mojuda 10.04.06, 10:45 poszukuje opiekunki do 10 miesiecznego synka.sprawa bardzo pilna..moze macie namiary na jakas kobiete z doswiadczeniem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rdkm Re: opiekunka-pilne!! 10.04.06, 18:55 Chętnie zaopiekuje sie maluszkiem,ale jest jeden problem opieka byłaby u mnie w domu.Pilnuje już jednego maluszka.Ma obecnie 2,5 roczku.Zacełam go pilnować jak miał 8 miesiecy.Więc mam doświadczenie i ogromnie dużo miłości do dzieci.Mieszkam w Szczecinie przy Galaxy.bardzo prosze odpisac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojuda Re: opiekunka-pilne!! 11.04.06, 08:03 niestety:( chodzi mi o prawobrzeze, i opieke w moim domu ,na dwie zmiany.. zaluje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: opiekunka-pilne!! 11.04.06, 09:08 Ja również żałuje,ale dziękuję za odpisanie i pozdrawiam gorąco,życząc Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
shine70 Re: opiekunka-pilne!! 11.04.06, 23:01 Witaj, tez jestem z Prawobrzeza. Mogę Ci pomóc. Mam dwa namiary na opiekunki. Daj znać na meila mm.post@interia.pl jak bedziesz zainteresowana. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
tigga Re: opiekunka-pilne!! 14.04.06, 13:34 witam ja poszukuje opiekunki do niemowlaczka :) i centrum szczecina mi odpowiada. Prosze o informacje (oczekiwana stawka za godzine, jakim dzieckiem sie już pani opiekuje i jakis krótki opis swojej osoby) na adres tigga@wp.pl ja potrzebowałabym oddac maluszka na jakies 9 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: opiekunka-pilne!! 18.04.06, 08:49 Pozdrawiam,odpisałam do Pani na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
rdkm Re: opiekunka-pilne!! 18.04.06, 11:58 Bardzo proszę mi odpisać albo tutaj albo na pocztę.Będe wtedy wiedziała co robić.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś