opomstedonieba 17.10.06, 14:53 Czy ktos pamięta jak Misiło rozbijał auta z kolegą R./z Przesącina/. który miał warsztat w celu wyłudzenia odszkodowania. Czy wyrok który otrzymał juz uległ przedawnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikaafryka Re: Misiło Police 18.10.06, 22:33 ja nie pamietam , a nawet pierwsze słysze ,ale chętnie posłucham dokładnej opowieści na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Misiło Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:21 Jestem z przęsocina i też słyszałem co nieco o tej sprawie. Wiem że był jedym ze wspolników. Niezła kasą tam obracali. Nie wiem może i wyłudzali. a skad on ma kase na plakaty? całe police oblepione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-misilo Re: Misiło Police IP: 62.69.212.* 19.10.06, 16:25 a Krzystek potrafi odpowiedziec na to samo pytanie? A skad taka kase mial pan Nitras w ostatnich wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Misiło Police IP: *.chello.pl 19.10.06, 19:41 podobno od Golemy. to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Misiło Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:46 a myslicie ze oni wszyscy skad mają kase? przed wyborami znajdują sie ludzie którzy znają innych ludzi, którzy dają kase na takie kampanie. Za to po wyborach mają szczególne względy u wygranego kandydata. to sponsor wygra przetarg to wkręci sie do urzędu. to to juz jest. wał idzie za wałem Odpowiedz Link Zgłoś
opomstedonieba Misiło Police 20.10.06, 09:01 www.agencjadcs.pl/index1.htm Trzeba byłoby być chyba Kulczykiem/choc ten tak łatwo nie wydaje pieniedzy/, by lekką ręką wywalić takie kokosy na kampanię reklamową - kolejny przykład marnotrawienia pieniędzy.Nie swoich oczywiście, bo Misiłę nie stać na ani jeden plakat, biorac pod uwagę jego ujawnione dochody /oświadczenie o dochodach str.15/ www.misilo.pl/gazeta/nowepolice01.pdf Chyba, że sponsoruje go jakis Kwiatkowski lub inny DCSowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
opomstedonieba Re: Misiło Police 24.10.06, 08:52 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=321104&type=0 Czytam na stronach PKW, iz nie jest członkiem partii, tymczasem na swoich stronach www.misilo.pl/main.php?id=2 pisze, że jest członkiem PO..Nie rozumiem.Kolejna "bezpartyjna" Lubińska? Kandydaci na prezydentów, burmistrzów robią z ludzi debili? Odpowiedz Link Zgłoś