Dodaj do ulubionych

Nitras prowadzi PO do nieuchronnej klęski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:16
Swoim postępowaniem potwierdza Nitras postawioną już dawno tezę, że
konsekwencją podjętych przez Niego kroków będzie jedynie upadek PO. I słowa te
zaczynają nabierać realnego kształtu. Analizując przecieki dotyczące
wystawianych w Szczecinie kandydatów z listy PO można dojść do jedynego
wniosku. Kompletne dyletanctwo, a nam jako wyborcom przedłoży się wszystkich
spod znaku BMW.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Popieram IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 06.09.06, 13:21
      Jeszcze niech doloza Dode na prezydenta Szczecina i bedzie OK.
      • Gość: Sandy Re: Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:29
        Doda w porównianiu z Krzystkiem to geniusz. Zresztą ma wysokie IQ, natomiast
        Krzystkem prawdopodobnie ma porównywalne z Marianem, skoro był jego zastępcą
        przez 2 lata i dorobił sie tylko długów. Nawet z pensji ok.15 tys zł. nie umiał
        nic zaoszczędzić.
        Przecież Nitras specjalnie wziął Krzystka i innych słąbeuszy na listy, żeby na
        fali PO tacy ludzie dorwali się do stołków a on i inni żeby mogli z tego
        korzystać.
      • Gość: ponton Re:kim jest Nitras bez swego garba? półwielbłądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:20
        dlaczego PO przegra????
    • Gość: dziuwa Re: Nitras prowadzi PO do nieuchronnej klęski IP: 83.168.96.* 06.09.06, 13:26
      Może jakieś fakty lub informacje z tych przecieków.
      czy pisząc "nam jako wyborcom" masz na myśli jakąś zorganizowaną grupe czy
      tylko starasz się dowartościować?
      • Gość: Cyborg Re: Nitras prowadzi PO do nieuchronnej klęski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:48
        Do "dziuwy".
        Masz rację - nie powinienem myśleć za innych. Podkreślam "mnie jako wyborcy",
        którego sympatie polityczne już dawno określiły się przy PO, za pośrednictwem
        Nitrasa do wyboru przedłoży się takie "tuzy" lokalnej społeczności jak np. byli
        krypto działacze lewicy (dr Grodzki) lub niejaki dr Sieńko, którego zasługą
        pozostaje uczestniczenie w puzynowo-koćmielowej koterii. Czy to już jest nowa
        twarz szczecińskiej PO. Jeżeli tak, to ja bardzo dziękuję i nie pójdę głosować.
        Dlaczego. Bo na listach PO nie będzie nikogo na kogo mógłbym zagłosować. Czego
        innego oczekiwałem. A co mi się daje. Stare eskaelowsko-unijne układy.
    • galoty mój ranking kadry partii 06.09.06, 18:01
      Staram się ocenić liderów (subiektywne zdanie) lokalnych (Szczecin)
      poszczególnych partii i mam taki ranking , od najlepszych i najzdolniejszych ,
      po najsłabszych :
      1. PO
      2. SLD
      3. PiS
      4. LPR
      Resztę jako mało istotną pomijam
      Nie ma to nic wspólnego z moimi sympatiami politycznymi a jest moja, galotową,
      chłodną, nieemocjonalną oceną lokalnej kadry partii politycznych
      • Gość: Rex Re: mój ranking kadry partii IP: *.chello.pl 06.09.06, 18:32
        Galoty, a konkretnie to chodzi o przewodniczących, czy ogólnie liderów?
        • galoty Re: mój ranking kadry partii 06.09.06, 18:49
          Gość portalu: Rex napisał(a):

> Galoty, a konkretnie to chodzi o przewodniczących, czy ogólnie liderów?
          Nie miałem na myśli liderów. W przypadku samych liderów mój ranking wyglądałby
          inaczej. Miałem na myśli ścisłe kierownictwo, radnych, posłów itd
          • Gość: lary Re: mój ranking kadry partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:34
            Rozumiem, że jako posłów na najwyższym poziomie uznałeś:
            Krzysztofa Zarembę i Sławomira Nitrasa
            A jako wybitnych radnych:
            Pawła Bartnika i Władysława Dzikowskiego.
            Hmmmm , poziom wiejski... (nie mylić z Wiejską)
            • galoty Re: mój ranking kadry partii 06.09.06, 21:50
              Gość portalu: lary napisał(a):

> Rozumiem, że jako posłów na najwyższym poziomie uznałeś:
              > Krzysztofa Zarembę i Sławomira Nitrasa
              > A jako wybitnych radnych:
              > Pawła Bartnika i Władysława Dzikowskiego.
              > Hmmmm , poziom wiejski... (nie mylić z Wiejską)
              Nie wszystkich wymieniłeś. Jeszcze paru jest jak choćby Litwiński , Łyczywek itp
              Zaproponowałem swój miniranking biorąc swego rodzaju średnią. Łatwo jest
              skrytykować (zmień nick na np beatrix, anamar) . OK. Zaproponuj swój ranking.
              Może być interesujący.
              • Gość: lary Re: mój ranking kadry partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:57
                a czemu mam znienić nick?
                proszę bardzo:
                PIS - doskonały poseł Brudziński
                PO - poseł Litwiński znający swoje miejsce w szeregu
                SLD - radna Krawczak czasami potrafi sama podjąć decyzję
                reszty nie znam bo nie dała się zauważyć.
                • galoty Re: mój ranking kadry partii 06.09.06, 22:22
                  PIS - doskonały poseł Brudziński
                  > PO - poseł Litwiński znający swoje miejsce w szeregu
                  > SLD - radna Krawczak czasami potrafi sama podjąć decyzję
                  Powtarzam. W swoim obrachunku wziąłem kilku liderów z danej partii i taką
                  średnia ważoną.
                  Gdybym brał wybiórczo pojedyncze osoby to mogłoby to wyglądac za każdym razem
                  inaczej.
                  • Gość: syf zagadka IP: 62.69.212.* 06.09.06, 22:24
                    jakis facet o ogromną ilością pudru na twarzy z hasłem RAZEM - co to za
                    promocja, może jakies gazety Razem?
                    • rafal.yeswain Re: zagadka 06.09.06, 22:29
                      Gość portalu: syf napisał(a):

> jakis facet o ogromną ilością pudru na twarzy z hasłem RAZEM - co to za
                      > promocja, może jakies gazety Razem?

no bo chodzi o to, ze oni razem z SLD by chcieli.. taki usmiech w ich strone
                      • Gość: obywatel Re: zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:35
                        aaaaa
                        tak myślałem.
                        Razem chcą kraść?
                        • Gość: Obywatel IV kat. Re: zagadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:05
                          Spoko, nie będzie już co. Czego nie ukradło SLD to ukradnie PiS z Samoobroną.
                          • Gość: obywatel Re: zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:26
                            Na razie kradli ci, którzy byli w władzy? Np. Donald Tusk, Balcerowicz czy
                            Rokita.
                            • Gość: sąsiad Re: Tak poważnie to dlaczego Nitras nie startuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:08
                              w wyborach, dlaczego zastosował taki wybieg z Krzystkiem w mojej ocenie poważnie
                              rozważył możliwośc porażki pewnie konsultował to z Rokita na osobności.
                • Gość: kabel Re: mój ranking kadry partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:14
                  Gość portalu: lary napisał(a):

> SLD - radna Krawczak czasami potrafi sama podjąć decyzję
                  > reszty nie znam bo nie dała się zauważyć.

z przecieków wiadomo,że z obecnych radnych na listach został tylko Wijas i
                  Kęsik, Krawczkowej tam nie ma
                  • Gość: maturzysta Re: Nitras tchórzostwem się ośmieszył w oczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:27
                    ludzi związanych z tą opcją polityczną teraz należy niestety pogratulować panu
                    Piechocie zwycięstwa. Znowu będzie kolesiostwo i .............
                    • rafal.yeswain Re: Nitras tchórzostwem się ośmieszył w oczach 07.09.06, 09:29
                      Gość portalu: maturzysta napisał(a):

> ludzi związanych z tą opcją polityczną teraz należy niestety pogratulować panu
                      > Piechocie zwycięstwa. Znowu będzie kolesiostwo i .............

Piechota!!! Piechota!!! Piechota!!! Piechota!!!

Boze jak ja kocham tego faceta!!!, tyle co on dla mnie zrobil!!

Jacek!!! Jacek!!! Jacek!!!!!!!
                  • Gość: xxx Re: Własny interes ponad wszystko co tam miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:28
                    byle tylko na stołku siedzieć
                    • rafal.yeswain Re: Własny interes ponad wszystko co tam miasto 07.09.06, 09:30
                      Gość portalu: xxx napisał(a):

> byle tylko na stołku siedzieć

i ichtiologizowac sie :)
                      • Gość: marcel Re: Własny interes ponad wszystko co tam miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:07
                        chyba chciałes napisac onanizować sie
                      • Gość: blondi Re: Że PO w mieście dołuje to widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:09
                        Jestem ciekawa zachwania pana Nitrasa po wyborach, moze juz go nie bedzie w PO??
                      • Gość: vouch. Re:Jakie Nitras ma dośw w polityce????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:11
                        Gdyby nie był taki garbaty w warszawce to dalej by piłki podawał w Połczynie V lidze
                        • Gość: b ch Re:Janek Wiśniewski padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:25
                          kto gasi światło? zdrowie pana panie Piechota
                          • Gość: saturn Re:Janek Wiśniewski padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:30
                            PO miało szansę rządzić w Szczecinie popierając Lubińską. W tej chwili tej
                            szansy samo się pozbawiło.
                            • Gość: leiser Re:Janek Wiśniewski padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:44
                              Masz rację. Pozbawiło się szansy rządzenia w Polsce na wiele lat, pozbawiło się
                              szansy rządzenia w Szczecinie na wiele lat. Szkoda, bo jest tam troche fajnych
                              ludzi, których gó..arze rozprowadzili i ludzie ci będą się czuli sfrustrowani.
                              Myślę, że część tych ludzi znajdzie swoje miejsce w PIS i grupie związanej z
                              Lubińską, bo nie wytrzymają tego szarogęsienia się garstki szczeniaków.
                              • Gość: Aldona U. Re:Dlaczego pan Łyczywek nie startuje w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:12
                                Przy tych krzyczach i wyłupiastym Nitrasie to było chyba najrozsądniejsze wyjście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka