość serca...." Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 23.02.06, 20:40 Gość portalu: AfrykaDzika napisał(a): > cobyście nie pisali nie odstraszycie mnie :)))) > jeśli tylko będzie następny termin to nie odpuszczę..... a będzie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 23.02.06, 20:42 no to moze jutro? hihihihihi szybki strzał szybka impreza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.nie.ta Qrde... 23.02.06, 21:17 .. tak bardzo zaluje, ze nie bylam. Moze nastepnym, wiosennym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Qrde... 23.02.06, 21:26 ja tez zaluje, znalbym IP wszystkich forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Qrde... 23.02.06, 21:30 Bezcukrowy, jasne na imprezach zamiast drinków serwujemy IP.... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Qrde... 23.02.06, 21:39 nie udawaj glupszej niz jestes... dobrze wiesz o co mi chodzi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.nie.ta Re: Qrde... 23.02.06, 21:41 Ja Tobie pokaze moj IP a Ty mi pokazesz swoj, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Qrde... 23.02.06, 22:07 może na najbliższej szpilkaa wychyli swój łepek i też coś pokaże,np IP bezcukrowemu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.nie.ta Re: Qrde... 23.02.06, 22:11 Nie wtracaj sie Siostrzyczko do pokazywania. By the way, masz cos ladnego do pokazania? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Qrde... 23.02.06, 22:20 nie,czekam,aż twoja siostra szpilka coś pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.nie.ta Nic do pokazania :(((. 23.02.06, 22:50 beatrix13 napisała: " nie..." Qrde, bardzo mi przykro. Sadzilam, ze urode obie mamy po mamie. Szkoda, ze Ty, Siostrzyczko, masz po stryju Kleofasie. Na szczescie jestes inteligentna. Dobre i to :). Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Nic do pokazania :(((. 23.02.06, 22:53 tak,tak,a świstak siedzi i zawija w te sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.nie.ta Re: O rozwijaniu. 23.02.06, 22:56 Qrde, mowilam mu jeszcze nie teraz. Daj skonczyc. Moj facet przyszedl i zaczal mnie rozwijac. Spadam wiec. Pogadam z Toba Siostrzyczko przy okazji. Papapapapapatki :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Wszystko na pokaz..... IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:55 ...zróbmy tak : wszystkie pokażemy co mamy najlepszego a panowie bedą oceniać np jak w łyżwiarstwie : 6,0 to najwyższa nota ... proszę o zapisywanie się kandydatek >>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Qrde... 24.02.06, 09:26 beatrix13 napisała: > nie,czekam,aż twoja siostra szpilka coś pokaże becia - a co Ci tak na mnie zalezy? zakochalas sie czy co?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: a czemu to szpila 24.02.06, 08:26 no właśnie po co, .. a może ktoś chce iść na imprezie, ale po takich relacjach z niej i po tym co się zadziało na forum czy warto. Okazuje się, że forumowicze nie są sobie życzliwi i wojenki toczą. co xxl impra Ci się w tej pełni księżyca nie udała, za dużo na niej wampirzej krwi wypiłeś, że kły w paszczękach do tej pory są co u niektórych. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:35 Idz kobieto do koscioła i pomódl się o zdrowie bo o rozum u Ciebie to zapóźno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:43 krytykę to ja znoszę tylko upierdliwych bab nie znoszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 08:48 niestety jej nie znosisz, przedewsystkim mi o Ciebie nie chodzi tylko pisałam o imprezie, bo po niej takie są konsekwencje. Widocznie i Ty maczałes w tym palce, boś taki uraźliwy jak ta panienka z okienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 08:45 xxl napsał(a) idź kobieto do kościoła, a może sam się tam uda dla kogo te rady trele morele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:55 trele morele trąbalski ja chdzę i o zdrowie proszę więc rada jest dana w oparciu o mój przykład. PS A jak tam w schronisku dla zwierząt zimno chyba trochę nie,ale nie pękaj wiosna tuż,tuż. PS2 Uwazaj na trąbe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 08:59 Gość portalu: XXL napisał(a): > trele morele trąbalski ja chdzę i o > zdrowie proszę więc rada jest dana > w oparciu o mój przykład. ... te XXL, a ja se nie życzę abyś mnie na obraz i podobieństwo swoje przerabiał, a jak tam do spowiedzi chodzisz?, bo ja znam jednego od was, co chodzi do kościoła, ale o spowiedzi zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:07 te xxtoja a co w wywiadzie pracujesz że nas obserwujesz Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:11 nie pracuję, po prostu się go o to pytałam. I byłam ciekawa czy ksiądz takie rzeczy wybacza jakie robi ten grzesnik. .. a Ty chodzisz do spowiedzi, bo jak mam brać z Ciebie przykład to bym chciała wiedzieć jakiś jestes człowiek, bo ja w ciemno nie wchodzę. brrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:14 te xxtoja ja spowiadam sie jak aborygen, jadę do Puszczy Wkrzańskiej saperką wykopuje dołek, wykrzykuję grzechy zakopuję i luzik:))) a w układy żadne nie wchodzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:17 te XXL od razu w układy i o pieniadzach myślisz, to po co sie modlisz w kościele, przeciez nie tylko o zdrowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:20 te xxtoja tam sie modlę pod figurą a diabła mam za skórą:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 09:37 niech nam xxl zdradzi co do tego dołka w puszczy wkłada, chyba rozum ? Ps. a moja trąba zabezpieczona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:40 do TEGO DOŁKA to wsadzam co innego:)))))))))) a trąba nie fioletowa, wszak mróz tęgi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:48 te xxl, co Ty tam wsadzasz do dołka i trąba robi się nie fioletowa. hehe., dobrze to słoń sobie wykonceptował, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:52 te xxtoja znowu widzisz ciemność:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 09:57 na szczęscie mam jeszcze inne części ciała, całkiem niezłe pozdr niech żyją słonie Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja xxl 24.02.06, 09:59 no widzisz słoń zrozumiał, a TY! pozdr też, pewnie niech żyją słonie. Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 24.02.06, 11:22 wszyscy rzygali,tylko pan mgr wymiotował :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 24.02.06, 11:26 po co ten wątek przyszpilony jest? imprezka była równo 2 tygodnie temu, było,minęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 12:39 dla niektórych ta impreza trwa " zdarta płyta gra (...) daj mi tę noc, tę jedną nooocccc" Odpowiedz Link Zgłoś