swantevit 16.02.06, 19:03 co to za skandalicznie głupie zdjęcie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: Otwarcie auli w I LO IP: *.student.uu.se 16.02.06, 19:29 No co.... <ROTFL> Pewnie dżurnalista zapomnial aparatu wiec uratowal tylek zdjeciem z komorkowego VGA, oby to VGA bylo...masakra. pozdro Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Kto pozwala najpierw rujnować by później z taką po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:55 pompą remontować? Pod sąd tych, którzy zniszczyli by teraz z naszych podatki remnotować za ciężkie pieniądze i jeszcze się tym chełpić... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kto pozwala najpierw rujnować by później z ta 16.02.06, 19:57 Racja jest kochani, zdjątko do d.u.p.y a kaska rozlana jak mleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Kto pozwala najpierw rujnować by później z ta 16.02.06, 20:10 zapraszamy, przyjdźcie obejrzeć, takiej sali nie ma w całym Szczecinie, a potem, proszę bardzo, krytykujcie jak już będziecie wiedzieli co. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kto pozwala najpierw rujnować by później z ta 16.02.06, 20:14 OK, jak tam można wejśc, ot tak sobie, in cognito, wprost z ulicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Kto pozwala najpierw rujnować by później z ta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:40 sala super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaacek Re: Otwarcie auli w I LO IP: 83.168.68.* 17.02.06, 00:26 dhost.info/lo1galeria/?x=cat&y=13&z=128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaacek Re: Otwarcie auli w I LO IP: 83.168.68.* 17.02.06, 00:26 powyzej lepsze zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 00:43 to moze powiesic gwiazde dawida, lub swiete wersety koranu ???? w koncu nam blizej do tego... co nie blondi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 00:45 Tobie może bliżej,mnie jakoś nie, znowu ślepakami strzelasz Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 00:46 wiec krzyz jest ok... - w ten sposob po raz pierwszy osiagnelismy historyczny consensus.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 00:49 stosunkowo miłych snów ci życzę, ja idę spać, Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 01:17 ohne.zucker napisał: > wiec krzyz jest ok... To była (chyba) kaplica luterańska, nicht wahr (te empory)? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 11:21 beatrix13 napisała: a jaki duży krzyż na ścianie ''''''''''''''''''''''''''''''''' Tez to niestety, zauwazylem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco1234 Nic nowego, dużo bezsensu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:05 prawde mówiac to poza nowymi dziewczętami nie zobaczyłem tam nic ciekawego... Ciekawi mnie jak nagle aula mojego dawnego (może nie ażtak dawnego:)) LO ma sie stać centrum kulturalnym naszego miasta, skoro przez 4 lata mojej nauki tak caly czas huczało się iz nie spełnia ona żadnych wymagan jeśli chodzi o akustykę.. co zresztą było prawdą.. i po co zlikwidowail klub i dali te beznadziejne kolumny? może i klub nie był użwywany zbyt często, ale np dla prób teatralnych, czy wystawiania niewielkich przedstawień bylo to miejsce IDEALNE. No ale przynajmniej Trzeciak i szanowna pani Krzemieńska mogli się pouśmiechać do fotek.. Ciekaw jestem swoją drogą czy już wyremontowali meski "kibel" na parterze, bo on wyglądał jakby lepiej pamiętał J. Szczerską niż ta aula... pozdrawiam Jedynkowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Otwarcie auli w I LO 17.02.06, 10:38 Niesamowicie wygląda ta aula, jak kościół. A jeszcze 14 lat temu tańczyłam tam na studniówce... No i pan dyrektor nic się nie zmienił... A ubikacje też wyremontowali? I strych? Bo PO mieliśmy na strychu, w dachu były dziury i kapało na głowy... A na suficie na korytarzach był grzyb... Ech, wspomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś