Dodaj do ulubionych

ginekolodzy z Pomorzan

20.04.06, 16:47
Dziewczyny polecie mi dobrego ginekologa z Pomorzan, gdzie ma gabinet i w
ogóle. Interesuje mnie prowadzenie ciąży i potem w szpitalu oraz żebym mogła
na lekarza liczyć, bo przejechałam się już nie na jednym. Pozdrawiam Was
gorąco.
Obserwuj wątek
    • zosia_771 Re: ginekolodzy z Pomorzan 20.04.06, 20:48
      hej,

Ja chodzę do dr Torbe, jest polecany ze względu na wiedzę i doświadczenie.
      Generalnie jestem zadowolona ( baradzo dokładnie bada, nie panikuje), ale
      przyznam że to nie mój typ człowieka- jak na mój gust mało kontaktowy, a nawet
      trochę gburowaty. Wizyta to koszt około 70 pln, przyjmuje we wt i czt od 16.00-
      17.30 na Kopernika, w kamienicy tuż obok pasażu AZ.

Pozdr,
      zosia
    • marta1978.01 Re: ginekolodzy z Pomorzan 20.04.06, 21:12
      Ja chodziłam do dr Gutowskiej-Czajka. super lekarz i człowiek. Jest bardzo miła
      i rzeczowa. Naprawdę polecamz czystym sumieniem. :) Przyjmuke w poniedziałki i
      środy w godzinach od 16-17 przy ulicy Słowackiego 19, telefon 422-87-74. Koszt
      wizyty 70 zł. Jedyny mankament, to to, ze na usg trzeba chodzic do innych
      lekarzy :( Ale na usg chodziłam do dr Żebiełowicza. on też pracuje na
      Pomorzanach i też jest świetnym specjalistą i miłym człowiekiem. Przyjmuje na
      Szafera 76/4, telefon 601 782 301 lub rejestracja po godzinie 20 pod nr 483 36
      36. Oboje są świetni :)
      • klaraa8 Re: ginekolodzy z Pomorzan do Marty1978.01 23.04.06, 16:24
        dr Gutowska odbiera porody ?
        • marta1978.01 Re: ginekolodzy z Pomorzan do Marty1978.01 23.04.06, 20:32
          Nie wiem. Przy moim nie była obecna bo nie było jej na dyżurze. Ja rodziłam w
          sobotę, a w poniedziałek jak Pani doktór była w szpitalu to przyszła nas
          odwiedzic :) Ale raczej odbiera, bo kiedys mówiła że, "robiła" cesarke.

Pozdrawiam
          • gabi683 Re: ginekolodzy z Pomorzan do Marty1978.01 24.04.06, 08:20
            MOim lekarzem prowadzacym była dr.Kurdzielewicz:)Bardzo fajna miła osoba :)Przy
            porodzie był dr.Rzepka szył mnie i ogladał łozysko :)A pediatra była dr.Nagaj :)
            I oczywiscie fajlowa połozna Bozena Zielińska:)
        • kaatka79 Re: ginekolodzy z Pomorzan do Marty1978.01 24.04.06, 13:09
          NIESTETY dr.GUTOWSKA NIE ODBIERA PORODÓW, ROBIĄ TO WSPANIAŁE POŁOŻNE, KTÓRE TAM
          PRACUJĄ. POLECAM!!!
    • izulka2617 Re: ginekolodzy z Pomorzan 19.05.06, 14:56
      Hej.
      Ja przez cala ciaze bylam pod opieka doktora D.Żebiełowicza,wspanialy lekarz i
      czlowiek.Jest to specjalista od "trudnej ciazy"..moja tez byla
      zagrozona.Doprowadzil ja do konca i od kwietnia mam cudna coreczke.Wspanialy
      czlowiek,dba o pozytywne nastawienie pacjentki.Goraco polecam.Jesli potrzebujesz
      namiary daj znac.Pozdrawiam
      • ryshia28 Re: ginekolodzy z Pomorzan 19.05.06, 16:49
        Witaj! A powiedz mi bardzo proszę zulka2617 czy był przy twoim porodzie? Czy to
        wogóle możliwe, czy ewentualnie można go o to zapytać:). Boję się aby nie
        zaśpiewał ze 2 kawałków za to (bo tak słyszałam, zle z takich niezbyt pewnych
        ust)
        Po za tym to rzeczywiście świetny lekarz i bardzo sympatyczny.
        Pozdrawiam
        • izulka2617 Re: ginekolodzy z Pomorzan 20.05.06, 12:02
          hej!
          Jest to mozliwe,zeby On byl przy porodzie.Rozmawialam z NIm o tym.Polecil mi
          jednak,ze lepiej miec swoja polozna,bo Ona tak naprawde jest najwazniejsza.Ja
          mialam swoja polozna..to wspaniala sprawa,naprawde.NIe dosc,ze wspierala mnie
          oprocz Meza,to byla bardzo pomocna zarowno w trakcie,jak i po porodzie.Siedziala
          ze mna,tlumaczyla,nauczyla jak przystawiac Dziecko do piersi,poszla pod
          prysznic.Zastanow sie,czy tak naprawde chcesz,aby to lekarz byl z Toba,czy dobra
          dusza,ktora uczy oddychac i z ktora wspolpracujesz.Wiem ze lekarze biora ok 1.5
          tys zl.Natomiast polozna ok 400.Uwierz mi,ze lepiej bedziesz sie czula
          wiedzac,ze jest ktos kto dba o Twoje bezpieczenstwo i nie pozwoli zrobic Ci
          krzywdy,jest obecny podczas porodu,przy szyciu,jak i potem.

pozdrowionka
          • zwirula Re: ginekolodzy z Pomorzan 20.05.06, 13:10
            Izulka2617, odbierz @,
            czekam na odp. :)))
            thx.
            • izulka2617 Re: ginekolodzy z Pomorzan 22.05.06, 15:42
              odpisalam.Napisz jak sie czujesz i czy mail doszedl,bo mialam problemy z kompem.
              pozdrawiam

• gabi683 Re: ginekolodzy z Pomorzan 29.05.06, 18:19
            Dziewczyny to nie lakarz odbiera porod ale polozna .A lekarz jest do szycia :)
            • izulka2617 Re: ginekolodzy z Pomorzan 31.05.06, 12:21
              sie wie:))juz jestem kilka tygodni po:))Poza tym dobra polozna to najwiekszy
              Skarb przy porodzie:))

pozdrowionka:))
            • md.piotr Re: ginekolodzy z Pomorzan 18.07.06, 01:28
              lekarz do szycia - dobre.
              ciekawe kogo zawoła położna gdy coś sie dzieje i dziecko ginie?
      • ania7911 Re: ginekolodzy z Pomorzan 29.05.06, 13:51
        Witam, mam pytanie czy ktoś orientuje się ile kosztuje wizyta u dr
        Żebiełowicza?? i czy usg jest w cenie wizyty czy trzeba pałacić osobno??
        Dziękuję za szybką odpowiedz
        • izulka2617 Re: ginekolodzy z Pomorzan 31.05.06, 12:23
          Hej:)

Normalne usg kosztuje 80 zl.Trojwymiarowe120.Wizyta 80 zl.Czesto trojwymiar robi
          osobno,a wizyta kontrolna jest w innym terminie.
          Pozdrawiam Cie serdecznie
          • joannajarek Re: ginekolodzy z Pomorzan 27.09.06, 11:46
            Witam.
            Czy wiecie cos na temat Sebastiana Kwiatkowskiego? Jest wlasnie z Pomorzan.
            Polecila mi go znajoma ale jeszcze wole sie dopytac.
            Joanna
            • junista Re: ginekolodzy z Pomorzan 27.09.06, 12:46
              odbierał mój poród. I na tym jego praca się skończyła.
              • beata761 Re: ginekolodzy z Pomorzan 27.09.06, 13:15
                Odbierał mój poród. Miły, ciepły człowiek. Odpowiadał konkretnie na pytania,
                sam tłumaczył co robi w danej chwili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka