kasia.julka 05.08.06, 22:57 Witam Mamusie, prosze podpowiedzcie mi gdzie moge w Szczecinie lub Gryfinie kupic sukienke na chrzciny dla córki. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice-tea Re: Sukienka na chrzciny 07.08.06, 11:46 Czesc,jesli jestes zainteresowana,to mam do sprzedania w bardzo dobrym stanie sukienke na 74 cm(do tego skarpetki,czapeczka,buty) 091 460 99 36 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.julka Re: Sukienka na chrzciny 08.08.06, 12:36 Witam,niestety ale 74 juz jest za mała,Zoja nosi juz rozmiar 80:) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Sukienka na chrzciny 08.08.06, 14:04 sprawdz w Cubusie, tam teraz są przeceny i widziałam bardzo ładne sukieneczki, zależy jeszcze jaka będziesz chciała kupic, kiedys duży wybor byl na Manhattanie w takim sklepie obok rybnego ,ale tam teraz przebudowa wiec moze cos sie zmienilo Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
karola810 Re: Sukienka na chrzciny 09.08.06, 14:55 ja kupiłam w hurtowni - bebeclub na ul. Struga z boku Kauflandu. Z tego co pamietam to właśnie tam był największy wybór i w dobrej cenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Sukienka na chrzciny 10.08.06, 09:59 Przy dawnym Kosmosie, przy pizzerii Tomato był sklep typowo na chrzciny...Jeszcze jest chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwiik Re: Sukienka na chrzciny 10.08.06, 11:57 Prawda jest taka- wybór sukienek na chrzciny w rozmiarze 80 jest kiepski, zresztą w mniejszych rozmiarach też.Faktycznie w hurtowni na Struga bebeclub chyba jest najwięcej ciuszków na chrzest, ale szczerze mówiąc są niezaciekawe i na taką jakość dość drogie. Fajne sukienki na chrzest ma firma mininiebo, ale u nas nie mają sklepu, pozostaje jedynie ich skleb internetowy. www.mininiebo.pl/ Niestety ubranka są dość drogie, ale super. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 mininiebo.... 14.08.06, 14:14 Widziałam ciuszki tej firmy na krzywoustego w malutkim sklepie miedzy kfc a przychodnią "budowlanką" Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: Sukienka na chrzciny 11.08.06, 10:23 W Gryfinie bieda jeśli chodzi o takie sukieneczki. Nic ciekawego nie widziałam. Do Szczecina nie chciało mi się tarabanić z dzieckiem. Zamówiłam więc śliczną sukieneczkę z czapeczką i bucikami na allegro. No i cena bardzo fajna :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ooola2 Re: Sukienka na chrzciny 16.08.06, 21:57 Ja mogę odsprzedać sukienkę rozmiar 80?86. Córka miała ją tylko raz na chrzcinach. Proszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś