Gość: Zbyszek IP: *.crowley.pl 27.12.06, 21:52 Prosze o kontakt osoby ,ktore byly w w/w hotelu.Poniewaz informacji na jego temat jak na lekarstwo-zarezerwowalismy na 29.08 z bp Itaka.Moj mail kopytniak3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:09 Ten hotel to nowość. Mało kto tam był. Wygląda imponująco. Jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 29.12.06, 19:00 Nikt?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~mimi Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:42 pytałam dziś w biurze o ten o hotel i samo Belek. Pani mi odpowiedziała że hotel nie zrobił na niej specjalnego wrażenia jest duży i robiony na szybko,okolica nieciekawa.Raczej mi go odradzała chociaż cena jest dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:02 Belek to okolica dla snobów i sztywniaków same hotele 5 ***** jak ktoś lubi takie wakacje , długie spodnie na kolacje itd-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzan Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:08 zanim zarezerwujecie ten hotel radzę poczytać opinie na zagraniczym forum i obejrzeć fotki robione przez turystów.Z bliska nie wygląda to dobrze.Hotel poleca dalej tylko 40 % osób, które spędziły tam urlop.Otrzymał 3,6p.w skali do 6 - to naprawdę za mało.Szkoda kasy,nawet jeśli nie jest zbyt drogi.A imponująco wygląda tylko w katalogu, zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 30.12.06, 09:09 Z calym szacunkiem do Pani Susan ale w moim watku chodzilo mi o opinie ludzi ktorzy przebywali w w/w hotelu a nie o roztaczanie swoich wizji.P.S.Niemiecka stronke znalazlem zanim go zarezerwowalem i prosze o niczym zapewniac skoro Pani tam nie byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:16 Zbychu, a czy aby to nie jest nowość polskiego biura??? Może dlatego ludzie nic nie piszą bo nie mieli okazji tam być?. Hotel wygląda superzasto i wielce obiecująco. Cena jest dobra, ale ja wybrałem mimo wszystko Turcję egejską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 30.12.06, 12:01 A mozesz ujawnic co wybrales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 13:57 Powiem Ci tak ja nie lubię wielkich hoteli kołchozów choćby miały 10 gwiazdek. Jeśli Ci molochy nie przeszkadzają to leć. Ja wybrałem Oludeniz ze względu na piękno krajobrazu,święty spokój i bliskość Efezu i innych antycznych miejsc. Wybrzeże egejskie ma znakomite notowania na różnych forach turystycnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:37 Zbynio, mam coś dla Ciebie. Przeczytaj co o tym hotelu pisze forumowiczka: "w cesar temple w belek nie spedzalam urlopu, ale kiedy nas odwozono na lotnisko z naszego hotelu zajechalismy po turystow do tego hotelu, musialam skozystac z toalety i bylam przerazona...hotel z zewnatrz moze robic wrazenie (choc dla mnnie byl troszke tandetny) ale to co zobaczylam w srodku mnie przeazilo, toaleta dla gosci byla obrzydliwa, smierdzialo, spotkalam karaluchy, na scianie brakaowalo kafelek - tragedia. Restauracja, bar, recepcja byl to jeden wielki koloch, wielka przestrzen pozbawiona jakiegokolwiek klimatu, więcej nic nie widzialam bo juz nie bylo czasu, ale odradzam ten hotel, nie chcialabym spedzac tam urlopu. pozdrawiam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Cesars Temple-Belek IP: *.crowley.pl 31.12.06, 09:24 Mysle ze nie bedzie tak najgorzej w koncu to pelne 5*a jezeli obiekt bedzie nieciekawy to przynajmniej zbierze sie fajna ekipa.My wylatujemy we 2 pary.Pozdrawiam oraz Happy new year Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Cesars Temple-Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:39 No jasne. Fajna ekipa jest w sumie najważniejsza. Ale dobrze jest wiedzieć wcześniej w co się człek pakuje aby zminimalizować ewentualne rozczarowanie. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Cesars Temple-Belek IP: *.sm-rozstaje.pl 09.01.07, 22:26 Widzę, że temat przez pracowników innych biur podróży niż ITAKA nie jest już poruszany. Nie warto było tak bardzo oceniać negatywnie tego hotelu. Bardzo bolała ceno - no nie! Odpowiedz Link Zgłoś