Gość: lol IP: 217.153.6.* 26.07.06, 19:21 "mecenas" N. potwierdza ! hehehe!! koń by się uśmiał. ewidentna próba zastraszenia prok. Kowalskiego. Panie Prokuratorze! TRzymamy z Panem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas ja to bym nie dał rady, nie nadaje sie... IP: *.orange.pl 26.07.06, 19:41 ja to bym sie przestraszył i bym wszystko powiedział co wiem... zreszta uczciwośc przede wszystkim... kazdy obywatel, jak cos wie o przestepstwie, to powinien zgłosic! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 nie przejmuj się Marcin,wierzę w twoją uczciwość 26.07.06, 19:45 i nie daj zastraszyć mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:11 Ciekawe czy Pan Jerzy był pytany o to jak mu się udało dostać koncesję nr 1 na import paliw,od kogo i za ile?Czy to nie należy do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan jan Kpiny z państwa polskiego. IP: *.chello.pl 26.07.06, 21:10 Kolejny dowód na powiązania adwokatury ze światem przestępczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kpiny z państwa polskiego. 26.07.06, 21:14 Niebieszczański zdaje sie był radcą w POLMO, i w wielu innych ciekawych firmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixter Re: Kpiny z państwa polskiego. IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:24 Wreszcie ktoś wziął się za prokuratora sterowanego przez esbeków! Niebieszczański ma charakter i odwagę tak dalej panie Mecenasie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplikant Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:15 Marcin to bardzo uczciwy i fachowy prokurator. Gania szumowiny z mafii więc go nienawidzą. Cała ta sprawa to chęć odwrócenia uwagi od bandyckich wyczynów Krzystyniaka i jego bandyckiej ekipy. Przecież zarzuty i areszt miał za niewinność... To kryształowy człowiek i każde jego słowo jest żródłem mądrości i prawdy. Jak kogoś nie da się kupić (sędziego, prokuratora, policjanta) to trzeba go w inny sposób wyeliminować. Dziwię się tylko mecenasowi D.N. - miałem o nim lepszą opinię. Mam nadzieję że cała ta sprawa skończy się kolejnymi zarzutami dla Krzystyniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas oni tak próbuja bic po pietach IP: *.orange.pl 26.07.06, 21:40 a mnie sie zdaje, ze pana Jurka to próbuja tak bic po pietach! Tytuły o mafii paliwowej, a zarzuty z kroniki towarzyskiej bardziej... bo że kredyt, który prawie spłacony wziety troche na kredyt... bo ze auto firmowe uzywane .... bo Orlen cos kupił, a nie sprawdził co kupuje... bo... I naciski sa wzajemne, biora sie na przetrzymanie raczej... Kto kogo? Bo widac dowodów jakis konkretnych, to niestety nie maja... graja w ciemno, blefuja! Moze cos wiedza, cos chcieliby udowodnic, ale ... argumentów brak... przynajmniej na razie brak! Metody jak inspektor Ness walczył z Al Capone przez skarbówke... Ale my ani nie Ameryka, ani takich inspektorów nie mamy! Bo co do Al Capone... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: oni tak próbuja bic po pietach 26.07.06, 21:46 Gdzie mozna sie zapoznac z historia sukcesu pana Jurka ? Ja go pamietam, jak sie na kortach jako trener najmowal i nagle American Dream!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.06, 21:49 a ja nie dziwię się mecenasowi D.N. bo to ten sam gatunek "człowieka" co Krzystyniak... więc czemu tu się dziwić. Panie prokuratorze, proszę robic swoje i nie dać się zastraszyć. ptrzecież mamy czwartą RP, jak powiedział Prezes Kaczyński. Oby więcej takich PROKURATORÓW jak Pan. Tylko wtedy ta czwarta RP ma rację bytu. Do odważnych świat nalezy Panie Prokuratorze.niech Pan oczyści ten kraj z tego moralnego bagna gdzi mecenasi trzymają z przestępcami za "kasę" A może powinna Izba Adwokacja zająć się tym panem N, wszak adwokatem został dla poptrtzeb Krzystyniaka - jako radca prawnmy nie mógłby go bronić........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawyer Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:34 Zeby w IV RP mozna było sprawiedliwie żyć trzeba tych wszystkich esbeków zamieszanych w tę sprawę i prok. Kowalskiego na czele pozamykać w areszcie. Dlaczego ponad osiem miesięcy przetrzymał zawiadomienie Krzystyniaka??? Czy chciał tym ochronić swoich kolesi z SB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.06, 11:42 lawyer - czy to ty dareczku niebieszczański ??? kogo głupcze chcesz zamykać tych, którzy stanowią prawo. krzystyniak - doniesienie na orlen, ha ha ha ha, śmiechu warte, pewnie koń też by się usmiał. To tak jak z tym polskim przysłowiem o świni co wór drze i kwiczy, okradał dla nich, wyprowadzał kasę a teraz widać chciałby zwrotu, widać po paru miesiąca od aresztowania pomerdało mu się w tej jego biznesowej łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixter Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:28 Kowalski to zmanipulowany przez esbeków kwasi prokuratorzyna, który pomaga przy realizacji planu zlikwidowania Ship Servicu i wyeliminowania Krzystyniaka,i to on powinien siedzieć w areszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offka Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:57 Marcin, bądź dzielny. Plują na Ciebie, tak jak pluli na prokuratora Marka Wełnę.To jasne, że chcą Cię wyeliminować ze śledztwa. Będą próbowali osiągnąć cel łapami Balazsa lub Piechoty. Przygotuj się na to. Mam nadzieję, że masz mądrych przełożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:38 Mam nadzieję że przełożeni Kowalskiego, przejrza na oczy i zobaczą że jest zmanipulowany przez służby,zainteresowane w zniszczeniu Krzystyniaka i jego firmy. Kowalski do więzienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę 28.07.06, 09:40 Czy w Agencji Nieruchomosci Rolnych Arturo tez ma swoje wplywy, ze tak sie napinasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ship Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.globalconnect.pl 26.07.06, 22:53 Ship Service to pryszcz w porównaniu z sitwą i przekretami w porcie wszyscy wiedzą i nikt nic nie robi tak się boją mafi a może im dobrze płacą za milczenie i nic nierobienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:31 Ciekawe jak zachowa się nowa szefowa apelacji w obronie swoich podwładnych. Stary, dobry Błażej (niech mu emerytura lekką będzie) urwałby Krzystyniakowi łeb przy kostkach za takie teksty. A mecenas musiałby wiać na syberię yaki chodować, bo tu byłby skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:43 Nowa Pani Prokurator Apelacyjuna powinna wszcząć sledztwo w sprawie zaniechania Kowalskiego w związku z przetrzymaniem zawiadomienia Krzystyniaka i sprawdzić z kim współpracuje Kowalski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.xtra.pl 27.07.06, 00:14 biedny arturo,znowu prowokacja na niego chyba miał być jakimś ministrem ,a tu jakiś kowalski chce go wyeliminować.Panie Kaczyński to jest ten układ którego pan szuka BALAZS wiecznie zywy jak LENIN,raz z Kwaśniewskim i piechotą raz z kzczyńskim a zaesze z Krzystynakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:39 hm jakoś nie widze konkretnych zarzutów? WUdaje mi się,że potrzeba głów i tyle! Jakaś kiełbaska wyborcza się należy. Jak nie ma chleba trzeba dać igrzyska! Jestem jak najbardziej za rozliczeniniem! Tylko tych co kradli ! Nie mozna karać za spryt! Jak sięma debili w rzadzie to trudno! w końcu leper też ma wyroki.TO nie jego wina że nie jest inteligentny. Potrafi tylko rozrabiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca zarzuty z kroniki towarzyskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:02 Najlepsza jest diagnoza andreasa wobec prokuratury w sprawie tego "grubego" biznesmena. Hasła o mafi paliwowej a zarzuty z kroniki towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Bardzo sprytny pan prezes IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:14 Panu prezesowi K. wydaje się, że jest b. sprytny, kiedy atakuje młodego prokuratora, a nie swoich mocodawców: Balazsa i Piechotę. Balazs przebrał się w skórę owieczki, nękanej przez złe wilki z prokuratury, służb specjalnych, mafii paliwowej, skorumpowanych urzędów. Don Arturo, przyjaciel Olka Kwaśniewskiego i księdza biskupa, pan na wolińskich włościach, sponsor kolekcji kapeluszy Rokity i polityczny mentor Leppera - w roli ofiary układu III RP. Paradne. Może pan redaktor Zadworny napisałby biografię don Artura - to byłoby lepsze od Dyzmy. Ale biografię, panie Adamie. Nie hagiografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Bardzo sprytny pan prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:30 Ploty, obsesja, żadnych faktów. Nic dziwnego. PIS uruchomił modę na zawiść wobec biznesmenów. Panie (pani) Nikt trafny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Bardzo sprytny pan prezes IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:02 Gość portalu: Doradca napisał(a): > Ploty, obsesja, żadnych faktów. > Nic dziwnego. PIS uruchomił modę na zawiść wobec biznesmenów. Od kiedy to Artur Balazs jest biznesmenem? >Panie (pani) Nikt > > trafny nick. Dla mnie wystarczy. Chciałem wybrać "Doradca", ale nie znalazłem w sobie dostatecznych pokładów bufonady. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy A ja Krzystyniakowi bym uwierzył 27.07.06, 09:40 To co opisał, to dość częste praktyki w szczecińskiej prokuraturze, a to że Kowalski był na studiach fajny kolo, nic nie zmienia. Kazali mu. Sama sprawa to potwierdza. Krzystyniak "odleżał" kawał czasu pod śmiesznymi zarzutami, choć PR wokół sprawy był gigantyczny. Śledztwo się rozłazi, więc szukają "wyjścia z twarzą" w postaci skoku do przodu. Powtarzam, to typowe w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planksi Re: A ja Krzystyniakowi bym uwierzył IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.07.06, 10:00 Publikacje w mediach na ten temat jako żywo przypominają mi rozliczanie i ściganie spekulantów w czasach komuny szczególnie w czasach Bieruta i Gomułki. Żaden z opisanych formalnych zarzutów prokuratury nie był wart takiej sankcji. Jednak pisowskie elektoraty żadają krwi i ofiar w gronie tych łobuzów co jeżdzą takimi dobrymi samochodami bo ma być po równo. Pan prokurator trafił na szansę kariery ale kiepsko pracował lub trafił na po prostu niewinnego zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinna jak można tak łżeć???? IP: *.btsnet.pl 27.07.06, 10:50 oczywiscie, uwierzcie Krzystyniakowi! a potem zróbcie zrzute i pójdzcie przeprosic ze bidaka tak upokorzono... czy wy nie widzicie jak facet chce swoją d..e chronić bo wie ze jak tego nie zrobi znów trafi do aresztu. A tak poza tym panie K.- kłamie pan jak pies gdyby nie dobre serce prokuratora wogóle nie wyszedłby k. za kaucją a teraz pomawia uczciwego jak łza prawnika.c Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: jak można tak łżeć???? 27.07.06, 15:12 Sąd zwolnił Krzystyniaka wbrew prokuratorowi. Nic tu z jego dobrego serca. A to że K. siedział tak długo pod takimi marnymi zarzutami, to jest skandal. W tym śmiesznym kraju, wbrew KPK i orzecznictwu, areszt stosuje się z automatu. Tylko i wyłącznie dla wygody prokuratorów. Trybunał w Sztrasburgu w końcu to zmieni, kiedy Polska kilkadziesiąt razy zapłaci po 10 tys. Euro. Tak jak w przypadku tego oszusta p. Kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: jak można tak łżeć???? IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 10:01 To bzdura a Kowalski myslał że na krzystyniaku zrobi karierę i awansuje dalej, a jakby do tego doszedł Balazs to by była Euforia! Kowalski do więzienia! Niech Minister sprawiedliwości zajmie się sprawą i rozbije ten esbecki układ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: jak można tak łżeć???? IP: *.xtra.pl 28.07.06, 19:06 oj szeryf ty cyganie,zapytaj partnerów biznesoweych Krzystynaka zwłaszca tych z J&S dlaczego go wywalili z solo.a potem wypowiadaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: jak można tak łżeć???? IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 11:38 Prokurator Kowalski Zhańbił urząd prokuratorski, dlaczego nikt nie widzi co się dzieje ze spółką Ship service od momentu zamknięcia Krzystyniaka? za dwa miesiące spółki może juz nie być? I co Pana na to Panie Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: service Re: A ja Krzystyniakowi bym uwierzył IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.07.06, 10:09 Coś jest na rzeczy. Obserwuje się od wielu lat dziwną nagonkę na Ship Service. Ostatnio np sądzeni za niegospodarność sa członkowie radzy nadzorczej Ship Service za to,że wyznaczyli wynagrodzenie dla swego przewodniczącego i jednocześnie własciciela wiekszości akcji pana Krzystyniaka i on na tej podstawie to wynagrodzenie pobierał.Prokuratura jest przekonana, że Rada Nadzorcza w Ship Service powinna pracować charytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: A ja Krzystyniakowi bym uwierzył IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 09:58 Masz 100% rację. Sprawa Krzystyniaka to wielka mistyfikacja służb z Anklewiczem- esbekiem na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę 27.07.06, 12:13 Może wreszcie Prokuratura zajmie się sprawą Chłodni Szczecińskiej i udziałem w niej Don Arturo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menefulo Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:22 znowu nie wypłacą pracownikom firmy premii ,wiadomo trzeba zapłacić kaucję za J. Krystyniaka , kiedy to się skończy chyba raz na zawsze ktoś musi zakończyć sprawę podejrzanych interesów psudo Prezesów, a konferencję można było przeproprowadzić na placu w swojej firmie na ul. Dębogórskiej a nie w Radissonie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.06, 17:02 Jak się nakradło, a przyu okqazji wyprowadziło dla "góry" parenaście milionów to dlaczego nie robić konferencji w Radissonie, to dobrze że nie pojechał do Rica i n ie opłacił podrózy dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:51 sprawdza sie powiedzenie, ze najlepsza obrona jest atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:34 znaczy, że Kowalski dobrze trafił skoro się tak bronią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:33 Gierki i "metody" pracy prokuratury poznałem takze osobiście kiedy występowalem w charakterze świadka w sprawie o nazwijmy to"przekroczenie uprawnień".Prowadząca to postepowanie i przesłuchująca mnie pani prokurator tak manipulowała,tak przeinaczała fakty sprawy aby osiągnąć z moich zeznań materiał obciążający w stosunku do osoby której zarzuty dotyczyły.Była tak bezczelna,ze potrafiła wprost wyraźić to czego się spodziewa po moim przesłuchaniu.Dlatego wierzę w to co opisano w art.Temida jest rzeczywiście ślepa i wybiera nie to co jest prawdą a to co za wszelką cenę pozwoli jej wysmarować akt oskarżenia-nie ważne,że pisany na kolanie i w oparciu o bzdurne dowody-ważne że jest akt........Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: 62.69.212.* 27.07.06, 22:09 Gdyby rzeczywiście prezes dostał taką propozycję od prokuratora nie czekałby 2 min i przystał na nią . Byłby na wolności, a przed sądem i tak by wszystko odwołał, a że jej nie było to spędził rok w pierdlu. Teraz wyszedł za kaucją (sąd widać też mu niedowierza) ubrał się w ornat i ogonem dzwoni. Panie prokuratorze niech szczekają a Pan rób dalej swoje dla dobra nas wszystkich. P.S. przyjżałbym się też red. Zadwornemu który na konferencji zadawał bardzo "zaskakujące" aresztanta przygotowane pytania na przygotowane odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.06, 23:22 Gościu, przyznaję Ci rację, ten dupek K chce wyjść na twardziela i wierzy, że jeszcze wyjdzie przed tymi co go mieli chronić na bohatera, nie puścił pary z gęby, chociaż Pan Prokurator go zmuszał do mówienia nieprawdy. On nie dał się złamać ten złamany ping-pongista. z tym ornatem i ogonem to jest tak: diabeł ubrał się w ornat i na mszę ogonem dzwoni, ale K nie jest diabłem, on jest conajwyżej widłami w rękach diabłów, i tak naprawdę to stał sie ich ofiarą. Co do Pana Zadwornego - dziwny jest ten świar dziennikarski... dzięki Bogu dobrze, że są tacy dziennikarze jak Pani Ewa Ornacka Ona, swoją odwagą nadrabia ułomności charakterologiczne kolegów po fachu. Pani Ewo niskie ukłony dla Pani,za odwagę, że pisze Pani o tej wszechobecnej mafii. Panie Prokuratorze, jestem pełen uznania dla Pana, chylę głową. Właśnie dzięki takim Ludziom wraca wiara w to,że jeszce może być lepiej w tym biednym, skażonym mafijnymi układami kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawyer Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 11:53 Jedyny mafiiny uklad to prokuratura szczecińska manipulowana przez słuzby grające pod dyktando ludzi z PKN ORLEN związanych z planem upadłości Ship- Service S.A. i przejęcia rynku przez Duńczyków. Pani Ornacka niech pokaże zaświadczenie z IPN-u, bo z moich informacji wynika że będzie miała z nim problem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.xtra.pl 28.07.06, 12:31 Jurek opanuj sie ,za długo siedziałeś w zamknięciu ,cos ci sie poplątało z tymi słuzbami,upadkiem i orelnem.daj se luz i zapłac jeszcze wiecej prawnikom to załatwia ci zołte papiery ,bo jesteś na dobrej drodze .całuski.ziutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 11:50 Widzę że pod pseudonimem GoŚĆ kryje się jakiś esbecki specjalista od kreowania informacji!!! Uważaj już nie długo wasza matnia zostanie rozbita w proch! Twoje miejsce jest na Kaszubskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.unet.pl 28.07.06, 12:01 te samozwańczy "szeryfe" rozdawaj te karty do mafijnego brydża a nie baw się klawiaturą. Ciekawe kto z waszej czwórki zna się na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.chello.pl 28.07.06, 19:50 Czy pracownik ANR w godzinach urzędowania nie ma nic do roboty i dlatego wypełnia sobie czas zabawą w internecie? Przypominam, że jest to agencja rządowa! Jeżeli osoba podpisująca się nickami szeryf, layer itd. chce sobie podyskutować na forum, niech to robi z prywatnego komputera i po pracy! To taka uwaga w imieniu uczciwych podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: to teraz pracownik ANR dostanie notebooka i n IP: *.chello.pl 28.07.06, 21:08 Jeżeli mu jakiś chrzestny zafunduje, to okey :) Byle nie za kasę z moich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no co Ty wszystko jest za kase z podatników... IP: *.orange.pl 28.07.06, 21:20 gdyby tam nie było kasy, to nie byłoby takiego parcia na władzę! A kasa jest, to i parcie jest, kazdy sie rwie, jak komu w biznesie nie poszło albo w zyciu sie źle ułozyło, to do władzy sie pcha ... wide nasza lokalna władza! Nie ma lepszej fuchy, jak fucha państwowa, to juz przed wojna wiedziano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.unet.pl 28.07.06, 08:48 Panie Ziobro masz pan cały stolik do brydża 1.Jerzy K - biznesmen z lepkimi łapami 2.Artur B - skorumpowany i korumpujący polityk 3.Dariusz N - adwokacina która wszystko powie za szmal 4.Adam Z - pismak który sprawę za szmal nagłośni A co do tego diabła to chyba jest tak Ubrał się Jerzy w Artura i Adamem dzwoni. Panie Prok. Kowalski ciągnij pan sprawę do końca i przymyknij na dłużej tych wszystkich "niewinnych" przeglądnij ich majątki a następną konferencię zrobią nie w Radisonie a na dworcu.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawyer Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 28.07.06, 11:57 Minister Ziobro Powinien zając się wyjaśnieniem Kulis aresztowania Jerzego Krzystyniaka, udziału w tym słuzb specjalnych z Olinem na czele, oraz działania na szkodę państwa polskiego mocodawców anklewicza!!!A Pan Kowalski niech się nie ośmiesza i sam się poda do dymisji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.szczecin.unet.pl 28.07.06, 14:15 Słuchaj LAWER to nie prokurator wydaje nakaz o aresztowaniu, a sąd na podstawie zebranych przez prok. dowodów. Poucz się trochę a potem, jak już wzywasz, to wzywaj do dymisji sąd za bezpodstawne aresztowanie. z wyrazami wymuszonego szacunku HOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wywiadowca Re: Były prezes Ship Service oskarża prokuraturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:39 Minister Ziobro, drogi Lawyer, to powinien zająć się tym, jak to było od początku. Jak Krzystyniak do Glapińskiego po koncesję pojechał. Ale cyba się nie zajmie nie stety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a dla mnie to bardzo normalne i naturalne IP: *.idea.pl 28.07.06, 12:05 no bo skąd takie zdziwienie, że prokurator wymusza zeznania, przecież to nie spowiedź, ale przesłuchanie! Z drugiej strony nie dziwmy sie, że oskarzany broni się... Toż to nie jest rozmowa z Sw. Piotrem, szczera i w atmosferze zaufania... ale rozmowa prokuratora z oskarżonym! I tu uczciwość i dobro pana jednego czy innego nie maja znaczenia... a dowody! Odpowiedz Link Zgłoś