Gość: naim IP: *.telan.pl 24.11.02, 18:32 Jeśli ta akcja pomocy dla domu w Policach jeszcze trwa, to mogę oddać sprawny zestaw komputerowy. naim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gryf Re: Do milseoga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.02, 18:41 Cos milseog nas nie zaszcztca ostatnio obecnoscia na forum. Czy szykujesz cos na Boze Narodzenie milseog? W kazdym razie serdecznie Ciebie pozdrawiam i do nastepnej akcji. Pozdrowienia rowniez dla Ciebie Naim , wydaje mi sie , ze super prezent zaofiarowales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Do milseoga IP: *.telan.pl 24.11.02, 19:10 Właśnie , gdzieś go wcięło. Mam nadzieję że żyjesz, daj głos człowieku. Nie wiem , czy się przyda, ale zawsze dzieciaki mogą trochę pobębnić, szczególnie na święta. Jak nie , to zawsze ktoś chętny się znajdzie, mam nadzieję. Dorzucę trochę gier i oprogramowanie , rzecz jasna. naim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn przyznam szczerze, ze mnie wzruszyles. IP: 212.14.60.* 24.11.02, 19:17 Wiem, ze jest duzo dobrych ludzi na swiecie, ale jednak. To piekne i wzruszajkące. Jesli moge cos Ci podpowiedziec? Oczywiscie nie konfliktujac sie z Policami. jesli milseogo sie nie zglosi moglbys Twoj komputer oddac innym dzieciom? Jest taka rodzina w Szczecinie maja 4 dzieci, w tym 2 chlopczykow, sa naprawde b. biedni, 5 dziecko w drodze. A dzieci marza o komputerze....a rodzicow nie stac. To kochane dzieciaki maja od 11 do 5 lat... Jezeli by sie zdecydowal podam telefon mozesz powiedziec, ze dostales go od znajomego 4 836 875 . Pozdr i gratuluje Ci serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: przyznam szczerze, ze mnie wzruszyles. IP: *.telan.pl 24.11.02, 20:24 OK. Jak milseog do czwartku nie odezwie się, to ktoś tam zadzwoni i zawiezie. (Cenię sobie anonimowość) naim Odpowiedz Link Zgłoś
jottka naim 24.11.02, 20:24 prześlij mi maila na konto gazetowe, to Ci podam adres do milsa, gdyby sam Cię wcześniej nie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: To Ty Jottka? IP: *.telan.pl 24.11.02, 20:43 Czy wichry wojny przegnały Cię od morza? Ale czuwasz z boczku , dobre i to. Wydrukuję sobie Twoją fotkę, zawsze to namacalny krakonik. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: To Ty Jottka? 24.11.02, 20:46 a co - nicka nie poznajesz??? na forum bywam co dzień i nie rozumiem, skąd zdumienie :( wyślij mi maila, bo namiarów na milsa publicznie ogłaszać nie będę, a on zdaje się człowiek mocno zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: To Ty Jottka? IP: *.telan.pl 24.11.02, 21:29 Poooooooooszłoooo! Bywasz, bywasz, ale jakby mniej Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Coś dla Pań i nie tylko... IP: *.telan.pl 24.11.02, 21:49 www.hollywoodandvine.com/johnlennon/ Odpowiedz Link Zgłoś