Dodaj do ulubionych

Beger w Playboyu

13.10.06, 15:41
wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=282119
i co wy na to chłopcy?
Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: Beger w Playboyu IP: *.chello.pl 13.10.06, 16:01
      tusk z radością ją przygarnie do swej ban..parti.
      on lubi takie...

mp
      • Gość: df Re: Beger w Playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:12
        Ot i burkowa spuściła sie z łancucha.ja marnie widzę tę panią gdy już wysiudają
        ja z tego parlamentu. zagubi się baba w zyciu jak trza bedzie długi pospłacać i
        do stajennej roboty sie zabrać

Beger w playboyu. to jakś edycja specjalna bedzie czy co? primaaprilisowa?
    • Gość: monty Re: Beger w Playboyu IP: *.chello.pl 13.10.06, 16:03
      Jestem pewien ,że suma jaką jej zaproponowali nie daje jej spać po nocach
      bardziej niż przjście do PISu. Mówiąc na poważnie to wszystko może sie skonczyc
      jeszcze bardzo tragicznie i ciekawe czy WSI24 poczuje sie do odpowiedzialności.
    • mercin.brezan Re: Beger w Playboyu 13.10.06, 19:14
      młode, urocze, inteligentne z wysublimowanym czymś co prowokuje do zagadnięcia
      Czy w Begerowej choć jedna rzecz z tego powyżej widać
      Tfu!
      tyle myślę
      :)
    • sztuk6mistrz Re: Beger w Playboyu 13.10.06, 19:23
      rozkładówka będzie miała powierzchnię boiska do gry palanta
    • Gość: . Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:00
      .
      • exman Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. 13.10.06, 20:22
        Tak ,szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że Playboy to szczyt wyrafinowanego
        dziennikarstwa .... pozwólcie się wyszaleć dziewczynie, rany, jak pragnę
        zdrowia, odrobinę poczucia humoru, ludzie !!! Renato, och Renato, rozmawiałem
        dzisiaj rano z Twoim Tatą....
        • Gość: masoch Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:26
          Renata, ach Renata !!
          Weź na mnie kawał bata!!
          • exman Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. 13.10.06, 20:55
            Fani, sektor IX, pod gondolą....
            • Gość: ian Re: Beger w Playboyu - jak krowi placek w pokoju. IP: 83.168.106.* 14.10.06, 10:11
              Każdy rolnik postępowy sam zapładnia swoje krowy-z Renatą na oborowej ścianie dopiero będzie się działo!
    • Gość: bazyl Re: Beger w Playboyu IP: *.upc-j.chello.nl 14.10.06, 20:42
      Hm, z racji plci nie naleze do grupy docelowej czytelnikow (czy raczej
      ogladaczy) Playboya, jednak ten numer chetnie bym kupila. Dlaczego?
      Pare razy ogladalam w Holandii program (nadawany wcale nie tak pozno
      wieczorem), polegajacy na przeprowadzaniu wywiadow na tematy mniej lub bardziej
      zwiazane z seksem - z ludzmi wystepujacymi przed kamera "w pelnej krasie".
      Ineresujace to bylo dlatego, ze przelamywalo pewien narzucony przez media kanon
      nagosci - zawsze bardzo zgrabnej i mlodej. Ludzie byli przecietni, w roznym
      wieku, roznej tuszy, o bardzo roznych cialach, i to bylo fascynujace - wlasnie
      jak bardzo moga te ciala sie roznic.
      I dlatego chcialabym ja zobaczyc - z powodu "artystycznej"ciekawosci.

A inna sprawa - powinnismy chyba docenic u kobiety ze wsi, ze srodowisk o dosc
      tradycyjnych pogladach - poczucie humoru i wylamanie sie z ciasnych ramek
      wyznaczanych przez moherowe normy moralnosci.
      • oktomvre Re: Beger w Playboyu 14.10.06, 22:51
        Bazyl, Ty chyba nie znasz wiejskiego środowiska! Tradycyjne poglądy, też mi
        coś :))) Moherowe normy moralności? Toż na wsi wszystko, w tych najprostrzych
        kręgach - wokół bzykania (itp) się kręci :)) A gdzie szacunek dla siebie -
        jako kobiety, gdzie szacunek dla wyborców? (ekhmm) To nie Cicciolina (czy jak
        jej tam było..), to Beger - trywialna, rozpustna, tępa i zmanipulowana,
        podszyta wiejską "chytrością".... Za grosz finezji, zero polotu, totalne
        pośmiewisko i dno.
        • exman Re: Beger w Playboyu 14.10.06, 23:52
          Bo ty , oktomvre nie rozróżniasz czym jest folk od chamstwa, wszystko Ci się z
          jednym kojarzy. Ale widać, taka pora :)
          • Gość: oktomvre Re: Beger w Playboyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:01
            Heh, bo Ty znasz folk chyba tylko z pocztówek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka