mamusia30 23.03.06, 17:54 pomóżcie-w którym szpitalu rodzić z mężem na dziś mam termin,i ile kosztuje poród rodzinny mój lekarz poleca mi szpital miejski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka281 Re: wybór szpitala 23.03.06, 18:38 Z tego co wiem to w miejskim poród rodzinny kosztuje 100zł,moze szpital wojskowy na Piotra Skargi nic sie nie płaci a ponoc jest bardzo miły i pomocny personel.Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: wybór szpitala 23.03.06, 19:08 Potwierdzam.W szpitalu wojskowym nic nie płacisz za poród rodzinny,musisz się zaopatrzyć w zestaw dla taty.W aptece przy szpitalu nieco ponad 5 zł.A personel zazwyczaj jest miły i pomocny. Pozdrawiam,D. Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: wybór szpitala 23.03.06, 19:44 Ja mogę polecić szpital na Pomorzanach. Rodziłam tam 01 marca. Personel rewelacyjny. Super opieka podczas i po porodzie. Poród rodzinny kosztuje 20 zł za które kupujecie "ubranko" dla taty :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: wybór szpitala 24.03.06, 19:39 J atak samo polecam pomorzany :)20 zł za fartuszek dla męza i to wsio:) Odpowiedz Link Zgłoś
gajesiaa Re: wybór szpitala 24.03.06, 20:20 Kobieto tylko nie miejski! W marcu rodziła tam znajoma , o malo nie straciła dziecka!!! Ja osobiście polecam Pomorzany jestem super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gajesiaa Re:Do zitke 26.03.06, 22:12 Musiałyśmy się minąć :) Moja Marcela jutro kończy pół roczku , jak to zleciało! Ps.Rodziłam w nocy z poniedzialku na wtorek,a w czwartek wychodziłam do domu. Pozdrawiamy Monika i starsza o 4 dni Marcelinka:) Odpowiedz Link Zgłoś