Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami

14.05.06, 21:41
No proszę łaskawa stacja TVN dała wygrać parze, która potrafiła tańczyć - a
nie czerwonej Oli...

Nawet to, że w jury była pani Tyszkiewicz, która niegdyś ludziom z partii ojca
Oli dawała kwiatki na pochodach pierwszomajowych, nie dało Oleńce wygranej. No
pech.

Kto w następnej edycji tego programu zatańczy ?
Ja typuję Kalisza!:P
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:44
      wygrali duuużo lepsi,a nie tylko lepsi,
      moi faworyci od początku z faworyzowanymi beszczelnie przez jurorów
    • erykxxx Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:44
      heheh żeby było śmiesznie- Quasi-Roman
    • mamoniowa303 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:45
      ponoc Ola robila olbrzymie postepy z odcinka na odcinek. A w ogole, to nie
      szkoda czasu na ogladanie takich programow :-) ?
      • beatrix13 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:46
        ja jestem wielofunkcyjna
        ogladam jednym okiem,drugim mailuje
      • dariusz.matecki Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:48
        Rodzice oglądali tak głośno, że nie sposób nie słyszeć...

Najlepsze jest to, że we wszystkich gazetach pisali, że ona nigdy nie tańczyła -
        a chodziła kilka lat do szkoły tańca...
        • beatrix13 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:50
          co więcej,jest instruktorką salsy,więc w łacinie było jej łatwiej tańczyć
          • mamoniowa303 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:52
            Ola tez wielofunkcyjna, nie dosyc, ze psycholog, to jeszcze instruktorka
            salsy ;-)
        • ja_aska Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:51
          sranie w banie. nie ogladam tego czegoś ale na logikę musiał wygrac facet:
          1. edycja - facio
          2. edycja - baba
          3. edycja.......?
          • mamoniowa303 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:52
            dokladnie :-)
            • beatrix13 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:53
              a ty znowu mi rtg po myślach?
          • beatrix13 Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:52
            ja_aska napisała:

> sranie w banie. nie ogladam tego czegoś ale na logikę musiał wygrac facet:
            > 1. edycja - facio
            > 2. edycja - baba
            > 3. edycja.......?

żona .pijaka?
            • Gość: gienekx promocja Kwaśniewskich z naszego abonamentu IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 14.05.06, 21:54
              Od pewnego czasu obserwuję niesamowitą promocję Kwaśniewskich w TVN. Tańce,
              jakieś zbieranie kasy na dzieci w tle z J. Kwaśniewską, wywiady. Czy to robota
              na zlecenie? Czy Kwachu nie szykuje się na jakąś ważną fuchę z dala od kraju?
              Chce przy pomocy TVN-u zrobić promocję rodziny, że to niby takie osoby
              zaufania społecznego, takie och i ach. Czy to zasługa m. in. dziennikarzy
              uciekinierów z TVP? Czyżby na czas uciekli przed nowym prezesem? CZy też tzw.
              dziennikarzy wpływu? Ta promocja jest bardzo dziwna, szczególnie przy
              rozpoczynających sie śledztwach wokół Kwaśniewskich.
              • mamoniowa303 Re: promocja Kwaśniewskich z naszego abonamentu 14.05.06, 21:56
                Gość portalu: gienekx napisał(a):
                Czy Kwachu nie szykuje się na jakąś ważną fuchę z dala od kraju?

w kazdym razie w ONZ-cie go nie chca
              • Gość: K.F. Re: promocja Kwaśniewskich z naszego abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:21
                Gientex - z Twojego abonamentu opłacane są publiczne media a nie prywatne!
                Płacisz na TVP Wildsteina.
                Na Olę Kwaśsniewską i jej familę - nie płacisz, więc daj se siana.
                Jak Ci się nie podoba, nie oglądaj!
                Nie potrafisz obsługiwać pilota?
                • mamoniowa303 Re: promocja Kwaśniewskich z naszego abonamentu 14.05.06, 22:44
                  drogi felku , ty to chyba na jakims stepie mieszkasz, ciagle tylko tym sianie
                  wspominasz
                • Gość: gienekx KF Tyle wiesz ile w Wybiórczej ci podadzą IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 14.05.06, 23:09
                  Część naszego abonamentu trafaia do prywatnych telewizji. NIe bezpośrednio ale
                  poprzez finansowanie nadajników itp. Podobnie jak część dotacji MEN-u trafia do
                  prywatnych uczelni. W Polsce "prywatne" nie dokońca pokrywa się z definicją
                  słownikową.
              • Gość: zeneris gieniuś, łoszukali cie! IP: *.orange.pl 14.05.06, 23:10
                Gieniuś. to ty za tvn abonament płacisz?
            • ja_aska Re: Taniec z gwiazdami 14.05.06, 21:55
              ten blondasek to żona?
              ostatnio u lerkarza czytałam prase brukową i wyczytała, ze obecni zwycięzcy
              zrobili ten sam numer co ta poprzednia ciapek: ogłosili, że sa parą. czego to
              ludziska nie wymysla:-)
              • Gość: vea.brix Re: Taniec z gwiazdami IP: *.chello.pl 14.05.06, 21:57
                Wygrali Ci którzy byli naprawdę dobrzy :)
                A wy wierzycie co piszą w brukowcach? że Olga nie tańczyła ludzie szkoda czasu
                i oczu że nie wspomnę o nerwach :)
                Pozdrawiam Brix
    • Gość: zeneris młody i głupi IP: *.orange.pl 14.05.06, 21:56
      Naprawdę trzeba być chorym, żeby nawet program rozrywkowy traktować jako okazję
      do politycznych uwag. Lecz się chłopie!
      • mamoniowa303 Re: młody i głupi 14.05.06, 22:05
        wyluzuj chlopie. Czy jakas potancowka warta jest tylu emocji ?
      • dariusz.matecki Re: młody i głupi 14.05.06, 23:02
        I oczywiście przypadkiem jest to, że Oleńka tańczy na TVNie a Jola prowadzi
        program na TVN Styl ?:]
        • Gość: zeneris Re: młody i głupi IP: *.orange.pl 14.05.06, 23:07
          No i mamy kolejnego speca od teorii spiskowych. Masz rację darku. Sledź dalej a
          wyniki swoich obserwacji zakop pod kamieniem na cmentarzu. Tylko upewnij się czy
          nie jesteś śledzony!
          • dariusz.matecki Re: młody i głupi 14.05.06, 23:12
            Naszczęście osoby Twojego pokroju nie śledzą i nie donoszą już na ludzi.
            • Gość: zeneris co prawda, to prawda! IP: *.orange.pl 14.05.06, 23:19
              To prawda. Od śledzenia i donoszenia są osoby twojego pokroju.
            • Gość: mim Re: młody i głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:25
              Staraj się staraj młody człowieku a zrobisz karierę. Ostrzegam jednak,teorię
              spiskową już przerabialiśmy . Hasło "kto nie z nami ten przeciw nam "też
              było,to samo z "dobro partii- dobrem narodu".A jeżeli o donosicielstwo idzie,
              to może kapusiów poszukasz wśród swoich , zapewniam, mojego nazwiska na liście
              Wildstaina nie ma , a Mateckich kilku jest. Życzę ci abyś kiedyś miał okazję
              wziąć udział w takim programie i zrobić takie postępy w tak krótkim czasie jak
              zrobiła Kwaśniewska .Żeby wyrównać szanse zrób instruktora salsy. Może wtedy
              zaczniesz doceniać pracę innych ,a nie patrzeć na nie z perspektywy spisku. Dla
              wyjaśnienia , komuszków nie popieram , wręcz przeciwnie.
        • ja_aska dariusz, tak szczerze 15.05.06, 10:24
          a ty sobie wyobrażasz, że żona kaczego co mogłaby w TELEWIZJI prowadzić?
    • Gość: azymut Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:49
      w parze z Aleksandą Jakubowską
      • zona.pijaka Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 07:33
        Suma sumarum. Młoda Kwaśniewska jak było widać, dzięki dużemu wkładowi pracy,
        wieloletniej nauce - nauczyła się tańczyć. Dobrze tańczyć, powiem więcej nawet
        bardzo dobrze. Tańczy porównywalnie jak moja sąsiadka z dzielnicy. I niech tak
        zostanie. I niech sobie żyje z tym tancem, niech jeździ po większych i
        mniejszych tancbudach kraju i niech się produkuje i prostytuuje. To tez jest
        sposób na życie. Na miarę Dody, Felkowej guru.
        • Gość: K.F. Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:50
          No Stara, przesadziłaś, jaka tam Doda-Elektroda, Jenifer Lopes - to jest mój ideał!
          Ale się z Toba zgadzam, taniec to rozrywka, jak ktoś to lubi niech - tańczy.
          Jedna para byla bardziej klasyczna, druga młodsza poszła na żywioł.
          Ci drudzy wygrali zasłużenie.
          Nie ma się czym ekscytować, poza tym,że młodzież ładnie nam się prezentuje i
          ślicznie tańczy.
          Lepiej chyba jak młodzież szaleje na parkiecie niż w bijatykach na ulicy.
          • zona.pijaka Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 08:20
            Gość portalu: K.F. napisał(a):
            > No Stara, przesadziłaś,

Jak tam stara? W czasam wojny w mandżurji miałam zaledwie 10 lat, dziecino.
    • exman Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 08:27
      A jak sobie myślę, jak trzeba mieć nieźle zamieszane w kształtnym łebku żeby
      oglądać takie badziewne programy i później dorabiać jeszcze do nich polityczną
      ideologię. A lody Bambino też zatruwały komuną polskie, niewinne dzieci ?
    • Gość: ciekawy Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:33
      No właśnie proszę Państwa - a co z naszą pierwszą słynną Olą (Jakóbowską) -
      tanecznicą??
    • Gość: Doradca Młoda Kwaśniewska jest suuuper fajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:34
      Buzkowa też :-)
      • Gość: sms Re: Młoda Kwaśniewska jest suuuper fajna IP: *.chello.pl 15.05.06, 08:53
        Tak czy inaczej to cios dla lewicy, agentura ich opuściła to widać. kiedys
        esemesy były zawsze po ich stronie, a teraż przegrali z jakims Mroczkiem.
        • dyrgosia Re: Młoda Kwaśniewska jest suuuper fajna 15.05.06, 09:01
          Gdyby wygrała Ola to by się dopiero działo...
          tak czy owak zając i tak bez czapeczki....
    • Gość: poloneZ Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:01
      Poza Kwaśniewską w programie tańczyły aktorecki, aktorczyny i aktotzy - prawie
      wszyscy na dodatek serialiowi typy "M jak miłość" czy inne pierdoły.
      Oglądalność tych "mydeł" powoduje przerażające zakwaszanie mózgów.
      I z tej właśnie przyczyny Oli należy się pochwała za stawienie czoła takiemu
      wyzwaniu, bo w przeciwieństwie do "pseudoaktorek", Ola twarz miała nieznaną i
      przez to najciekawszą. Wysłałem na nią trzy SMSy. Teraz czekam na 10.000.
      Tak obiecywali.
    • chyba_normalny Re: Taniec z gwiazdami 15.05.06, 10:32
      dariusz.matecki napisał:

> No proszę łaskawa stacja TVN dała wygrać parze, która potrafiła tańczyć - a
      > nie czerwonej Oli...
      pierwsze słyszę i widzę aby Ola K. była indianką
    • Gość: juli Re: Taniec z gwiazdami IP: *.szczecin.mm.pl 15.05.06, 11:45
      Ola naprwdę tańczyć potrafi,dlatego zaszła tak daleko!!! Szkoda,że nie wygrała-
      dopiero byłoby gadane!;)))Że tatuś z mamusią załatwili,itd.
    • Gość: Polo Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:24
      Strasznie zaraźliwa jest w dzisiejszej Polsce zazdrość, że komuś się coś udaje,
      że ktoś coś potrafi. Moze gościu masz kompleksy i dla Ciebie jej sukcesy są nie
      do zdobycia. Chory mamy naród.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka