Dodaj do ulubionych

Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:15
1. Nie jest z zadnej partii
2. Ma wizje
3. ma przeslosc, ktorej nie musi sie wstydzic
4. Pamieta o biednych
5. 100% Polak
6. Kocha zwierzeta
7. uczciwy
8. Niezalezny
9. Szanuje ludzi starszych
Obserwuj wątek
    • Gość: e.beata Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:51
      ;-)) ładna laurka

1. Wytłumacz w czym pomogła miastu Jurczykowa bezpartyjność? Bo wg. mnie to
      zaszkodziła.

2. Wizjoner bajarz nam nie potrzebny ;-). Wolałabym realne plany i ich
      realizowanie.

3. POWINIEN się wstydzić. Choćby swojej działalności prezydenckiej.

4. Mniej powinien pamiętać a więcej robić dla biednych.

5. A Polak nie 100% to będzie gorszy? Nie podoła stanowisku? Gdyby ktoś zadbał
      o miasto to mógłby być nawet 100% obcokrajowcem. Jak pokazał przykład ostatnich
      lat 100% Polak tylko ośmieszył miasto i niewiele dla niego zrobił.

6. To miłe. Ale gdyby też kochał Szczecin i jego mieszkańców.

7. To zależy co rozumiesz pod tym określeniem? Dla mnie Jurczyk nie jest
      uczciwym człowiekiem. Oszukał wyborców, wielokrotnie. To takze jego zasługa, że
      Szczecin leży a mieszkańcy zwiewają nie tylko na Zachód (co można zrozumieć)
      ale i do innych miast polskich.

8. A powinien być zależny. Od fachowców. Od mieszkańców.

9. W takim razie co dla nich zrobił?

Zapomniałeś napisać, że Jurczyk także:
      10. Kocha dzieci
      11. Nie kupuje w niedzielę w hipermarketach.
      12. Podlewa regularnie trawnik.
      13. Nie bije żony.
      14. Darował życie komarowi.
      15. .... mozna tak dłuuuuugo....

Tylko co z tego?
      Jak chcesz nas przekonać do oddania głosów na Jurczyka podaj rzeczowe
      ARGUMENTY, a nie opowiastki o jego dobroci, miłości do starszych i zwierzątek.
      Rozmawiamy o stanowisku prezydenta a nie wolontariusza w Domu Opieki. Nie
      ośmieszaj Jurczyka skoro chcesz mu pomóc.
      • Gość: andreas dodam za pania prokurator, ze nie ma swiadomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:40
        to wazna cecha współczesnego polityka...
        Ta umiejetnośc wychodzi przy altance
        i przy obecnej sprawie z Niemiecka firma!
        To przy tych grubszych sprawach!

Pan Jurczyk powiedział przecież, ze GDYBY WIEDZIAŁ,
        to by takiej decyzji nie podjął...
        a pani prokurator przy sprawie altanki napisała,
        ze nie miał swiadommości że czyni wbrew....

I ciagle sie martwi o ludzi i mówi,
        Czego Ty Ludu mój ode mnie chcesz...
        Bo jak by wiedział, co lud chce,
        to na pewno by to zrobił temu ludowi!
    • Gość: etam Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:15
      Gość portalu: KPP napisał(a):

> 1. Nie jest z zadnej partii
      ale popierany przez SLD i z nimi w koalicji przez całą kadencję

> 2. Ma wizje
      manie prześladowcze i urojenia

> 3. ma przeslosc, ktorej nie musi sie wstydzic
      jeżeli donoszenia do SB na swoich kolegów nie należy się wstydzić, to
      rzeczywiście

> 4. Pamieta o biednych
      w przemówieniach i z kasy miasta, swojej nie dotyka, a ma sporo bo ok. 12 tys
      miesięcznie

> 5. 100% Polak
      a kto go tam wie

> 6. Kocha zwierzeta
      to się nazywa zoofila?

> 7. uczciwy
      inaczej

> 8. Niezalezny
      od własnego rozumu

> 9. Szanuje ludzi starszych
      czyli siebie i tylko siebie

• Gość: Planksi Wiem w takim razie co to jest tzw szczera prawda" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.07.06, 11:25
      • Gość: Nieznany Ja mysle, ze krzywdzicie Mariana Jurczyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:37
        ...
        • beatrix13 Re: Ja mysle, ze krzywdzicie Mariana Jurczyka. 22.07.06, 17:44
          zgadza się,
          skrzywdzili go wyborcy,
          2 razy wybierając na stolec prezia,
          odrywając od działeczki i pogawędek z żoną i sąsiadami
          • fistoffury Re: Ja mysle, ze krzywdzicie Mariana Jurczyka. 22.07.06, 17:53
            beatrix13 napisała:
            > 2 razy wybierając na stolec prezia...,

wybierali go tylko raz.

pzdr
    • Gość: szczeciniak Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:55
      Boze aż boje sie wynik wyborow skoro sa jeszcze osoby ktore uwazaja ze jurczyk
      jest dobrym prezydentem!masakra!
      • Gość: e.beata Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:29
        nie, no takich osób chyba nie ma (wyłączam osoby chore psychicznie).
        Ale są osoby które nie chciałyby się oderwać od korytka.
        • Gość: Stokrotek Ja nie jestem przy korycie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:52
          nie zanosi sie zebym przy nim byl, nie staram sie o to. Jednak uwazam Mariana
          za bohatera. Juz mieszkancy Szczecina zapomnieli jak wiele zrobil dla tego
          miasta i Polski. Ja bede na niego glosowal. Jeszcze Polska nie zginela !
          • piotrus1 Re: Ja nie jestem przy korycie, 22.07.06, 21:34
            skoro uwarzaz że wiele zrobił!!!! spróbujmy

1 mamy anioła wolności
            2 coś tam się dzije wokuł gontynki

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

na cztery lata to tyci mało

aaaaaaaaaaaaaa
            zapomniał bym UM dzieki niemu jest firmą o największym zatrudnieniu w regionie
            oprócz stoczni ;)

wow

ale osignięcia

zapytaj ludzi z Wrocławia co prezydent zrobił dla miasta

wtedy zrozumiesz jak powinien wyglądac dobry prezydent !!!!!!!!!!!
            • Gość: Marian ma moj glos nie znasz sie i do tego reprezentujesz typowo IP: 80.53.41.* 22.07.06, 22:00
              Polskie podejscie - narzekasz mimo ze sam nic nie zrobisz, co ty zrobiles dla
              Szczecina by miec prawo oceniac Mariana Jurczyka? Czego dokonales w zyciu by
              miec prawo Go oceniac? Marian Jurczyk jest bohaterem Sierpnia 80, jest
              czlowiekiem niezlomnym, czlowiekeim ktory narazal zycie swoje i swojej rodziny
              bys TY mogl teraz bruzdzic na forum jakiejs gazetki utrzymywanej z pieniedzy
              amerykanskiego lobby zydowskiego! Wstydz sie!
              • Gość: mec Swiete slowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:09
                Latwo uprawiac krytykanctwo. Latwo opluwac, nabijac sie, ze powiedzial "psow i
                kotow". A to starszy, madry czlowiek. Jeszcze za nim szczecinianie beda
                teksnic. Jeszcze zatesknicie za wartosciami. Jeszcze pod brame jego dzialki
                przychodzic bedziecie i wolac "Marian wroc! Marian wroc!".
                • Gość: Marian prezydentem Marian na prezydenta! IP: 80.53.41.* 22.07.06, 22:12
                  MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN !
                  MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN ! MARIAN !
                  • Gość: Only Only Marian !!! Only God !!! Only Holy Mother !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:15
                    ...
                    • Gość: Marian Prezydentem Only You Marian !!! IP: 80.53.41.* 22.07.06, 22:18
                      Szczecin and Only You!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Wierzacy Kto na Mariana nie zaglosuje tego Przenajswietszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:23
                        Kto na Mariana nie zaglosuje tego Przenajswietszy Sakrament otruje !!!
              • Gość: foto Re: nie znasz sie i do tego reprezentujesz typowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:23
                Donosicielem i kapusiem za kasę
                • Gość: Marian Prezydentem Pluje na Ciebie slina Polskiego Patrioty! IP: 80.53.41.* 22.07.06, 22:27
                  Nie podoba Ci sie ze Szczecin byl, jest i bedzie Polskim miastem!
                  Nie wiem czy placa ci markami czy szeklami ale jestes zwykle czerwone zaklamane
                  zero!
                  • Gość: foto i ja też cię pozdrawiam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:31
                    A Marian donosił do SB na kolegów i brał za to kasę.
                    • Gość: Marian Prezydentem Klamiesz! IP: 80.53.41.* 22.07.06, 22:33
                      Sad oczyscil Go z tych plugawych zarzutow!
                      • Gość: Zial Klamstwo !!! Marian nie donosil !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:35
                        ...
                      • Gość: foto Re: Klamiesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:09
                        Marian Jurczyk donosił do SB na swoich kolegów i brał za to kasę.
                        Sąd uznał, że donosił...niegroźnie.
                        • Gość: andreas Re: Klamiesz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:16
                          bo to było czy skłamał lustracyjnie...
                          a on mało skłamał i go uniewinnili od kłamstwa lustracyjnego!
                          Zreszta złozyły sie bardzo korzystnie procedury formalno-prawne!

• Gość: Wierzacy Kto z Marianem wojuje niech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:28
                  Kto z Marianem wojuje niech do Swietej Komunii nie przystepuje, bo go
                  Przenajswietszy Sakrament otruje !!!
                  • Gość: Milosnik zwierzat Szedlem przez Lasek Arkonski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:56
                    ide ide ide, juz pozno bylo, ludzi zero, a tutaj wyskakuje w okolicach Goplany
                    z krzakow banda. Takich tam o zmroku sporo. Zwierzeca banda: rosomak, bobr, dog
                    niemiecki i trzy szynszyle (jeszce jakies robactwo z nimi bylo, ale nie
                    pamietam dokladnie) i mowia do mnie "stoj czlowiecze, teraz ci sie nie
                    upiecze!" / ja na to: "dlaczego mowicie ludzkim glosem ? jak to sie stalo?" /
                    rosomak do mnie "ciele oknem debilu wylecialo !" / zdebialem i probuje
                    kontynuuowac konwersacje / swistak wychodzi zza kamienia i do mnie swiszczaco
                    wola: "Hej ty pokraczny zlamasie, a na kogo zes glosowal w ostatnich
                    wyborach ?" / widac ze reszta zwierzyny go bardzo szanowala, wiec pot mnie
                    oblal... tamte straszne , a ten ? to juz panie smierc murowana ! /
                    odpowiedzialem "Na Mariana !" / zwierzeta krzyknely! swistak zdebial ! rosomaki
                    tez zdebialy a pozniej w pyskowke sie miedzy soba wdaly, mrowki do mrowiska
                    spieprzyly, o szynszylach wole nie wspominac, tak sie najezyly ze ja
                    pier...ole / "hm" - zamyslil sie swistak - "to komplikuje sprawe" / "a
                    szykowalismy sie na dobra zabawe" / "ja (swistak) mialem ochote z Toba
                    poswawolic, rosomak chcial ci rany posolic, szynszyle zawziete chcialy cie
                    nerki pozbawic, a wredne muchy obsiasc i glowa do jeziora obalic" / "o innych
                    planach nie wspomne, to moglo by byc dla ciebie zbyt przygnebiajace" / "A ty
                    zes na Mariana glosowal... a to czyni nieaktualnym wszelkie rozrywki z toba
                    nasze, bo Marian czlek wielki i przyjaciel lasu, najlepszy reprezentujacy
                    plemie wasze!" / wtedy odwazylem sie zadac pytanie: "powiedz mi swistaku
                    bracie, a co was tak Marian obchodzi, co mu zawdzieczacie, dlaczego tak
                    szanujecie i jego wyborcow wolno puszczacie ?" / "swistak swiszczaco
                    odpowiedzial: "Bo widzisz czlowiecze, on utemperowal te psie wasze bydleta
                    wredne. Mordowaly nas bezkarnie, po lesie ganialy, tropily, szczekaly!
                    pozeraly! Az Marian kagance i smycze zarzadzil ! Dla niepodporzadkowanych
                    grzywny zasadzil! I teraz mozemy swobodnie czynic ultrarozrywki nasze, nie
                    bojac sie ze jakis czworonozny gamon zakonczy zycie nasze!" / odchodzac
                    zwierzeta zaspiewaly smutna piesn: "bum cyk cyk bum cyck cyk / rikitiki tak !
                    nie oddamy polskiej ziemi chocby naciskali, chocby nie wiem jak ! nasz
                    zwierzecy rod z Toba Marianie ! gdy Cie ludzie wypedza przyjdz do nas
                    Marianie ! znajdzie sie dla Ciebie norka, znajdzie sie listek i jakas ladna
                    patriotka!" /
              • piotrus1 do mariana 23.07.06, 12:19
                Gość portalu: Marian ma moj glos napisał(a):

> Polskie podejscie - narzekasz mimo ze sam nic nie zrobisz, co ty zrobiles dla
                > Szczecina by miec prawo oceniac Mariana Jurczyka? Czego dokonales w zyciu by
                > miec prawo Go oceniac? Marian Jurczyk jest bohaterem Sierpnia 80, jest
                > czlowiekiem niezlomnym, czlowiekeim ktory narazal zycie swoje i swojej rodziny
                > bys TY mogl teraz bruzdzic na forum jakiejs gazetki utrzymywanej z pieniedzy
                > amerykanskiego lobby zydowskiego! Wstydz sie!

marianie

JEST

ale co to ma do żądzenia miastem?

wyjaśnisz mi
    • Gość: e.beata Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:25
      Czyli jednak koryto albo problemy z oceną rzeczywistości, wyciąganiem
      wniosków ;-)))

To że ktoś kiedyś był bohaterem (zakładam tę opcję dla zwolenników Jurczyka),
      NIE DAJE MU AUTOMATYCZNIE WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI w zakresie rządzenia. Tak samo
      jak nie nadaje się automatycznie na chirurga.
      Dowodem na to jest właśnie obecny prezydent.
      Nawet jego zwolennicy nie przedstawiają argumentów na aktualną działalność
      Jurczyka tylko cofają się do historii. Czyli UDOWADNIAJĄ po raz kolejny że
      Jurczyk jest złym prezydentm ;-))
      • Gość: Ziuta Wolalabym Mariana chirurga niz jakiegos lapownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:28
        po medycynie.
        • Gość: MarianFan Zabrali Pana Ferdka do szpitala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:40
          przerazil sie Ferdek, cierpiacych wokol bylo co nie miara / Na obchod w lozku
          grzecznie czekac kazali / wiec Ferdek tylko rozgladal sie niesmialo po sali /
          wtem weszlo grono lekarskie do sali / ci pacjenci ktorzy byli w stanie na
          bacznosc stali / pierwszy lekarz mlody, drugi nieco starszy, gdy sie drzwi
          otwarly wszedl ten najstarszy / za nim studenci mlodzi ale strasznie powazni /
          powazni lecz uwazni / Ten najstarszy mial na imie Marian / piekne siwe wlosy
          mial / i dostajnie nad lozkiem Ferdka stal / "co sie stalo panie Ferdku
          zapytal ?" / "paczka w magazynie mnie przygniotla" - Ferdek speszony
          odparl / "a czemu lezysz gdy ze mna rozmawiasz ? " - zapytal Marian / "bo
          chodzic nie moge, wykrecilo mi jedna i druga noge" / "wstan ja ci mowie!!!
          wstan!!!" - i uniosl obie dlonie / wszyscy wstrzymali oddech, w oddali wrony
          zakrakaly / i one sie potegi Mariana baly / Ferdek odczul przyplyw potencji
          mocy / wstal i ku chwale Mariana jol wyglaszac mowy / "widzisz czlowiecze,
          gdybys we mnie zwatpil przepadlbys z kretesem" / "jednak na moje wolanie
          Krolowa Polski czyni cuda" / "gdyby szczecinianie wierzyli i plan godpodarczy
          by nam sie w miescie udal" / "jednak oni watpili! Zydom i masonom zawierzyli !
          biada biada miastu portowemu" / "teraz tylko komunisci i dawidowcy beda radzi
          porzadkowi nowemu !" / "lud zbiednieje, pracy ubedzie!" / "co to bedzie ? co to
          bedzie ?" - chor / odwrocil sie Marian i oddalil sie ze swita / Ferdek padl na
          kolana i zaszlochal / mielismy bohatera, mielismy nadzieje / teraz nam sie
          ostaly tylko plewy i pierze/
          • piotrus1 Re: Zabrali Pana Ferdka do szpitala... 23.07.06, 13:27
            Gość portalu: MarianFan napisał(a):

> przerazil sie Ferdek, cierpiacych wokol bylo co nie miara / Na obchod w lozku
            > grzecznie czekac kazali / wiec Ferdek tylko rozgladal sie niesmialo po sali /
            > wtem weszlo grono lekarskie do sali / ci pacjenci ktorzy byli w stanie na
            > bacznosc stali / pierwszy lekarz mlody, drugi nieco starszy, gdy sie drzwi
            > otwarly wszedl ten najstarszy / za nim studenci mlodzi ale strasznie
            powazni /
            > powazni lecz uwazni / Ten najstarszy mial na imie Marian / piekne siwe wlosy
            > mial / i dostajnie nad lozkiem Ferdka stal / "co sie stalo panie Ferdku
            > zapytal ?" / "paczka w magazynie mnie przygniotla" - Ferdek speszony
            > odparl / "a czemu lezysz gdy ze mna rozmawiasz ? " - zapytal Marian / "bo
            > chodzic nie moge, wykrecilo mi jedna i druga noge" / "wstan ja ci mowie!!!
            > wstan!!!" - i uniosl obie dlonie / wszyscy wstrzymali oddech, w oddali wrony
            > zakrakaly / i one sie potegi Mariana baly / Ferdek odczul przyplyw potencji
            > mocy / wstal i ku chwale Mariana jol wyglaszac mowy / "widzisz czlowiecze,
            > gdybys we mnie zwatpil przepadlbys z kretesem" / "jednak na moje wolanie
            > Krolowa Polski czyni cuda" / "gdyby szczecinianie wierzyli i plan godpodarczy
            > by nam sie w miescie udal" / "jednak oni watpili! Zydom i masonom
            zawierzyli !
            > biada biada miastu portowemu" / "teraz tylko komunisci i dawidowcy beda radzi
            > porzadkowi nowemu !" / "lud zbiednieje, pracy ubedzie!" / "co to bedzie ? co
            to
            >
            > bedzie ?" - chor / odwrocil sie Marian i oddalil sie ze swita / Ferdek padl
            na
            > kolana i zaszlochal / mielismy bohatera, mielismy nadzieje / teraz nam sie
            > ostaly tylko plewy i pierze/

oj marianku lecisz po bandzie ;(
        • Gość: e.beata Re: Wolalabym Mariana chirurga niz jakiegos lapow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 12:27
          a ja bym nie chciała ani tego ani tego.
          ale wolałabym się oddac w ręce chirurga po medycynie, chocby był łapownikiem
          niz w łapki Jurczyka który skalpela w ręku nie trzymał a o anatomi ma pojęcie
          mniej niż mgliste.
        • Gość: yakuza Re: Wolalabym Mariana chirurga niz jakiegos lapow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:19
          dobry pomysł, Marian kozik ma na działce, szpadel do rozwarcia żeber, całą
          skrzynię łyżków i widelcyw.
          Zrosi sprzęta swe koniakiem, co by meningokoka upić i upiciem ukatrupić. Z
          materaca pościel zwlecze, ręce zatrze, ciuch zakasa.
          A gdy pacjent mu dogasa, spojży w lustro, w lewo i prawo... piszemy dalej ?
    • Gość: andreas Ludzie, wtedy przy wyborach miał poparcie SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:27
      wtedy SLD go popierało, a teraz juz nie...
      maja swojego kandydata otwarcie!
      Wtedy wykorzystali legende, ale paradoks,
      by rzadzić zza pleców!

Zreszta odpłacał im współpracujac nawet z dawnymi
      aktywnymi działaczami Komitetu Wojewódzkich PZPR!

Teraz legenda padła i sie sponiewierała,
      to spokojnie mozna otwarcie siegnąc po władze!

Ba, powiem wiecej, swoja działalnoscia pan Jurczyk otworzył
      droge dawnym postPZPRowcom do wziecia władzy,
      bo amatorszczyzna rzadzenia doprowadziła nas na kraniec,
      a teraz ludzie oczekuja fachowców...

I nie wiem czy beda chcieli głosowac za prawie polityczkami...?
      Sam mam watpliwosci, niestety!

To taki paradoks, ale ... działa!
      • Gość: Obserwator Re: Ludzie, wtedy przy wyborach miał poparcie SLD IP: 62.69.212.* 23.07.06, 14:57
        Jurczyk to już legenda i historia. Należy ją jedynie wykorzystać w materiałach
        promocyjnych miasta Szczecina. Czekamy na kogoś, kto da skrzydeł temu miastu.
        Kto to będzie?
    • Gość: Manhattan Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:19
      Mysle, ze wiele opinii o Marianie jest niesprawiedliwych. Moze popelnil kilka
      bledow, ale nie popelnia ich ten, kto nic nie robi. Pozdrawiam.
      • Gość: e.beata Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:39
        Manhattan, popełnianie błędów rzecz ludzka.
        Ale jeżeli ktoś robi tylko błędy, ośmiesza miasto na arenie ogólnopolskiej i
        poza jej granicami, to coś nie tak z jego umiejętnościami, prawda?
        A jz. będziesz chciał mi odpowiedzieć, to proszę o wyliczenie rzeczy, które
        dzięki Jurczykowi przyniosły coś dobrego Szczecinowi.

• Gość: e.beata Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:34
      cuś monotonny tak-tak jesteś.
      • Gość: ZXM Mam nadzieje, ze Marian wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:05
        Mysle, ze Marian w nowej kadencji dopiero pokaze na co go stac. Jego
        doswiadzenie w piastowaniu tej funkcji nie powinno byc zaniedbywalne.
      • Gość: marian paździoch Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.chello.pl 23.07.06, 21:07
        będę się cieszył, jeżeli Marian Jurczyk wystartuje.
        bedę sie smucił jeżeli odpuści.
        bo to będzie oznaczać, że Szczecin sprzedany.
        a tego bym nie chciał.

mp.
    • Gość: marian paździoch Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:11
      dlaczego?
      1. bo jest najmądrzejszy
      2. bo jest najuczciwszy
      3. bo jest najprawdomówniejszy
      4. bo jest najnieszczęśliwszy (zamordowali mu dzieci, a z niego zrobili kapusia)

mp
    • Gość: Wyborca Re: Dlaczego warto glosowac na Mariana Jurczyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:32
      Dla tego aby ostatecznie ośmieszyć Szczecin?
    • Gość: yakuza Re: Dlaczego nie warto .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 19:06
      1) ...bo już był a i tak go nie było. Znowu miałby być i nie być ?
      2) Jest pięć o lat starszy niż wtedy kiedy już i tak był najstarszy. Myślę, że
      wigoru mu obecna kadencja nie dodała.
      3) Mieszka na ogródku. Choć to może niewiele znaczy, jednak jest groteskowe.
      4) Obciążył miasto dużymi karami finansowymi, czyli zubożył budżet.
      5) Boi się dziennikarza, bo nie umie się wysławiać.
      6) Jest pozbawiony świadomości. Nie wie nawet dlaczego kandyduje.
      7) Zadaje się ze Złymi ludźmi (celowo duże Z), np. Czesny.
      8) Boi się obcokrajowców.
      9) Pije dużo koniaku, nawet w upalne dni.
      10) Popełnia gafę za gafą.
      11) Samo jego kandydowanie biorąc pod uwagę jego wady jest niemoralne.

Ale rozumiem, że sam pomysł KPP, żeby głosować na Emdżeja to poprostu taki żart,
      i nie musimy się tu pocić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka