xyz-xyz 07.09.06, 09:27 g.o2.pl/file_pap/images/2005/06/07/43213i.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Ależ on do ciebie podobny XYZecie 07.09.06, 09:58 Mylisz się:) Ja jestem piękny jak Adonis:) A swoją drogą powiedz mi zaczepialski, jak się czujesz, gdy Wicepremierem jest Lepper, drugim Giertych wiceministrem w rządzie PiS jest Macierewicz, Netzel rządzi w PZU? Gdzie Twoje wcześniejsze ataki na Samoobronę, gdy rzekomo SLD było z nią w koalicji? Co się zmieniło w Twojej ocenie Samoobrony i LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 10:40 trochę głupio ale jak się nie ma co się lubi trzeba lubić co się ma :-))) Zaproponuj lepsze wyjście z tej patowej sejmowej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 10:50 Najlepszym rozwiązaniem było niedopuszczenie do patowej sytuacji. Zapobiegać skutkom, a nie je niwelować po tym jak wystąpią. Poza tym pewnych rzeczy się nie robi.... (mam na myśli zawieranie koalicji z LepiejPoszukajRozsądku i SamoObroniąSię). Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: PiS chciał wyborów :-))) 07.09.06, 11:08 zięć ministra Wassermanna (zarządzał Rol-Hatem i Polskimi Finansami) To jest smakowite:))) Czy łapsy z ABW śledzą zięcia, czy teść zabronił? PiS jak widać wiele chce:)))A gdyby na prawdę chciał, to by były:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: PiS chciał wyborów :-))) 07.09.06, 11:14 Jaja sobie robisz. Pamiętasz lamenty o upadku demokracji i nieposłuszeństwie obywatelskim gdy prezydent chciał parlament rozwiązał? A pamiętasz głosowanie w sejmie za skróceniem kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: PiS chciał wyborów :-))) 07.09.06, 11:19 Ha ha ha i PiSowcy tak się tymi lamentami przejęli, że poszli w objęcia Samoobrony:) "Nie chcem, ale muszem":)))))) Motto dla zaczepialskiego: Żadne krzyki i płacze, nie przekonają nas, że białe jest białe, a czarne jest czarne” Jarosław „Obiat” Kaczyński ksywa „Profesor” Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PiS chciał wyborów :-))) 07.09.06, 14:40 Mozna bylo skrocic kadencje nie uchwalajac budzetu drogi Zaczepialski, PiS nie chcial wyborow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 11:05 Może teraz będzie Tobie trochę głupiej:))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3600491.html Wicepremier Roman:))) Jarek go odwoła, czy zawinie swoje poczucie prawa i sprawiedliwości na supełek i połozy je na szali "patowej sejmowej sytuacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 11:18 czemu ma być mi głupio niech się wstydzi ten co robi a nie ten co widzi. Sąd pewnie wsadzi przestępców. Podobnie jak twoich towarzyszy z Opola, Gorzowa, Piotrkowa i Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 11:25 Moi towarzysze z Opola, Gorzowa, Piotrkowa i Łodzi siedzą w mamrze, jak słusznie zauważyłeś. Dodam, że wsadzili ich tam inni moi towarzysze. Twoi towarzysze siedzą w Radzie Ministrów IV RP, a wsadzili ich tam inni Twoi towarzysze. Nie dziwię się, przecie teść nie będzie wsadzał zięcia, albo Wicepremiera w "patowej sejmowej sytuacji". „Raz zdobytej władzy nie dodamy nigdy. Choćbyśmy mieli ją sprawować z udziałem przestępców” Zaczepialski:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co mam ci powiedzieć 07.09.06, 14:42 Jak eseldowcy winni, to trzeba ich skazywac. Proste. Bedzie ich pewnie wsadzal Wassermann, ktory przesladuje emerytki i swoje przygody z wanna porownal do meczenskiej smierci ks. Jerzego Popieluszki. Wyjatkowa kanalia i kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek w kubek Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:23 Wielce Szanowny Xyz-e, Różnica której poszukujesz da sproawdzić się do jednego stwierdzenia: dzisiaj rządzący to DEBILE, a ci których bronisz to BAMDYCI. Pozdro dla rewolucji na Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 11:28 Zgadzam się w połowie. Popieram pierwszy człon Twojej tezy. Z drugą się nie zgadzam. Otóż ja bronię rządzących, którzy swoich towarzysz powsadzali do więzień, gdy ci ostatni porobili przekręty. Ci, jak ich nazywasz debile, powsadzali bandytów do rządu. Taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek w kubek Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:41 To że towarzysze wsadzają się do więźień, to stan bardzo naturalny dla różnej maści bolszewi - najlepiej sprawdzony w stalinokracji. Więc żadna to zasługa. Paru osłów, których uczynków już nie udało "zamieść się pod dywan", niczego nie zmienia ani nie może stanowić powodu do dumy. A zawsze to fajowski "listek figowy" dla większych BANDYTÓW zgromadzonych pod sztandarami SLD. Ale w jednym muszę się zgodzić. Nie wiem co lepsze u sterów władzy: BANDYTA, który wie po co rządzi - czy DEBIL, który nie wie dlaczego rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 14:45 Wlasnie skonczylem czytac wywiad Teresy Toranskiej z Jakubem Bermanem ("Oni") i musze przyznac, ze jeszcze do siebie nie doszedlem. Deja vu. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 14:55 podaj link - ciekawym czy było coś o jego bratanku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 14:58 To ksiazka. O bratanku nic nie bylo. Ale bylo o tym, jak Berman (autentyczna historia) uratowal zaklady chemiczne Police przed wywiezieniem do ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 15:03 absztyfikant napisał: > To ksiazka. O bratanku nic nie bylo. Ale bylo o tym, jak Berman (autentyczna > historia) uratowal zaklady chemiczne Police przed wywiezieniem do ZSRR. > A te deja wu to od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 15:06 To akurat zachowam dla siebie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Twarz demokracji kaczoludowej:) 07.09.06, 15:15 To w sumie dziwne. Książka ma tytuł "Oni" a przecież pytający i pytany to "Nasi".!!!!! Chociaż z drugiej strony - według dialektyki klasa robotnicza nie może podnieść ręki na władzę , którą sama sprawuje - a jednak podniosła. Więc może z tym tytułem jest tak samo ? Odpowiedz Link Zgłoś