Dodaj do ulubionych

Do p. Eli z Kanady

IP: 213.155.167.* 08.02.03, 23:00
Czytajac rozne watki sygnowane przez Elżbiete z ca, dochodze do wniosku ze
jest w Szczecinie ktos, kto z kim moglaby nawiazac kontakt. Oto adres

prezydent@um.szczecin.pl

www.jurczyk.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sympaticoofdevil Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 23:03
      odczepcie sie od eli z kanady asyri zawiszy solidarnosci gdanska i szopena,ona
      gdy szopen goraczkowal podawala mu lyk orzezwiajacej polskiej wody
      • Gość: Elzbieta Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 01:15
        Marian.

Bardzo dziekuje. Skorzystam.
    • Gość: Elzbieta Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 05:25
      Marian:

Napisalam do pana Jurczyka dlugi list. Jak myslisz, czy dadza mu przeczytac?
      Czy odpisze ?
      • Gość: rado Re: Do p. Eli z Kanady IP: 111.111.51.* 09.02.03, 08:00
        Gość portalu: Elzbieta napisał(a):

> Marian:
        >
        > Napisalam do pana Jurczyka dlugi list. Jak myslisz, czy dadza mu przeczytac?
        > Czy odpisze ?

zalezy co mu napisalas. zamiesc go tutaj podyskutujemy o nim.
        pozdrawiam rado
        • Gość: maniana22 Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 08:53
          ona nie napisala zadnego listy do jurczyka.to przeciez jakis pic Ja napisalem o
          asyryjskim Yossarianie a ona nie czyta.tak wiec listu nie bedzie ,no moze jakis
          przetransponowany belkot ze wszyscy sa bankrutami ,ale juz dzis sa
          asyryjczykami.Yossarian jest przodkiem maniana21.swarozyc pozdrawiam--ela ma
          poganski slowianski gaj w czystej postaci
        • Gość: Elzbieta Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 14:13
          rado, email jest juz w biurze Pana Jurczyka. Kopii nie zachowalam.

Napisalam, to samo, co Wam.

Przypomnialam, ze nie spotkalismy sie w Toronto u mojego znajomego, bo zbyt
          pozno dowiedzialam sie o jego pobycie i juz byl w drodze na lotnisko.

Wspomnialam Sierpien 80 roku i dlaczego jestem od 22 lat na emigracji. Co robie
          teraz, o Komitecie Polonia dla referendum Niepodlegla Suwerenna Polska, o
          witrynie www.polonia-swiata.org.
          O tym jak cudownie reaguja na moje dzialanie Polacy na calym swiecie. Pisza,
          odpisuje. Wspaniala wspolpraca. Cudowny duch przyjazni i zrozumienia. Doszla
          nam dzisiejszej nocy Norwegia.

Mnie pracy przybywa, a i w przedziwny sposob sil - tez.
          • Gość: maniana22 Re: Do p. Eli z Kanady IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 14:19
            dodaj ze nie spotkalas presleja bo byl w drodze na lotnisko ale zawiezie mejla
            do jurczyka,w cudowny sposob do norwegii doszla asyria z ekipa
            nauchudonozora.sie ma i jeden mejl wiecej
          • Gość: rado Re: Do p. Eli z Kanady IP: 111.111.51.* 09.02.03, 15:08
            Gość portalu: Elzbieta napisał(a):

> rado, email jest juz w biurze Pana Jurczyka. Kopii nie zachowalam.
            >
            > Napisalam, to samo, co Wam.
            > O tym jak cudownie reaguja na moje dzialanie Polacy na calym swiecie. Pisza,
            > odpisuje. Wspaniala wspolpraca. Cudowny duch przyjazni i zrozumienia.

to napisz nam jak pan jurczyk tobie odpisze. chyba o tym duchu to nie mowisz o
            naszym forum, ani tez o zadnym innym lokalnuym forum wyborczej bo tu
            naszczescie nie ma duch zrozumienia dla twoich pogladow. raczej duch zabawy.
            masz zrozumienie na forum ojczyzny, ale dlatego ze tam wyrzucaja myslacych
            inaczej. pozdrawiam rado
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka