gabi683 25.03.06, 19:09 Od maja zamieszkam w Nowogardzie bardzo by mi bylo milo poznac kogos z tego ślicznego miasteczka :) Pozdrawiam mamusie z Nowogardu Gabi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edit75 Re: ja też jestem Nowogardzianką :) 04.06.06, 21:42 witam! och jak mi miło, że trafiłam na ten wątek i że ktoś tak ładnie pisze o moim rodzinnym mieście :) niestety od 10lat jesztem szczecinianką z odzysku ale Nowogard to moje miasto rodzinne, które bardzo kocham uwielbiam tam jeździć i zwiedzać stare kąty! Gabi napewno dobrze Ci się będzie mieszkać w tym ładnym miasteczku :) żałuję że już tam nie wrócę na stałe ale sercem zawsze wracam w rodzinne strony. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: ja też jestem Nowogardzianką :) 05.06.06, 14:02 Ja od 30 lat jestem Szczcinianką i bardzo sie ciesze ze zamieszkam w tym własnie miasteczku:)Witam Cie serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ja też jestem Nowogardzianką :) 06.06.06, 11:39 A co mi szkodzi się przywitać. Nie jestem Nowogardczanką (?) ale miasteczko mi się podoba. Podobnie jak edit75 za Nowogardem, tak ja tęsknię za goleniowem - witam więc po sąsiedzku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_adama Re: Witam serdecznie:) 28.12.06, 15:26 A ja urodzona w Nowogardzie od 11 lat jestem Szczecinianką. Może odezwą się do mnie dziewczyny - rocznik 75, które chodziły do SP nr 2? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Witam serdecznie:) 13.08.07, 12:29 Witam. U mnie kawa, wróciłem z wyjazdu i ostatnie dwa dni urlopu zamierzam się pobyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś