beatrix13 21.07.06, 23:19 podobno, z koleżanką pisówką Jolantą Szczypińską, takie plotki po sejmie krążą, pewnie wszystkiemu winna PO, tzn plotkom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciara11 Re: Jarosław się żeni 21.07.06, 23:21 a co z kotem - nowa pani przysposobi go jak swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a Ty Beate zbierasz plotki po sejmie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:23 no to ja nie wiedziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a Ty Beate zbierasz plotki po sejmie... 21.07.06, 23:34 przeceniasz mnie, na interii jako news dnia rzucili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Bzdura... IP: 80.53.41.* 21.07.06, 23:27 Podobno ona nie jest Miriam i nici ze slubu... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Bzdura... 21.07.06, 23:39 może jako premier nie chce wzbudzać nadziei biedronia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Jarosław się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:47 założyła się biedna z szefem, że deszczu po modłach nie będzie? Tak to jest ślepo wierzyć tym co zawsze racje mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Jarosław się żeni 21.07.06, 23:49 oj, modly sie przydaly, w innych rejonach sporo popadalo. Najwyrazniej tylko zachodniopomorskie zostalo pominiete w intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jarosław się żeni 21.07.06, 23:51 bo u nas PiS ma małe wpływy, Tereza nie wymodliła dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Jarosław się żeni 22.07.06, 07:33 może jak ty się zapiszesz bedziesz miała wieksze wpływy, bo twoja prosba o deszcz tez jakaś nieskuteczna. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d u mnie tez nie padalo IP: 80.53.41.* 21.07.06, 23:54 co wiecej oglosili zakaz wstepu do lasu :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Raczej nie bede mogl jutro pojezdzic w lesie IP: 80.53.41.* 22.07.06, 00:41 rowerkiem... :((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Czy premier Kaczyński się ożeni? - Metro IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.07.06, 08:54 Szczypińska po czwartkowym exposé premiera pocałowała szefa PiS w policzek, a wcześniej wręczyła mu czerwoną różę - pisze "Metro". Reszta jej koleżanek, która gratulowała nominacji, musiała się zadowolić standardowym pocałunkiem w rękę. Gdy posłowie bili nowemu premierowi gromkie brawa, dłoń Jolanty Szczypińskiej delikatnie spoczęła na ramieniu premiera, a jej oczy były pełne uwielbienia dla szefa. - Ten środowy pocałunek mógł faktycznie wywołać plotki - mówi poseł Tadeusz Cymański z PiS, który Jolantę Szczypińską też zna od lat. - Ślub? Nie słyszałem. Ale by to była niespodzianka!? - dodaje, nie kryjąc zdziwienia. Potwierdza jednak, że w klubie PiS już dawno dało się zauważyć, że premier i Szczypińska darzą się wielką sympatią. - Ona bardzo przeżywa wszystko, co dotyczy premiera, ale znają się tak długo, że wcale mnie to nie dziwi - twierdzi Cymański. - Ślub to by była bardzo miła informacja - zastanawia się poseł Karol Karski z PiS. Ale zaraz, śmiejąc się, dodaje, że plotka o ślubie na pewno wyszła z Platformy, więc w nią nie wierzy. - Trudno mi sobie wyobrazić Kaczyńskiego na ślubnym kobiercu, ale być może mam za małą wyobraźnię - z rozbawieniem komentuje te informacje Stefan Niesiołowski, senator PO. Sama Szczypińska powiedziała dziennikowi "Metro", że informacja o ślubie jest bardzo sympatyczna, ale nieprawdziwa. Dodała jednak "to, czy coś zamierzam, czy nie, to nie wiadomo. To, jakimi uczuciami go darzę, zachowam w sekrecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator bydła Re: Jarosław się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:55 Elton John też się ożenił,to co się dziwicie?A kto jest oblubieńcem lub oblubienicą to przecież wszystko jedno.Tyle,że trzeba ustawę przez sejm przepchnąć a to mając większość nie problem.Wszystkigo dobrego na nowej drodze życia z kimkolwiek Panie Jarku,aby tylko kot akceptował drugą połowę bo może być zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Re: Jarosław się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:26 Wy se smichy chichy a problem jest i to poważny. Wszak premier zwierzył sie w "Przekroju", że jest przy mamusi, pieniążki grzecznie oddaje ten młodzian 57-letni a mamusia mu łóżeczko pościeli, jak przychodzi póżno z politycznej roboty. Ale mamusia bardzo wiekowa, ostatnio choruje - zatem trzeba pomyśleć o zastępstwie, no bo ktoś musi się rządzić tymi pieniędzmi, kotu zarelko kupić, piaseczek w kuwetce zmienić i łóżóeczko posłać premierowi, no nie? A jeśłi chodzi o kobitki z otoczenia kaczynskich, to wszystkie zachowują sie tak, jakby toczyły wojne o nieskonsumowanego kochasia. Dwie onegdaj brały się za loki w kancelarii prezydenta, minister od dyplomacji dostała histerii, jak Tagezaitung coś tam nagryzmolił i zrobiła aferę na całą Europe. Nawet chciała te starą babę - kanclerz zmusić do przepraxzania, bo Lechu dostał biegunki! Jareczek nie może być gorszy. Poza tym ani kot, ani żaden najprzystojnieszy rzecznik rządu nie nie potrafi z taka atencją wielbić faceta w wieku klimakteryjnym z portfelem i prestiżem zawodowym. W tej materii kobitki są nie do zastąpienia. A ze że jeden już szaleje z babami w kancelarii, to drugi, jako jednojajowy bliźniak robi to samo. Mamy dubeltowy problem wagi państwowej, jakby nie patrzeć. A wy se podsmichujki robicie. Wstyd! To nie patriotycznie i nie zgodne z polską, tj. narodową suwerennością moralną. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jarosław się żeni 22.07.06, 20:28 my się nie podśmiechowujemy, wręcz przeciwnie, troszczymy o dobro narodowe Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jarosław się żeni 22.07.06, 20:36 Jak kartofel się żeni, znak że bykowe wprowadzą, ani chybi.... Odpowiedz Link Zgłoś