beatrix13 13.10.06, 15:41 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=282119 i co wy na to chłopcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch Re: Beger w Playboyu IP: *.chello.pl 13.10.06, 16:01 tusk z radością ją przygarnie do swej ban..parti. on lubi takie... mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Beger w Playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:12 Ot i burkowa spuściła sie z łancucha.ja marnie widzę tę panią gdy już wysiudają ja z tego parlamentu. zagubi się baba w zyciu jak trza bedzie długi pospłacać i do stajennej roboty sie zabrać Beger w playboyu. to jakś edycja specjalna bedzie czy co? primaaprilisowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Beger w Playboyu IP: *.chello.pl 13.10.06, 16:03 Jestem pewien ,że suma jaką jej zaproponowali nie daje jej spać po nocach bardziej niż przjście do PISu. Mówiąc na poważnie to wszystko może sie skonczyc jeszcze bardzo tragicznie i ciekawe czy WSI24 poczuje sie do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Beger w Playboyu 13.10.06, 19:14 młode, urocze, inteligentne z wysublimowanym czymś co prowokuje do zagadnięcia Czy w Begerowej choć jedna rzecz z tego powyżej widać Tfu! tyle myślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz Re: Beger w Playboyu 13.10.06, 19:23 rozkładówka będzie miała powierzchnię boiska do gry palanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:00 . Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. 13.10.06, 20:22 Tak ,szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że Playboy to szczyt wyrafinowanego dziennikarstwa .... pozwólcie się wyszaleć dziewczynie, rany, jak pragnę zdrowia, odrobinę poczucia humoru, ludzie !!! Renato, och Renato, rozmawiałem dzisiaj rano z Twoim Tatą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masoch Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:26 Renata, ach Renata !! Weź na mnie kawał bata!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. 13.10.06, 20:55 Fani, sektor IX, pod gondolą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: 83.168.106.* 14.10.06, 10:11 Każdy rolnik postępowy sam zapładnia swoje krowy-z Renatą na oborowej ścianie dopiero będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Beger w Playboyu IP: *.upc-j.chello.nl 14.10.06, 20:42 Hm, z racji plci nie naleze do grupy docelowej czytelnikow (czy raczej ogladaczy) Playboya, jednak ten numer chetnie bym kupila. Dlaczego? Pare razy ogladalam w Holandii program (nadawany wcale nie tak pozno wieczorem), polegajacy na przeprowadzaniu wywiadow na tematy mniej lub bardziej zwiazane z seksem - z ludzmi wystepujacymi przed kamera "w pelnej krasie". Ineresujace to bylo dlatego, ze przelamywalo pewien narzucony przez media kanon nagosci - zawsze bardzo zgrabnej i mlodej. Ludzie byli przecietni, w roznym wieku, roznej tuszy, o bardzo roznych cialach, i to bylo fascynujace - wlasnie jak bardzo moga te ciala sie roznic. I dlatego chcialabym ja zobaczyc - z powodu "artystycznej"ciekawosci. A inna sprawa - powinnismy chyba docenic u kobiety ze wsi, ze srodowisk o dosc tradycyjnych pogladach - poczucie humoru i wylamanie sie z ciasnych ramek wyznaczanych przez moherowe normy moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Beger w Playboyu 14.10.06, 22:51 Bazyl, Ty chyba nie znasz wiejskiego środowiska! Tradycyjne poglądy, też mi coś :))) Moherowe normy moralności? Toż na wsi wszystko, w tych najprostrzych kręgach - wokół bzykania (itp) się kręci :)) A gdzie szacunek dla siebie - jako kobiety, gdzie szacunek dla wyborców? (ekhmm) To nie Cicciolina (czy jak jej tam było..), to Beger - trywialna, rozpustna, tępa i zmanipulowana, podszyta wiejską "chytrością".... Za grosz finezji, zero polotu, totalne pośmiewisko i dno. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Beger w Playboyu 14.10.06, 23:52 Bo ty , oktomvre nie rozróżniasz czym jest folk od chamstwa, wszystko Ci się z jednym kojarzy. Ale widać, taka pora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Beger w Playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:01 Heh, bo Ty znasz folk chyba tylko z pocztówek :) Odpowiedz Link Zgłoś