Dodaj do ulubionych

Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczecin

06.03.06, 20:51
ktos tu wiedzie w starczym zidioceniu.
a ekonomia szczecinska blyszczy znowu wreczajac nagrody upadlej stoczni za
rozwoj gospodarczy. rozwoj po szczecinsku. taki powinien byc tytul tej wesolej
imprezki. gazeta moglaby sie dowiedziec o koszty. moglaby ale sie nie
dowiedziala. pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: rt Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: *.iscnet.pl 06.03.06, 21:13
      właż po kamień, spod którego wylazłeś - skompromitowany trolu.
      • piotrus1 Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci 06.03.06, 21:14
        nie no przydały sie te nagrody - aby Prezydent mógł sie pochwalić co dokonał ;)

taka mini kampania wyborcza ;)

pozdrawiam
      • Gość: ABC Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: *.sztab.pl / 217.153.7.* 12.03.06, 17:20
        > - skompromitowany trolu.

czym czym ?
    • Gość: pepe mojej firmie też proponowano IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.03.06, 21:47
      ale nagroda z rąk Marjana to wyrok:)
      • Gość: gość portalu Re: mojej firmie też proponowano IP: *.um.szczecin.pl 07.03.06, 07:47
        ciekawe w jaki sposób regulamin Nagrody nie przewiduje takiej formy zgłaszania
    • piotr33k2 Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci 06.03.06, 21:54
      faktycznie to jaja jakieś są te osiagnięcia.
    • paprykarz.szczecinski wyłonił zespoł 06.03.06, 22:48
      laureatów do bani wyłonił zespół do bani.
      co za flancowaci ekonomiści, godni Magazyniera Miejskiego.
      A ci przedsiębiorcy co podśmiewali się z Magazyniera, to powinni okazać się
      prawdzimi przedsiębiorcami i od takich imprez trzymac się z daleka.
      Kto promuje tego drońskiego???
    • Gość: andreas . IP: *.centertel.pl 06.03.06, 23:22
      • Gość: See Ja tez chce!! IP: *.eranet.pl 07.03.06, 00:33
        Ja chcilbym dostac taki dyplom, kumplom bym pokazal na jakiejs imprezce, godzina
        ubawu murowana!
        • albert_c Re: Ja tez chce!! 07.03.06, 01:00
          to sie moglo stac tylko w Szczecinie.

Ten Banach to wart jest tytch inwestycji...zwlaszcza tych na Gontynce.
          Od jutra powinien pic z Zona belty w chaszczach zamiast w urzedzie siedziec...
    • Gość: Olej Tragifarsa... kto to zatrzyma? IP: *.devs.futuro.pl 07.03.06, 06:53
      Wierzyć się nie chce, jak nisko upadliśmy...
      Wśród wiodących inwestycji wspomnijmy jeszcze zagospodarowanie terenów lotniska
      Dąbie (miasto przyszłości, opera, kina, nowoczesne lotnisko pasażerskie), o
      którym jakieś 2 lata temu było głośno.

A Pana Tomasza to mi szczerze żal. To przesymaptyczny człowiek, który jest
      postawiony pod ścianą przez starą małpę z brzytwą.

Swoją drogą, który to już raz publiczność śmieje się z Jurczyka w głos?
      • Gość: Miśka Re: Tragifarsa... kto to zatrzyma? IP: 195.136.49.* 07.03.06, 08:18
        ..przestałam sie śmiac ...
        .. czy może byc gorzej??
    • Gość: witek W czesci artystycznej był kabaret "Ba, na Ch. ! " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:55
      niezły komik. marnuje sie w magistracie. do teatru go!
    • Gość: smutne Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:09
      to nie jest śmieszne to tragiczne jest!
    • Gość: merlin Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: 87.207.88.* 08.03.06, 09:21
      A dlaczego nie wreczono nagrody najgorszemu szkodnikowi, dzialajacemu na rzecz
      "zapyzienia" i zniszcenia wizerunku naszegop miasta oraz jego swicie ?? Nie
      wiem kim jest "piewca" wspanialych osiagniec Maryjana, ale gdyby mial choc
      odrobine zdrowego rozsadku , to nie powinien podejmowac sie tak
      kompromitujacego wystapienia - chyba , ze mu za to dobrze zaplacono (pewnie z
      naszych - podatnikow - pieniedzy ) zgodnie z powiedzeniem : "Sorry Winnetou!!"
      To nie zmieni zreszta zalosnego "image " tego - niestety jeszcze prezydenta -
      nieudacznika. A on chce jeszcze raz startowac w wyborach ??? Boze , zmiluj sie
      nad Szczecinem !!!!!
    • Gość: %#@%!! Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: *.devs.futuro.pl 08.03.06, 19:51
      LITOSCI !!!!
      Zaj...@!%%#! ta inwestycja - sukces - remont budki, trzymajcie mnie bo...
      A sukces XIII LO to zapewne sukces Marjana a nie tych zdolnych dzieciakow..
      No tak, oczywiscie...

Fuck!!!
      Koles nie ma wstydu, przysiegam...
    • purpurat_z_fioletowym_nosem Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci 08.03.06, 19:57
      To moze zamowicie u mnie msze w stosownej intencji?
      Skory z was nie zedre.
    • Gość: andreas patrzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:34
      tak zaobserwujcie, iz to dwie firmy od nieruchomości!!
      W Szczecinie juz nic nie ma tylko sie sprzedaje tereny....
      Zadnych inwestycji...
      Handlarze terenami i usługowcy...

zadnej firmy produkujacej kartony czy inny drób...
    • Gość: vic Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:31
      a dla mnie największymi przegranymi tego spektaklu byli przedsiębiorcy którzy
      przyszli na tę farsę.to jest właśnie konformistyczna grupa lizidup którym się
      wydaję że przyjście na pokaz małpy z brzytwą ich nobilituje
      • zona.pijaka Re: Nagrody Gospodarcze Prezydenta Miasta Szczeci 12.03.06, 19:10
        Rozmawiałam z Panem Jurczykiem:-))))
        Już miał odejść ze sceny, już miał wracać na działeczkę, ale nie - przeciwnicy
        mu nie pozwalają. Dał sobie słowo honoru że odchodzi z polityki w dniu
        rozpoczęcia budowy aqaparku. Niestety, musi odłozyć to odejście na jeszcze
        przynajmniej dwie-trzy kadencje. Dziękujemy Wam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka