miaukotek 07.04.06, 01:38 Hej, Czy wiecie czy można przyjść na ktg w tym szpitalu bez wcześniejszego umawiania , czy trzeba dzwonić?( jeśli tak, to macie może numer telefonu do szpitala?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9990 Re: Ktg na Piotra Skargi 07.04.06, 08:22 Jak przyjdziesz bez uprzedzenia możesz się dowiedzieć, że albo ktg zajętę na porodówce, albo że możesz poczekać, ale nie wiadomo ile.:) Przychodzi się w godzinach odwiedzin od 10 do 18. Jednak zawsze trzeba się liczyć z tym, że rodzące mają pierwszeństwo. Na szczęcie jest tam kobiet niewiele i ja nigdy nie otrzymałam odmowy. Tel na ginekologię 8105884. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pesteczki Re: Ktg na Piotra Skargi 07.04.06, 11:16 Ja byłam tam na ktg we wtorek ok 18.30 i zrobiono mi bez problemu i bez umawiania. Co prawda akurat było w użyciu i musiałam poczekać 10 minut, ale nie ma z tym żadnego problemu. Dobrze,że tam mamy zamiar rodzić, bo jeszcze mi się nie zdażyło spotkać tam wredną położną Odpowiedz Link Zgłoś