Dodaj do ulubionych

komu Sienkiewicz będzie dawał na kampanię? SLD?

IP: 210.182.218.* 29.05.06, 21:39
czyżby standardowo SLD?
Panie Pośle Sekretarzu Generalny załatwił Pan finansowanie kampanii dla Pana
Jacka P. z pieniędzy z dawnych przewozów fajek? PS. Spytajcie Pana S. czy
zadowolony z wylotki jego kolesi z wysokich stołków w ABW i Skarbówce... już
niedługo prawda wyjdzie na jaw... obiecuję Panom.
Obserwuj wątek
    • Gość: montero3200 Re: komu Sienkiewicz będzie dawał na kampanię? SL IP: 217.153.6.* 29.05.06, 21:55
      o kogo chodzi? o tego co miał supermarkety Magnet? podejrzany typ, wiele osób
      różnie gada o przeszłości jego. on się przyjaźni podobno z notablami sojuszu
      lewych demokratów, ciekawe czy cos wyjdzie
      • homo-gej Re: komu Sienkiewicz będzie dawał na kampanię? SL 29.05.06, 21:59
        nic nie wyjdzie, to jest czerwona pajęczyna, tu nikt nikogo nie sypnie....
        oni tacy juz są i tyle

przecież Grzesiu Dobra Rada kiedys bedzie Premierem wiec jak coś moze wyjść...
        ludzie ale wy naiwni jestescie, oni zrobia wszytsko zeby nic nie wyszlo
      • norberto320 Grzesiu bywal na imprezach. ma ktos filmy, fotki? 29.05.06, 22:47
        podobno Cezary przegrywa procesy i ma zaczac splacac kredyty, wiec nie wiadomo
        czy bedzie chojny chociaz, jak robil imprezy plenerowe za miastem to nie
        oszczedzal, a lokalne elity lgnely jak muchy do gowna w tym takze a moze przede
        wszystkim ludzie od Sekretarza Grzegorza, niedoszlego senatora przewodniczacego
        rady miejskiej i inne czerwone badziewie swojego czasu przydatne, ciekawe czy
        jeszcze jemu sa potrzebni ???
    • xyz-xyz Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści 30.05.06, 08:15
      komu Sienkiewicz będzie dawał kasę? Żydzi?
      czyżby standardowo Żydzi?
      Panie Rabinie załatwił Pan finansowanie kampanii dla Pana Mosze P. z pieniędzy
      ukradzionych Narodowi? PS. Spytajcie Pana S. czy
      zadowolony z wylotki jego kolesi z wysokich stołków w ABW i Skarbówce... już
      niedługo prawda wyjdzie na jaw... obiecuję Panom.

o kogo chodzi? o tego co miał supermarkety Magnet? podejrzany typ, wiele osób
      różnie gada o przeszłości jego. on się przyjaźni podobno z notablami syjonistycznymi
      , ciekawe czy cos wyjdzie

nic nie wyjdzie, to jest żydowska pajęczyna, tu nikt nikogo nie sypnie....
      oni tacy juz są i tyle

przecież reb Grzesiu Dobra Rada kiedys bedzie Premierem wiec jak coś moze wyjść...
      ludzie ale wy naiwni jestescie, oni zrobia wszytsko zeby nic nie wyszlo

podobno Cezary przegrywa procesy i ma zaczac splacac kredyty, wiec nie wiadomo
      czy bedzie chojny chociaz, jak robil imprezy plenerowe za miastem to nie
      oszczedzal, a lokalne elity żydowskie lgnely jak muchy do gowna w tym takze a
      moze przede
      wszystkim ludzie od Rabina Grzegorza, niedoszlego senatora przewodniczacego
      gminy żydowskiej i inne żydowskie badziewie swojego czasu przydatne, ciekawe czy
      jeszcze jemu sa potrzebni ???

Mentalni spadkobiercy hitlerowców, moczarowców i innej swołoczy zmienia tylko
      obiekty ataków. Słownictwo bez zmian.
      • Gość: sprawiedliwy Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:49
        A może chociaż raz byś xyx- xyz merytorycznie odpowiedział? Spróbuj to nie boli.
        • Gość: Galoty Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:06
          xyz et merytorycznie ? Nie ma takich możliwości.
          • xyz-xyz Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści 30.05.06, 13:34
            xyz et merytorycznie ? Nie ma takich możliwości.

To ciekawe, bo w kwestii Modrzejewskiego i Pęczaka, udzieliłem Tobie bardzo
            merytorycznej odpowiedzi. Efekt był taki, że udawałeś najpierw, iż odpowiedź
            moja nie istnieje, a przyparty w końcu do muru, łaskaw byłeś zbyć temat. Takowoż
            w sprawie krytyki SLD. łaskaw byłeś zapewnić, iż w wypadku, gdy wskażę Tobie
            choćby jeden przykład mojej krytyki, odszczekasz stawiane mi zarzuty. Wskazałem
            Tobie taki przykład, a Ty się wykręciłeś od szczekania głupimi tekstami. Wniosek
            z tego taki, że to wyłącznie o Tobie można powiedzieć „nie ma takiej możliwości”
            na pytanie „Galoty merytorycznie?”. Proszę więc byś nie przypisywał mi Twoich
            własnych cech, bo to jest nieuczciwe. I za bardzo trąci PiSem.
            • Gość: Galoty Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:46
              :-) Nie ma potrzeby komentować Twoich wypocin. Same sie komentują
              • xyz-xyz Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści 30.05.06, 13:50
                Typowa PiSowska dialektyka. Przewróci się taki Galot o własną głupotę i rozwali
                sobie nos, ale i tak twierdzi, że wszystko jest cacy. Ale masz rację Galotku.
                Twoje wypociny nie wymagają komentarza. Ośmieszasz się wystarczająco.:)))))
            • Gość: Marcin do xyz IP: *.smsnet.pl 30.05.06, 15:10
              TY sie chyba wyspecjalizowałeś w wyszukiwaniu PiSiorów na forum....
              w kilku wątkach, jezeli ktoś mówi, tylko nie po Twojej myśli,od razu atakujesz że jest z PiSu. zwróciłem na to uwage ponieważ wciskałeś niejakiemu Konradowi Jaśińskiemu ze jest w PiS, a przecież od niego aż bije Od Nową....
              jest zapatrzony w Pacyne i Terenie jak w obraz.
              powstrzymaj się czasem z klasyfikowaniem, tymbardziej błędnym
              • xyz-xyz Re: do xyz 30.05.06, 15:16
                jest w PiS, a przecież od niego aż bije Od Nową...

Jedna cholera:) Zobaczysz:)
                • xyz-xyz Re: do xyz 09.10.06, 09:58
                  Miałem rację:))))))))))))))))))))))))
        • xyz-xyz Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści 30.05.06, 13:28
          Bardziej merytorycznie się nie da. Wystarczy jednak, że przeczytasz mój
          poprzedni tekst, bez zaślepienia, zauważysz pewne konotacje historyczne.
          • Gość: sprawiedliwy xyz-xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:51
            Nie chodziło mi o konotacje historyczne, tylko o Twój komentarz do faktu
            finansowania Sld przez biznesmena o delikatnie mówiąc nienajlepszej opinii,
            pieniędzmi delikatnie mówiąc wątpliwego pochodzenia. Fakt powszechnie znany.
            • Gość: Galoty Re: xyz-xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:55
              Może teraz zrozumie :-)
              • xyz-xyz Re: xyz-xyz 30.05.06, 14:05
                Patrz niżej.
            • xyz-xyz Re: xyz-xyz 30.05.06, 14:04
              Niewątpliwie wiem o co chodzi w wypowiedziach powyższych, niewątpliwe jest też
              to, jakiej retoryki używa się w takich wypadkach. Na to chciałem wskazać. Co do
              meritum, to nie znam żadnego przypadku postawienia komukolwiek z wymienionych
              zarzuty czerpania korzyści, przyjmowania korzyści czy też podobnego
              przestępstwa. Wymieniony Pan S. wydaje swoje pieniądze w sposób jaki mu
              przyjdzie do głowy. Jego prawo. Jeśli je ukradł, to Ziobro niech go wsadza.
              Jeśli nielegalnie finansował Sojusz, to niech Ziobro wsadzi tych, których
              nielegalnie finansował. Jak na razie mamy do czynienie z plotkami
              przedstawionymi w formie właściwy moczarowcom, czy nazistom. Tyle w tym temacie.
              Może wreszcie Galot zrozumie, że jego przeświadczenia nie stanowią podstawy do
              stawiania zarzutu komukolwiek. Nawet Pęczakowi. Mam to Galotku napisać dużymi
              literami?:))))))
              • Gość: sprawiedliwy Re: xyz-xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:30
                Nie chodziło mi o to, czy postawiono komuś zarzuty. Liczyłem Xyz-xyz na twój
                komentarz. Przeliczyłem się. Jedyne na co się zdobyłeś, to stwierdzenie, że
                skoro nikogo nie oskarżono, to sprawy nie ma. Zresztą chyba głupotą było
                oczekiwanie od Ciebie czegoś innego.
                • Gość: Galoty Re: xyz-xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:36
                  >głupotą było oczekiwanie od Ciebie czegoś innego.
                  Można tez to nazwać delikatniej "zbyt dużą wiarą w człowieka"
                  • xyz-xyz Re: xyz-xyz 30.05.06, 14:44
                    Niezależnie od tego ile razy napiszesz podobny tekst, nie zmieni to fakty, iż
                    dotyczy on tylko i wyłącznie Ciebie:))) Czego przykładów dałeś aż nadto.
                    Przykłady w tym wątku...:))))
                    • Gość: Galoty Re: xyz-xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:45
                      Sądząc z ilości Twoich wpisów "w szeregu" to raczej pod Twoim adresem ta uwaga :
                      > Niezależnie od tego ile razy napiszesz podobny tekst, nie zmieni to fakty, iż
                      > dotyczy on tylko i wyłącznie Ciebie:)))
                      • xyz-xyz Re: xyz-xyz 30.05.06, 15:15
                        Możesz mi merytorycznie wyjaśnić, jaki jest związek przyczynowo -skutkowy,
                        pomiędzy ilością moich wpisów, ich treścią i Twoją oceną? Zachowujesz się
                        bowiem, jak dziecko, które przedrzeźnia dorosłego. Może cukierka chcesz?:))) Po
                        za tym wybacz, ale nie mam czasu, ani chęci przekomarzać się Tobą. Niech Ci będzie.
                • xyz-xyz Re: xyz-xyz 30.05.06, 14:42
                  Głupotą jest od PiSowców oczekiwać poszanowania prawa. Nie mylić z Prawem i
                  Sprawiedliwością. Dla was gołosłowny zarzut jest podstawą do niszczenia ludzi.
                  Przykład Tuska i jego dziadka. To że „ciemny naród to kupił”, nie znaczy, że i
                  ja to kupię. A skoro mowa o „moim komentarzu”, to masz rację. Moje wcześniejsze
                  wypowiedzi, ty był poemat z rymem krzyżowym:)))))))))))
                  • Gość: olek Re: xyz-xyz IP: 217.153.6.* 30.05.06, 20:26
                    widać że pewne osoby trzęsą portkami jak słyszą że coś może wyjść na jaw wkrótce...

płatny forumowiczu zxy czy jak ci tam, jak zamkną twojego pracowawce posła
                    sekretarza nie będzie ci miał kto płacić za pisanie tych bzdur.

jeszcze nigdy nie widziałem żeby ten SLDowiec xzy tak się wkurzył i starał
                    odwrócić kota ogonem... oj coś jest na rzeczy!!
                    • xyz-xyz Re: xyz-xyz 31.05.06, 07:56
                      Bez obaw. Wku..am PiSowców pro bublico bono:)))) A sądząc po zajadłości i
                      chamstwie atakujących PiSiorów i okolic, robię to skutecznie:))))) Więc uważaj
                      by nie pękła tobie żyłka.:))))
          • Gość: Romek Re: Po niewielkim retuszy wyłażą stare treści IP: *.chello.pl 08.10.06, 21:28
            czerwono-różowa banda złodzieji wszyscy skończą tam gdzie ich miejsce...
      • Gość: olek meritum sprawy jest ważne !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 30.05.06, 20:30
        płatny etatowy pisarz forumowy stara się zamieszać sytuację by prawda nie wyszła
        na jaw! wsyd
        • xyz-xyz Re: meritum sprawy jest ważne !!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.06, 07:57
          Prawda jest jak dupa. Każdy ma swoją.:))))
          • Gość: olek Re: meritum sprawy jest ważne !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 31.05.06, 11:14
            widać że pewne osoby trzęsą portkami jak słyszą że coś może wyjść na jaw wkrótce...

płatny forumowiczu zxy czy jak ci tam, jak zamkną twojego pracowawce posła
            sekretarza nie będzie ci miał kto płacić za pisanie tych bzdur.

jeszcze nigdy nie widziałem żeby ten SLDowiec xzy tak się wkurzył i starał
            odwrócić kota ogonem... oj coś jest na rzeczy!!
            • Gość: Doradca Re: meritum sprawy jest ważne !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:17
              Jednak nie wszyscy eseldowcy mają cos na sumieniu. Nie mam żadnych obaw ani z
              tego powodu, ani z powodu lustracji ani utraty pracy. pełen spokój. Nowa Lewica
              powstanie i będzie bez xyzetków.
              • player-1 wieczorki i inne badziewie 31.05.06, 11:24
                tego wam życze, ale bez wywalenia takiego badziewia nie powstanie... nie łudź się...
                • Gość: Doradca Re: wieczorki i inne badziewie.Player-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:31
                  Wiem to. Dlatego bardziej mnie boli taki badziew jak xyz niz przeciwnik
                  polityczny, z którym można dyskutować na argumenty, których w końcu lewicy nie
                  brakuje.
                  • player-1 Re: wieczorki i inne badziewie.Player-1 31.05.06, 11:58
                    Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Wiem to. Dlatego bardziej mnie boli taki badziew jak xyz niz przeciwnik
                    > polityczny, z którym można dyskutować na argumenty, których w końcu lewicy nie
                    > brakuje.

pewnie że nie brakuje, chociaż badziewie, jak to z gównem to bywa, zawsze
                    wypływa na wierzzch i obraz jest jeden lewica to złośliwe pełne nienawiści do
                    "nie swoich" szmatławe komuchy
                    • xyz-xyz Erzace i inne podróby:))) 31.05.06, 12:44
                      Za to wy obaj, tak jak "znaczący ludzie lewicy" jak mniemam, pałacie wielką
                      miłością do wszystkich:)) W szczególności zaś do mnie. Zatem uważam, że macie
                      dokładnie tyle z lewicą wspólnego, co ja mam z Aztekami. A jeżeli, w co nie
                      wierzę, macie cokolwiek wspólnego z ową nowa lewicą, to marnie widzę jej
                      przyszłość. Dlatego też apeluję byście nie podszywali się pod lewicę, bo się
                      ośmieszacie. Miłego dnia:))))))
                      • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:22
                        Duście się we własnym sosie. Dla mnie w każdym razie obrazujesz cynizm i
                        kłamliwość typowe dla całej lewicy i to wszędzie, nie tylko w Polsce.
                        Pozagryzajcie się na śmierć czyli na granicę błędu statystycznego w badaniach
                        • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 31.05.06, 14:30
                          I jasne wszystko:)) Kurski to wymyślił Galocie?
                          • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:34
                            Kurski (jeden i drugi) to przy Tobie Einstein
                            • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 31.05.06, 14:37
                              Nie mam więcej pytań:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: zeneris Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.orange.pl 31.05.06, 18:19
                                Czemu z uporem nazywacie xyz lewicą? Z niego taka lewica jak z koziej du.y
                                trąba. On pod pojęciem lewicy rozumie grupę kolesiów, którzy popierają się i
                                dają sobie nawzajem zarobić. Mało tego, przecież on nawet własnych kolesiów
                                usiłował zrobić w lewo. Brak zasad, moralności, uczciwości, cwaniactwo, hucpa i
                                przekręty. To ma być lewica?
                                • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 08:11
                                  Najważniejsze osiągnąłem:))) Zaczynacie martwic się o lewicę. Wspólny wróg
                                  jednoczy:)))))))))))))))))

P.S.
                                  Mógłbyś coś szerzej w sprawie robienia kolesi na lewo?:)))))
                                  • Gość: sprawiedliwy Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:16
                                    Ja tam się o lewicę zawsze martwiłem. Ale coś w tym jest Xyz-xyz że z lewicą to
                                    Ty chyba masz niewiele wspólnego.
                                    • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:19
                                      No co Ty ! Klasyczny lewicowiec
                                      • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 12:36
                                        Dziękuję:)
                                        • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:44
                                          Chyba nie wiesz za co dziekujesz. Zrób sonde na ulicy co ludzie sądzą o ...
                                          lewicy
                                          • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 12:49
                                            18% gotowych jest głosować. Uważam, że więcej, ale trzeba sporo pracy:)
                                            • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:51
                                              Sąd masz te wyniki? Co się składa na te 18 % Równie dobrze możesz napisać 38 %
                                              Poza tym głosowanie a z czym kojarzy się statystycznemu wyborcy "lewica" to
                                              dwie różne sprawy
                                              • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 12:54
                                                18 % w sondażach dla SLD+SdPL. Lewica kojarzy się różnie. Dla jednych tak, dla
                                                innych siak. Dla niektórych lewica to PiS. Dla mnie to bolszewia.
                                                • Gość: Galoty Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:56
                                                  Zrób ten sondaż co do pojęcia lewica to się przekonasz. Gdyby w tym
                                                  teleturnieju, który prowadzi agent Nr 1 polegającym na odgadywaniu pierwszych
                                                  skojarzeń 100 ankietowanych z danym wyrazem zrealizowano sondaż na
                                                  słowo "lewica" to prawdopodobne wysokie trafienia to : kradzież, oszustwo itp
                                                  co zresztą pokazała kadencja Millera
                                                  • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 13:08
                                                    Założymy się?
                                    • xyz-xyz Re: Erzace i inne podróby:))) 01.06.06, 12:35
                                      Znaczenie więcej niż ty ze sprawiedliwością.
                                      • Gość: ela a jego nie zamknęli jeszcze? IP: *.chello.pl 06.10.06, 14:59
                                        a jego nie zamknęli jeszcze ?
                                        Pewnie cała ta zaraza czerwona będzie tam w Mielnie balować jak kiedyś, chociaż
                                        teraz to nie będzie czego świętować, bo nie będzie sukcesu wyborczego...
                                  • Gość: kacp32 Re: Erzace i inne podróby:))) IP: *.chello.pl 01.11.06, 22:45
                                    a z senatorem PO tym niby prawnikiem od nas to na billarda ten typek spod
                                    ciemnej gwiazdy od Magnetu chodzi ostatnio
        • Gość: W Re: meritum sprawy jest ważne !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.10.06, 22:59
          esedowskie wybryki jeszcze wyjdą na jaw, nie bójcie się o to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka