konrad.jasinski 18.05.06, 17:51 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8314713&rfbawp=1147967321.015&ticaid=11a09&_ticrsn=3 i wara od Ziobry komuchu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.jasinski masz tu jeszcze jednego na dokladke... 18.05.06, 19:46 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8315345&rfbawp=1147974314.382&ticaid=11a0b Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: masz tu jeszcze jednego na dokladke... 18.05.06, 20:03 zdziwilabym sie, gdyby pamietal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas politycy IP: *.centertel.pl 18.05.06, 20:06 politycy i rzadzacy obowiazkowo powinni spozywać Ginkofar, pod nadzorem i rygorem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: politycy 18.05.06, 20:29 albo lewatywa z lecytyny. Mysle, ze ten sposob moze wplynac na nagle poprawienie pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz mały eksperyment 19.05.06, 08:00 Co robiłaś 27 maja 2003 roku o godzinie 17.29? Zasłonisz się niepamięcią? A tak poważniej. Bardzo bym się zdziwił, gdyby pamiętał. Bo to by znaczyło, że się do pytań przygotowywał. Wierzaj, że nikt po kilku latach nie pamięta. A ci co w sądach pamiętają, to nakręcone katarynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wierzaj XYZ IP: *.centertel.pl 19.05.06, 16:42 ja może nie pamietam tej chwili która wymieniłeś, ale pamietam ze wszystkimi szczegółami chwile,gdy poszedłem ponad 10 lat temu kupić marki i przed Kantoram na Pl. Lotników zaczepił mnie cinkciarz... i dałem sie skusic i mnie okradł na ponad 10 tys. zł. Ze szczegółami pamietam. Wiesz takie chwile, gdy sie robi sprawy na kilkadziesiat milionów wierzaj pamieta sie!!! A co do przygotowania sie, to co z ulicy go zgarnęli i znienacka nie wiadomo jakie pytania i na jaki temat??? Miał czas zeby sie przygotowac, siegnąc do natatek czy pamieci!!! I powinien to zrobic, a jak ma taka słaba pamięć, to niech od polityki trzyma sie z dala... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Błąd w podstawie wnioskowania. 19.05.06, 20:08 Zakładasz, że robił szwindle. A na to nie ma żadnych dowodów poza Twoja osobistą niechęcią. A w takich sytuacjach nawet gdyby dostał alibi od śp. Lolka i tak byś gadał, że szwindel. Ot i wszystko. A co od samej pamięci. Owszem takie sporawy się pamięta, ale nie sądzisz chyba, że Miller widział co się WFOŚ dzieje będąc Premierem. Nie wygłupiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas żaden błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:48 milutki zaden błąd i nic nie zakładam... tez bym gadał, że nic nie pamietam! Normalna obrona i kazdy adwokat tak doradzi... Obrona znaczy lepiej nie pamietac, bo sie powie za duzo... Mysle, ze masz racje... nie o wszystkich przewalankach na 40 baniek wiedział... wiesz co to spółdzielnia? Niektórzy z granicy sie przyznaja, a niektórzy mówia, ze nie pamietaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: żaden błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:50 pan Jurczyk tez przeciez nic nie wiedział i nie miał swiadomosci, a gdyby wiedział, to by przeciez nie dopuscił do czegos takiego!! Widać pan M. to taki pan J. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:06 wara od Ziobry komuchu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panpstryk problemy z pamiecia... 18.05.06, 20:23 ma rowniez Dyrektor Rydzyk... najwidoczniej sprawdza sie powiedzenie, im wyzej jestes tym krotsza masz pamiec... :( Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:02 Pocałuj mnie w dupę bolszewiku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:06 Ty jesteś już nauczony jak główna bohaterka w "Poskromieniu złośnicy" od pewnego momentu. Na zewnątrz dzień a jak Ci każą to mówisz, że jest noc. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 11:00 To dlatego, że nie jestem ekspertem od PRu wynajętym, przez ważnych ludzi lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 14:16 Samorodek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas może doczekamy takiej chwili IP: *.centertel.pl 18.05.06, 20:33 moze doczekamy takiej chwili, ze jakiś premier czy prezydent powie, ze nie pamieta żeby był premierem czy prezydentem!!! A notesy wywalił i nic wiecej nie pamieta... a laptopa mu ukradli... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: może doczekamy takiej chwili 19.05.06, 15:29 Widzisz andreasku. Za posiadanie notesu tez można na "ławkę" trafić. Więc się nie dziw, że wywalają. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski a tu komuchu jeszcze na dokolkadke 19.05.06, 07:22 masz tu komuchu jeszcze: wiadomosci.onet.pl/1325187,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 07:57 Dwie sprawy parodio jakobina. Postawić zarzuty potrafi byle łachudra, czy dyletant w rodzaju aplikanta Ziobry. Poczekamy co się z tych "sensacji" ostanie przed sądem. Druga sprawa karykaturo hunwejbina, to pewien, szczegół. Mianowicie taki, że nie bardzo rozumiem dlaczego informujesz mnie o zatrzymaniach jakiś urzędników. Nie zauważyłem żeby mieli coś wspólnego z lewicą. Za to czytałem, że pracowali od lat. Za Buzka i Kaczyńskiego również. Jeśli zaś idzie o Millera, bolszewiku, to nawet w IV Łer Pe, świadek w sądzie nie jest tym samym, co oskarżony. Twój ukochany Ziobro tego nie rozumie, ponieważ on niewiele rozumie z "paragrafów, ale tobie może do zakutego łba dotrze ten prosty fakt. Więc się tak nie napinaj bo ci żyłka pęknie i będziesz miał kolejny powód do nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:17 xyz-xyz napisał: Nie zauważyłem żeby mieli coś wspólnego z lewicą. Za to czytałem, ż > e pracowali od lat. Za Buzka i Kaczyńskiego również. Gdybyś znał zasady rekrutacji struktur przestpczych - wiedziałbyś Nieuku Adwokacki - ze najważniejszym momentem było nawiązanie znajomości, poznanie się na tyle by ufać sobie w ułkadzie mafijnym. A to Nieuku Adwokacki zaistniało za Pawlaka. Potem układ był tylko był konserwowany. Zrwesztą takie same układy mafijne były w Ministerstwie Zamówień Publicznych, Ministerstwie Transportu i innych. Pamiętam, znajomy w tych latach miał firmę transportową i na przekroczenie granicy potrzebne były zezwolenia jednorazowe. O konieczności płacenia łapówek w Warszawie komunistom za te zezwolenia - wiedział cały kraj, wszysy kierowcy, wszstkie firmy. A były to dziedsiątki, jak nie setki milionów - dawanyh w łapę. Na korytarzu ministerstwa. Bo inaczej ne dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 08:25 A co może o ty wiedzieć pijaczka z Gontynki?:))) Potrzebowałaś pozwolenia na przejście przez dziurę w płocie??? I za to miliony łapówek??? Miliony karbowańców chyba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:24 Jesteś nieprawdopodobny matacz. Sprawa tak ewidentna o Ty o cos walczysz. O co ? Napisz racja i już. Nie umiesz tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 15:26 Napisz racja i już. Od tego jest sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:57 Czy jak już będzie wyrok ( o ile będzie) to przyznasz rację ? Poza tym: na tym forum nie chodzi o sąd ale osąd stosuj tę sama zasadę wobec przeciwnych Ci opcji politycznych. Obłudny i pokrętny komuchu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ - masz tu swoich spraiedliwych.... 19.05.06, 20:11 Ciekawe, że tą zasadę stosujesz w jedną tylko stronę. Bo kiedy ja wytknąłem Ziobrze, że albo jest dyletant albo kłamca, co usłyszałem? Coś o komuchu itp. Nawet jeśli wypierasz się PiSowatości, to mentalnie nim jesteś. Ciekawe też, że kiedy sądy uniewinniają albo prokuratury umarzają albo odmawiają wszczęcia w sprawach czerwonych, sam nie jesteś skory do przyznawania racji. Czujesz się lepszy ode mnie? Ciekawe też, że keidy sądy uniwinniają albo prokuratury umarzają albo odmawiają wszczęcia w sparawach czerownych, sam nie jesteś skory do przyznawania racji. Czujesz się lepszy ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski a to zeby przypomniec wasze metody 19.05.06, 09:19 wiadomosci.onet.pl/1325203,11,item.html wiec nie skamlaj komuchu tylko uszy po sobie i milczec przez nastepne 30 lat... moze ludzie zapomna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski i jeszcze jeden i jeszcze raz.... 19.05.06, 09:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3355350.html won wszarze i nigdy nie wracac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... 19.05.06, 11:10 Poproś od felixa_edmundowicza żeby dał tobie numer do doktora Pobochy. Może ci pomoże. Miewasz orgazmy kiedy piszesz "czerwone ścierwo"? Czy masz już może nóż, który wbijesz komuchowi w plecy? Mam wrażenie, że w dzieciństwie byłeś molestowany przez wujka. Stąd ta agresja do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :)))))))))))))))))) 19.05.06, 11:12 www.dieejection.com/images/redrhino.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: i jeszcze jeden i jeszcze raz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:58 To Ty daj. Zapewne masz dostęp do telefonów kolesi z Ordynackiej a Pobocha tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 16:14 fakty.interia.pl/news?inf=750406 jestes jeszcze czerwony warchole czy juz w domu siedzisz po calym dniu ujadania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... IP: *.chello.pl 19.05.06, 16:16 :))) ale tu ładnie wygladaja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 16:49 Najchętniej za niewielkie pieniądze od XYZ. W zamian pozwolę sobie uzywać i wyzywać mnie od komuszych świń - ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 16:50 zona.pijaka napisała: > Najchętniej za niewielkie pieniądze od XYZ. W zamian pozwolę sobie uzywać i > wyzywać mnie od komuszych świń - ile wlezie. Ozesz ty komuchu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Przyjmę tytuł komucha 19.05.06, 20:19 Na jabcoki potrzebujesz żoneczko? Postawię Tobie gratis:) I nie odbieraj mi przyjemności czytania wypocin tego półgłówka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 20:14 Coś ci pieprznęło w tej żyle, która masz zamiast mózgu? Do nogi, to do ciebie, jak do psa, mówi twój partyjny przełożony. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ do nogi!!! masz tu nowe... 19.05.06, 20:17 Dodam równiez PiSowski przygłupie, że nawet w IV Łer Pe, świadek nie jest podejrzanym. Przeliterować ci to? wolałem ciebie, jako Oriona.:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski masz tu jeszcze czerwona gnido.... 19.05.06, 21:09 wiadomosci.onet.pl/1325787,11,item.html Jaskiernia to byl gosc... zapisz sobie ten watek do ulubionych matole, cos mi sie wydaje, ze szybko bedzie pecznial.... ach ten Peczak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz O przygłup:))) 19.05.06, 21:16 Witaj! Nie na egzekutywie? Czy już po? Przypomnę ci, bo twój Ziobro jak zwykle nie kuma, że postanowienie o umorzeniu tej sprawy utrzymał w mocy Sąd. Niezawisły. Czyli coś, co was bolszewików kłuje w te przekrwione z nienawiści ślepia. A najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że durnie z PiS za autorytet biorą Janajewa. Faceta, który przewodził puczowi przeciwko Gorbaczowowi. Celem tego puczu był powrót do epoki Breżniewa. Brawo debilu. Masz wspaniałe autorytety. Breżniew ci imponuje jaskiniowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: O przygłup:))) 19.05.06, 21:20 xyz-xyz napisał: >że postanowienie o umorzeniu tej sprawy utrzymał w mocy Sąd. > Niezawisły. hehehehe ja myslalem, ze ty jestes cyniczny, a ty zwyczajnie glupia wesz jestes.... :))) wracaj do pstraga, synekury wygasna to bedziesz musial na sledzia z beczki sie przerzucic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: O znowu śmierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 06:37 To sie umyj xyz bo ten komuszy smród jest właśnie od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: O znowu śmierdzi... 20.05.06, 09:17 faktem jest, ze strasznie smierdzi... wiadomosci.onet.pl/1325868,11,item.html czekam gnido na twoj belkot... :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: O gnida:))) 20.05.06, 15:17 na mojej twarzy gosci taki sam usmiech... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3358567.html Odpowiedz Link Zgłoś