Dodaj do ulubionych

I jak tam po imprezie forumowej??

IP: *.chello.pl 12.02.06, 18:15
niestety nie byłam :((
napiszcie chociaż jak sie bawiliście!!
jak tam biegi na orientację wokół Głębokiego ???
:-))
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 18:19
      >przejadłam się,
      >głowa już nie boli,
      >biegów nie było,
      >jakbyś była,może do Głębokiego byś została wrzucona,w ramach wczesnego
      topienia Marzanny
      • anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 18:52
        a gdzie relacje innych, podejrzanie cicho
        • swantevit Fajnie bylo!.. 12.02.06, 18:56
          wszyscy rzygali i nic nie pamietaja..
          stad to wstydliwe milczenie..
          a co Goska wyprawiala..
          • anna_maria Re: Fajnie bylo!.. 12.02.06, 18:59
            a co Goska wyprawiala..
            to jakies uczucie ?
      • Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 19:34
        .. a to topienie to w ramach inicjacji nowych forumowiczów ??????
        bo jeśli tak to nie wiem czy się odważe wybrać na jakieś inne spotkanie :))))
        • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:42
          wspomnę tylko,że w dyskusji,miejscami zażartej,przewijał się wątek Stalina i
          Hitlera w powiązaniu z różnymi formami seksu
          • anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:45
            rozwiń temat, :-)
            • anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:46
              a panowie przystojni, znaczy inteligentni byli ?
              • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:52
                panowie byli,nawet w przewdze,
                andreas w kącie siedział,naszym zdaniem,my dla vipa za maluczcy
            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 19:50

wulgaryzmów na forum nie wolno przytaczać:)
              • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 20:11
                było fajnie, upojnie i obficie.
                • Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:30
                  ja_aska napisała:

> było fajnie, upojnie i obficie.

*
                  czyli normalnie nudnie:)

mp
                  • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:36
                    jeżeli tak obiawia się nuda to co dla ciebie jest rozrywką?
                    • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:42
                      pewnie bal charytatywny
                      • Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:53
                        wybacz, nie dostrzegłem entzjastycznej radości ze spotkania w Waszych postach.

• swantevit Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:54
                          Gość portalu: marian paździoch napisał(a):
                          wybacz, nie dostrzegłem entzjastycznej radości ze spotkania w Waszych postach.
                          ''''''''''''''''
                          to jasne!
                          Przeciez mnie nie bylo..
                          :-)
                        • piotr33k2 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:55
                          marian nie bądż taki wścibski tylko wybierz sie na taką impreze w końcu i
                          będziesz wiedział .
                          • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 21:56
                            entuzjazm bedzie jutro jak odpoczne po tym weekendzie. na razie nie mam sił.
                          • Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:04
                            marian nie bądż taki wścibski tylko wybierz sie na taką impreze w końcu i
                            będziesz wiedział .

*
                            ja?
                            jeszcze mi życie miłe:)

mp
                            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:07
                              tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana
                              • piotr33k2 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:09
                                beatrix13 napisała:

> tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana
                                może marian mysli że na serce .
                              • Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:22
                                beatrix13 napisała:

> tak,tak,bo my nic innego nie robimy tylko czyhamy na życie Mariana

*
                                no, nie wiem, przy takich tematach
                                cyt.
                                'wspomnę tylko,że w dyskusji,miejscami zażartej,przewijał się wątek Stalina i
                                Hitlera w powiązaniu z różnymi formami seksu'

a to nie byli samarytanie.
                                :)))

• beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:25
                                  a cóż ty z nimi masz wspólnego?
                                  • Gość: marian paździoch Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:31
                                    ja? uchowaj Boże!
                        • Gość: mamoniowa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: 62.69.202.* 12.02.06, 21:57
                          entuzjazm pewnie zostal wykorzystany w piatek
                          • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 12.02.06, 22:00
                            i w sobotę
                            • Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 12.02.06, 22:09
                              ooooo to i poprawiny były??
                              • xxtoja beatrix 13.02.06, 11:12
                                i jak tam XXL, cały czas z niego rezygnujesz.
                                • beatrix13 Re: beatrix 13.02.06, 11:33
                                  przekazuję Ci pałeczkę
                                  • anna_maria Re: beatrix 13.02.06, 11:34
                                    beatrix13 napisała:

> przekazuję Ci pałeczkę

:))))))))
                                    • beatrix13 Re: beatrix 13.02.06, 11:38
                                      anna maria,
                                      nie wyskakuj od razu po moim poście,bo jakiś yntelygent znowu wyskoczy,że my to
                                      ta sama osoba,rozmawiająca sama ze sobą,
                                      pozr alter ego
                                      • xxtoja Re: beatrix 13.02.06, 11:47
                                        a to dlaczego, taka jesteś stanowcza w tej sprawie.
                                        • xxtoja Re: beatrix 13.02.06, 12:12
                                          co ci xxl zrobił na tej imprezie, że taka dla niego niedobra.
                                          • beatrix13 xxtoja 13.02.06, 13:39
                                            Twoje zainteresowanie organizatorem jest zaiście imponujące,
                                            a było przyjść na impreze;-)
                                            • xxtoja Re: xxtoja 13.02.06, 15:38
                                              nie nim nie, tylko ciekawi mnie dlaczego z niego zrezygnowałaś? I go mi
                                              podrzucasz jak kukułcze jajko.
                                              • beatrix13 Re: xxtoja 13.02.06, 15:42
                                                o ile się nie mylę,to on sam z siebie zrezygnował,ale kto go tam wie,
                                                ja nie w temacie jestem
                                                • xxtoja Re: xxtoja 13.02.06, 15:53
                                                  no to proszę mi go nie wciskać
                                                  ..
                                                  a na imprezy teraz nie mam nastroju, ani czasu, ani pieniędzy
                                                  ..
                                                  a jeszcze mój kot zwalił mi malunek i jest naruszony i cos muszę wymyśleć aby
                                                  go naprawić.
                                                  ..
                                                  • dyrgosia Re: xxtoja 13.02.06, 17:17
                                                    A ja żałuję że tym razem z Wami nie byłam. Mam nadzieję, że szybko dacie mi
                                                    okazję do nadrobienia...Może zwiedzimy ten nowy lokalik co to powstaje po
                                                    Lokomotywowni ?
                                                  • xxtoja Re: xxtoja 13.02.06, 17:19
                                                    czy ten sam właściciel?
    • oktomvre Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:17
      Powiem tak: imprezy forumowe na pewno nie są nudne ani ciche, atmosferę
      podgrzewają: temperament biesiadujących i, niewątpliwie, procenty w szkle. Do
      rękoczynów nie dochodzi. Swojego skromnego udziału nie traktuję jak aktu
      odwagi, ot, spotkanie towarzyskie w kręgu mniej lub bardziej znajomych osób.
      Może właśnie takie "lightowe" nastawienie powoduje, że chętnie wybiorę się na
      kolejne, jeśli znów zaistnieje taka możliwość.
      • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:37
        a ognisko forumowe w Twoim ogródku na wiosnę może być?
      • anna_maria Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 18:41
        oktomvre napisał:

> Powiem tak: imprezy forumowe na pewno nie są nudne ani ciche, atmosferę
        > podgrzewają: temperament biesiadujących i, niewątpliwie, procenty w szkle. Do
        > rękoczynów nie dochodzi. Swojego skromnego udziału nie traktuję jak aktu
        > odwagi, ot, spotkanie towarzyskie w kręgu mniej lub bardziej znajomych osób.
        > Może właśnie takie "lightowe" nastawienie powoduje, że chętnie wybiorę się na
        > kolejne, jeśli znów zaistnieje taka możliwość.
        ja się podpisuję dwoma łapkami :-)))))
    • Gość: Złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 13:53
      nie zauważyłem, że już dzielicie się wrażeniami, czy XXL staną na wysokości
      zadania
      • szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:54
        no nie wiemy czy stanal bo cos towarzystwo barzo tajemnicze;))
        • Gość: Złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 13:57
          a może sfrustrowane !!!!
        • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 13:58
          tajemniczość szpilko może Cię zachęci do przyjścia na następną
          wraz ze swarem
          • szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:02
            beatrix13 napisała:

> tajemniczość szpilko może Cię zachęci do przyjścia na następną
            > wraz ze swarem

becia ale ja nie umiem sie w towarzystwie zachowac... po piwie tancze na
            stole...
            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:04
              a ja na to jak na lato
          • Gość: złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:03
            radze Ci Szpilko dowiedz się jednak jak tam było nie idż w ciemno, nawet ze
            swarem
            • szpilkaa1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:13
              Gość portalu: złotówa napisał(a):

> radze Ci Szpilko dowiedz się jednak jak tam było nie idż w ciemno, nawet ze
              > swarem
              ===
              ze swarem w ciemno to bym sie bala isc - slyszlaam, ze on wysysa krew:-))
              • Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:17
                Jak wysysa to dobrze, gorzej jakby masakrował do krwi
                • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:18
                  XXL zorganizował super przyjęcie!!!!!
                  • Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:22
                    a ja myślałem, że mocherowe berety nie potrafią stanąć na wysokości zadania
                    • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:26
                      ty sobie słownik ortograficzny zakup i naszego organizatora nie obrażaj!
                      • Gość: Żłotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:30
                        Czy to moher czy to mocher wiadomo o co chodzi
                        • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:31
                          ani to ani to. przesympatyczny facet.
                          • Gość: złotówa Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 13.02.06, 14:36
                            oj ! chyba się w nim kochacie obie, a o imprezie dalej nic nie wiadomo tyjko że
                            facet był fajny a mnie faceci nie interesują. Chyba że miał głęboką kieszeń ?
                            • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:36
                              materialistka
                            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:41
                              tak,w Noe się kochamy obie,co ustaliłyśmy na wspomnianej imprezie
    • xyz-xyz Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:43
      Przeżyłem, choć z duszą na ramieniu podążałem na spotkanie. Obawiałem się, że
      rozjuszony osobnik w bojówkach i nienawiścią w oczach rzuci się na mnie by mnie
      obłożyć ciosami wytrenowanymi na podpisanym worku treningowym. Na szczęście albo
      nie zostałem dostrzeżony, albo napastnik odpuścił:) Więc dotarłem do lokalu i ku
      uciesze jednych i rozpaczy drugich, nie okazałem się być jednym z naszych
      ukochanych posłów:) Reszta jest juz tajemnicą spotkania:)
      • ja_aska Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:45
        każdy wchodził i wychodził ze strachem w oczach: a gdzież tam w ciemnym lesie
        czai się opozycja forumowa?
        • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:48
          ja najbardziej się bałam czającego się andreasa,którego z tęsknotą w oku
          upatrywał xyz
          • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:51
            Jaki był przekrój wiekowy - jeżeli można wiedzieć, nie wiem czy wypada mi
            następnym razem wyrazić zainteresowanie ...
            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 14:52
              dominowały lata 70-te
              • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:00
                Wobec tego chyba poczekam jak się marian paździoch będzie zwoływał ...
                • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:05
                  Gość portalu: Remi napisał(a):

> Wobec tego chyba poczekam jak się marian paździoch będzie zwoływał ...

>albo andreas
                  • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:07
                    Andreas też z mojej półki ?
                    • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:08
                      z najwyższej,
                      to vip,
                      z maluczkimi na imprezy forumowe nie chadza
                      • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:12
                        Pytam, dlatego że nie bardzo mam czas śledzić co się dzieje na forum a niektóre
                        osoby wydają się intrersujące - bez względu na wiek...
                        • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:15
                          no to po co pytasz o wiek,skoro przy ocenie innych nie jest dla Ciebie tak
                          istotny,bo jak piszesz są osoby interesujące bez względu na wiek
                          • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:20
                            Dla mnie interesujące na forum - inaczej się ma sprawa gdy spotkają się w realu
                            osoby z innego pokolenia. Ma to znaczenie szczególnie dla młodych - mogą się
                            czuć jak z mamą, nieco zakłopotani a rozumiem, że chcieliby pogadać zupełnie
                            na luzie...
                            • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:24
                              to na ile ktoś się czuje nie zależy od wieku,
                              a tematy były bardzo różnorodne od historii do seksu,poprzez wszechobecną
                              politykę
                              • Gość: Remi Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:28
                                Z samopoczuciem nie mam problemu, wręcz przeciwnie uważam że lata za szybko
                                uciekają - najlepszy dowód, że jestem tu z Wami.
                                • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 13.02.06, 15:30
                                  carpe diem,
                                  bo nigdy nie wiadomo,który dzień będzie ostatnim
                    • Gość: andreas zarz zaraz IP: *.orange.pl 13.02.06, 17:49
                      w czwartek było spotkanie z 24latkami i wyceniały nas...
                      mnie wyceniły jako 37 latka...
                      takze spoko z ta półką...
                      • beatrix13 Re: zarz zaraz 13.02.06, 18:48
                        doświadczenie życiowe mnie nauczyło,żeby na słowo nie wierzyć
                        mężczyźnie
                        a chyba nim jesteś
                        choć nie wszyscy tu reprezentują płeć,która z nicku wypada
    • Gość: AfrykaDzika Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.chello.pl 13.02.06, 21:05
      cobyście nie pisali nie odstraszycie mnie :))))
      jeśli tylko będzie następny termin to nie odpuszczę.....

"Porywająca dzikość serca...."
      • dyrgosia Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 23.02.06, 20:40
        Gość portalu: AfrykaDzika napisał(a):

> cobyście nie pisali nie odstraszycie mnie :))))
        > jeśli tylko będzie następny termin to nie odpuszczę.....

a będzie ?...
        • piotrus1 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 23.02.06, 20:42
          no to moze jutro?

hihihihihi

szybki strzał szybka impreza ;)
          • beatrix.nie.ta Qrde... 23.02.06, 21:17
            .. tak bardzo zaluje, ze nie bylam.
            Moze nastepnym, wiosennym razem?
            • ohne.zucker Re: Qrde... 23.02.06, 21:26
              ja tez zaluje, znalbym IP wszystkich forumowiczow...
              • dyrgosia Re: Qrde... 23.02.06, 21:30
                Bezcukrowy, jasne na imprezach zamiast drinków serwujemy IP....
                • ohne.zucker Re: Qrde... 23.02.06, 21:39
                  nie udawaj glupszej niz jestes... dobrze wiesz o co mi chodzi.

pzdr
                  • beatrix.nie.ta Re: Qrde... 23.02.06, 21:41
                    Ja Tobie pokaze moj IP a Ty mi pokazesz swoj, ok?
                    • ohne.zucker Re: Qrde... 23.02.06, 21:47
                      bez problema
                      • beatrix13 Re: Qrde... 23.02.06, 22:07
                        może na najbliższej szpilkaa wychyli swój łepek i też coś pokaże,np IP
                        bezcukrowemu
                        • beatrix.nie.ta Re: Qrde... 23.02.06, 22:11
                          Nie wtracaj sie Siostrzyczko do pokazywania.
                          By the way, masz cos ladnego do pokazania?
                          • beatrix13 Re: Qrde... 23.02.06, 22:20
                            nie,czekam,aż twoja siostra szpilka coś pokaże
                            • beatrix.nie.ta Nic do pokazania :(((. 23.02.06, 22:50
                              beatrix13 napisała:

" nie..."

Qrde, bardzo mi przykro. Sadzilam, ze urode obie mamy po mamie.
                              Szkoda, ze Ty, Siostrzyczko, masz po stryju Kleofasie.
                              Na szczescie jestes inteligentna. Dobre i to :).
                              • beatrix13 Re: Nic do pokazania :(((. 23.02.06, 22:53
                                tak,tak,a świstak siedzi i zawija w te sreberka
                                • beatrix.nie.ta O rozwijaniu. 23.02.06, 22:54
                                  • beatrix.nie.ta Re: O rozwijaniu. 23.02.06, 22:56
                                    Qrde, mowilam mu jeszcze nie teraz. Daj skonczyc.
                                    Moj facet przyszedl i zaczal mnie rozwijac.
                                    Spadam wiec. Pogadam z Toba Siostrzyczko przy okazji.
                                    Papapapapapatki :))).
                              • Gość: AfrykaDzika Re: Wszystko na pokaz..... IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:55
                                ...zróbmy tak : wszystkie pokażemy co mamy najlepszego a panowie bedą oceniać np
                                jak w łyżwiarstwie : 6,0 to najwyższa nota ...
                                proszę o zapisywanie się kandydatek >>>>>
                            • szpilkaa1 Re: Qrde... 24.02.06, 09:26
                              beatrix13 napisała:

> nie,czekam,aż twoja siostra szpilka coś pokaże

becia - a co Ci tak na mnie zalezy? zakochalas sie czy co?:-))
    • Gość: andreas a czemu to szpila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:30
      • xxtoja Re: a czemu to szpila 24.02.06, 08:26
        no właśnie po co,
        ..
        a może ktoś chce iść na imprezie, ale po takich relacjach z niej i po tym co
        się zadziało na forum czy warto. Okazuje się, że forumowicze nie są sobie
        życzliwi i wojenki toczą.
        co xxl impra Ci się w tej pełni księżyca nie udała, za dużo na niej wampirzej
        krwi wypiłeś, że kły w paszczękach do tej pory są co u niektórych. hehe
        • Gość: XXL xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:35
          Idz kobieto do koscioła i pomódl
          się o zdrowie bo o rozum u Ciebie
          to zapóźno!!!!!
          • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 08:41
            biedaczek z Ciebie, bo krytyki nie znosisz.
            • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:43
              krytykę to ja znoszę tylko
              upierdliwych bab nie znoszę!!!!!
              • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 08:48
                niestety jej nie znosisz, przedewsystkim mi o Ciebie nie chodzi tylko pisałam o
                imprezie, bo po niej takie są konsekwencje. Widocznie i Ty maczałes w tym
                palce, boś taki uraźliwy jak ta panienka z okienka.
          • Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 08:45
            xxl napsał(a) idź kobieto do kościoła, a może sam się tam uda dla kogo te rady
            trele morele
            • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:55
              trele morele trąbalski ja chdzę i o
              zdrowie proszę więc rada jest dana
              w oparciu o mój przykład.
              PS
              A jak tam w schronisku dla zwierząt
              zimno chyba trochę nie,ale nie pękaj
              wiosna tuż,tuż.
              PS2
              Uwazaj na trąbe!!!
              • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 08:59
                Gość portalu: XXL napisał(a):

> trele morele trąbalski ja chdzę i o
                > zdrowie proszę więc rada jest dana
                > w oparciu o mój przykład.
                ...

te XXL, a ja se nie życzę abyś mnie na obraz i podobieństwo swoje przerabiał,
                a jak tam do spowiedzi chodzisz?, bo ja znam jednego od was, co chodzi do
                kościoła, ale o spowiedzi zapomniał.
                • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:07
                  te xxtoja a co w wywiadzie pracujesz
                  że nas obserwujesz
                  • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:11
                    nie pracuję, po prostu się go o to pytałam. I byłam ciekawa czy ksiądz takie
                    rzeczy wybacza jakie robi ten grzesnik.
                    ..
                    a Ty chodzisz do spowiedzi, bo jak mam brać z Ciebie przykład to bym chciała
                    wiedzieć jakiś jestes człowiek, bo ja w ciemno nie wchodzę. brrrrrrrrrr.
                    • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:14
                      te xxtoja ja spowiadam sie jak
                      aborygen, jadę do Puszczy Wkrzańskiej
                      saperką wykopuje dołek, wykrzykuję grzechy
                      zakopuję i luzik:)))
                      a w układy żadne nie wchodzę!!!
                      • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:17
                        te XXL od razu w układy i o pieniadzach myślisz, to po co sie modlisz w
                        kościele, przeciez nie tylko o zdrowie..
                        • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:20
                          te xxtoja tam sie modlę pod figurą a diabła
                          mam za skórą:))))))))))
                        • Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 09:37
                          niech nam xxl zdradzi co do tego dołka w puszczy wkłada, chyba rozum ?
                          Ps. a moja trąba zabezpieczona !!!!
                          • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:40
                            do TEGO DOŁKA to wsadzam co innego:))))))))))
                            a trąba nie fioletowa, wszak mróz tęgi:-)
                            • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:48
                              te xxl, co Ty tam wsadzasz do dołka i trąba robi się nie fioletowa. hehe.,
                              dobrze to słoń sobie wykonceptował,
                              • Gość: XXL Re: xxtoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:52
                                te xxtoja znowu widzisz ciemność:)))))
                                • xxtoja Re: xxtoja 24.02.06, 09:53
                                  te xxl, to zrób jasność zanim wrócę.
                              • Gość: słoń Re: xxtoja IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 09:57
                                na szczęscie mam jeszcze inne części ciała, całkiem niezłe
                                pozdr niech żyją słonie
                                • xxtoja xxl 24.02.06, 09:59
                                  no widzisz słoń zrozumiał, a TY!
                                  pozdr też, pewnie niech żyją słonie.
    • erykxxx Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 24.02.06, 11:22
      wszyscy rzygali,tylko pan mgr wymiotował :))))
      • beatrix13 Re: I jak tam po imprezie forumowej?? 24.02.06, 11:26
        po co ten wątek przyszpilony jest?
        imprezka była równo 2 tygodnie temu,
        było,minęło
        • Gość: gość Re: I jak tam po imprezie forumowej?? IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.02.06, 12:39
          dla niektórych ta impreza trwa " zdarta płyta gra (...) daj mi tę noc, tę jedną
          nooocccc"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka