Dodaj do ulubionych

XYZ - masz tu swoich spraiedliwych....

18.05.06, 17:51
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8314713&rfbawp=1147967321.015&ticaid=11a09&_ticrsn=3

i wara od Ziobry komuchu!!!
Obserwuj wątek
    • konrad.jasinski masz tu jeszcze jednego na dokladke... 18.05.06, 19:46
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8315345&rfbawp=1147974314.382&ticaid=11a0b

• mamoniowa303 Re: masz tu jeszcze jednego na dokladke... 18.05.06, 20:03
        zdziwilabym sie, gdyby pamietal
        • Gość: andreas politycy IP: *.centertel.pl 18.05.06, 20:06
          politycy i rzadzacy obowiazkowo powinni spozywać Ginkofar,
          pod nadzorem i rygorem!!!
          • mamoniowa303 Re: politycy 18.05.06, 20:29
            albo lewatywa z lecytyny. Mysle, ze ten sposob moze wplynac na nagle
            poprawienie pamieci.
        • xyz-xyz mały eksperyment 19.05.06, 08:00
          Co robiłaś 27 maja 2003 roku o godzinie 17.29? Zasłonisz się niepamięcią? A tak
          poważniej. Bardzo bym się zdziwił, gdyby pamiętał. Bo to by znaczyło, że się do
          pytań przygotowywał. Wierzaj, że nikt po kilku latach nie pamięta. A ci co w
          sądach pamiętają, to nakręcone katarynki.
          • Gość: andreas wierzaj XYZ IP: *.centertel.pl 19.05.06, 16:42
            ja może nie pamietam tej chwili która wymieniłeś,
            ale pamietam ze wszystkimi szczegółami chwile,gdy poszedłem ponad 10 lat temu
            kupić marki i przed Kantoram na Pl. Lotników zaczepił mnie cinkciarz...
            i dałem sie skusic i mnie okradł na ponad 10 tys. zł.
            Ze szczegółami pamietam.

Wiesz takie chwile, gdy sie robi sprawy na kilkadziesiat milionów wierzaj
            pamieta sie!!!

A co do przygotowania sie, to co z ulicy go zgarnęli i znienacka nie wiadomo
            jakie pytania i na jaki temat???
            Miał czas zeby sie przygotowac, siegnąc do natatek czy pamieci!!!
            I powinien to zrobic, a jak ma taka słaba pamięć,
            to niech od polityki trzyma sie z dala...
            • xyz-xyz Błąd w podstawie wnioskowania. 19.05.06, 20:08
              Zakładasz, że robił szwindle. A na to nie ma żadnych dowodów poza Twoja
              osobistą niechęcią. A w takich sytuacjach nawet gdyby dostał alibi od śp. Lolka
              i tak byś gadał, że szwindel. Ot i wszystko. A co od samej pamięci. Owszem
              takie sporawy się pamięta, ale nie sądzisz chyba, że Miller widział co się WFOŚ
              dzieje będąc Premierem. Nie wygłupiaj się.
              • Gość: andreas żaden błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:48
                milutki zaden błąd i nic nie zakładam...
                tez bym gadał, że nic nie pamietam!
                Normalna obrona i kazdy adwokat tak doradzi...
                Obrona znaczy lepiej nie pamietac, bo sie powie za duzo...

Mysle, ze masz racje... nie o wszystkich przewalankach na 40 baniek wiedział...

wiesz co to spółdzielnia?

Niektórzy z granicy sie przyznaja, a niektórzy mówia, ze nie pamietaja...
                • Gość: andreas Re: żaden błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:50
                  pan Jurczyk tez przeciez nic nie wiedział i nie miał swiadomosci,
                  a gdyby wiedział, to by przeciez nie dopuscił do czegos takiego!!

Widać pan M. to taki pan J. ...
    • Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:06
      wara od Ziobry komuchu!!!
      • panpstryk problemy z pamiecia... 18.05.06, 20:23
        ma rowniez Dyrektor Rydzyk... najwidoczniej sprawdza sie powiedzenie, im wyzej
        jestes tym krotsza masz pamiec... :(
      • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:02
        Pocałuj mnie w dupę bolszewiku:)))))
        • Gość: Doradca Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:06
          Ty jesteś już nauczony jak główna bohaterka w "Poskromieniu złośnicy" od
          pewnego momentu. Na zewnątrz dzień a jak Ci każą to mówisz, że jest noc.
          • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 11:00
            To dlatego, że nie jestem ekspertem od PRu wynajętym, przez ważnych ludzi lewicy.
            • absztyfikant Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 14:16
              Samorodek:))))
    • Gość: andreas może doczekamy takiej chwili IP: *.centertel.pl 18.05.06, 20:33
      moze doczekamy takiej chwili, ze jakiś premier czy prezydent powie,
      ze nie pamieta żeby był premierem czy prezydentem!!!
      A notesy wywalił i nic wiecej nie pamieta...
      a laptopa mu ukradli...
      • xyz-xyz Re: może doczekamy takiej chwili 19.05.06, 15:29
        Widzisz andreasku. Za posiadanie notesu tez można na "ławkę" trafić. Więc się
        nie dziw, że wywalają.
    • konrad.jasinski a tu komuchu jeszcze na dokolkadke 19.05.06, 07:22
      masz tu komuchu jeszcze:

wiadomosci.onet.pl/1325187,11,item.html
    • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 07:57
      Dwie sprawy parodio jakobina. Postawić zarzuty potrafi byle łachudra, czy
      dyletant w rodzaju aplikanta Ziobry. Poczekamy co się z tych "sensacji" ostanie
      przed sądem. Druga sprawa karykaturo hunwejbina, to pewien, szczegół. Mianowicie
      taki, że nie bardzo rozumiem dlaczego informujesz mnie o zatrzymaniach jakiś
      urzędników. Nie zauważyłem żeby mieli coś wspólnego z lewicą. Za to czytałem, że
      pracowali od lat. Za Buzka i Kaczyńskiego również. Jeśli zaś idzie o Millera,
      bolszewiku, to nawet w IV Łer Pe, świadek w sądzie nie jest tym samym, co
      oskarżony. Twój ukochany Ziobro tego nie rozumie, ponieważ on niewiele rozumie z
      "paragrafów, ale tobie może do zakutego łba dotrze ten prosty fakt. Więc się tak
      nie napinaj bo ci żyłka pęknie i będziesz miał kolejny powód do nienawiści.
      • zona.pijaka Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:17
        xyz-xyz napisał:
        Nie zauważyłem żeby mieli coś wspólnego z lewicą. Za to czytałem, ż
        > e pracowali od lat. Za Buzka i Kaczyńskiego również.

Gdybyś znał zasady rekrutacji struktur przestpczych - wiedziałbyś Nieuku
        Adwokacki - ze najważniejszym momentem było nawiązanie znajomości, poznanie się
        na tyle by ufać sobie w ułkadzie mafijnym. A to Nieuku Adwokacki zaistniało za
        Pawlaka. Potem układ był tylko był konserwowany. Zrwesztą takie same układy
        mafijne były w Ministerstwie Zamówień Publicznych, Ministerstwie Transportu i
        innych.
        Pamiętam, znajomy w tych latach miał firmę transportową i na przekroczenie
        granicy potrzebne były zezwolenia jednorazowe. O konieczności płacenia łapówek
        w Warszawie komunistom za te zezwolenia - wiedział cały kraj, wszysy kierowcy,
        wszstkie firmy. A były to dziedsiątki, jak nie setki milionów - dawanyh w łapę.
        Na korytarzu ministerstwa. Bo inaczej ne dostałeś.
        • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:25
          A co może o ty wiedzieć pijaczka z Gontynki?:))) Potrzebowałaś pozwolenia na
          przejście przez dziurę w płocie??? I za to miliony łapówek??? Miliony
          karbowańców chyba:))))
          • Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:24
            Jesteś nieprawdopodobny matacz. Sprawa tak ewidentna o Ty o cos walczysz. O
            co ? Napisz racja i już. Nie umiesz tego ?
            • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 15:26
              Napisz racja i już.

Od tego jest sąd.
              • Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:57
                Czy jak już będzie wyrok ( o ile będzie) to przyznasz rację ?
                Poza tym:
                na tym forum nie chodzi o sąd ale osąd
                stosuj tę sama zasadę wobec przeciwnych Ci opcji politycznych.
                Obłudny i pokrętny komuchu :-))
                • xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 20:11
                  Ciekawe, że tą zasadę stosujesz w jedną tylko stronę. Bo kiedy ja wytknąłem
                  Ziobrze, że albo jest dyletant albo kłamca, co usłyszałem? Coś o komuchu itp.
                  Nawet jeśli wypierasz się PiSowatości, to mentalnie nim jesteś.

Ciekawe też, że kiedy sądy uniewinniają albo prokuratury umarzają albo
                  odmawiają wszczęcia w sprawach czerwonych, sam nie jesteś skory do przyznawania
                  racji. Czujesz się lepszy ode mnie?

Ciekawe też, że keidy sądy uniwinniają albo prokuratury umarzają albo odmawiają
                  wszczęcia w sparawach czerownych, sam nie jesteś skory do przyznawania racji.
                  Czujesz się lepszy ode mnie?
    • konrad.jasinski a to zeby przypomniec wasze metody 19.05.06, 09:19
      wiadomosci.onet.pl/1325203,11,item.html

wiec nie skamlaj komuchu tylko uszy po sobie i milczec przez nastepne 30 lat...
      moze ludzie zapomna!!!
    • konrad.jasinski i jeszcze jeden i jeszcze raz.... 19.05.06, 09:40
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3355350.html
      won wszarze i nigdy nie wracac!!!!
      • xyz-xyz Re: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... 19.05.06, 11:10
        Poproś od felixa_edmundowicza żeby dał tobie numer do doktora Pobochy. Może ci
        pomoże. Miewasz orgazmy kiedy piszesz "czerwone ścierwo"? Czy masz już może nóż,
        który wbijesz komuchowi w plecy? Mam wrażenie, że w dzieciństwie byłeś
        molestowany przez wujka. Stąd ta agresja do świata.
        • absztyfikant :)))))))))))))))))) 19.05.06, 11:12
          www.dieejection.com/images/redrhino.gif
          • xyz-xyz Re: :)))))))))))))))))) 19.05.06, 14:19
            Długi jęzor...:))))
        • Gość: Galoty Re: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:58
          To Ty daj. Zapewne masz dostęp do telefonów kolesi z Ordynackiej a Pobocha tam
          jest
    • konrad.jasinski XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 16:14
      fakty.interia.pl/news?inf=750406
      jestes jeszcze czerwony warchole czy juz w domu siedzisz po calym dniu ujadania?
      • Gość: NB Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... IP: *.chello.pl 19.05.06, 16:16
        :))) ale tu ładnie wygladaja hehe
        • zona.pijaka Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 16:49
          Najchętniej za niewielkie pieniądze od XYZ. W zamian pozwolę sobie uzywać i
          wyzywać mnie od komuszych świń - ile wlezie.
          • konrad.jasinski Re: Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 16:50
            zona.pijaka napisała:

> Najchętniej za niewielkie pieniądze od XYZ. W zamian pozwolę sobie uzywać i
            > wyzywać mnie od komuszych świń - ile wlezie.

Ozesz ty komuchu!!!
          • xyz-xyz Re: Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 20:19
            Na jabcoki potrzebujesz żoneczko? Postawię Tobie gratis:) I nie odbieraj mi
            przyjemności czytania wypocin tego półgłówka:)))
      • xyz-xyz Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 20:14
        Coś ci pieprznęło w tej żyle, która masz zamiast mózgu? Do nogi, to do ciebie,
        jak do psa, mówi twój partyjny przełożony.
      • xyz-xyz Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 20:17
        Dodam równiez PiSowski przygłupie, że nawet w IV Łer Pe, świadek nie jest
        podejrzanym. Przeliterować ci to? wolałem ciebie, jako Oriona.:)
        • konrad.jasinski masz tu jeszcze czerwona gnido.... 19.05.06, 21:09
          wiadomosci.onet.pl/1325787,11,item.html

Jaskiernia to byl gosc...

zapisz sobie ten watek do ulubionych matole, cos mi sie wydaje, ze szybko
          bedzie pecznial.... ach ten Peczak :)))
          • xyz-xyz O przygłup:))) 19.05.06, 21:16
            Witaj! Nie na egzekutywie? Czy już po? Przypomnę ci, bo twój Ziobro jak zwykle
            nie kuma, że postanowienie o umorzeniu tej sprawy utrzymał w mocy Sąd.
            Niezawisły. Czyli coś, co was bolszewików kłuje w te przekrwione z nienawiści
            ślepia. A najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że durnie z PiS za autorytet
            biorą Janajewa. Faceta, który przewodził puczowi przeciwko Gorbaczowowi. Celem
            tego puczu był powrót do epoki Breżniewa. Brawo debilu. Masz wspaniałe
            autorytety. Breżniew ci imponuje jaskiniowcu?
            • konrad.jasinski Re: O przygłup:))) 19.05.06, 21:20
              xyz-xyz napisał:
              >że postanowienie o umorzeniu tej sprawy utrzymał w mocy Sąd.
              > Niezawisły.

hehehehe

ja myslalem, ze ty jestes cyniczny, a ty zwyczajnie glupia wesz jestes.... :)))

wracaj do pstraga, synekury wygasna to bedziesz musial na sledzia z beczki sie
              przerzucic

:)
            • xyz-xyz Re: O znowu śmierdzi... 19.05.06, 23:50
              Idę spać, smród się wzmógł.
              • Gość: Galoty Re: O znowu śmierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 06:37
                To sie umyj xyz bo ten komuszy smród jest właśnie od Ciebie.
              • konrad.jasinski Re: O znowu śmierdzi... 20.05.06, 09:17
                faktem jest, ze strasznie smierdzi...

wiadomosci.onet.pl/1325868,11,item.html
                czekam gnido na twoj belkot...

:)
            • konrad.jasinski Re: O gnida:))) 20.05.06, 15:17
              na mojej twarzy gosci taki sam usmiech...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3358567.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka