Gość: MICHAL IP: *.skane.se 11.01.03, 03:22 16 stycznia w czwartek bede w Szczecinie.Przez caly weekend. Czy w Columbusie dalej jest tak smacznie?W sobote wybieram sie do Opery na Zamku, a wlasciwie Operety na Czardaszke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: COLORADO Re: Pub Columbus IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 10:15 W sąsiednim COLORADo jest też fajnie (ciepło i po "kombojsku"). A w dodatku: do 13.oo jest 50% taniej. Za b.dobre żarcie.... RABAT 50% (oprócz alkoholi) Ale... Jest jedno ale! Do 13.oo jest tłok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Tylko Colorado IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 20:17 Wielokrotnie bywałem w obu bliźniaczych pubach Columbus i Colorado. Od jakiegoś czasu bywam już tylko w Colorado. Mimo, iż oba lokale należą do tych samych właścicieli w Colorado jest zdecydowanie przytulniej, dużo lepsze jedzenie, na które nie trzeba czekać godzinę (tyle czekałem na coś z grilla w sierpniu w Copernicusie). Ponadto w Colorado jest zdecydowanie milsza obsługa, szczególnie gdy z Columbusa odeszły sezonowe kelnerki. Polecam Colorado!!! I widziałem tam kiedyś samego Leszka Pawlickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Columbus nie Copernicus-sorry.n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Tylko Colorado IP: *.pl / 192.168.1.* 11.01.03, 22:47 Gość portalu: Bywalec napisał(a): > Wielokrotnie bywałem w obu bliźniaczych pubach Columbus i Colorado. Od > jakiegoś czasu bywam już tylko w Colorado. Mimo, iż oba lokale należą do tych > samych właścicieli w Colorado jest zdecydowanie przytulniej, dużo lepsze > jedzenie, na które nie trzeba czekać godzinę (tyle czekałem na coś z grilla w > sierpniu w Copernicusie). Ponadto w Colorado jest zdecydowanie milsza obsługa, > szczególnie gdy z Columbusa odeszły sezonowe kelnerki. Polecam Colorado!!! > I widziałem tam kiedyś samego Leszka Pawlickiego. A kim jest :Leszek Pawlicki??????:)Może powinienem ale nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Pub Columbus IP: *.skane.se 12.01.03, 00:59 Jednak Columbus gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Pub Columbus IP: *.skane.se 12.01.03, 23:39 Kto sie wybiera do Columbusa w ten piatek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Pub Columbus-kto sie wybiera? IP: *.swipnet.se 14.01.03, 06:55 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > 16 stycznia w czwartek bede w Szczecinie.Przez caly weekend. > Czy w Columbusie dalej jest tak smacznie?W sobote wybieram > sie do Opery na Zamku, a wlasciwie Operety na Czardaszke. Odpowiedz Link Zgłoś