beatrix13 28.09.06, 23:31 i tak głupiej miny Gosiewskiego i zażenowanej Dorna jeszcze nie widziałam. PS. podobały mi się trafne uwagi byłego elektryka nt tych dwóch co ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.chello.pl 28.09.06, 23:37 a mnie, a mnie ubawiło stwierdzenie Lecha ' społeczeństwo mnie na złość wybrało Kaczyńskich' rozbroił, no rozbroił mnie facet. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:38 Elektryk jak zwykle wszystko przewidział - żenada. Czemu jak był preziem nie był takim prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.chello.pl 28.09.06, 23:41 jak nie był? był. cojakiś czas powtarzał. cyt. iznów okaże się że wałęsa miał racje. więc był. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: oglądałam "Co z tą Polską" 28.09.06, 23:41 no i dwojga imion Rokita trochę pobluzgał,ale go nie wypikano, no cóż , odkryli przed nami to co naprawdę w polityce piszczy,czyli kłamstwa,obietnice pod publikę,kupczenie stanowiskami,etc. ale czy coś to zmieni? watpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.chello.pl 28.09.06, 23:49 Rokitę najbardziej lubię gdy mówi "na miłość boską" wtedy wydaje mi się taki fajny. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:39 Trafne uwagi Ci sie wydawały trafne bo spełniały Twoje opcje polityczne. Czy Wałęsa jak chciał podac noge Kwasniewskiemu też Ci się spodobał ? To jest tak, że jak Jasia biją to sa to bandyci a jak jasiu kogoś bije to nalezy uważać aby sie nie spocił bo się przeziębi :-) Dorn zachował się bardzo dobrze odmawiając komentarza nt wypowiedzi Wałęsy zasłaniając się pomnikowością historyczną Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:42 Mazowieckiemu też nic nie można zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.chello.pl 28.09.06, 23:44 Mazowiecki to porządny gość. mp Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: oglądałam "Co z tą Polską" 28.09.06, 23:43 A cóz biedny Antek policmajster miał powiedzieć , wzak Wałęsa miał 100% racji, i dornoisko jak nie miało kontrargumentów uciekło w historię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:48 Dużo mógł powiedzieć. Mógł np zapytac kto "wykopał siekierkę" o rozpirzył w drobny mak reformatorką pierwszą (po okrągłym stole) siłę OKP . Lechu ! Wiele takich pytań mógł zadań pytając jakie prawo ma Wałęsa do takiej oceny. Mógł ocenic postawę Wałęsy jako prezydenta w 1992 roku , który rozpirzył rząd Olszewskiego itd itd Dorn nie skomentował i nie zapytał. Ty naprawdę nie wiedziałeś co mógł powiedzieć Dorn ? Zachował sie godnie wobec tej pomnikowej postaci. Mnie w każdym razie to sie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: oglądałam "Co z tą Polską" IP: *.system.szczecin.pl 29.09.06, 10:26 To przez gruba kreche Mazowieckiego mamy to co mamy.Nie jestem czlonkiem PIS,podobalo mi sie co mowil Dorn czyli,ze nie plul na Walese>A te niedoszly prezydent LIS okazal sie stronniczym durniem.Nie potrafi ulozyc sobie zycia rodzinnego i odgrywa sie na innych ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty absztyfikant=beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:40 Koniec żartów! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: absztyfikant=beatrix13 29.09.06, 10:49 beatrix13 napisała: > to jeszcze nie koniec pewnie, ze nie koniec bo jeszcze kilka innych nickow.... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: oglądałam "Co z tą Polską" 29.09.06, 10:51 beatrix13 napisała: > i tak głupiej miny Gosiewskiego i zażenowanej Dorna jeszcze nie widziałam. > PS. podobały mi się trafne uwagi byłego elektryka nt tych dwóch co ... a ja w zyciu nie widzialem glupszej formuly programu publicystycznego, ktory jako swoje standardy przyjal Show Kuby Wojewodzkiego...:( Odpowiedz Link Zgłoś