Dodaj do ulubionych

Cesars Temple-Belek

IP: *.crowley.pl 27.12.06, 21:52
Prosze o kontakt osoby ,ktore byly w w/w hotelu.Poniewaz informacji na jego
temat jak na lekarstwo-zarezerwowalismy na 29.08 z bp Itaka.Moj mail
kopytniak3@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:09
      Ten hotel to nowość. Mało kto tam był.
      Wygląda imponująco. Jadę.
      • Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 29.12.06, 19:00
        Nikt??????????
        • Gość: ~mimi Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:42
          pytałam dziś w biurze o ten o hotel i samo Belek.
          Pani mi odpowiedziała że hotel nie zrobił na niej specjalnego wrażenia jest duży
          i robiony na szybko,okolica nieciekawa.Raczej mi go odradzała chociaż cena jest
          dobra:)
          • Gość: colin Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:02
            Belek to okolica dla snobów i sztywniaków same hotele 5 ***** jak ktoś lubi
            takie wakacje , długie spodnie na kolacje itd-pozdrawiam
      • Gość: suzan Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:08
        zanim zarezerwujecie ten hotel radzę poczytać opinie na zagraniczym forum i
        obejrzeć fotki robione przez turystów.Z bliska nie wygląda to dobrze.Hotel
        poleca dalej tylko 40 % osób, które spędziły tam urlop.Otrzymał 3,6p.w skali do
        6 - to naprawdę za mało.Szkoda kasy,nawet jeśli nie jest zbyt drogi.A
        imponująco wygląda tylko w katalogu, zapewniam.
        • Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 30.12.06, 09:09
          Z calym szacunkiem do Pani Susan ale w moim watku chodzilo mi o opinie ludzi ktorzy przebywali w w/w hotelu a nie o roztaczanie swoich wizji.P.S.Niemiecka stronke znalazlem zanim go zarezerwowalem i prosze o niczym zapewniac skoro Pani tam nie byla.
          • Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:16
            Zbychu, a czy aby to nie jest nowość polskiego biura??? Może dlatego ludzie nic
            nie piszą bo nie mieli okazji tam być?.
            Hotel wygląda superzasto i wielce obiecująco. Cena jest dobra, ale ja wybrałem
            mimo wszystko Turcję egejską.
            • Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 30.12.06, 12:01
              A mozesz ujawnic co wybrales?
              • Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 13:57
                Powiem Ci tak ja nie lubię wielkich hoteli kołchozów choćby miały 10 gwiazdek.
                Jeśli Ci molochy nie przeszkadzają to leć.
                Ja wybrałem Oludeniz ze względu na piękno krajobrazu,święty spokój i bliskość
                Efezu i innych antycznych miejsc.
                Wybrzeże egejskie ma znakomite notowania na różnych forach turystycnych.
                • Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:37
                  Zbynio, mam coś dla Ciebie. Przeczytaj co o tym hotelu pisze forumowiczka:

"w cesar temple w belek nie spedzalam urlopu, ale kiedy nas odwozono na
                  lotnisko z naszego hotelu zajechalismy po turystow do tego hotelu, musialam
                  skozystac z toalety i bylam przerazona...hotel z zewnatrz moze robic wrazenie
                  (choc dla mnnie byl troszke tandetny) ale to co zobaczylam w srodku mnie
                  przeazilo, toaleta dla gosci byla obrzydliwa, smierdzialo, spotkalam karaluchy,
                  na scianie brakaowalo kafelek - tragedia. Restauracja, bar, recepcja byl to
                  jeden wielki koloch, wielka przestrzen pozbawiona jakiegokolwiek klimatu,
                  więcej nic nie widzialam bo juz nie bylo czasu, ale odradzam ten hotel, nie
                  chcialabym spedzac tam urlopu. pozdrawiam".
                  • Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 31.12.06, 09:24
                    Mysle ze nie bedzie tak najgorzej w koncu to pelne 5*a jezeli obiekt bedzie nieciekawy to przynajmniej zbierze sie fajna ekipa.My wylatujemy we 2 pary.Pozdrawiam oraz Happy new year Zbyszek
                    • Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:39
                      No jasne. Fajna ekipa jest w sumie najważniejsza. Ale dobrze jest wiedzieć
                      wcześniej w co się człek pakuje aby zminimalizować ewentualne rozczarowanie.
                      Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
                      • Gość: adam Re: Cesars Temple-Belek IP: *.sm-rozstaje.pl 09.01.07, 22:26
                        Widzę, że temat przez pracowników innych biur podróży niż ITAKA nie jest już
                        poruszany. Nie warto było tak bardzo oceniać negatywnie tego hotelu. Bardzo
                        bolała ceno - no nie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka