Dodaj do ulubionych

moderowanie forum szczecinskim - opinie

26.02.06, 22:57
Szanowni forumowicze.

forum jest miejscem publicznym i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie.
W zwiazku z tym, ze w ostatnim czasie zaniepokil mnie fakt bezpodstawnego
wycinania watkow przez jednego z moderatorow zwracam sie o wyrazenie Waszej
opinii w tym temacie.

Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:00
      szpilka,
      ustawiłaś się w jednym szeregu z trollami-klonami,
      im też nie zależy na netykiecie i cywilizowanej atmosferze tutaj,
      zasmucasz mnie taką postawą
      • szpilkaa1 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:11
        wiesz co becia? Nie wszyscy, ktorzy sie z Toba nie zgadzaja sa trolami.
        Jak wiesz mam zwoje zdanie i wcale nie jest mi przykro, ze jest ono
        nonkonformistyczne.
        Zawsze bede stala po stronie logiki i wolnosci slowa, nawet kiedy nie jest po
        mojej mysli politycznej.

Zasmucac to Cie powinien fakt, ze zostal skasowany caly watek osoby, ktora
        miala wiele informacji dla mieszkancow i do tego pozytywnych o pracy jednej z
        radnych.
        Przyznam, ze sama nie wiedzialam o tych osiagnieciach (byc moze niektore na
        wyrost a byc moze nie - nie analizuje wszystkiego) ale watek byl otwarty na
        wpisy innych forumowiczow gdyz sam tytul do tego zachecal.
        Czy lubisz ta radna czy nie to powinnas przyznac racje, ze to ciecie bylo
        naduzyciem.
        • beatrix13 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:14
          owszem cięcie tamtego wątku było na wyrost,tak jak i megalomania z tego wątku
          płynąca,
          ale cięcie chamstwa jest w regulaminie
        • dyrgosia Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:16
          "fakt, ze zostal skasowany caly watek osoby, ktora
          miala wiele informacji dla mieszkancow i do tego pozytywnych o pracy jednej z
          radnych. "

Cały post ze wszystkimi sukcesami jest w wątku o osiągnieciach radnej...
          • szpilkaa1 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:21
            goska - jeszcze raz przypomne, ze watek "obiektywnego" byl w tytule
            zaproszeniem do rozmowy na temat wszystkich radnych a nie tylko jednej od
            ktorej zaczeto.
            Sprobuj to pojac wreszcie.
          • Gość: zeneris Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.orange.pl 05.03.06, 17:53
            Chyba dobrze, że ktoś się zlitował i wyciął megalomański wątek pani radnej,
            chorej na urojenia i śliniącej się z uwielbienia własnej osoby.Wątek wycięto,
            więc mniejszy obciach dla radnej. To było ludzkie posunięcie.
      • Gość: obiektywny Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:11
        Drugi admin dołączył do pierwszego.
        Oczekuję wyjaśnień od redaktora Wojciecha Jachima
        • albert_c Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:17
          To wyslij maila do pana Jachima i poinformuj nas o swoich sukcesach w tej
          korespondencji;-)
          • szpilkaa1 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:22
            albert...
            • albert_c Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:25
              no co?

Mr Obiektywny ma dzis straszne rozwolnienie na forum i wciaz pisuje o tym samym,
              jacy to moderatorzy gazeta.pl sa dla niego zli i oczekuje w tej mierze wyjasnien
              od Mr Jachima...wiec mu podpowiadam jak moze uzyskac najszybciej antidotum na to
              swoje rozwolnienie.
              A poniewaz mnie tez interesuje opinia Mr Jachima, zreszta jak kazdej innej
              osoby, w zwiazku z tym prosze Mr Obiketywnego zeby sie pozniej z nami podzielil
              ta swoja wiedza, ktora zapewne chcialby uznac za swoj sukces, a ktora sukcesem
              nie bedzie.

tyle...
              • Gość: obiektywny Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:28
                nie będę pisał do pana Jachima na priv. Chcę publicznych wyjaśnień, bo to on
                odpowiada za wizerunek GW.

• albert_c Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:30
                  to nie dostaniesz odpowiedzi...
                  szkoda ze nie zechciales skorzystac z dobrej rady Twojeo ulubionego moderatora
                  gazeta.pl
        • Gość: marian paździoch Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: 87.207.49.* 26.02.06, 23:24
          Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> Drugi admin dołączył do pierwszego.
          > Oczekuję wyjaśnień od redaktora Wojciecha Jachima

a ja od ciebie.o co było pomowienie, kwalifikujace sie do prokuratora?

mp
          Wszystko, co zgadza się z naszymi życzeniami jest prawdą.
          Wszystko inne doprowadza nas do wściekłości.

Andre Maurois
        • Gość: A Do się doczekasz wyjasnienia od Jachima, jak IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 12:24
          Rydzyk miłości Michnika...
    • beatrix13 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:23
      na stos???
      • albert_c Obiektywny 26.02.06, 23:27
        jeszcze raz wspomnisz o TL, o terorze na forum gazety.pl i innych bzdurach i
        zostaniesz wyciety za spamownaie.

W ramach swojego rozwolnienia dzis na forum zechciales nas juz o tym
        poinformowac ze 100 razy, w tym dwukrotnie w tym watku, a to jest juz spam i za
        to nalezy sie wycinka.

zrozumiales?
        • Gość: obiektywny Re: Obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:30
          Nie zrozumiałem.
          Nie zrozumiałem dlaczego wycięto wątek: dokonania radnych Szczecina.
          Nie zrozumiałęm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Nie zrozumiałem dlaczego 2 adminy stosują na forum GW cenzurę z Trybuny Ludu
          Wytłumacz mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
          • albert_c Re: Obiektywny 26.02.06, 23:33
            bo spamowales, rozumiesz?

napisales dwa takie same posty to i jeden z nich przeszedl do historii...

Tak ciezko to zrozumiec?
            • albert_c Re: Obiektywny 26.02.06, 23:37
              i na przyszlosc: jak zdarzy sie Tobie napisac dwukrotnie ten sam post na forum
              to bardz tak mily i sam wskarz, ktory z nich maja usunac Twoi ulubieni
              moderatorzy gazeta.pl

zaoszczedzisz sam sobie w ten sposob bardzo duzo czasu...
            • Gość: obiektywny Re: Obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:39
              Nie spamowałem.
              Stworzyłem wątek: dorobek radnych Szczecina.
              Wpisałem osiągnięcia pani Jacyny-Witt
              Poprosiłem o wpisywanie osiągnięć innych radnych.
              W międzyczasie twoje przyjaciółki na plugawym wątku o pani Jacynie-Witt,
              zarzuz=cały, iż nikt jie odpowiada im na pytanie: co zrobiła dla Szczecina
              JACYNA.
              Postanowiłem im odpowiedzieć wyciętym tekstem z wątku : dorobek radnych
              Szczecina, zapytując przy okazji czy noszą okulary.
              Nie spamowałęm.
              To nie był spam!!!!!!!!!!!
              A wycięcie tego wątku, to było świństwo. I było to niezgodne z regulaminem.
              Ba, był to nepotyzm w najgorszym wydaniu.
              Zresztą tak, jak wcześniejsze wycinanie normalnych tekstó.
              Żądam usunięcia dyrgosi i aberta_c z funkcji admina, jako osób stronnicczych,
              nieobiektywnych i działąjących niezgodnie z regulaminem.

W przeciwnym wypadku będę uważał, że linia GW zmierz do dezawoowania pani
              Jacyny-Witt.
              • Gość: andreas Re: Obiektywny IP: *.centertel.pl 26.02.06, 23:56
                mozesz sie ze mna nie zgadzac i ja z Toba tez!
                pisałem to kiedys Studentowi,
                nikt tak świetnie nie dokonywał "dezawoowania pani Jacyny-Witt",
                jak on i nie czyń tego samego!
                • Gość: obiektywny Re: Obiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 00:04
                  nie zgadzam się z tobą. dla mnie jesteś taki głupio-mądry. Nie znoszę takich
                  wstawek.
                  a od GW żądam przywrócenia wątku:
                  dorobk radnych Szczecina.
              • Gość: zeneris obiektywna rada. IP: *.orange.pl 05.03.06, 17:58
                Obiektywny, a może puknąłbyś się w czółko? Byle mocno, czasami pomaga.
      • szpilkaa1 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:28
        beatrix13 napisała:

> na stos???

- nie, powinni sie podac do dymisji (a przynajmniej jedno z nich) - w koncu
        naduzyli regulamin.
        • beatrix13 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:32
          i co szpilko?
          w ich miejsce proponujesz kogoś ze stajni odnowicielskiej?
          odpowiadają ci chamskie zagrywki,bo ciebie nie dotyczą?
          jak twoją sąsiadkę cham obrazi to się ucieszysz,że nie ciebie?
          ja nie akceptuje chamstwa i zaśmiecania forum przez trolli,którzy od kilku dni
          dużo smrodu tu zostawili po sobie,
          taka atmosfera nie powinna tu mieć miejsca
          • szpilkaa1 Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 26.02.06, 23:39
            becia - masz racje, nie powinna. Nie podoba mi sie to. Nie podoba mi sie
            rowniez bezprawne dzialanie moderatorow. Dlatego na jakis czas przestane
            pisywac na naszym forum. Musze od tej zatechlej atmosfery odpoczac.
            • albert_c Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 27.02.06, 07:50
              szpilkaa1 napisała:

Nie podoba mi sie to. Nie podoba mi sie
              > rowniez bezprawne dzialanie moderatorow.

* ???

czy bede upierdliwy proszac o podanie szczegolow?
            • anna_maria Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 27.02.06, 08:45
              Dlatego na jakis czas przestane
              > pisywac na naszym forum. Musze od tej zatechlej atmosfery odpoczac.

Zdaje się ,że to nie pierwszy raz. To takie egzaltowane :-)
        • anna_maria Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 27.02.06, 09:58
          "w koncu
          > naduzyli regulamin."

hmmm, nie ,nie będę złośliwa :)))
    • Gość: czarna mamba pytanie do adminów IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:45
      Dlaczego tolerujecie bełkot i spamy eda z Olsztyna?
      • albert_c Re: pytanie do adminów 27.02.06, 07:49
        mozesz jasniej?
        • Gość: czerna mamba Re: pytanie do adminów IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:03
          A czego nie rozumiesz?
    • Gość: obserwator Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 00:08
      Czy wycięcie tekstu z wątku a następnie wklejenie z komentarzem w innym jest
      spamowaniem?
      Tekst poniższy napisałem w wątku: dorobek radnych Szczecina.
      Mam grypę, więc maiłem czas, żeby zebrać informacje i materiały.
      Tekst poniższy został usunięty z forum GW, a uzasadnienie tego było kłamstwem.

> 1. Małgorzata Jacyna-Witt
      Proponuję, aby na tym wątku wpisywano osiągnięcia wszystkich radnych RM
      Szczecin, nie odnosząc się do wpisów dokonywanych przez innych.
      Ja wpiszę dokonania P. Jacyny-Witt.
      Blisko współpracuję z P. Małgorzatą Jacyną-Witt, stąd informacje mam
      konkretne:
      - opracowała najniższy w Polsce podatek od środków transportowych, który
      został przyjęty przez Radę Miasta, tzw. samochodowa tania bandera
      - doprowadziła, razem z Od Nowa, do obniżenia bonifikaty na uwłaszczenie się
      mieszkańców mieszkań komunalnych do 5% ich wartości (propozycja 2,5% nie
      przyjęta przez RM)
      - jako główna, z radną Lubińską, włączyła się w zastopowanie likwidacji szkół
      i przedszkoli, razem z rodzicami i nauczycielami osiągnęła cel
      - razem z mieszkańcami Gumieniec i Pomorzan, oraz radą Masłowską, wstrzymała
      budowę sortowni śmieci ul. Południowa
      - wykazała, razem z radną Masłowską, że dla miasta opłacalne jest samodzielne
      zagospodarowywanie odpadów, natomiast niekorzystne jest oddanie tego w ręce
      przewoźników
      - przeciwstawiała się, razem z Od Nowa, przeniesieniu mieszkań komunalnych z
      mieszkańcami, do TBS-ów
      - zabezpieczyła w dzielnicy Trzebusz, poprzez uwzględniony wniosek do planu
      zagospodarowania przestrzennego, teren pod Centrum Logistyki Drogowej
      - wykazała, razem z radną Lubińską, że propozycje Czesnego dotyczące budowy
      hipermarketów na lotnisku w Dąbiu mogą doprowadzić do likwidacji lotniska
      - jednoznacznie opowiedziała się od samego początku, razem z radną Lubińską,
      za utrzymaniem funkcji lotniska w Dąbiu,
      - wykazała, że Jurczyk i Czesny popełnia przestępstwo nie poddając plan
      zagospodarowania przestrzennego Gontynki właściwej procedurze
      - opracowała wniosek do planu zagospodarowania przestrzennego Gontynki,
      eliminujący z tego terenu hipermarket – wniosek został uwzględniony, a plan w
      podaje wersji przyjęty przez RM, na Gontynie będzie teren rekreacyjno-sportowy
      - włączyła się, razem z radną Lubińską, Kochańską i radnym Ostrowskim, w
      działania zmierzające do zabezpieczenie potrzeb ludzi mających garaże ul.
      Klonowaci, tak aby tej masy samochodów nie wpuścić na małe uliczki osiedla
      - włączyła się, z radną Lubińską, w działania wykazujące nieprawidłowości w
      funkcjonowaniu MKUA,
      - sfinansowała z własnych pieniędzy paczki dla 116 dzieci w wieku 2-5 lat,
      które zostały rozdane podczas zabawy w ostatni czwartek, na łączną kwotę ok.
      2 500 zł
      - włączyła się w zorganizowanie zabawy dla niepełnosprawnych, która odbyła
      się w niedzielę w SCP
      - zorganizowała imprezę EUK, na której zebrano 1 600 zł dla hospicjum
      dziecięcego
      - miała zawsze czas na spotkanie się z mieszkańcami i udostępniała kontakt do
      siebie m.in. poprzez prywatny telefon komórkowy

No i spowodowała, razem z rodzicami, sesję nadzwyczajną 27 marca w sprawie
      zastopowania sprzedaży przez syndyka stoczni budynków przedszkoli przy ul.
      Czesława, Chryzostoma Paska i Cegielskiego.

• zona.pijaka Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 27.02.06, 09:34
        Miałam nie pisać ale nie wytrzymałam.

Ta wyliczanka osiągnięć Pacyny może być pożywką tylko dla idiotów. Sorry ale ja
        ża taką się nie uważam. Pytam się więc, jakie osiągnięcie ma Pacyna? Czy
        powstała choc jedna INWESTYCJA dzięki jej inicjatywie? Blokowanie i paczki dla
        dzieci to niech se wsadzi w te głupie dupsko.
        A do obiektywnego: jeśli nie rozumiesz matole, co znaczy polskie
        słowo "Inwestycja" - to nie zabieraj głosu.
    • Gość: Galoty pokaż mi człowieka a znajde paragraf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 07:51
      Jeżeli chodzi o moją opinie to decyzje /jako admina/ dyrgosi są stronnicze i
      ukierunkowane dokładnie tak jak aktualne poglądy SLD.
      Spamowanie, netykieta są masowo nieprzestrzegane jednak porządek z tymi
      zjawiskami robi sie okazjonalnie i moim zdaniem wykorzystuje się regulamin jako
      pretekst do usunięcia niewygodnych poglądów, wątków.
      Gdyby regulamin był systematycznie pilnowany nie stawiałbym takiego zarzutu.
      To podobne jak za czasów homosovieticus. Przepisy były masowo nieżyciowe i nie
      przestrzegane jednak jak dotyczyło to przeciwnika politycznego no to
      było : "pokaż mi człowieka a ja znajdę paragraf"
      • albert_c Re: pokaż mi człowieka a znajde paragraf 27.02.06, 08:15
        Galoty, problem jest troche szerzy, gdyz jest tak ze moderatorzy nie czytaja
        wszytskich watkow, a czytaja jedynie te ktore ich interesuja lub takie ktore z
        zalozenia moga okazac sie 'podejrzane'.

Stad tez byc moze powstaje takie wrazenie stronniczosci.
        • sobiepan1 Re: Wytnij mnie a powiem ci kim jesteś... 27.02.06, 09:15
          Dopóki któryś z adminów nie wytnie naszego postu, lub calego wątku, silimy sie
          na jedynych sprawiedliwych.
          Jeżeli wytnie,stajemy się dopiero naturalni.
          to siedzi w nas pokazując, jacy jesteśmy naprawdę.

Sobiepan
    • kresen Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie 27.02.06, 11:41
      Wycieto moj watek o zebraniu Towarzystwa Milosnikow Lwowa i Kresow Poludniowo -
      Wschodnich. Czy moja wina bylo nazwanie nas ziomkowstwem kresowym i porownaniem
      nas do Eriki Steinbach
      • Gość: Galoty Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:13
        a dlaczego wycięto ten wątek ? Dlaczego ?
    • Gość: the.bill1 [...] IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dyrgosia Re: Wnioski końcowe dot. cenzury w Gazecie Wyborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:17
        Nie chodziło o słowo "orgazm" ,a o umieszczenie linku , który jest formą
        reklamy.
        • Gość: the.bill1 Re: Wnioski końcowe dot. cenzury w Gazecie Wyborc IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:21
          Oczywiście ;-) Przecież to nie mogło mi wpaść do głowy.
          Prosze policzyc ile linków jest w różnych wpisać i nikomu one nie przeszkadzają.
          Przeszkadzają natomiast linki do Radia Maryja - tak ten link ewidentnie
          przeszkadza.... Dziękuję za krótką wypowoedź. Zmieści się na kolejnym slajdzie:-)
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: dyrgosia Re: Wnioski końcowe dot. cenzury w Gazecie Wyborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:23
            Z ragulaminu:
            6.
            Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
            Gazeta.pl przekazów reklamowych.

Wątek został przeniesiony na oślą.
            Pozostałe były zwykłym spamem.
            • Gość: andreas Wioski koncowe....czyli total wiocha! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:28
              nie moze byc tak, ze jeden robi cos wbrew regulaminowi
              i dostaje po jajach, a drugi... stawia piwo!

Albo stosujemy do wszystkich i literalnie
              albo mruzymy oczko i wszystkim nam chodzi,
              by czegos sie dowiedzieć, cos przekazać...
        • Gość: andreas LINK??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:25
          XYZ, mój ulubieniec chyba obecnie szusujacy...
          daje same linki!!!!
          Wielu tu daje linki...
          • Gość: the.bill1 Re:Do motywacji nie masz często dostępu... IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:31
            Widzisz andreas. Nic nowego.
            Rozbieżnśc niędzy prawem a życiem to jedno, ale o tym w GW pewnie nie
            wiedzą..... ;-)
            Po drugie nikt nie ma dostępu do motywacji cenzora. Zawsze może się jej tylko
            domyślać. Innym sposobem jest analiza treści. Jeśli jedne linki (treści) są
            usuwane, a inne nie to musi istnieć innym motyw poza regulaminowym - to oczywiste.
            Zasłanianie się regulaminem w jednym przypadku a przymykanie oka w drugim, to
            odwieczna praktyka. Myślę, że programy takie jak dzisiaj z TV Trwampodnosząc
            świadomośc w dziedzinie manipulacji medialnej przyczynią sie do oczyszczania
            praktyki medialnej z manipulacji. Można mieć nadzieje, ze z czasem będzie tego
            mniej. I to już jest mały element rewolucji moralnej w IV RP.
            • Gość: dyrgosia Re:Do motywacji nie masz często dostępu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:44
              "Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?

Wypowiedż musiała: naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub
              mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o
              ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem (jak poglądów rasistowskich). Nie
              ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i
              wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może
              usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
              Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych
              wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum.abuse@gazeta.pl lub do
              moderatorów społecznych danego forum. "

Zawsze informujemy zainteresowanych dlaczego wątek lub post został usunięty.
              • Gość: the.bill1 Re:Dyrgosia. Nie uśmiechasz się sama do siebie? IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:52
                Ludzie od zarania dziejów dorabiali do swoich działań ideologię. Każdy
                indywidualnie to robi, poczynając od tego dlaczego tak późno przesedł do domu. A
                jak zbierze się grupa ideologiczna, to się to tylko zwielokratnia. A to, że
                funkcjonują terminy demokracja formalna, proceduralna etc pokazuje tyl;ko, że
                prawo jest instrumentem panowania ideologicznego. Ostatnio modny jest termin
                "podwójne standardy" i o nich właśnie mowa. W oparciu o ten sam regulaminn
                jednym wycina sie posty, a innym nie, a kryterium jest polityka redakcyjna
                zanurzona w jakichś wartościach, interesie lub jednym i drugim.
                Rozumiem, że pracujesz i Ci za to płacą i nie zamierzam Cię personalnie
                krytykować, choć mógłbym postawić pytanie jak sie cenzorzy czuja mając
                świadomośc cenzurowania politycznego, ideologicznego, traktując przy tym wolność
                słowa instrumentalnie. To problem moralny tych, którzy się tym zajmują. Wasza
                sprawa. Tylko nie bądźcie smieszni ze swoimi uzasadnieniami...
              • Gość: andreas linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:55
                a ja akurat linków nie lubiem... wole kopie tekstów!
                Ze względów powiedzmy bezpieczeństwa mojego kompa!

Ale pamietam, jak dawałem kopie to Dyrgosiu uznawałaś to za spam...
                i mi wycięłas informujac, ze mam dac link!

To jak to jest?
                Raz link jest spamem, a raz kopia...
                to co o tym decyduje, czy raczej kto?
                • Gość: the.bill1 Re: linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:59
                  A gdzie jest ta ośla ławka, na którą wyrzucono moje wpisy ocenzurowane
                  ocenzurowane przez Wyborczą?
                  Andreas. Jest tak aksiążka "Mit i spektakl władzy". Czyta się ja jak "Media III
                  RP i spektakl władzy"...
                  • Gość: andreas Re: linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:04
                    wchodzisz na Forum o Forum i tam jest!
                    • Gość: the.bill1 Re: linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 15:10
                      Ok, dzięki. Znalazłęm, ale nie rozumiem co dyrgosia ma do mojego orgazmu. Hm..
                      • Gość: andreas Re: linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:12
                        może boi sie efektu motyla.... ;)
                        • Gość: the.bill1 Re: linki czy kopie? cos nie tak!!!... IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 15:18
                          Boi sie, ze mój orgazm ją usmierci z rozkoszy? ;-)
                      • Gość: the.bill1 Wnioski końcowe dot. cenzury w Gazecie Wyborczej 2 IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 15:14
                        Powtórze swój wpis bez reklamy Radia Maryja.
                        W ostatnim wpisie zrezygnowalismy z umieszczenia w tytule kontrowersyjnego
                        słowa. Została zamieszczona opinia internauty, do której ma prawo, jak każdy
                        obywatel żyjący w demokratycznym państwie. Jak się okazało, także i ta opinia
                        została usunięta. Dlaczego więc Gazeta Wyborcza usuwa informację o audycji,
                        która może podnieść poziom świadomości mieszkańców Polski w sprawie manipuacji
                        medialnej? Pozostawiam Państwu to pytanie bez komentarza. Cenzorowi z Gazety
                        Wyborczej dziękuję za współpracę w przygotowaniu materiału dydaktycznego. A
                        Państwu życze miłej lektury na temat wolności słowa w Gazecie Wyborczej...
                        • Gość: andreas wioski gazetowe! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:19
                          The Billu (nie obrazam)
                          żadna gazeta nie jest obiektywna i w zadnej nie ma wolnosci słowa!
                          W zadnym medium jest takie odium autocenzury!

Tak to jest juz,
                          ze jest rednacz, jest wydawca i jest grupa trzymajaca gazete!

A wolnośc chyba polega na tym, ze własnie sa różne te gazety!
                          Tak wiec w ramach gazety jakiejkolwiek nie licz na różność i wolność!
                          • Gość: the.bill1 Re: wioski gazetowe! IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 15:24
                            No ponoć na tym polega pluralizm mediów. Ja bbym si się z z z Toba zgodził,
                            gdyby Wyborcza nie stroiła sie w piórka obikektywnej. Niech Michnik nie mówi, że
                            będzie bronił prawa Radia Maryja do wyrażania swych poglądów i dawał radiu po
                            jajajach w swojej gazecie, bo to jest własnie niesmaczne.
                            Jak by powiedział głosno to co powiedział prywatnie "ja bym to towarzystwo
                            pogonił, nie powiesił, pogonił", to wtedy byłby przynajmniej szczery.
                            Irytujące jest mówienie jednego na scenie, a robienie czegoś odwrotnego za
                            kulisami prze środowisko Salonowo-Wyborcze.
                            • Gość: andreas daje LINK! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:35
                              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3185680.html
                              Patrzcie o mediach Kaczynski jako ja prwai!
                              Moze powinienem kandydować?

Ciekawe czy mi wytna!
                              Badź co bądź to link...
        • Gość: Galoty Re: Wnioski końcowe dot. cenzury w Gazecie Wyborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:27
          Właśnie Ciebie dyrgośka podejrzewam, co zresztą napisałem, o tażącą
          stronniczość.
          Jest wiele linków - reklam jednak wiele z nim może fukcjonować a niektóre, nie.
          Tak wiem wszystkich wątków nie czytacie ale tak się składa, że te odmienne w
          poglądach prawie zawsze.
          • Gość: the.bill1 Galoty - jeszcze Spam jako kategoria ideologiczna IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:38
            Regulamin, nie czytają i spam - to podstawowe narzedzia cenzury "ukrytej" CO
            jeszcze. Byłbym wdzięczny za uwagi. Chciałbym to wykorzystać na zajęciach. A
            najlepiej bierze samo życie.
            • Gość: the.bill1 A jednak ocenzurowaliście ostatni wpis w GW IP: *.bazapartner.pl 27.02.06, 14:43
              A jednak wycięto ostatni wpis. Naprawdę dziękuję Gazecie Wyborczej.
              Doszliście do wniosku, że lepiej jak się dowiedzą o Waszych praktykach studenci,
              niż Ci co czytają to forum?
              Logika poprawna. Dziennikarze wiedzą, a po co inni - którzy wpadną do netu -
              maja wiedziec. Po co maja byc świadomi manipulacji medialnych, które stosuja
              media, a Wy w tym - moim zdaniem - przodujecie. Lepiej niech ludzie nie wiedzą.
              Łatwiej nimi wtedy manipulować prawda?
              • piotr33k2 Re: A jednak ocenzurowaliście ostatni wpis w GW 27.02.06, 16:49
                plugawą manipulacje to stosuja ci w imieniu których spamujesz od rana czy od
                wczoraj na tym forum .
                • Gość: Pies_na_kretynów Re: A jednak ocenzurowaliście ostatni wpis w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:38
                  To forum z tymi adminami nigdy nie osiągnie właściwego poziomu. Czytałem sobie
                  własnie admińskie wypowiedzi i wyciagnałem wniosek, ze adminom przydałoby sie
                  troche pokory w miejsce tej ogromnej pewności siebie z odpowiedziami w
                  stylu "pisz pan na Berdyczów".
                  Juz kiedyś gdzieś tu czytałem, ze zakrapiane imprezy adminów z niektórymi
                  uczestnikami forum stworzą niezdrową atmosferę, że powstaną koterie i wypisz
                  wymaluj są.
                  Uważam, że forum powinno służyć wolnej wymianie myśli, nawet takich, które
                  adminom mogą się z róznych względów nie podobać. Naginanie regulaminu forum
                  jest poprostu nadużyciem.
                  A jeśli chodzi o panią Jacynę Witt, to życzę innym radnym aby działali równie
                  skutecznie jak ona. Życzę jej również sukcesu w niedopuszczeniu do rozgrabienia
                  majatku Pałacu Młodziezy.
                  • Gość: Pies_na_kretynów Jeszcze jedna sprawa odnośnie spamu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:46
                    Watek kolegi paździocha jest w zasadzie w całości spamem. Nie porusza się w nim
                    żadnych lokalnych spraw poza propagowaniem picia alkoholu. Jaki to ma związek
                    tematyczny z forum Szczecin?
                    Może admini wiedzą...raczej na pewno wiedzą, skoro wyróżnili tem wątek
                    przypinając go szpilką.
                    • Gość: marian paździoch Re: Jeszcze jedna sprawa odnośnie spamu IP: 87.207.49.* 28.02.06, 07:55
                      Gość portalu: Pies_na_kretynów napisał(a):

> Watek kolegi paździocha jest w zasadzie w całości spamem. Nie porusza się w
                      nim
                      >
                      > żadnych lokalnych spraw poza propagowaniem picia alkoholu. Jaki to ma związek
                      > tematyczny z forum Szczecin?

*
                      'śledzik'lub uzywana przez niektórych nazwa 'ostatki'jest tradycyjnym
                      zakończeniem karnawału. jeżeli te nazwy kojarzą ci sie tylko z piciem alkoholu,
                      to współczuję.
                      reszcie czytających,życzę udanego i sympatycznego zakończenia karnawałowego
                      szaleństwa.

pozdrawiam serdecznie! mp
                      • the.bill1 Re: Jeszcze jedna sprawa odnośnie spamu 28.02.06, 08:16
                        Spam w Wyborczej jest kategorią ideologiczną, dezawuująca treść wpisu. Ma to
                        pomniejszyć jego wartość i zdyskredytować jako śmiecia, z którym się nie
                        dyskutuje , bo po co.. (znać prawde - TB)
                • Gość: zeneris nie szkoda czasu? IP: *.orange.pl 06.03.06, 21:25
                  Czy naprawdę musimy tyle godzin zajmować się chorą wyobraźnią jakiegoś
                  szajbusa, który sam siebie ocenia jako debil?
    • Gość: e.beata Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:45
      po forum skaczę, więc co do wycinania nie mam zdania.
      Mnie jeszcze nie wycięli, a jak widzę coś wycięte, to i tak nie wiem co tam
      było. Ale po poczytaniu tego wątku, czuję zapaszek bezpodstawnej cenzurki.

Za to wkurzają mnie szpilki, pojawiające się często bez sensu na 3-4 dni.
    • Gość: andreas szkolenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:54
      Nie wiem czy adminów jakos szkola, ukierunkowuja,
      ale moze powinni...
      bo tak to kazden jak tam sobie czuje robi!
      Zaproponujcie jakies spotkanie na którym pan Michnik powie cos o cenzurowaniu!
      • Gość: the.bill1 Fikcyjna wolność słowa! IP: *.bazapartner.pl 28.02.06, 00:30

www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=858
        Jak działa dziś medialny monolit? Czy jest on zagrożeniem dla wolności słowa? By
        znaleźć odpowiedź, zadajmy pytanie pomocnicze: czy można dziś u nas skutecznie
        poinformować społeczeństwo o aferze z udziałem dowolnego polityka?

Prześledźmy, jaką drogę musi przejść dziennikarz, by ją ujawnić. Najpierw zbiera
        materiał i pisze artykuł. Czy - jeśli zrobi to rzetelnie - znajdzie gazetę,
        która to opublikuje? Wydaje się, że tak: inaczej niż jeszcze w pierwszej połowie
        lat 90. mamy już na rynku pluralizm. Są media lewicowe i prawicowe, ambitne i
        brukowce, konformistyczne i demaskatorskie.

Od opublikowania informacji do dotarcia z nią do masowego odbiorcy droga jednak
        daleka. W państwie, w którym istnieje utrwalona demokracja, mocny materiał na
        temat liczącej się osoby lub partii podejmują największe telewizje, radia i
        gazety. U nas dzieje się tak tylko wtedy, jeśli materiał dotyczy polityka PiS
        albo którejś z chwilowo nie lubianych przez media partii. Jeśli dziennikarz
        poinformuje o aferach z udziałem Aleksandra Kwaśniewskiego, czołowych polityków
        związanych z dawną UW lub PO, afera zostanie przemilczana lub w najlepszym razie
        pomniejszona.

Wyobraźmy sobie, że to Lecha Kaczyńskiego dotyczy opisywana przez nas tydzień
        temu afera związana z zawłaszczeniem na pięć lat państwowego budynku. Czy liczne
        wcześniejsze skandale eksprezydenta. Albo że to nie PO, tylko PiS ma w Poznaniu
        prezydenta na ławie oskarżonych, we Wrocławiu lidera robiącego interesy na styku
        polityki i biznesu, a w Warszawie powracający do władzy w partii patologiczny
        układ Piskorskiego. Telewizje zniszczyłyby PiS błyskawicznie.

W takich warunkach wolność słowa nie działa. Oczywiście nie dlatego, że media
        wyciągają błędy PiS. Dlatego, że nie wyciągają o wiele większych przewin pozostałym.

Sytuacja przypomina nieco - oczywiście z zachowaniem proporcji - tę w Rosji,
        gdzie też ostały się niszowe pisma piszące niewygodną prawdę, ale nie mają one
        możliwości dotarcia do masowego odbiorcy.
    • Gość: Lisica Ty GŁUPIA szpilkooo! IP: *.orange.pl 28.02.06, 10:58
      Jeżeli uważasz, że nasi moderatorzy są stronniczy, to spróbuj swoje
      przemyślenia opublikować na forum Warszawki. Nie zdążysz kończyć pisać, jak
      zostaniesz WY.....NA!Nasi są naprawdę liberalni i tolerancyjni!
      • Gość: andreas Masz racje Lisico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:09
        Masz racje Lisico,
        powiem wiecej, za to co tu pisujemy na Białorusi bysmy gnili we więźniu!
        W kraju muzułmańskim by nas ukamieniowali!
        W USA po prostu inwigilowali!
        Nie wiem co by nam zrobili w Czeczenii...
        Masz racje...
        • the.bill1 [...] 28.02.06, 15:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • xxtoja Re: Ty GŁUPIA szpilkooo! 28.02.06, 11:12
        są stronniczy lisico!,
        a np. jakby sie odezwała beatrix bez numerka - pierwsza co zajeła ten nick, to
        by wycieli beatrix 13? hehe, chyba nie. Tak sie kończą spotkania forumowe i
        gadka czasami prywatna na tym forum jest, bo zamiast na gadu-gadu, to tutaj sie
        gada i po postach widać, że się znają realnie, przez to forum staje sie nudne,
        bo i prywatne wojenki przenoszą sie na to miejsce, zamiast się spotkać i
        wyjasnic sobie pewne sprawy i rozejść się w spokoju, to tutaj jest walka na
        noże.
        co do forum warszawskiego, tez tam jest ostro
        a tutaj sorki, ale widać te więzi "koleżeńskie".
        To tylko świadczy o dużej niedorzałości.
        • anna_maria Re: Ty GŁUPIA szpilkooo! 28.02.06, 11:40
          widzę,że największy problem jest w tym,że ktoś się spotyka w realu, jeśli wam
          tak żal trzeba było też przyjść, a nie chować się po kątach, a teraz atakować
          • xxtoja Re: Ty GŁUPIA szpilkooo! 28.02.06, 11:50
            cos za słabo widzisz, po prostu tak jest, moderatorzy takie posty powinni
            wycinać, po prostu robi sie forumowe bagienko adoracji.
            po prostu te kąty forumowe są bardziej atrakcyjne, niż te adoracyjno-forumowo-
            realne-kółko różańcowe.
            • Gość: andreas nie rusz bo śmierdzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:54
              nie to chyba nie jest kumoterstwo,
              to raczej to ze jedne dotykaja jakby mniej...
              ot sa i zaraz spadaja, a niektóre sa typową akcja zorganizowana!

Patrz nasze nocne rozmowy, ot nocna zmiana popgaduszek,
              ale przychodzi dzienna zmiana i inne tematy dominuja!
              Ale jak jest zorganizowana akcja, to zalane całe forum gnojem!
              Wtedy reaguja, a jak gowno ruszysz to smierdzi...
              tylko tyle!
              • xxtoja Re: nie rusz bo śmierdzi 28.02.06, 12:11
                tak dzienne gadki są inne to fakt i je wolę, ale jak przyjdzie te wieczorne
                kółko różańcowych pochlebców i te niby romansiki to wtedy ta reguła jest, bo
                zobacz co się wydarzyło, to jest własnie to.
                Ale czasmi atak sldowskich wielbicieli jest zwartą grupą i to można odczuć.
                Wtedy czekam na to aby zaczepialski, czy galoty, czy bill, czy ty andreasie sie
                pojawił. A my się nie znamy i to też to można wyczuć, bo posty o tym świadczą.
                • Gość: forumowicz Re: nie rusz bo śmierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:16
                  xxtoja napisała:

> tak dzienne gadki są inne to fakt i je wolę

a ja wolę wszystkie od tych o MJW
                  • Gość: imprezowicz Re: nie rusz bo śmierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:19
                    " A my się nie znamy i to też to można wyczuć, bo posty o tym świadczą."

:)))))))
                    my, wy ,oni
                • Gość: andreas Re: nie rusz bo śmierdzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:17
                  cos w tym jest...
                  no ja w kazdym bądź razie nie daje i nie dam sie zaklasyfikowac,
                  bo niestety nie!

I kazdy powinien, przynajmniej tu na forum, starać sie byc soba
                  i głosic swoje opinie...

A ze sa grupy wspierania sie w trudnych chwilach,
                  no cóz to takie ludzkie...

A nasi pasterze-admini jakos tak powinni nas prowadzic
                  nie ku przepasci, ale ku łączce... znaczy nie oslej łączce,
                  ale rajskiej wolnosci i miłości przy ogółnej demokracji i równosci!
                  Coś tak jakby...
                • anna_maria Re: nie rusz bo śmierdzi 28.02.06, 12:30
                  sprawiedliwi tego forum:
                  xxtoja, "zaczepialski, czy galoty, czy bill, czy ty andreasie "

grupa trzymająca władzę
                  • Gość: andreas Re: nie rusz bo śmierdzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:35
                    nie ma sprawiedliwych ani uczciwych ani obiektywnych...
                    kazdy jest inny, kazdy jest ludzki i ułomny...
                    a ja najbardziej!
                    Ja najbardziej, ale daje innym szanse naprawy mnie i swiata!
                  • xxtoja Re: nie rusz bo śmierdzi 28.02.06, 14:28
                    anna_maria napisała:

> sprawiedliwi tego forum:
                    > xxtoja, "zaczepialski, czy galoty, czy bill, czy ty andreasie "
                    >
                    > grupa trzymająca władzę
                    hehe, a od kiedy? ciekawe///
                    przeciez te wypowiedzi sa bardzo różne i na różne tematy i jednolity front tam
                    się nie przebija, bo każdy ma swóją indywidualną wypowiedź
                    no ale ...
                    i wycinać też posty potrafia te osoby. spoko uważaj twoje posty będą
                    na ............
                    ..
                    tylko ale po co, a gdzie ta wolność słowa mówionego, sami imprezowicze i wasze
                    sprawy prywatne podzieliły te forum.
                    • anna_maria Re: nie rusz bo śmierdzi 28.02.06, 14:35
                      xxtoja napisała:

> i wycinać też posty potrafia te osoby. spoko uważaj twoje posty będą
                      > na ............

już się wystraszyłam :-))))))

> ..
                      > tylko ale po co, a gdzie ta wolność słowa mówionego, sami imprezowicze i
                      wasze
                      > sprawy prywatne podzieliły te forum.

sprawy poruszane na forum są bardzo różne, od flirtów po politykę i bardzo
                      dobrze, a takim jak Ty zawsze coś się nie będzie podobać, życzę więcej
                      optymizmu, a życie stanie się bardziej kolorowe :-)

--------------------------------------------------------------------------------
                      • Gość: xx Re: nie rusz bo śmierdzi IP: 87.207.53.* 01.03.06, 08:22
                        sprawy poruszane na forum są bardzo różne, od flirtów po politykę i bardzo
                        > dobrze, a takim jak Ty zawsze coś się nie będzie podobać, życzę więcej
                        > optymizmu, a życie stanie się bardziej kolorowe :-)
                        >
                        widzisz jaka jesteś nieobiektywna i wciskasz bzdury i nie wiadomo co? Ja
                        pisałam o prywatnych wojenkach.
                        to ja tobie zycze innego spojrzenia na świat, a nie lubowanie się w sporach i
                        wojenkach oraz ograniczanie woloności słowa, co na temat rysuneczków mahometa
                        sie nie wypowiadałaś. Twoja interpretacja swiata forumowego jest błędna, hehe,
                        jak nie umiesz czytać postów to sie nie wciskaj z błędnymi interpretacjami.
                        a o wycięciu twoich postów to był ironiczny zart, bo piszej o jakiej naszej
                        irracjonalnej władzy i jestes w tym miejscu złośliwa lub ślepa. I nie wciskaj
                        komuś, co nie jest.
                        • anna_maria Re: nie rusz bo śmierdzi 01.03.06, 09:44
                          Gość portalu: xx napisał(a):

> >
                          > widzisz jaka jesteś nieobiektywna i wciskasz bzdury i nie wiadomo co? Ja
                          > pisałam o prywatnych wojenkach.

piszesz o tym co Ciebie najbardziej interesuje, Twój problem

> to ja tobie zycze innego spojrzenia na świat, a nie lubowanie się w sporach i
                          > wojenkach oraz ograniczanie woloności słowa, co na temat rysuneczków mahometa
                          > sie nie wypowiadałaś.

wybacz, mam prawo sie wypowiadac o czym chcę, ale skoro tak Ci zależy na moim
                          zdaniu :-)

Twoja interpretacja swiata forumowego jest błędna, hehe,
                          > jak nie umiesz czytać postów to sie nie wciskaj z błędnymi interpretacjami.
                          > a o wycięciu twoich postów to był ironiczny zart, bo piszej o jakiej naszej
                          > irracjonalnej władzy i jestes w tym miejscu złośliwa lub ślepa. I nie wciskaj
                          > komuś, co nie jest.

cieszę się, że Twoja interpretacja jest prawidłowa :))))))
      • Gość: andreas dążenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:30
        nie powinnismy zadowalać sie tym co mamy,
        nalezy dążyc do jeszcze wiekszej wolności...
        • Gość: the.bill1 Wolność michnikowa jest jak penis IP: *.bazapartner.pl 28.02.06, 15:23
          Masz formalna wolność, ale nie masz kasy, więc jesteś realnie zniewolny - no bo
          co możesz? Możesz pieprzyć co chcesz, byle bys nie ruszył tej dupy co nie mozna.
          Ot cała wolność w demokracji koncesjonowanej w III RP.
          • piotr33k2 Re: Wolność michnikowa jest jak penis 28.02.06, 15:31
            masz racje możesz pieprzyć co chcesz i pieprzysz wiecznie bzdury jak potłuczony.
            • Gość: the.bill1 Re: Wolność michnikowa jest jak penis IP: *.bazapartner.pl 28.02.06, 15:33
              Każdy ma prawo do swojej opinii.
              Nie wiem co masz na pisząc "bzdura".
              Skoro zawsze piszę bzdury, to czy zdanie Pitr33k2 jest inteligentny też jest bzdurą?
              • piotr33k2 Re: Wolność michnikowa jest jak penis 28.02.06, 17:07
                a ja bilu przyznaje że jesteś inteligentny ale twoja inteligencja ma
                charakter czysto pejoratywny , gdyby było inaczej nie pisałbyś takich
                oczywistych bzdur ,przeinaczeń i zwykłych oszczerczych pomówień .
            masz racje możesz pieprzyć co chcesz i pieprzysz wiecznie bzdury .
            masz racje możesz pieprzyć co chcesz i też pieprzysz wiecznie bzdury .
            • Gość: the.bill1 Re: Piotrze jestes kurcze boski! IP: *.bazapartner.pl 28.02.06, 15:36
              Chyba jestes boski w swej szczerości, bo wszystkie trzy osoby wypowiedziały sie
              jednocześnie tak samo.... ;-))
        • Gość: bazyl Re: dążenie IP: *.speed.planet.nl 28.02.06, 16:41
          Mozna by sie zastanowic, jaki powinien byc idealny admin - chyba przede
          wszystkim bezstronny, nie pokazujacy swoich pogladow politycznych, nie
          wyrozniajacy zadnej z grup, no i rzecz jasna nieingerujacy - jesli to
          niekonieczne. W jakim stopniu nasi moderatorzy odpowiadaja tym wymogom?
          Mysle, ze powaznym bledem ze strony admina Dyrgosi bylo spotkanie sie z czescia
          forumowiczow - jest to nieuchronny konflikt interesow. Teraz nawet jakby swieta
          byla, i tak ze strony tej czesci forumowiczow, ktorzy nie byli na spotkaniach
          spotka ja zarzut, ze faworyzuje swoich znajomych.
          • xxtoja Re: dążenie 28.02.06, 17:13
            proszę - teraz założony jest wątek spamowy o ojcu Pio, a gdyby to założyła
            beatrix 18 już by był wycięty. Też łamie regulamin.
            • Gość: andreas dodam IP: *.centertel.pl 28.02.06, 17:22
              dodam jeszcze watek o handlu autami...
              spokojnie jest!
              ja nie mam nic przeciw tym watkom,
              ja potrafie w przeciwieństwie do niektórych asów
              po prostu nie czytać wszystkiego... ba nawet pomijac wypowiedzi niektórych!
              Ale gwoli prawdy i przestrzegania regulaminu,
              który ostanio stał sie bardzo popularny,
              powinien zniknąć...
              • Gość: andreas ale jaja! IP: *.centertel.pl 28.02.06, 17:51
                to ja nie wiedziałem, nie zwróciłem uwagi, że Beatrixy nie 13
                sa wycinane z mety jakby...
                bezwzgledu na treść, ale na login!!

No to chyba nie jest najlepsza metoda!

No ja nie wiem...?

Ja myslałem, że tna te "trole" za treść...bezsensu i bezznaczenia,
                zasmiecanie tylko i mieszanie...
                a to generalna zasada!
                • Gość: andreas Re: ale jaja! IP: *.centertel.pl 28.02.06, 17:59
                  a ja sie zalogowałem jako andreas007....
                  i musiałem dodac numerek, bo juz był zajety czysty,
                  a teraz tamten zalogowany wejdzie tu i cos napisze, to go wytną,
                  bo ja byłem pierwszy?
                  Albo ktos sie zaloguje jako andreas3 i za login go won?
                  I kto rozstrzygnie kto jest kto, kto pierwszy...?
                  To droga donikad...
                  • kiciara11 Re: ale jaja! 28.02.06, 18:05
                    Ladna lektura i niestety dolujaca. Znowu jestesmy w czasach realnego socjalizmu.
                    Andreas ponoc (w ktoryms z watkow) prosiles o pomoc w walce z uzaleznieniem
                    forumowym, moze admini zbyt mocno wzieli to do siebie i poprzez denerwowanie
                    Ciebie chca naklonic do porzucenia forum? Moze powinienes im podziekowac, ze
                    tyle zachodu dla Ciebie jedynego:-))
                    • andreas007 hahah Kiciara 28.02.06, 18:11
                      to nie tak ze mna...
                      ja jestem opornik i często dla samej przyjemności sporu
                      na argumenty czy chocby intelekt jestem gotów!
                      Mnie to dopinguje!

Mnie obezwładnia i deprymuje i zniecheca...
                      nie uwierzysz pochwały i pisanie, że jestem cudowny i mam racje....
                      to znikłbym momentalnie!
                      Jej moze niedobrze, ze to napisałem... teraz sie zacznie!
          • Gość: andreas a swoja drogą IP: *.centertel.pl 28.02.06, 17:18
            a swoja droga zainteresowałoby mnie takie zestawienie cięć..
            czy Albert czy Dyrgosia ma wiecej na koncie?
            Stawiam raczej na Dyrgosie!
            Acz mogę sie mylić, w kazdym razie chyba Dyrgosia ma na pewno
            tych zwiazanych z larum na forum najwiekszym...

A i zestawienie loginów wycinanych...
    • andreas007 loginopodobne 28.02.06, 18:07
      a jak teraz zrobicie...?
      A jak ja pologinuje sie andreas 1, 2, 3, 4...
      i co bedziecie cieli którego andreasa?
      A jak tak zrobi kilku...jak bedziecie cieli i skad wiedzieli,
      który to ten własciwy... login?
      A który właściwy?
      • kiciara11 jajcarz! 28.02.06, 18:09
        ten 007 nawet dodaje uroku i uwazaj bo moze miec wieksze wziecie niz zwykly
        andreas
        • andreas.007 nie tamten był nieładny 28.02.06, 18:46
          zmieniłem, ciut, ciut...
          teraz lepiej z kropeczka!
          • Gość: xx Re: nie tamten był nieładny IP: 87.207.53.* 01.03.06, 09:03
            ale sobie zrobiłeś longinów, bedziesz maił w zależności od nastroju./
      • Gość: bazyl Re: loginopodobne IP: *.speed.planet.nl 28.02.06, 18:52
        Tak jak ja to widze, to nie chodzi o to, zeby nie bylo szpilki1, szpilki2 czy
        andreasa.stad.do.nieskonczonosci, ale o to, zeby zastopowac personalnie
        ukieronkowany atak beatrixopodobnych, objawiajacy `spamem typu zakladanie
        watkow "to ja, siostra beatrix, tez idiotka". Pewnie, gdyby nie male slowko
        tez, to ten watek moglby zostac...
        Jak moga admini powstrzymac szczucie kogo i nie byc jednoczesnie oskarzonym o
        wycinanie atakujacych z powodu przesadnej cenzury? Propozycje?
        • Gość: zorro Re: loginopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:35
          bazyl, po pierwsze,jak czyta się to forum to pada wiele epitetów w kierunku
          forumowiczów jak i osób publicznych a zwłaszcza od żony pijak więc tu nie
          chodzi to zwykłą "idiotkę" a o sama Beatrix13. Nie każdemu możesz nabluzgać na
          tym forum, bo że w ogóle można obrażać innych to jest norma.
          Po drugie z tego co doczytałem to inne beatrixy mówiły nawet rozsądnie i nie na
          temat Beatrix13.
          Więc o co tu chodzi do cholery?
          • Gość: bazyl Re: loginopodobne IP: *.speed.planet.nl 28.02.06, 19:44
            No i, niestety, wychodza konsekwencje spotykania sie moderatorki z czescia
            forumowiczow. Uwazam, ze jesli juz wycinac za klonowanie, to wszystkich
            traktowac nalezy rowno. W tej chwili atakowany jest w jednym z watkow na tej
            samej zasadzie kapitanAs. Dla mnie jest to sprawdzian wiarygodnosci adminow.
            Jesli zostawia to bez odzewu, to naprawde straca w moich oczach jakikolwiek
            autorytet.
            • beatrix13 Re: loginopodobne 28.02.06, 19:53
              >gwoli ścisłości powiem,że wszelkie numerki były dostępne,gdy się logowałam,a
              wybrałam 13,bo to moja data urodzenia;
              >zazdrość ogromna widoczna jest u tych ,którzy na imprezki nie raczyli przyjść
              i notorycznie to imprezowiczom wypominają. No cóż, widocznie tu przywdziewacie
              maski no i powietrze mogłoby ujść,a na wszystkich forach część osób się zna,nic
              więc nadzwyczajnego,że i tu też;
              >bardzo widzę co niektórym podobał się chamski atak pacyny na mnie . Dziękuję i
              nie narzekajcie jak na was padnie kiedyś.
              • Gość: xx Re: loginopodobne IP: 87.207.53.* 01.03.06, 08:40
                a skąd jesteś pewna, ze to był atak pacyny, ja teraz uważam, że jesteś na swoim
                punkcie egzaltowana i swoje jakieś prywatne sprawy wywalasz na tym forum, a
                raczej tutaj nie miejsce. jak ci żle ze soba i twoim światem to idź do
                specjalisty, a nie wywnetrzniaj się na tym forum, bo później są takie rezultay,
                że pytają się tutaj czy jesteś dobra w łóżku. Sama sobie jesteś winna, a
                później sie oburzasz.
            • hanka41 Re: W obronie moderatorow 28.02.06, 20:57
              Odnosze wrazenie , ze wiekszosc forumowiczow oskarzajacych Alberta i Dyrgosie
              o stronniczosc nie chce wziac pod uwage faktu , ze obydwoje ( zanim podjeli sie
              moderowania ) pisywali dosc czesto na forum przedstawiajac wlasne, bardzo
              wyraziste poglady zarowno polityczne jak i etyczno-moralnje.
              Gdy GW postanowila "dopuscic " adminow tzw spolecznych sposrod forumowiczow,
              dosc dlugo nie bylo chetnych na podjecie sie tej , co by nie mowic " pracy
              syzyfowej ". Bylo wiele propozycji, ze strony forumowiczow , kogo uwazaja za
              "godnego " pistowania tej zaszczytnej acz niewdziecznej funkcji. Mozna wiec
              smialo powiedziec , ze zarowno Albert jak i Gosia zostali zaproponowani przez
              forum.

Oczywiscie , byloby bardzo dobrze, gdyby moderatorzy byli "swieci ", ale jak
              wiemy o takich dosc trudno. Napewno obydwoje sie staraja nie angazowac wlasnych
              pogladow do pracy moderatorow, ale nie zawsze im to wychodzi i mowiac szczerze
              nie musi.
              Jak sie jednak okazuje, najwiecej pretensji maja spamerzy i apologeci jednej
              BWP ( bardzo waznej pani ) i oni to przypuscili szturmowy atak na adminow.
              Otorz, pomijajac netykiete, ktorej wymogi sa oczywiste i nie powinny wymagac
              zadnych wyjasnien , forum nie moze byc przeksztalcane w trampoline wyborcza
              zadnej partii. Forum jest bezplatne, udzielone przez GW nam, forumowiczom a nie
              aktywistom okreslonych partii, ktorzy probuja wypromowac sie, i to w sposob
              razaco oczywisty o nieelegancki.
              Za akcje wyborcza trzeba placic duuuuze pieniadze a nie " sprytnie " podczepiac
              sie pod forum.
              Pozdrawiam forumowo.
              • Gość: Pismak Re: W obronie moderatorow IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.03.06, 17:03
                Wreszcie ktoś z dystansem i konkretnie. Pozdrawiam serdecznie, Hanko :).

pismak_logowany@gazeta.pl
                • psychol_ogia Re: W obronie moderatorow 01.03.06, 19:33
                  Przeglądając forum widzę to tak;
                  po pierwsze na forum są "starzy forumowiczowie", którzy są tu od dawna,
                  częściowo znają się w realu i mają swoje prawa, jako "starzy", po drugie
                  najwięcej zamięszania robią "meteoryty", które pojawiają się w określonym celu
                  i po ...znikają, zmieniając nicki, po trzecie jest kilka osób którym wydaje
                  się ,ze forum to najlepsze miejsce do robienia "polityki"...
                  • beatrix13 Re: W obronie moderatorow 01.03.06, 19:37
                    bardzo trafne spostrzeżenie w ostatnim zdaniu,a w związku z powyższym
                    najgoręcej będzie jesienią
                • hanka41 Re: W obronie moderatorow 01.03.06, 20:34
                  Witaj Pismak. Serdecznosci wzajemnie i slonecznej juz-prawie wiosny zycze
                  pozdrowka
                  • albert_c Re: W obronie moderatorow 01.03.06, 21:30
                    Haniu, toz nam dzis Szczecin sniegiem zasypalo, no ale sloneczka sobie wszyscy
                    zyczymy:)
                    • hanka41 Re: W obronie moderatorow 02.03.06, 00:26
                      ok, snieg nie snieg a wiosna juz za zakretem.
                      najlepszosci zycze !
              • Gość: andreas w obronie regulaminu i netykiety IP: *.centertel.pl 02.03.06, 00:20
                ja natomiast uwielbiam konsekwencje i tego niestety nie ma!
                To znaczy akurat droga Haniu nie były wyrzucane wątki polityczne,
                ale powiedziabym personalne...
                i nawet jestem się w stanie zgodzić z tymi cieciami,
                ale lecą podobne nicki...
                A przede wszystkim nie ma równego wycinania...
                Jezeli nasi moderatorzy wykażą konsekwencje, to jestem z nimi!
                Niech lecą zgodnie z regulaminem i netykieta,
                ale do wszystkich!!!!!

A wycinanie podobnych nicków bez względu na treść...
                mam wątpliwości!!

Albert to ja czy nie ja teraz?
                • hanka41 Re: W obronie moderatorow 02.03.06, 01:19
                  Co by o Tobie nie powiedziec drogi andreasie, jedno jest pewne , ze jestes
                  uroczym gawedziarzem. Z ta konsekwencja to jest tak, na ogol widzimy u innych a
                  czesto nie widzimy u siebie.Pozdrawiam zdrowka zyczac.
                • albert_c Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 06:42
                  nie podpuszczaj:)

Andreas, rzekne tak, ze dosc ciezko jest byc morderczo konsekwentnym, choc ja
                  sie staram jak moge i np. ogladam ostatnio filmy instrutazowe np. Dom 1000 Cial
                  czy Datcom Fear po naszemu Strach:)))))
                  Tam to dopiero wycinaja, tak ze to sa juz ostateczne bany z reala...

z ta konsekwencja jest tak, ze oczywiscie ja nie czytam wszytskich postow na
                  forum, Dyrgosia zapewne takze i moze byc takze stad to wrazenmie niekonsekwencji.
                  Przyznam ze np. jak Andreas zlamie regulamin to ja do tego podchodze inaczej
                  nizby ten regulamin zlamal np. Beatrix.nie.ta czy cus takiego.
                  Andreas otrzyma ostrzezenie zazwyczaj, a BNT od razu na Osla albo znika zupelnie.
                  Bo ja nie jestem obiektywny jak juz pisalem.

Subiektywnosc uber alles!

• Gość: andreas Re: w obronie regulaminu i netykiety IP: *.centertel.pl 02.03.06, 10:03
                    tnij Waść i wstydu oszczędź...
                    • xxtoja Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 10:31
                      Gość portalu: andreas napisał(a):

> tnij Waść i wstydu oszczędź...

..
                      tak albercie i dyrgosiu tnijcie i wstydu oszczędźcie..
                      dzijaj wyraxnie padło, że jest na forum zwarta drużyna:
                      "Jestesmy w tej samej drużynie, wiec po co te pytania?"
                      - tak więc już jest wiadome, kogo ochraniacie, bo oni mogą inwektywy wypisywać,
                      a ich rusz to święte krowy. Widocznie jesteście z tej samej drużynie i swoim
                      subiektywnym znanym sposobem tniecie, jak to było przez was mówione, patrząc na
                      IP wrogów tej drużyny, a tarzcą obronnna jest regulamin,
                      no nie stosujemy do wszystkich, bo niektóre watki nas nie interesują, jak to
                      też było powiedziane.
                      Niestety z barku laku zostaliscie moderatorami, bo taki regulan, a przecież
                      przez dłuższy czas bez was te forum dobrze sobie radziło, no tak ale jest
                      regulamin.:
                      baczność! na lewooooooooo patrz, tylko lewooooooooo patrz, bo? no bo w prawo
                      zabronione, bo maja moherowe berety.

• psychol_ogia Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 10:35
                        > baczność! na lewooooooooo patrz, tylko lewooooooooo patrz, bo? no bo w prawo
                        > zabronione, bo maja moherowe berety.

Proponuję terapię i to w najblizszym terminie, ponieważ objawy mogą się
                        nasilać a zmiany pogłębiać.
                      • Gość: andreas Re: w obronie regulaminu i netykiety IP: *.centertel.pl 02.03.06, 10:39
                        ja nie upierałbym sie, że jest cenzura polityczna tutaj,
                        bardziej towarzyska...
                        faktem jest że chca nas bronić przed zalewem śmieci, chamstwa
                        i bałaganu, faktem że trudno z tego wybrnąć
                        nie ruszając gówna, które śmierdzi!

Chirurg jak operuje też najpierw musi... ciąć!
                        Ale niech to bedzie ciecie chirurgiczne, z głową!
                        czego sobie, Wam i forum winszuje!
                        • swantevit Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 10:43
                          Albert niedawno kutasa mi wycial!..
                          Goska by tego nie zrobila..
                          :-)
                          • hsps Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 21:18
                            A ten wyciety watek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=37385661
                            nadal nie rozumiem dlaczego
                            • swantevit Albert!!! 02.03.06, 23:00
                              Kto wycial mi wierszyk w watku(ktorego nie ma)zdaje sie ze "jak nie czerwoni to
                              czarni"??
                              • albert_c Re: Albert!!! 03.03.06, 07:45
                                ja wycialem caly watek, a nie Twoj wiersz.

Po kiego udzielasz sie w tak glupim watku? odpowadajac takiemu gosciowi no
                                musisz sie liczyc z tym ze Twoj post moze wyladowac w niebyt.

ale widzialem ze juz wrzuciles ponownie wierszyk, wiec chyba jest okej.
                        • xxtoja Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 10:53
                          nie oczywisnie nie ma cenzury poltycznej tylko akurat lewica sie towarzysko
                          zwarła, to było bardziej skierowane do forumowiczów, tak ogólnie.
                          Mam nadzieję, że moderatorzy tego do siebie nie wezmą (tą cenzurę poltyczną),
                          poprostu watki dot. jacyny są takie chamskie i niesmczne, że niektóre posty
                          powinny być wycięte, które sa pisane przez drużynę. Po prostu za duży jest
                          atak na kościół katolicki, brak szacunku do starszych ludzi i jeszcze sobie
                          wyobrażają, że ich osąd forumowy jest bardzo ważny, bo to nie ma w przebiciu na
                          rzeczywistość. To mozna zaobserwować podczas ostatnich wyborów. To ma wpływ
                          tylko na kogoś, kto sie tym przejmuje, kto żyje forum - np. beatrix13, a jak
                          ktoś ma swoje realne zapełnione życie tak jak Jacyna, to dla niej jest to nie
                          ważne.
                          • beatrix13 Re: w obronie regulaminu i netykiety 02.03.06, 14:02
                            xxtoja w swoich wypowiedziach niebezpiecznie zbliżyłaś się do temtu tabu,czyli
                            jacyny,
                            zbyt bliskie z nią kontakty zaowocowały u ciebie niebezpiecznymi
                            objawami:widzisz tu jedną drużynę i pewnie żal,że cię w niej nie ma,tak samo
                            jak notorycznie wypominałaś te imprezkie,
                            też z zawiści,
                            wyluzuj kobieto,bo się zmarszczek nabawisz
                            • albert_c Nie skrzywdzilbym Swara, a Andreasowi nie dam 02.03.06, 21:10
                              satysfakcji:)))

Swar nie utne Ci tego, bo tez jestem facetem i Cie rozumiem:)))

Andreas: Ciebie tez nie potne, jeszcze nie dzis, Ty spokojny jestes;-)
                              znaczy sie spoko tez jestes.
                              • swantevit Re: Nie skrzywdzilbym Swara, a Andreasowi nie dam 02.03.06, 21:11
                                To kto mi wycial?!
                                Goska?!
                                • albert_c Re: Nie skrzywdzilbym Swara, a Andreasowi nie dam 02.03.06, 21:15
                                  no ja nie wiem, na pewno nie ja:)

moze ktos z centrali, bo ktos kosz wcisnal.

jezeli nie uzywasz tego slowa w kontekscie takim zeby kogos obrazic (a pamietam
                                  ze mi kiedys tak pojechales po bandzie, to z mojej strony spoko sobie pisz)

pozdrawiam,
      • albert_c Re: loginopodobne 28.02.06, 21:03
        Andreas, prosze Cie o zachowanie spokoju, sytuacja jest pod kontrola, bedziemy
        robic porzadek...
        Nie zapominaj ze my widziemy nieco wiecej cyferek niz np. Ty:)))

andreas007 napisał:

> a jak teraz zrobicie...?
        > A jak ja pologinuje sie andreas 1, 2, 3, 4...
        > i co bedziecie cieli którego andreasa?
        > A jak tak zrobi kilku...jak bedziecie cieli i skad wiedzieli,
        > który to ten własciwy... login?
        > A który właściwy?
        • Gość: andreas Re: loginopodobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:22
          Albert przyjacielu, jestem napity,
          ale ja nadaje z 3 komputerów i z conajmniej trzech środków internetu...
          co widzosz o mnie..
          dane wpoisałem fikcyjne w każdym loginie...
          Od Was zalezy wszystko...
          Boje sie ze dopiero sie zacznie ... bo wybory...
          Nie wiem jak z tego wybrniecie, jak my wybrniemy...
          Nie wiem co jeszcze wymysla... to forum jest moim psychoanalitykiem...
          Mówia, ze co nas nie zabije to nas wzmoicni!
          Albert Ciebie w ogóle nie ma na tym forum!
          Ja pamietam Twoje wpisy o jeździe Twoich rodziców w pociagu z "kibicami"...
          nie ma Ciebie...
          poradzocie sobie i przepraszam ze utrudniam...
          • Gość: andreas Re: loginopodobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:45
            wiesz ten trzeci komp to taki bardziej wodo i transporto odporny,
            ale go odpale... dla Ciebie...
            co bedziesz widział...
            login ...?
            Powtarzam w domu inny, w pracy inny, i w podróży inny..
            często dwa łacza internetu ale dla Ciebie moge urozmaicic...
            • albert_c Re: loginopodobne 01.03.06, 07:22
              Cyferki widze Andreas.

Z domku Neo, z poza domem Laptop, wiecej nie napisze, ale w pewnym sensie jestes
              unikatem na forum, uwierz mi:)

wiekszosc nadaje z jednego kompa, identyfikacja tychze jest bardzo prosta i
              dlatego z taka latwoscia mozemy wylapac kto jest trolem a kto nim nie jest.

co do mojej bytnosci, to nie zapomnij ze ostatnio to toczylem spory spor z Toba
              o karykaturach;-)
              Poza tym zaplatalem sie tak powaznie w zyciu zawodowym ze czasu ni nie starcza
              na tak czeste bywanie na forum w godzinach jego najwiekszej aktywnosci, bywam
              codzien wieczorami kiedy ruch mniejsdzy.

pozdrawiam i trzymam kciuki zeby glowka dzis nie bolala
              • Gość: xx albercie nieładnie IP: 87.207.53.* 01.03.06, 08:57

prosze mi wytłumaczyć jak zalogowanym ogladacie IP, przecie ich numery nie sa
                pokazywane na forum tylko longiny.
                ..
                jednak jestes nieobiektywny, bo używasz słowo troll, czy ono jest w
                regulaminie i to faktycznie się tak nazywa, czy narzucone, aby wszyscy
                wiedzieli,
                Jeżeli beatrix przezywa Jacynę, to jej wolno, jak się jej czyta posty to od jej
                chamstwa aż jest nieprzyjemnie. Niestety jak jej kurde poradził, żeby na to nie
                odpowiadała, to jesdnak odpowiedziała i to jest z jej strony nie fair. jak na
                poczatku jej broniłam, to uważam teraz, że nie jest tego warta, bo sama ma
                jakieś nadinterpretacje. Małgorzata Jacyna-Witt nie chowa się za czyimiś
                plecami, co wiele razy udowodniła to na sesji i umie powiedzieć prosto w twarz,
                a beatrix 13 nie, bo kryje się i ujada jak ten zraniony pamietliwy piesek.

proszę mi wytłumaczyć w jaki sposób wycinasz tak łatwo te posty zalogowane,
                któryjm nie sa widoczne IP na forum.

• beatrix13 Re: albercie nieładnie 01.03.06, 09:33
                  ośmieszasz się,
                  od dawna wszyscy wiedzą,ze pacyna tu pisuję i zagrywa poniiżej poziomu
                  elementarnej kultury,
                  a jaka jest na sesjach też widać,
                  wobec niej nie jesteś obiektywna,
                  a swoje prywaty też tu nieraz wyciągałaś,śmiech na sali jak się je czytało
                  • Gość: Troll Re: Beatrix nieładnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:54
                    Na tym forum jak na dłoni widać, że dopadła Cię mania prześladowcza i jakaś
                    przypadłość związana z fobią natręctw. Zrobiłas z siebie bohaterkę dnia jednego
                    i bedziesz lecieć na tym ile się da.
                    A to była tylko próba uświadomienia forumowiczom robala gryzie to forum - i jak
                    widze coś się ruszyło.
                    • beatrix13 Re: trollu nieładnie ... 01.03.06, 14:03
                      wszyskim ten spektakl uświadomił przeraźliwie rozdmuchane ego pacyny i
                      nieudolność jej sztabu wyborczego,
                      dzięki takiej kampanii daleko zajdzie,oj daleko
                      • Gość: Troll Re: beatrix nieładnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:24
                        Nie znam Cię osobiście,może w realu jesteś inna, ale zapewniam że miałabyś
                        zdecydowanie lepszą "prasę" na forum gdybyś nie była monotematyczna a przez to
                        nudna i trudna do zniesienia.
                        Mam już dość tłumaczenia Ci, że nie mam żadnego związku z Twoimi wydumanymi
                        spiskami. Mało tego - tych spisków naprawdę nie ma a Twoje własne rozgrywki i
                        leczenie kompleksów mnie nie interesują - przestań wciągać w to moją osobę -
                        przy całym szacunku do osób przez Ciebie atakowanych.
                        • beatrix13 trollu nieładnie ... 01.03.06, 14:29
                          tak odwracać kota ogonem,
                          ja się tylko bronię przed atakami atakujących
                          • Gość: Troll Re: beatrix nieładnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:40
                            Jesteś niereformowalna - będę może niegrzeczny ale kończę tę jałową gadkę.
                            • beatrix13 trollu nieładnie ... 01.03.06, 14:49
                              tak naginać interpretację,
                              kończ waść,wstydu oszczędź
                • Gość: andreas Re: albercie nieładnie IP: *.centertel.pl 01.03.06, 13:36
                  wystarczy wejśc na strone...
                  a maja informacje nawet o Twoim systemie operacyjnym i przegladarce!
                  Na kazdej stronie...
                  i mnóstwo innych!
                  • Gość: Troll Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:07
                    Strach się bać, ale nie martw się nie damy się. Widziałem ostatnio w księgarni
                    elementarz Falskiego. Stare czasy, odebrałem to sentymentalnie gdyż miałem
                    kiedyś taki stary, zniszczony - czytaliśmy go z babcią. Teraz przy pomocy
                    nowoczesności wraca jeszcze inne stare.
                    • Gość: andrea Bill IP: *.centertel.pl 01.03.06, 14:23
                      Bill to nawet chciał by numerowac procesory
                      i by to było widać... nie wiem czy to jest?
                      Mieli tego nie wprowadzac, ze wzgledu wtedy na total inwigilacje...

Widza, jakie strony ogladasz, kiedy...
                      z jakiego kraju, miasta...

Tak, teraz strach sie bac...
                      moze nawet moga podsłuchiwac nasze rozmowy,
                      a na pewno jak maja dobrego komputerowca, jak my stronke ogladamy,
                      to stronka nam buszuje po kompie!
                      • Gość: the.bill1 Re: Bill IP: *.bazapartner.pl 01.03.06, 19:49
                        No coś Ty kto? Ludzie z PiSu? To musi byc PiS, oni wszedzie węszą. No bo nir
                        podejrzewasz chyba o to ludzi z Wybroczej. Oni się tym brzydzą.
                        • andreas.007 Re: Bill 06.03.06, 02:02
                          oczywiscie chodziło mi o Billa Gates'a
                  • xxtoja Re: albercie nieładnie 01.03.06, 14:41
                    Gość portalu: andreas napisał(a):

> wystarczy wejśc na strone...
                    > a maja informacje nawet o Twoim systemie operacyjnym i przegladarce!
                    > Na kazdej stronie...
                    > i mnóstwo innych!
                    ...
                    ja nie wiem, jak się wchodzi na stronę... jeżeli ktoś jest zalogowany, może mi
                    wyjasnisz to albo na forum, albo na moją pocztę na gazetę.
                    • Gość: andreas Re: albercie nieładnie IP: *.centertel.pl 01.03.06, 15:00
                      jak tylko klikniesz strone forum....
                      czy Gazety...
                      to widac wszystkie Twoje dane,
                      logowanie i login jest tylko dla mnie widoczny!

Jak wcisniesz www.gazeta.pl to juz Twój komp przekazuje dane...
                      na kazdej stronie... takze www.allegro.pl
                      • xxtoja Re: albercie nieładnie 01.03.06, 15:13
                        te dane są widoczne tylko dla moderatora, a dla nas nie, bo to jest ich system.
                        ..
                        kurde, to ta policja jest słaba, bo na allegro buszują złodzieje i trudno ich
                        pochwycić nawet mając IP.
                        • Gość: andreas Re: albercie nieładnie IP: *.centertel.pl 01.03.06, 15:20
                          sa kawiarenki internetowe, poza tym chyba tylko kretyn robi przekret
                          z domowego kompa!
                          Wystarczy, ze kupi sobie jakis za 500 zł na... allegro!
                          Przeciez nie ma obowiazku - jeszcze - rejestracji posiadanych komputerów!

Niedawno skubneli bank na kilkanascie milionów...a własciwie to klientów!
                          • xxtoja Re: albercie nieładnie 01.03.06, 15:34
                            to podobnie jest jak z telefonami komórkowymi, złodzieja nie można namierzyć.
                            ..
                            a ten Twój orange dobrze sie sprawuje na laptopie, czy masz szybko połączenia i
                            jakie sa koszta co do ilości czasu pracy na internecie?
                            • Gość: andreas ja zadowolony IP: *.centertel.pl 01.03.06, 15:57
                              ja zadowolony, stała opłata 120 zł brutto!
                              Nie miałem problemów wiekszych...
                              zasieg tez dobry!
                              Plus chyba tez ma dobra, a kolega ma w Erze i nie narzeka!
                              Jeździłem z tym i w góry i nad morze i w trasie...

Ale spotkałem niezadowolonych...z orangu!
                • beatrix13 xxtoja nieładnie 01.03.06, 14:11
                  taką zawiść o te imprezy wykazywać;
                  a po ostatniej imprezie byłaś pierwsza,która dopominała się o relacje,bo jako
                  takiej żaden uczestnik nie zamieśćił,
                  było też klika innych wątków z cyklu "jak tam po imprezie",
                  a co obnażania się na forum,które ty mi imputujesz,a które nie miało miejsca,to
                  tylko przypomnę ci twoje wątki o twoim biuście rozmiaru xxl,
                  wybiórczo do wszyskiego podchodzisz,tak jak tobie pasuje
    • Gość: mm Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:39
      Wkurza mnie to że pytam się na tym forum o coś naprawdę dla mnie ważnego (liczę
      przy tym że może kilka osób zajrzy do wątku i odpowie) a WY przerzucacie to do
      ogłoszeń gdzie naprawdę nie wiele osób zagląda i moje pytanie zostaje bez
      odpowiedzi. Tak zastanawiam się kiedy was na tym forum nie ma. Jestem naprawdę
      nie zadowolona
    • Gość: brawo Szczecin Trójmiasto - już zdechło całkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:45
      dzięki palantowi, który zachowuje się jak SBek z PRLu lub bachor z nożyczkami

tnie wszystko co mu się nie podoba 24/24 (!!) - czas reakcji to 5ms (!!)

zadziwia mnie i tak swoboda ruchu jaką macie, choć uważam że nie powinno się
      cenzurować forum

u nas nawet 5 takich wypowiedzi by nie było, bo wszystkie przeciwne zostałyby
      skasowane

to tragedia ale zaczyna się okras 'faszyzmu' na forach

popieram swobodę wypowiedzi - cenzorzy powinni usuwać jedynie te niecenzuralne

wybaczcie - ale dlaczego pojawia się wiadomość, że nie można wysłać wiadomości
      bo jest 'ZBYT WIELE WIELKICH LITER W TEMACIE'??? to paranoja - wielkie litery to
      było trójmiasto... komuś nieźle odbija w tej Agorze, ale niedługo chyba i tak
      ich wyleją...
      • albert_c Czy albert jest czerwony czy XXtoja jest... 02.03.06, 21:13
        ...w wielkim bledzie czyniac charakterystyke alberta?

i no wlasnie jaka charakterystyke?
        Mozesz jasniej XX czemu sie mnie czepiasz z ta lewa strona???
    • Gość: grz Re: moderowanie forum szczecinskim - opinie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:46
      za dużo ciekawych co prawda ale wątków ponadlokalnych..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka