fioletowa1 30.03.06, 08:24 Witam. Czy mamy mogą polecić kogoś do remontu pokoju mojej córki? Zależy mi na szybkości i fachowości prac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki130106 Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 30.03.06, 09:53 Prosze powiedzieć dokładnie co miało by być robione w pokoiku mam zaufaną i sprawdzoną osobę od remontów. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 30.03.06, 09:58 A czy ja bym mogła prosic o namiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_dell Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 30.03.06, 15:58 Ja też bym była wdzięczna za namiary na jakiegoś fachowca od remontów. Potrzebujemy w małym pokoiku (7 m2) położyć rygipsy na suficie i panele na podłodze, i może wytapetować. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 31.03.06, 15:39 Pokój około 18 m2, zerwanie tapet z sufitu i ścian oraz zerwanie podłogi panelowej, położenie gładzi na ściany, malowanie, położenie paneli. Tyle planuję, więc to nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskamateuszka Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 31.03.06, 20:14 w wakacje robil nam moj tesc wlasnie takie rzeczy w pokoju, kladlismy tez jakas farbe czy cos takiego przeciw wilgoci, wyszlo naprawde fajnie, wiec jesli chcesz to podam ci jego numer na priv;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulci4 Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 30.03.06, 15:44 Mój tato robi remonty.Mamy dom super wymalowany,bez smug,prościutkie ściany i wytapetowany przedpokoj,sam panele nałozyl.Przez swoją fachowosć ma dużo zlecen przez znajomych. mogę podać telefon zeby z nim porozmawiac bo ja za bardzo sie na tym nie znam:0914844520-prosić Piotrka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskamateuszka Re: Sprawdzony fachowiec do remontu 31.03.06, 15:29 ja tez mam sprawdzona osobe:) moj tesc, jest bardzom dobrym fachowcem, ostatnio budowal dwa domy w mierzynie i osoby byly bardzo z niego zadowolone;) zainteresowane osobe prosze o kontakt na priv to podam namiary pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś